50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he iste aciklamis pepermint guzelce sensewitch.
ama sunu soyleyeyim benim bir power yoga hocam vardi, hic bir hareketi ve nefesleri ebru kadar abartmiyordu.power yoga ve pilates zaten hemen hemen ayni seyler.... ama bir acidan iyi oluyor, anliyorsun ne onemli, kurallar ne hatun abarttikca...o yuzden bir sakincasi yok...gozlerini kapatip dinle ebru ablayi bol bol..

süper anlatmışsın kız

karın kaslarını iyice sıkarak kalkılıyormuş canım
bildiğim kadarıyla
bir ara bende plates yaptıydım da ordan biliyom

kizlar karini sikmak cok onemli..butun yuku karina bindiriyorsunuz ve esas o zaman etkili oluyor pilates.. ya da baseni sikmak....yoksa hic ama hic bir faydasi olmuyor pilatesin...benim bir arkadasim yillarca evde mekik cekiyordu ama kiz zaten profesyonel sporcuydu.o kadar uzun cekebiliyrodu ki... ben bir gun ona karnini sikip cektirdim kiz dayanamadi. "yillardir benim cektigim mekik degilmis" demisti..

canım süper anlatmışsın da ben sırtüstü yatarken nasıl kalkıyonuz dediydim ben kalkamıyorum bacakların kalkıyo :)

karın kaslarını iyice sıkarak kalkılıyormuş canım
bildiğim kadarıyla
bir ara bende plates yaptıydım da ordan biliyom

karın kaslarını sıkarak? deniycem bakiiim bi ...

)
dogru cok cok dikaktli tane tane anlatiyor ebru salli.
bir yonden de iyi, sakatlanma riski azaliyor, ister istemez cok dikkat ediyorsun.

süper anlatmışsın kız

sagol luluuu
;-)

peppermint sabahki ictigim kahveyi saymazsak ben de detoks yapmis sayilirim bugun.....
keske onu da icmeseydimmmm
kahvaltida meyve yedim
ara ogunde yesil cay ictim.. oglen de salata yiyecegim. aksama da sandal sefasi ve patates salatasi...

kızlar herzaman yazıyorum ödem sorunum var diyehatırlarsınız
ay neler denedim neler bi çaresini bulamamıştımtaaa ki
geçenlerde oturup düşünürken aklıma acaba çok su içtiğim için olabilir mi acaba siye böbreklerime fazlamı yükleniyorum acaba ve googleye fazla su içmenin zararları yazdım ve okudum(bence siz de yazın ve MUTLAKA okuyun)
böbreklerin belli bi su atma kapasitesi var mış fazlasını içersek bu vücutta damarlarda toplanıyormuş
ben pek güzel anlatamıyorum ama
bu gibi şeyler yazıyor du hatta insan komaya bile girebilir miş hatta ölüm bile oluyormuş
neyse bunun üstüne suyu 1buçuk litreye düşürdüm veee bir günde tam 1 buçuk kilo ödem attım çok mutluyum
ALLAH 'ım sana şükürler olsun
aylardır bunun yüzünden ödemle uğrasıyordum meğer sorun fazla su içmem miş 3litre su içiyodum bu arada
sizlerle paylaşmak istedim kızlar opuyorumnanaktan

canim ben bu yuzden yeni doktora gittim. ama 3 litre hiic fazla degil. Doktor da 3 litrenin optimum oldugunu soyledi. (ben bir gun 7 litre su icmistim de). varsin biraz agir cik tartida ama ic suyunu. 1.5 litre bana biraz az geldi... su cok onemli... cok fazla icmezsen cok faydali vucuda... cok icersen beyin damarlarinda basinc yapip cok kotu seylere de neden oluyor...yeni konustum doktorla bak..zaten idrarinin renginden anliyorsun az ya da cok ictigini. idrarin density sine baktilar ve bir suru biyokimya testi yaptilar yeni bana...

