50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[

İşine gelmeyenleri yazmıyon mu kaydirigubbakcemile3 Anladım canım, haklısın tabi, benim öyle yazdığıma bakma, ben de pek ara yapamam evde olduğum halde. Diğer menülerin çok güzel olduğu için ara öğün olmasa da olur diyom.

aaaa ,bn de en çok ara öğünlerii severimm,tenenffüs olsa daaaa yesemm diye beelrim......sempatiksalakcinni

saol cnm
öğretmensin sanırım
ne güzel sen zil çalınca ara veriosun bizim öle bişi olmadığı için
kafayı yiorum bütün gün yoğunluktan

Doğru diyon nesmecim, ben de çok zorlanmıştım, tekrardan 3 ten başlıcam ama yarında itibaren. Afiyet olsun.

Ben oyun oynamaya gidiyom kızlar

dr ve hastanede olduğum için

sabah_öğlen
1 lahmacun (yiyebileceğim tek şeydi)

akşam
yeşil sabah
4 kaşık domatesli çorba

ara
karpuz
1 nescafe

45-60dk yürüyüş(yokuş çıkmalı)

bugünkü menüm

sabah

1 kase müsli

ara

1 fincan yesil cay 1 dilim kek
1 nektar
1 muz

ögle

3 corbakasigi sebzeli yani domates biberle yapilmis bulgur pilavi
4-5 kasik yagsiz yogurt

ara
1 yesil cay

aksam
gec oldu biraz
5-6 dolu kasik yogurt yagsiz
8 kiraz
1 nektar
1 pogaca :kedi:

7 bardak su

3 bardak elmali +karanfil+karabiber+tarcin iksirinden gün icnde

simdide kofeinsiz bir kahve icerim

spor: 25 ip atladim

birazdan kahveden sonra slim in 6 ypaicam.

bugünkü menüm nasil bisey yanlis yaptim herhalde bebegim ishal oldu bugün ama sabahdi gerci dünki karisik menüden olabilir.

canlarimmmmmmmmmmmmmmmm asiri asiri yogunum hic kalamayacaim ama asagida LINGUIST goruyorummm kusum nerdesin yahuuu

menum geliyorr

sabah
kahvaltilik gevregi (kepek de var icinde)
sut

ogle
2 dilim ekmek (arasinda az peynir az domates az salatalik az biber:)
1 elma

ara
1 armut
30gr kuru uzum:)

aksam
haslama bezelye
firinda patates
firinda balik koftesi :))

YAPTIKLARIM

SLIM IN 6 START IT UP

operim al yanaktan herkesleri

MELAHATTTTTTTTTTTTTTTT BENI GORMEDEN GITME:))) ne yedin yawrim goturmedin insallah yine bi seyler:))

ZUZUM dune gore iyi bi tavsiye

1- ya pogaca kek dayanamiyorsun yapma da yeme pek kuzum en azindan istedigin kiloya ulasana kadar sonra yiyebilirsin ara ogun ev yapimi kek falan olabilir ama su an degil hedefine ulas oyle

2- ama bi kac arkadasin menusunde gordum onlara bi sey demedin dersen de onlar zaten hedeflerine ulasmis insanlardir ya da boy ile kilo arasinda 10 farklari var o yuzden bakma sen onlara ama dikkat et

3- ha gayret yarin 10 puan alirsin benden insallah:)) bugun degil de:))

yok öyle bisey demiyorum basli basina zaten bu topicle aramizda 10 kilo var o ayri bir konu ,pogaca ve kek olmasa daha iyi olcakdi ,aslinda diyet yapmadimda yani hamileleidken önce en sevmedigim sey pogacaydi ,sevmedigim icnde formumdaydim hep ,ama 4 aydir diyetteyim ve su yasak bu yasak die kendimi tuta tuta artik 10 gündür felan pes etme yolunda gidiyorum ,allah sonnumu hayir etsin .sizden sonra birde 60-69 topicine hesap vericem bakalim cumartesi kilom kac olacak insallah almamisdir.cvp bana kapak oldu hirslanmamasi saglar insallah fircalanmaya ihtiyacim var ...

canımcım bu haftanın birincisi sen olacaksın sanırım...takip ediyorumda valla çok iyisin

saoalsin ulkerkcigim insallah valla:))

zuzummm iyi olur iyi merak etme sen ama yasak da getirme kendine o zaman insanin bi patlama noktasi oluyor patlayinca da hersey yiyor bi de bilmem sen de ayni mi ben evde bulundurmayinca daha rahatim yani 40 yil kola icmesem ayy olsa da icsem demem ama evde olunca icesim geliyor:)

[MELAHATTTTTTTTTTTTTTTT BENI GORMEDEN GITME:))) ne yedin yawrim goturmedin insallah yine bi seyler:))[/B][/QUOTE]

yesaa çok güzel beslenmişsin maşalalh.ben öğlen yazmıştım burda yediklerimi ama sen görmedin sanırm.bi daha yazayıımm.

sabah:
çörek otu ve su
1,5 dilim tam buğday ekmeği,domates,lor peyniri, 3 zeytin )yesa gördün mü,?)

ara:200 ml süt

öğle:
1 kepçe şehriye çorbası, 5 kaşık yaze fasulye,1 kaşık yoğurt

ara:soda

akşama:3 kaşık kabak yemeği ve 3 kaşık et sote ve ayran..
kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…