50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sensee tebrikler canım supersin

klikcim folik şişlik yapıo uzulme..

peppercim ben callan ın ısınmasını yapıp karın harektlerıye devam ediorum

cok sevindim yaaa....
super bir esneme var...15 dk falan suruyor. arkasindan yap pilatesi
rapid sifren var mi?? indirebilrisen rapidden sana harika pilates ve power yoga workoutlari veririm
yuuutuuub izleyebiliyor musun???

Son düzenleme:

ay canım tebrik ederimmmmkaydirigubbakcemile3 hedefimize sen ulaşabilmişsin süpersin!
ben ulaşamadım 53.2 çıktım bu sabah.ama yine de çok memnunum. hem 300 gr vermişim geçen haftadan beri, hem de bugun ya da yarın regl olucam onun şişkinliğine rağmen böyle çıkmam mutlu etti beni.

nilufertcim ve suleulku tebrikler...bugun guzel haberler alcaz herkesten belli..bende gecen cuma 59 bu cuma 57.6..cok mutluyum..hergun yaptıgım egzersizin muhakkak payı var..

tebrik ederim babymom...

pepperrrrr süper haber bu! ay çok sevindim yaaa...
hadi bakalım o zaman hemmen başlayalım sporaa...

NASIL SEVİNDİM İNANAMAZSINNNN :sm_cool:

artık gitsin kilolar gelsin diri vicutlar sempatiksalakcinni

kizlar ben 400 gram almis gibi gozukuyorum ama tuvalet problemi de olabilir.yine gidemedim tuvalete. ve cok et yedim bugunlerde..neyse cok da onemli degil....51.5 da iyi boyuma...

nilüfert tebrikler...
bende bu sabah ödemle kalktım gibi sanki 1 hafta sonra regli olacam vcdüm şişti ama ona rağmen 1 kilo verdimm,çok mutluyummmm54 oldum nihayet

nilufertcim ve suleulku tebrikler...bugun guzel haberler alcaz herkesten belli..bende gecen cuma 59 bu cuma 57.6..cok mutluyum..hergun yaptıgım egzersizin muhakkak payı var..

arkadaşlar hepinizin adına çok sevindimm
hepinizi tek tek tebrik ediyorumm

çok sevendim peppercimm
hep böyle sağlıklı ve mutlu olursunn inşallah..

sensee tebrikler canım supersin

klikcim folik şişlik yapıo uzulme..

peppercim ben callan ın ısınmasını yapıp karın harektlerıye devam ediorum

babymomcuğum yaa öyledir dimi
bana teselli oldu inan

ben de herkesi cok tebrik ediyorum,

nilufertcigim 52 lere idin masallahh, ben 55 ler de surunuyorum hala :-(

klik cnm sagolll cok , kilo alacaksin tabi ki, sakin uzulme. hamileligin dogal sonucu bu....

günaydın kızlar

kilo verenleri tebrik ediyorum
ama ben tartılmadım bugün
çünkü evde değildim bugünde değilim
ancak yarın bildirim yapabilirim

peppermint canım fıtık olmamana çok sevindim
doktorun da ne güzel spor vermiş sana artık bol bol spor yaparız birlikte
bi program belirleyelim oldumu

Günaydınlar,
dün bende platese başlicam hangi videodan başlayım diye yazmıştım, kimse cevap yazmadı temizlik muhabbteleri koyuydu, net te iyi çalışmıyordu neyse elimde ebru şallının tv programından bi videosu vardı 10 dk onu yaptım dün ama eve çok yorgun gelmiştim 2 saat falan bi koşturmaca içindeydim, diyeceğim şu 10 dk bile yoruldum(( tartıda 50.700 çıktım geçtiğimiz hafta 51.100 idim:)

kizlar bazi insanlara laf anlatmak ne zor ya... sabahtan beri basimi sisirdi bir prof..iki saat gecmis bile ben hala aciklama yapiyorum bir konu uzerinde...ay daral geldi...

ay benim aklimdaydi sana cevap yazmak sonra unuttum. kusura bakma .. dun bir temizlik muhabbetidir gidiyordu...ebrunun videolarini indirebilirisn. kurallari ebrudan dinle, eger hatuna katlanamiyorsan winsor pilatesi de yapabilirsin. s e n d e z a y i f l a sitesine bak bakalim var mi videolar
kilo vermene de sevindim ayrica. tek kilo alan benim galiba bu haftaaa...sempatiksalakcinni

Anchusacımm bişiy sorucam pilateste eklemlerini omurlarını tektek kaldırmaktan bahsetmişti ebru şallı ben yerden kalkamıyorum o yöntemle de nasıl yapılıyo bi yöntemi var mı??

ben yerden kalkmak için babaanne metodu kullanıyorum o kısımda hayda bre diye sempatiksalakcinni

ebru abla biraz abartiyor canim..onun turkcesi mumkun oldugunca yavas kalkin, cok ani hareketler yapmak cok sakincali.

tek degilsin canim,
ben de varim...

:-(

canim kopru yaparken diyorsun diy mi.

yerde yatarken once naturel pozisyondasin cnm, yani hafif bir bel boslugu var,
sonra harekete imprint olarak basliyosun, yani belini yere yapistiriyorsun, kalkarken de belden baslayarak omurlarini tek tek yukari kaldiriyorsun.
bir inci kolye dizisi dusun; yere serdigini, sonra yavasca kaldirdiginni, nasil inciler tek tek kalkarsa yerden omurlarin da oyle olmali.

kopru yaptiktan sonra sirtini yere koyarken de yine bu kez yukardan baslayarak tek tek tek koyacaksin omurlarini yere, en son bel.

umarim anlatabilmisimdir.

karın kaslarını iyice sıkarak kalkılıyormuş canım
bildiğim kadarıyla
bir ara bende plates yaptıydım da ordan biliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…