selam kizlar menüm
sabah
2 kepekli ekmek cok az yag ile
2 salatalik ince dilim
yarim domates
kahve
ara
1 kepek ekmegi
ögle
5 tane balik ama sundan adini bilmiyorum malesef resmini anca gösterebilirim 1 tanesi bas parmagi büyüklügünde uzunlugu yani http://www.tiefkuehlkost.de/img/db/2007_fischstaebchen_379_300_80.jpg yanina bol salata ,ama baligi yagsiz firina sürdüm yagli kagit üzerine öyle yedim
ara
1 tane bundan http://www.germanfoodgrocery.com/pu...ts/SC/products_pictures/Corny_Joghurt_enl.jpg
aksam
yogurt ve ve kepek ekmegine salatalik dograr yerim,marulla felan.
yesil cayimi icmeliym daha
1-5 litre su ictim daha
bende yazayım
sabah
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dlm tam buğday ekmek
ara
şeftali
öğlen
1 kupa çorba
yarım simit
ara
1 ceviz
akşam
yağsız peynirli makarna
ara
1 şeftali veya 1 bardak süt
hmmm çok hafifi bir menü canım ama öğlen ki çorba kupa diyince sanki bana hazır çorba gibi geldi yoksa öylemiyasakkelimebende yazayım
sabah
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dlm tam buğday ekmek
ara
şeftali
öğlen
1 kupa çorba
yarım simit
ara
1 ceviz
akşam
yağsız peynirli makarna
ara
Slm arkadaslar,
ben bu topigi uzun süredir takip ediyorum fakat hic yazmadim, belik farketmissinizdir beni.
Ben 1,60 boyunda ve 53-55kg arasinda gidip geliyorum, su anda 54 kiloyum.
Spor salonuna gidiyorum haftada 1-2 defa , ve yarim saat ile bi saat arasi kosuyorum, birazda bacaklarim icin calisiyorum.. bugün vücud yag oranimi ölctüler ve %33 cikti yani kötü.
antrönörüm ben sende görünüsüne bakinca %20gibi beklerdim dedi.. organlarin yag tutmus dedi..
ptesi gidip konusacagim tekrar..
evde hic spor yapamiyorum arkadaslar cok iradesizim, ip atliyorum 150defa falan ama okadar
siz hergün menülerinizi yaziosunuz takip ediyorum ama ben yediklerimi bilmiyorum cünkü cok cikolata yiyorum bilincsiz
iradesizim yardim edin bana arkadslar mafoldumben
selam kizlar menüm
sabah
2 kepekli ekmek cok az yag ile
2 salatalik ince dilim
yarim domates
kahve
ara
1 kepek ekmegi
ögle
5 tane balik ama sundan adini bilmiyorum malesef resmini anca gösterebilirim 1 tanesi bas parmagi büyüklügünde uzunlugu yani http://www.tiefkuehlkost.de/img/db/2007_fischstaebchen_379_300_80.jpg yanina bol salata ,ama baligi yagsiz firina sürdüm yagli kagit üzerine öyle yedim
ara
1 tane bundan http://www.germanfoodgrocery.com/pu...ts/SC/products_pictures/Corny_Joghurt_enl.jpg
aksam
yogurt meyveli ,ve ve kepek ekmegine salatalik dograr yerim,marulla felan.
yesil cayimi icmeliym daha
1-5 litre su ictim daha
20 dakka pump it up yaptim
canım madem takip ediyorsun niye takılmıyorsun bize. bak ben 5 kilo verim arkadaşların sayesinde. evdede yaptığımız internetten indirdiğimiz bir sürü program var.
bu orfanların yağ tutmuş meselesini açsana nasıl bakıyorlar ona
Slm arkadaslar,
ben bu topigi uzun süredir takip ediyorum fakat hic yazmadim, belik farketmissinizdir beni.
Ben 1,60 boyunda ve 53-55kg arasinda gidip geliyorum, su anda 54 kiloyum.
Spor salonuna gidiyorum haftada 1-2 defa , ve yarim saat ile bi saat arasi kosuyorum, birazda bacaklarim icin calisiyorum.. bugün vücud yag oranimi ölctüler ve %33 cikti yani kötü.
antrönörüm ben sende görünüsüne bakinca %20gibi beklerdim dedi.. organlarin yag tutmus dedi..
ptesi gidip konusacagim tekrar..
evde hic spor yapamiyorum arkadaslar cok iradesizim, ip atliyorum 150defa falan ama okadar
siz hergün menülerinizi yaziosunuz takip ediyorum ama ben yediklerimi bilmiyorum cünkü cok cikolata yiyorum bilincsiz
iradesizim yardim edin bana arkadslar mafoldumben
mrb, öncelikle hoşgeldinnn..
eee Almanya da olup ta o güzel çikolatalardan yemememk mümkün mü?Anlaşma yapalım,biz seni zayıflatalım sen de bize çikolata gönder...sempatiksalakcinni
buraya talıkarak,sağlıklı beslenme ve sporla dolayısıyla bilinçli zayıflamayı öğreniyoruzz,sen de bizimle öğrenirsinn..Aç kalmadan;sık sık az az yiyerekk ilo vereceksinn..Doğru adrestesinn.Koçumumn dedikelrini uygulaa....güveniyoruz sanaa,,,ben de abur cubur özellikle çikolata manyağıydımm,şimmdiii arada sırada bitter yiyorum sadecee..düşün artıkk b en bile vazgeçtiysem,herkes vazgeçer....önce kendine güven ve kararlı oll....
bende yazayım
sabah
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dlm tam buğday ekmek
ara
şeftali
öğlen
1 kupa çorba
yarım simit
ara
1 ceviz
akşam
yağsız peynirli makarna
ara
sizlerin yaptigi pump it up,pilates, mill onlari ben aradim internetten ama indiremedim, bu konuda yardimci olurmusunuz canlar
canım benim yurtdışında yaşadğın içinmiböylee niçin bu korn fleks lere dondurulmuşlara takmış durumdasın tatlım benim.
bak hep söylüyorum kahvaltını düzenle bugün hiç değilse domates falan eklemişsin.iyi olmuş biraz daha.
hımm birde sporda yağları yakmak istiyorsan 20 dk yı geç.
zayıflıcam diyede kendini aç bırakma tatlım
sen de zayıfla sitesine gir.oray üye ol.BUNLARIN HEPSİİ orda var indirrr.1)Callan 2)lesli 3)tibet 4)slim in 6 5)pump it up 6)cardio bence hepsini de indirr,bak incelel beğendiklerini yapp.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?