sensewitchh oooyy hem slim in 6 hem callentics..spor konusunda yalniz olmadigimi görmek beni sevindirdi
kesinlikle sonuc alacaksin slimi bi süre yapmis ve istedigim forma kavusmus biri olarak söylüyorum.. son 2 kilom kaldi ve yine slim expressle devam ediyorum.. kaydirigubbakcemile2
spor sart kizlar
spor bitek vücudu değil insanın kafasınıda forma sokuyor ben spor yaptığım dönemlerde daha sakin rahat oluyorum yapamadığım zaman zaten yapamıyorum diye sıkıntıya düşüyorum kafam daha yoğun oluyo
yürüdüüüüüüüüümmmmmmm, slim in 6 yaptımmm, pilates yaptımmmm, callan yaptımmmmm offff biri beni durdursun
Canım az yemiyorum gibi geldi bana ama -bugün hariç-
inşallah canım benim sabitlerimm
çok inatçı metabolizmammm çoookkkkkkkkkk akannehir
prensesim içten insannnn hoşgeldin ....
hosbuldummm canimm benim nasilsin>
iyidir prensesim nasıl olsunnnnn???
iş güç ders spor takılıyorum öyleeee
senin nasıl gidiyo? ii misin???
prensesim benim çıkmam lazım canım arkadaşımmmm
öptm kocaman seniiiii
yarın iş var malum(((
kendine çok iyi bak e miii ? Muah..
Teşekkürler trufcum opuyorumnanaktan 53.5 kiloyum canım, çok dediğim 54 kilolardı. Sen kaçlı kilodasın? Annaştık olumunekankayizsmile kalkınca tibet yaparım, kahvaltıdan sonra nivea yaparım ama, benim bünye kaldırmıyo da ayıptır sülemesi :ecrin_bebek:
Süper yorum :lepi: kaydirigubbakcemile3:roflol:
ben hep böyleyim tatlım ya, çocukken de tv de her gördüğü çikolataı cipsi isteyen bir çocuktumi hala da aynıyım. hamilelikte işim çok zor benim de eşimin de kaydirigubbakcemile3
dersden değil aslında ya itiraf ediyim, stresi etkili olabilir ama ders çalışırken pek yemem belki sadece fıstık falan. Benim itici gücüm yok pek, motive olmam lazım, eşim böyle iyisin diyor, ben de genel olarak rahat bir insan olduğumdan çabuk boşveriyorum, bilmiyorum ne yapmalıyım
olabilir canım bekletmek önemli tabi, en önemli şey hatta:)
kaçtım bu sefer
hadi ben yatıorum ii gecelerr yarın sabah kac cıkcaz bakalım.. midem kazınıo aclıktan su içip yatıcam
kizlarrr iyigeceler
biliorumm cok ihmal ediorum kusura bakmayin lutfen buraya gelince iyice bolundumm
hem evdeki sorunlar hem anneannemle sirf benim ilgilenmem herseyiyle oldukca vaktimi alioo arada giriom ama bisey oluo hemen cikiomm anca gece vakit buluorum boyle nolur kuusuruma bakmayim aklim hep sizde zaten nasilsinizzz?hersey yolundami sizde?
slim express nedirrrr??????????
ismin nedir duygu mu????
çok heyecanlandımmm sempatiksalakcinni
slim express nedirrrr??????????
ismin nedir duygu mu????
Alalaaa ne diyosun ya bende 53 54 kilolardaydım
üstelik boyumda 1.57 eminim benim kadar kısa değilsindir
boşuna kendini bunaltıyorsun hem o kadarda çok bişeyin yok kendimden biliyorum,
akşamları dikkat ederek toparların bak ben 51 olmuşum bile üstelik hiç egzersiz yapmıyorum sadece haftada 2 3 kere mekik çekiyorum masa başıyım hep oturuyorum haftada 1 kere kondisyon bisikleti bu kadar yanii abartma bencee verilmeyecek kilolar değil bunlar millet ne kilolar veriyo sıkma tatlı canınıı yaparsın sen kaydirigubbakcemile5
AAAA niyeki burda menüsünü tek düzenli yazan
ve menüsü herşeyiyle süper olan bi tek sen varsın
niye yazmıcakmışın menünü
duymamış oluyuuuum.