ne doktoruna gittin tatlım sen de de ödem sorunu mu vardı
şimdi 3 litre su fazla olmaya bilir ama ben eskiden hiç su içmezdim
hatta çok sıcak bi yaz gününde kendime sordum bugün nekadar su içtin diye sadece 1 çaybardağı su içmiştim
belki benim vucudum buna alıştı ve 3 litre fazla gelmiş olabilir çünki suyu azaltığımdan beri kilom her geğen gün biraz daha düşüyor ki bu tam tesriydi hergeçen gün düşeceğine sürekli yükseliyordu

sende zayıflaya üye oldum bakalım bişiler bulup atıcam cd'ye. valla dediğniz gibi var püfffff seslerine 10 dk katlanabildim plates için lastiğim topum yok sizlr ne yaptınız aldınızmı yoksa bi alternatif uydurabildinizmifisfisfis

slm kızlar bende menumu aksam tamamlayınca yazayım aksam carsıyada cıkacagım yuruyus yapmıs olurum plates konusmussunuz bol bol canım cektı aksam bırde plates yapayım opuldunuz

canım süper anlatmışsın da ben sırtüstü yatarken nasıl kalkıyonuz dediydim ben kalkamıyorum bacakların kalkıyo :)

karın kaslarını sıkarak? deniycem bakiiim bi ...

hee, tmm cnm o zaman pardon.

anchusanin dedigi gibi sirtustu kalkarken karni,
yuzustu yatip geri kalkarken de kalcayi sikmak gerekiyor.

ebru salli da diyordu, gun de bin tane mekik cekenleri biliyorum ama karni sikmadiktan sonra hicbirise yaramiyor diyee

ben hep cok su icerim de.. seker hastasi miyim diye gittim,dahiliye doktoruna gittim... her turlu testi yaptilar ve sonuc olarak sunu soyledi. 3 litreye kadar su icmen cok guzel. bundan fazlasini icmemeye calis.seker hastasi cikmadim ama tiroid hastasi ciktim...

yuuutuuub izleyebiliyorsan bonie s pilates workout yaz. oradan yapmayi dene.
bir de o uye oldugun sitede winsor pilates var mi bak bakalim. rapid sifren varsa baska isimlerde verebilirim..lastikle topla yapmak daha eglenceli aslinda... netten ismarlayabilrisen ismarla. ama yuuutuuub taki bonie de lastiksiz topsuz yapiyo

peppermint sabahki ictigim kahveyi saymazsak ben de detoks yapmis sayilirim bugun.....
keske onu da icmeseydimmmm
kahvaltida meyve yedim
ara ogunde yesil cay ictim.. oglen de salata yiyecegim. aksama da sandal sefasi ve patates salatasi...

olsun cnm sabah ki kahve den fazla bisey cikmaz.
ben de aksama pataes haslicam, bir de salata yapicam.

esim de detoks yapiyor bugun.

yaa kizlar yaz geldi ,
yemeklik sebze bulamiyorum ben pisirecek-- yesil fasulyeden baska.

esim de ispanak-patlican sevmiyor... onlari da yapamiyorum

siz neler pisiriyorsunuz bu aralar ??

ne yemek yapacagimi sasiriyorum valla

yaa kizlar yaz geldi ,
yemeklik sebze bulamiyorum ben pisirecek-- yesil fasulyeden baska.

esim de ispanak-patlican sevmiyor... onlari da yapamiyorum

siz neler pisiriyorsunuz bu aralar ??

ne yemek yapacagimi sasiriyorum valla

ayni problem bendede var
dun bezelye aldim havuclu patatesli pisiriirm diye
bir de semiz otunun hep salatrasini yapiyordum, yemegini deneyecedim, ispanak yerine....
bakla almak isteidm esim sevmiyom dedi alamadim.
sandal sefasi yaptim dun, yanina da fistikli, kus uzumlu bulgur pilavi

bol bol salata yapiyroum. feci dadandim salatalara. iki tane cok guzel salata tarifim var bir suru kisiye yolladim sana da yollayayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…