ay evet ama kal düşüktü kuzum yaaaa..hmmm çok hafifi bir menü canım ama öğlen ki çorba kupa diyince sanki bana hazır çorba gibi geldi yoksa öylemiyasakkelime
Slm arkadaslar,
ben bu topigi uzun süredir takip ediyorum fakat hic yazmadim, belik farketmissinizdir beni.
Ben 1,60 boyunda ve 53-55kg arasinda gidip geliyorum, su anda 54 kiloyum.
Spor salonuna gidiyorum haftada 1-2 defa , ve yarim saat ile bi saat arasi kosuyorum, birazda bacaklarim icin calisiyorum.. bugün vücud yag oranimi ölctüler ve %33 cikti yani kötü.
antrönörüm ben sende görünüsüne bakinca %20gibi beklerdim dedi.. organlarin yag tutmus dedi..
ptesi gidip konusacagim tekrar..
evde hic spor yapamiyorum arkadaslar cok iradesizim, ip atliyorum 150defa falan ama okadar
siz hergün menülerinizi yaziosunuz takip ediyorum ama ben yediklerimi bilmiyorum cünkü cok cikolata yiyorum bilincsiz
iradesizim yardim edin bana arkadslar mafoldumben
mucuxxxxxxx saolll ay birde hasta olsam ohhh diyecem 2 gün gecikti...maşallahhh ulkerkciğimm yaaa,,sen ne güzell besleniyonnnn artıkkk,eski ulkerkkk gitmişş valalaa,,böyle devamm et....
ya organlarının yağ tutup tutmadığını ancak dr lar kan testleri ve ultrasona benzer şeylerle anlarlar..kusura bakmada cnm uçmuş spor hocan..bu arara Hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s..
ULKERKCIM ole deme canim yaa dogru olabilir cunku ben de olcturmustum dusun 50-51 kiloyken yag oranim yuzde 31 cikmisti internette arastirdim biraz olabilir diyor o kiloya bagli bi sey degilmis pek yani 50 kilo olup yag oraniniz 30un ustundeyse sagliksizsinizdir diyor ki ben de 2 kere olcturmustum ama gelecek persembe baska bi makina ile olcturecegim azalmistir insallah yahuuu insallah
ULKERKCIM ole deme canim yaa dogru olabilir cunku ben de olcturmustum dusun 50-51 kiloyken yag oranim yuzde 31 cikmisti internette arastirdim biraz olabilir diyor o kiloya bagli bi sey degilmis pek yani 50 kilo olup yag oraniniz 30un ustundeyse sagliksizsinizdir diyor ki ben de 2 kere olcturmustum ama gelecek persembe baska bi makina ile olcturecegim azalmistir insallah yahuuu insallah
benim önceden .1 L atılıpta ölçen makinelerde ölçtürdüğüm değerleiri yazayımmm
08/05/2010 saat: 11:12 kg:53.2 boy:166
yağ oranı:20.1 %
yağ miktarı:10.4 kg
yağsız vücut ağırlığı:42.8
vücut suyu:31.3 kg
vücut yüzey direnci:876 ohm
yaşımı 27 olarakkk girmişimm ama aslında 29 .....
normal yağ oran:17-24%
normal yağ miktarı:8,8/13,5 kg imişşş..
bahsettiğiniz şeyy bu muu farklı bir ölçüm mü?
benim önceden .1 L atılıpta ölçen makinelerde ölçtürdüğüm değerleiri yazayımmm
08/05/2010 saat: 11:12 kg:53.2 boy:166
yağ oranı:20.1 %
yağ miktarı:10.4 kg
yağsız vücut ağırlığı:42.8
vücut suyu:31.3 kg
vücut yüzey direnci:876 ohm
yaşımı 27 olarakkk girmişimm ama aslında 29 .....
normal yağ oran:17-24%
normal yağ miktarı:8,8/13,5 kg imişşş..
bahsettiğiniz şeyy bu muu farklı bir ölçüm mü?
ya bir kadın 23 yaşında zayıflama hapı yzunden ölmüş..çok üzüldüm..küçğk çocuğuda avr
slm kızlar ben geldim ayy karnım doydu cok mutlu oldum cok acıkmıstım bıraz gec oldu ama artık gec yatarım bu arada yag oranını konusuyrsunuz sanırım benımkıde %20 yada 18 dı tam hatrlamıyrm ama doktor banada olması gerekenden az demıstı ama ben anlamıyrm bu vucutda yagda yoksa ben ne verecegım o zaman onu anlamadım kemıklı bır yapımda yok bıraz kas vardır kucuk yasdan berı spor yaptıgım ıcın ama anlamadım yanı ben bu olcumlerı
yedıklerımı yazayım
sabah
1 dılım cok tahıllı ekmek
domates
peynır
bıber
öğle
2 adet tuzlu bıskuvi evde yapılmıs bır kurabiye tarzı tuzlu birsey
ara
kavun
aksam
tavuk sote
cacık
1 dilim cok tahıllı ekmek
bu arada carsıya topuklu ayakkabıyla yuruyerek gıttım geldım ve ayaklarım kopuo bu arada kendıme guzel bır tulum aldım ayy cok rahat bısey yazın cok kullanıslı olur askılıydı rahat gıyeyım dıye kot bır bolerı aldım
ohhhhhhhhhhhhhhhh watercigimmmmmmmm gule gule canim benim menunde idare eder :)))) ben de dun ayni hatayi yaptim cok yogun bi gun olacagini bile bile topuklu giydim yollarda geberip gidecektim valla:))
aaaaaaaaaa canim nerden bildin ben de hipotiroid var
ulkerkcim dogru diyosun baktirmak lazim guven olmayabilir
offffffff kalksam da artik SLIM IN 6 yapsam demi bi de bugun benim kacinci gunum bilen var mi acaba:)))
güle güle kuıllann cicilerini....okulda da giybiliyo musunn tulum falan?ilginçç demii yağ oranıı düşükse nedennn vücuttta yağğ görünüyo??????
[QUOTE
mucuxxxxxxx saolll ay birde hasta olsam ohhh diyecem 2 gün gecikti...
ohhhhhhhhhhhhhhhh watercigimmmmmmmm gule gule canim benim menunde idare eder :)))) ben de dun ayni hatayi yaptim cok yogun bi gun olacagini bile bile topuklu giydim yollarda geberip gidecektim valla:))
aaaaaaaaaa canim nerden bildin ben de hipotiroid var
ulkerkcim dogru diyosun baktirmak lazim guven olmayabilir
offffffff kalksam da artik SLIM IN 6 yapsam demi bi de bugun benim kacinci gunum bilen var mi acaba:)))
Koçummmmmmmmmmmmm ben bugün de dinleniyorummmm vücudum çok şiş çünküüüüü
güle güle kuıllann cicilerini....okulda da giybiliyo musunn tulum falan?ilginçç demii yağ oranıı düşükse nedennn vücuttta yağğ görünüyo??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?