böyle gitmek varmıı??
peppeeeeerr
kuzum ben araba devrilmeden yol göstereyim diye öyle yazdım
hiç alınacağını tahmin etmemiştim
cıs yemeyesin diye sadece
yoksa o tartıdaki kilo fazlalığının kilo olduğunu da düşünmüyorum zaten
ben de şu anda 53,9 çıkıyorum tartıda
o zaman ben de gideyim
unuttunmu klik bi poğaça yedi diye söylediklerimizi
ve hiç tanımıyordu o zaman bizi
senin iyiliğin için demiştim kusura bakma
aha benim de alınganlığım tuttu
daha da kimseye bişey demem mafoldumben
canim sagol moral verdigin icin,
dun bi anlik buhran gecirdim, simdi iyiyim ama.
ben tatile gittim geldim, bir de bugun yarin regl olucam, ikisi biraraya gelince 55 lerde cikiyorum su an. ona uzuldum canim.
ama dediginde dogru oyle psikolojimizi bozacak kilolarda degiliz.
boyum benimde uzun degil cnm, 1.60
canim kusura bakma,
benim regl oncesi alinganligim tuttu; bir de tatil donusu kilo almak moralimi bozdu.
haklisin burda boyle boyle motive ediyoruz birbirimizi.
ama iste bazen aliniyoruz, insaniz sonucta..
neyse, dun senin mesajindan sonra hicbisey yemedim, yi oldu bi bakima)
yaz sen yine yaz
200 gr vermişim sonunda.. totalde 400 oldu. cumaya 1 kg olması imkansız hedefim haftada 1 kg idi
herkese günaydınnn:)
günlerdir yazamıordum izmirdeydim ordaki eve neti daha bağlatamadım.
şuan yoldayım ani haberle istanbula gidiormm
yarışmanın yarı finali için benim için dua edinn şans dileyin :Saruboceq:
otobus yolculugu sonrası ödemler, regl döneminin ortasına gelen yarı final elemesi şansım zordaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
lachesis yazmis detoks yap diye,
yarin 1 gunluk meyve-sebze detoksu yapmaya karar verdim,
baktim da gecen sefer 6-7 mayisda yapmisiz, 1 ay gecmis, tam vaktidir.
çok iyi gidiyorsun. ara öğünlerin miktarların çok iyi.öğlenki yumurta olayınıda kabak yemeği ile halletmişsinmenüm:
sabah:1 yeşil çay+1/2dilim çavdar em+1 domates+maydonoz+peynir
ara:1 yeşil elma
öğleatates+yumurta+peynirden oluşan azcık sıvıyğlı omlet+1bardak portaal suyu
ara:5 dilim arpuz
ara:2 kayısı
akşam:kabak yemeği+yoğurt+salata
hareket:tibet+3km yürüüyş+300ip yaptım+++slim in 6 yapacammm
reddettilerimm:koçumm bugünler hep pastalı böreklii partiler var okuldaa,,ama bennn hiiiçç yemiyorummm.meyve yiyorummmmmm...bu akşamm azcık dondurma yesemm olur muu?(hemen cıvııdmmmmmm)
canım gerçi sende söylemişsin çok yoğunum ara öğün yapamıyorum diye bari çekmecene kuru üzüm leblebi vs. bişey ler at.kızlar menümü yazıyorum
sabah haşlanmış yumurta. biraz peynir birkaç zeytin, domates ve salatalık ve bitki çayı
öğlen biraz çorba biraz taze fasulye yemeği yanında da patates salatası ve maydanoz
akşam da çorba ve fasulye yemeği yanında marul salatası
ardından meyve ardından yeşilçay
su içemedim bugun çok fazla eksiğim o
dulcienacım ekmek yiyorum onu yazmayı unutmuşum
her öğünde yiyorum mutlaka
spor yapamıyorum malesef
onun yerine iş yerinde işten dolayı bi koşuşuturma içerisindeyım hep
ara öğünde yiyemıorum çünkü aşırı yoğun çalışıyorum
su bile içmeye vaktim kalmadı bugun ondan içemedim
sen düşün artık ara öğün nasıl alayım
ilk günlerine göre avaş yavaşdüzeliyorsun canım. ama ben yinede senden sabah peynirli bol domatesli zeytinli kahvaltı istiyorummmmmm.akşam yada öğlen z. yağlı sebze yemeklerinide ihmal etmeeebugünkü menüm
sabah
1 kase müsli
ara
1 fincan yesil cay 1 dilim kek
1 nektar
1 muz
ögle
3 corbakasigi sebzeli yani domates biberle yapilmis bulgur pilavi
4-5 kasik yagsiz yogurt
ara
1 yesil cay
aksam
gec oldu biraz
5-6 dolu kasik yogurt yagsiz
8 kiraz
1 nektar
1 pogaca :kedi:
7 bardak su
3 bardak elmali +karanfil+karabiber+tarcin iksirinden gün icnde
simdide kofeinsiz bir kahve icerim
spor: 25 ip atladim
birazdan kahveden sonra slim in 6 ypaicam.
