50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmmm çok hafifi bir menü canım ama öğlen ki çorba kupa diyince sanki bana hazır çorba gibi geldi yoksa öylemiyasakkelime
ay evet ama kal düşüktü kuzum yaaaa..

ya organlarının yağ tutup tutmadığını ancak dr lar kan testleri ve ultrasona benzer şeylerle anlarlar..kusura bakmada cnm uçmuş spor hocan..bu arara Hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.
maşallahhh ulkerkciğimm yaaa,,sen ne güzell besleniyonnnn artıkkk,eski ulkerkkk gitmişş valalaa,,böyle devamm et....
mucuxxxxxxx saolll ay birde hasta olsam ohhh diyecem 2 gün gecikti...

ULKERKCIM ole deme canim yaa dogru olabilir cunku ben de olcturmustum dusun 50-51 kiloyken yag oranim yuzde 31 cikmisti internette arastirdim biraz olabilir diyor o kiloya bagli bi sey degilmis pek yani 50 kilo olup yag oraniniz 30un ustundeyse sagliksizsinizdir diyor ki ben de 2 kere olcturmustum ama gelecek persembe baska bi makina ile olcturecegim azalmistir insallah yahuuu insallah

ya organlarının yağ tutup tutmadığını ancak dr lar kan testleri ve ultrasona benzer şeylerle anlarlar..kusura bakmada cnm uçmuş spor hocan..bu arara Hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s..

hosbuldum.. bilmiyorum canim, bugün doktordan randevu aldim kan testi yaptiracagim genel olarak.. kas oranim baya azdi..

biliyorum bıcırığım bende haftada ölçtürüyorum yağ oranımı ve nerde toplandığını ama o aletede cok guven duymamak lazım..çunku haftam haftama uymuyor mesela...içorganlarının yağlanması zaten biliyorsunuz bir hastalık belirtisidir...karaciğer en kötüsüdür..içkiye bağlıdır msl karaciğer yağlanması özel diyet gerektirir...ve kuzuzcum bunlar kan testleri ile anlaşılıyor.(biraz ukalalık oldu ama okurken anatomi fizyoloji vs almıştım birde 6-7 sene medikal sektorde çalışınca az bucuk öğrendim birşeyler....ama kesin demiyorum bilgilerime hiç bir zaman buda dip not)

cnm senin troid gibi falan bi hastaligin varmi, ben ondan süphelendim biraz belki bi hastalik vardir diye, ama hic bi bilgim yok bu konularda..
haftaya gidip konusacagim nedenlerini falan

benim önceden .1 L atılıpta ölçen makinelerde ölçtürdüğüm değerleiri yazayımmm
08/05/2010 saat: 11:12 kg:53.2 boy:166
yağ oranı:20.1 %
yağ miktarı:10.4 kg
yağsız vücut ağırlığı:42.8
vücut suyu:31.3 kg
vücut yüzey direnci:876 ohm
yaşımı 27 olarakkk girmişimm ama aslında 29 .....

normal yağ oran:17-24%
normal yağ miktarı:8,8/13,5 kg imişşş..

bahsettiğiniz şeyy bu muu farklı bir ölçüm mü?

evet vucut tpini bazal metobalizmanı flnda söylüyor..bu olsa gerek şekercim..

%100 bu ölcümler yoktu ama bunun gibiydi

[QUOTE
mucuxxxxxxx saolll ay birde hasta olsam ohhh diyecem 2 gün gecikti...[/QUOTE]

umarımmm gelir canımm,,,yoksa küçüksempatiksalakcinni ulkerkmii gelcek??????????

slm kızlar ben geldim ayy karnım doydu cok mutlu oldum cok acıkmıstım bıraz gec oldu ama artık gec yatarım bu arada yag oranını konusuyrsunuz sanırım benımkıde %20 yada 18 dı tam hatrlamıyrm ama doktor banada olması gerekenden az demıstı ama ben anlamıyrm bu vucutda yagda yoksa ben ne verecegım o zaman onu anlamadım kemıklı bır yapımda yok bıraz kas vardır kucuk yasdan berı spor yaptıgım ıcın ama anlamadım yanı ben bu olcumlerı

yedıklerımı yazayım
sabah
1 dılım cok tahıllı ekmek
domates
peynır
bıber

öğle
2 adet tuzlu bıskuvi evde yapılmıs bır kurabiye tarzı tuzlu birsey

ara
kavun

aksam
tavuk sote
cacık
1 dilim cok tahıllı ekmek

bu arada carsıya topuklu ayakkabıyla yuruyerek gıttım geldım ve ayaklarım kopuo bu arada kendıme guzel bır tulum aldım ayy cok rahat bısey yazın cok kullanıslı olur askılıydı rahat gıyeyım dıye kot bır bolerı aldım

ohhhhhhhhhhhhhhhh watercigimmmmmmmm gule gule canim benim menunde idare eder :)))) ben de dun ayni hatayi yaptim cok yogun bi gun olacagini bile bile topuklu giydim yollarda geberip gidecektim valla:))

aaaaaaaaaa canim nerden bildin ben de hipotiroid var

ulkerkcim dogru diyosun baktirmak lazim guven olmayabilir

offffffff kalksam da artik SLIM IN 6 yapsam demi bi de bugun benim kacinci gunum bilen var mi acaba:)))

güle güle kuıllann cicilerini....okulda da giybiliyo musunn tulum falan?ilginçç demii yağ oranıı düşükse nedennn vücuttta yağğ görünüyo??????

sagol yesam yaa ayaklarım hala sızlıo bende ınsaallah spor yapacagım ama benım boynum hala agrıyr tutulmustu gecmedı doktoramı gıtsem kas gevsetıcı de yaptım ama gecmedı 3 gundur boynum tutuk

güle güle kuıllann cicilerini....okulda da giybiliyo musunn tulum falan?ilginçç demii yağ oranıı düşükse nedennn vücuttta yağğ görünüyo??????

cok sagol canım. aslında son zamanlarda okulda utusuz pantalon gıyılıyr ama tuluma bırsey derlermı bılmem semıner donemınde gıyebılırım sanırım. asıl dusuncem okulda gıymek degıl zaten dısarda gıyerım.yağ oranına hıc aklım calısmıo zaten yag yoksa nıye kılo var ?

bu arada aldıgım kıyafetı kameradan arkadasa gosteryrdum dedıkı sen cok zayıflamıssın cok sevındım

[QUOTE
mucuxxxxxxx saolll ay birde hasta olsam ohhh diyecem 2 gün gecikti...

umarımmm gelir canımm,,,yoksa küçüksempatiksalakcinni ulkerkmii gelcek??????????[/QUOTE]

ayyyyyyy olmasın iki kutu cipro adında bir antibiyotik kullandım yani kesin zaralıymış...eyvahedigeldismile

kuzucum maşallahın var senin hep hareket halindesin.....bazen hareketlerini okurken ben yoruluyorum tatlişkom benim..

Koçummmmmmmmmmmmm ben bugün de dinleniyorummmm vücudum çok şiş çünküüüüü

senseeeee ha sana da bi afferin iyi spor yapmisin dedik hemen sallamaya basladin ha heheheh:)

WATERCIGIM bi git istersen canim benim gecmezse yarin birgun de olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…