bu aksam doktok sonrasi esim dedi ki bulusalim, disarda yemek yiyelim eve gec gidelim biraz.
simdi ben napicam kizlar yaaa?
tum gundur detok yapiyorum.. aksam ne yicem ben disarlarda??
offf
senseeeee ha sana da bi afferin iyi spor yapmisin dedik hemen sallamaya basladin ha heheheh:)
WATERCIGIM bi git istersen canim benim gecmezse yarin birgun de olumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar.
geçmişi okuyamadım.arkadaşım var bizde.bi de yarın yolculuğa gidyorum ,arkadaşımın düğünü var izmirde.onun hazırlığı var.3 gün yokum.bu günden kilomu yazayım 58,5. 500 gram vermişim.beni de yazarsınmız.
menümü yazayım.
bugün benim için kötü bir gündü yemekler bakımından.arkadaşa davetliyidk.ayrıca arkadaşım geldii.kendimi kısabildiğim ölçüde kıstım.
sabah:
1 dilim tambuğday ekmeği, 3 zeytin, biber ,domates
ara: yeşil elma
öğle:
1 kepçe tarhana çorbası,3 kaşık türlü, salata
arkadaşta:::::3 kaşık kısır, 1 tane küçük elmalı top, 1 tane sarma,1 çatal pasta
akşam bi şey yemeyecektim.arkadaşım pizza almış 1dilim de ondan yedim :sinifsinif:
biliyorum cezalıyımm .ama bavul hazırlıyorum ve misafirim vaaar.pazartesi cezamı yaparımm
MELAHATcigimmmmmm neyseeeeeeeeeeeeeeeeee diyorum da 3 gun dugun araliginda da kendini kismaya calis emi arkadasina burdan mutluluklar hayirli saadetler soyle 5-6 da cocuk yapsinlar hehe:))
cezana da pazartesiye kadar faiz binecek ama aslansin sen kaplansin yaparsin acilisi ben yaparim 50 mekik ile hergun ikiye katlana katlana gidecek oooo masallah cok bereketli olacak cok
haydi kolay gelsin canim TUHHH BEN KIMINLE UGRASACAGIM SIMDI YAA ilk goz agrima geri doneyim bari TRUFFFFFFFFFFFFFFFFF yawrimm naber ya:)
iyi yolculuklar meloşcum..ne güzelllllll 500 gr vermişsin...
canım ya ço sağol.iyi ki varsın .burası var.hgerçekten insanı silkeliyorsun.ama ben çok yiyen bir insandım bir haftada midem küçüldü,eminim önümüzdeki haftadan itibaren kilolar 1 er 1er gidecek.ve çok azimliyimm
canim valla ben diyecektim nilufertcigim soylemis geliyosun bu mesajin cok benzerinden yaziyosun sana bi suru cevap yaziyoruz soyle yap bole yap diye sonra kayboluyosun sonra tekrar geliyosun agliyosun olmaz ki ama bole
1-hergun duzenli menunu yazmaya hazirsan
2-spor da yapacagim artik diyosun
3- valla billa aglamicam ayy kilo veremiyorum demicem diyosun
YENIDEN HOSGELDIN yok bunlar bana agir geliyor zaten bugunluk yazdim sonra yine kayiplara karisacagim diyorsan da valla kusura bakma da su geliyorrrklava:
[
cok sagol canım. aslında son zamanlarda okulda utusuz pantalon gıyılıyr ama tuluma bırsey derlermı bılmem semıner donemınde gıyebılırım sanırım. asıl dusuncem okulda gıymek degıl zaten dısarda gıyerım.yağ oranına hıc aklım calısmıo zaten yag yoksa nıye kılo var ?
bu arada aldıgım kıyafetı kameradan arkadasa gosteryrdum dedıkı sen cok zayıflamıssın cok sevındım
ASI PERII hadi o zaman basla canim bugunden ne yedin ne hareket spor neyim yaptin anlat bakalim hesap ver:)
WATERIM SPIDERIM bi arkadasin cok super bi sozu vardi o yedigin hurmalar diye basliyordu hehe sanirim devami pek guzel degildi:)) 1-2 taneden bi sey olmaz belki ama hurmayi da abartmamak lazimmis hersey de oldugu gibi
BU ARADA ben geldimmmmmmmmmmmmm
1-SLIM IN 6 START IT UP yaptim sonrasinda da callan esnemelerini yaptim
bugun benim kacinci gunum yaa ne zaman 1 gun ara verecegim unuttum
offf şu aşkı memnu içimi dardı bitsede rahatlasak
bide elimde hoşbeş bırakamıyorum yaaa çayın yanında pek güzel gidiyooo
yesacım cok alemsın yaa ben bılmyrm o sozu ozele atsana bır bıttı zaten yedım bıttıkaydirigubbakcemile3 yarın bıtecegıne ben hızlı davrandımdelikafadulden sporlarına hayran kalıyrm ınan supersın ben tembellestım sadece carsıya gıttım geldım o kadar sımdı yan gelıp yatyrm ama yatarkende kalori harcanıo dımısempatiksalakcinni
offf şu aşkı memnu içimi dardı bitsede rahatlasak
bide elimde hoşbeş bırakamıyorum yaaa çayın yanında pek güzel gidiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?