50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bugünkü menümü yazayımm
sabah : 2 bardak su-1 kayısı
kahvaltı : 1 domates-1 salatalık-1 k.k. peynir-3 s.zeytin-3 y.zeytin-2 dilim kepek ekmeği-1 fincan şekersiz çay
ara : 1 fincan elmalı yeşil çay-az ceviz-az kuru üzüm
öğlen : 6 tane ızgara kanat(kabul ediyorum sayısı fazla ama durdurmadım kendimi ama yağzsız sonuçta)
3-4 kaşık bulgur pilavı-bol miktarda salata(kıvırcık,soğan,mor lahana,domates,salatalık)minicik pi-
de parçası
ara : 1 havuç-az ceviz-az kuru üzüm
akşam : menemen var akşama-1 dilim kepek ekmeği-şekersiz çay
ara : 1 büyük bardak süt
ara : erik-kiraz
gün içinde de 1,5 lt su

bende yazayım

sabah
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dlm tam buğday ekmek

ara
şeftali

öğlen
1 kupa çorba
yarım simit

ara
1 ceviz

akşam
yağsız peynirli makarna

ara
1 şeftali veya 1 bardak süt

canımcım yağ sürmeseydin kahvaltıda keşke zzeytin yeseydin yada peynir
bide hayatım ekmeki akşam yeme sabah öğlen götürrrrsempatiksalakcinni

bende yazayım

sabah
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dlm tam buğday ekmek

ara
şeftali

öğlen
1 kupa çorba
yarım simit

ara
1 ceviz

akşam
yağsız peynirli makarna

ara

hareket olarak temzilik dermişim birde 30dk düşük tempolu yürüyüş

Slm arkadaslar,
ben bu topigi uzun süredir takip ediyorum fakat hic yazmadim, belik farketmissinizdir beni.

Ben 1,60 boyunda ve 53-55kg arasinda gidip geliyorum, su anda 54 kiloyum.
Spor salonuna gidiyorum haftada 1-2 defa , ve yarim saat ile bi saat arasi kosuyorum, birazda bacaklarim icin calisiyorum.. bugün vücud yag oranimi ölctüler ve %33 cikti yani kötü.
antrönörüm ben sende görünüsüne bakinca %20gibi beklerdim dedi.. organlarin yag tutmus dedi..
ptesi gidip konusacagim tekrar..

evde hic spor yapamiyorum arkadaslar cok iradesizim, ip atliyorum 150defa falan ama okadar

siz hergün menülerinizi yaziosunuz takip ediyorum ama ben yediklerimi bilmiyorum cünkü cok cikolata yiyorum bilincsiz

iradesizim yardim edin bana arkadslar mafoldumben

bende yazayım

sabah
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dlm tam buğday ekmek

ara
şeftali

öğlen
1 kupa çorba
yarım simit

ara
1 ceviz

akşam
yağsız peynirli makarna

ara
hmmm çok hafifi bir menü canım ama öğlen ki çorba kupa diyince sanki bana hazır çorba gibi geldi yoksa öylemiyasakkelime

canım madem takip ediyorsun niye takılmıyorsun bize. bak ben 5 kilo verim arkadaşların sayesinde. evdede yaptığımız internetten indirdiğimiz bir sürü program var.
bu orfanların yağ tutmuş meselesini açsana nasıl bakıyorlar ona

canım benim yurtdışında yaşadğın içinmiböylee niçin bu korn fleks lere dondurulmuşlara takmış durumdasın tatlım benim.
bak hep söylüyorum kahvaltını düzenle bugün hiç değilse domates falan eklemişsin.iyi olmuş biraz daha.
hımm birde sporda yağları yakmak istiyorsan 20 dk yı geç.
zayıflıcam diyede kendini aç bırakma tatlım

mrbb herkese,,
umarımm güzel geçmiştir gününüzzz.
menüm:sabah:3-4 çilek+2 kayısı(sabah geç uyandımm aceleyle onları yiyebildimmmm)
ara:3 kayısı
öğle:kahvaltıı yaptımm 1 bardak yeşil çayla+1 dilim kepekk ekkmek +peynir+zeytin+1 yumurta+bol ot+domates+salatalık
ara:3 dilim karpuz
ara:1 küçük kase kirazla çilek
akşam:bamya yemeği+yoğurt
içecek:3 lt kadar su+5 bardak yeşil çay+şimdi de biberiye içcemm+türk kahvesii içecemmmm
hareket:yarım saat karın harketi(karışıkk slimden,pilatesten, callandannnnn..)400 ip+40dk yürüyüş

iradesiz oldugum icin yazmiordum..
arada cok atistiriyorum ve nekadar ne yedim bilmiorum aksam olunca
ama artik degismem lazim

canim simdi spor salonunda böyle tarti gibi bisey var yasini kilonu boyunu ayarliyorlar, cikiosun tartiya eline böle bi alet aliosun nabzini falan hesapliyor, ve o tarti vücüdunun yüzde kaci yag yüzde kac kas gösteriyor..
yag oranim %33, kasi unuttum ama bakarim haftaya gidince

benim vücudum fazla yagli olmadigi icin yani görünenler, ic organlarin yaglanmis dedi.. yani normal %30 yag olanlarda bu oran belli oluyomus..