bugünkü menüm nasil bisey yanlis yaptim herhalde bebegim ishal oldu bugün ama sabahdi gerci dünki karisik menüden olabilir.
a.s.canlarimmmmmmmmmmmmmmmm asiri asiri yogunum hic kalamayacaim ama asagida LINGUIST goruyorummm kusum nerdesin yahuuu
menum geliyorr
sabah
kahvaltilik gevregi (kepek de var icinde)
sut
ogle
2 dilim ekmek (arasinda az peynir az domates az salatalik az biber:)
1 elma
ara
1 armut
30gr kuru uzum:)
aksam
haslama bezelye
firinda patates
firinda balik koftesi :))
YAPTIKLARIM
SLIM IN 6 START IT UP
operim al yanaktan herkesleri
MELAHATTTTTTTTTTTTTTTT BENI GORMEDEN GITME:))) ne yedin yawrim goturmedin insallah yine bi seyler:))
[MELAHATTTTTTTTTTTTTTTT BENI GORMEDEN GITME:))) ne yedin yawrim goturmedin insallah yine bi seyler:))[/B]
alkisalkisalkisalkisalkisalkis canım bikaç gündür menülerine bayılıyorum zaten. aralar var kahvaltı tambugunku menum
06:00 1 bardak ceviz suyu akabinde uyku 9da kalkıs
yarım greyfurt suyu
sabah: 1 dom 1 sal , sarı , kırmızı ,turuncu biber birer parca, 1 dilim peynir, 1er avuc dereotu ve maydonoz 1 diyet etimek
ara: 1 avuc kiraz, 1 kayısı, 1 fincan sut
oglen: 2 kofte , bikac parca haslanmıs karnıbahar, 2-3 kasık yogurt, 1 salatalık
ara: 5 erik
aksam: 2 kasık yesil mercimek yemegi, 2 kasık karnıbahar kızartma, yogurt
ara: 1 elma
gun icinde 2 bardak yesil cay , 2 bardak çin zayıflamayı tetikleyici cayı
1 saat egzersiz: leslie 1 mil, callan karın , benim salondan hatırladıgım pilates egzerszleri, 100 ip atlama, tibet 2.seans (5li)
8.5 kgluk cocukla 5 kat merdiven inme akabinde yarım saat kucakta parkta markette takılma ve eve gelme. pusetini almadım kalori yakayım die kucakta tasıdım spordan sayılırmı kocum :)
öğlenin sabahın akşamın birbirinemi karıştı canım benimmmarkadaşlar hemen menümü yazayım sonra geçmişi okucam
sabah bir büyük bardak sirkeli su yağsız sütle müsli
öğlen hiç ekmeksiz 1 tane domates biraz beyaz peynir
akşamda bol salata 1buçuk tane tire köftesi 2 kaşık yoğurtla patlıcan ezme salatası
gene sirkeli suyumu içtm,şu andada yeşil çayımı içiyorum,slim in 6 da 6 gün yaptığım için bugün dinlenme günüm sadece esneme hareketleri yapacam bugün
heee koş koş onuda yapslim express nedirrrr??????????
ismin nedir duygu mu????
günaydın canım. sizin oralarda yağmur varken burası güneşdi .şimdi burası soğumaya başladı.Günaydınlar herkeseee
donuyorum ben yaa eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?