hatta antrönörüm dedi bi yanlislik var, 2defa yaptik testi

KUSUMMMMMMM GELDIM GELDIMMM

menum geliyorrrrrrrrr
sabah

kahvaltilik gevregi
sut

ogle
corba
1 biskuvi
1 armut

ara
1 elma

aksam
burger yapmis ev sahibim ama firinda ekmek arasi
5 tane firinda patates
salata sadece limon
azicik da sogann havuc ve de lahanadan olusmus malesef mayonezli salata

YAPTIKLARIM:)
1- daha yapmadim da START IT UP yapilacak :))

mrb, öncelikle hoşgeldinnn..
eee Almanya da olup ta o güzel çikolatalardan yemememk mümkün mü?Anlaşma yapalım,biz seni zayıflatalım sen de bize çikolata gönder...sempatiksalakcinni
buraya talıkarak,sağlıklı beslenme ve sporla dolayısıyla bilinçli zayıflamayı öğreniyoruzz,sen de bizimle öğrenirsinn..Aç kalmadan;sık sık az az yiyerekk ilo vereceksinn..Doğru adrestesinn.Koçumumn dedikelrini uygulaa....güveniyoruz sanaa,,,ben de abur cubur özellikle çikolata manyağıydımm,şimmdiii arada sırada bitter yiyorum sadecee..düşün artıkk b en bile vazgeçtiysem,herkes vazgeçer....önce kendine güven ve kararlı oll....

sizlerin yaptigi pump it up,pilates, mill onlari ben aradim internetten ama indiremedim, bu konuda yardimci olurmusunuz canlar

hosbuldum canim,

tamam anlastik siz beni bu cikolata sevdasindan vazgecirin, ben size cikolatalar gönderim hemde en güzellerinden vereliniortak

ay tam bi cikolata manyagi oldum, önceden bukadar degildim
karar verdim artik ne yiyorsam yazacagim buraya
hem bugün yesil cayda aldimm kendime kaydirigubbakcemile3

bende yazayım

sabah
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dlm tam buğday ekmek

ara
şeftali

öğlen
1 kupa çorba
yarım simit

ara
1 ceviz

akşam
yağsız peynirli makarna

ara

maşallahhh ulkerkciğimm yaaa,,sen ne güzell besleniyonnnn artıkkk,eski ulkerkkk gitmişş valalaa,,böyle devamm et....

sizlerin yaptigi pump it up,pilates, mill onlari ben aradim internetten ama indiremedim, bu konuda yardimci olurmusunuz canlar

sen de zayıfla sitesine gir.oray üye ol.BUNLARIN HEPSİİ orda var indirrr.1)Callan 2)lesli 3)tibet 4)slim in 6 5)pump it up 6)cardio bence hepsini de indirr,bak incelel beğendiklerini yapp.....

aaa koçumm b en tibetimi de yaptıydıımm yazmayıı unutttumm,,valal b ugünn çokk hareketliyidmmmm..karın hareketlerini de arkadaşıma gösterdimmmm a slında a1 sAATTT SAYILRRRR,önce hepsini gösterdimm sonraa yarım saaat beraber yaptık..

canim burda bulundugum yerde cok cesit sebze yok,kiraz daha yeni geldi,1 hafta anca oldu.sebze yönündende domates,salatalik,marul,pirasa pantlican bulunuyor ,hep alisila gelmis seyler burdaki cogu cevrem sebzelerden kesildi bir salatalik var kolum kadar boyu hormondan domates desen kocaman insannin sebze yiyesi gelmiyor ,tabki bu konuda kendimi hakli cikarmiyorum ama sebzelerin cogu dondurulumus aliyoruz öyle pisiriyorum taze bulunmuyor cogu zaman ,müsliyi yiyorum spora giderken diyetisyen söylemisdi sabahlari müsli yemem gerekdinig haftanin 4-5 günü yiyorum.spora sabahda yapmisdim onu eklmeyi unutmusum yani iki kere yaptim bugün.belki böyle beslendigim icin cok yavas gidiyordur kilolarim 4 ayda 11 kilo biraz daha dikkat etsem 15 ne olabilirdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…