nilüfert tebrikler...
bende bu sabah ödemle kalktım gibi sanki 1 hafta sonra regli olacam vcdüm şişti ama ona rağmen 1 kilo verdimm,çok mutluyummmm54 oldum nihayet
Kilo vermek için çektiklerine değdi di mi zukseddincim (start it up yaparken aklından geçenlerden söz ediyorum tabiii ki :))))
bende bugünkü menümü yazayımm
sabah : 2 bardak su-1 kayısı
kahvaltı : 1 domates-1 salatalık-1 k.k. peynir-3 s.zeytin-3 y.zeytin-2 dilim kepek ekmeği-1 fincan şekersiz çay
ara : 1 fincan elmalı yeşil çay-az ceviz-az kuru üzüm
öğlen : 6 tane ızgara kanat(kabul ediyorum sayısı fazla ama durdurmadım kendimi ama yağzsız sonuçta)
3-4 kaşık bulgur pilavı-bol miktarda salata(kıvırcık,soğan,mor lahana,domates,salatalık)minicik pi-
de parçası
ara : 1 havuç-az ceviz-az kuru üzüm
akşam : menemen var akşama-1 dilim kepek ekmeği-şekersiz çay
ara : 1 büyük bardak süt
ara : erik-kiraz
gün içinde de 1,5 lt su
KLIKcim ben hamileligimin 5.ayında işi bıraktım , hem yoneticlik hem hamilelik cok zordu..ama bakude azerilerle calısmak dahada zor.. korkutmak gibi olasın 7/24 cıkarmaya hazır geziodum hastanede yattım serum yedim.cekmecelerim poset doluydu işyerinde:)) hep evişimide kendim yaptım hamileyken.sadece buyuk teızlıge kadın geelıodu ona sımdıde gelıo. ama cocukla evde basbasa kalmak cok garıp ılk zamanlar. 2-3 aylıktan sonra duzen oturuyo.yaparsın ogunler gelsin oyle karar verırsın
kızlarrrrrrrr
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
sabah ilk defaaa 52.8 igördüm. bu haftaki hedefim 52 yi tartıda görmekdi.. zaten vücudumdam da nbelliydiii.ayyyy çok mutluyumömmm çokkkk.ama pumpit up da saolsun oda çözdü biraz kilolarımı birde plates yapmıştım bu hafta
wawwwwwwww valla sevindim....darısı başıma
ama ben biliyorum şimdi bu hafta ben 53-52 ler de geliririm. yine 53 lere çıktığım olur.
ama bu 2 haftada dikkatli gidersem gelecek hafta değil diğer cumaya 52 yi sabitlerim. 2 haftada 1 kilo yani
çok iyi
bende bugün 54.3 gördüm....geçen hafta 55 çıkmıştım.. sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim........
ay bende hasta olmadım daha şişim ama veremedim yaaaaaaaanilüfert tebrikler...
bende bu sabah ödemle kalktım gibi sanki 1 hafta sonra regli olacam vcdüm şişti ama ona rağmen 1 kilo verdimm,çok mutluyummmm54 oldum nihayet
Kızlarrrrrrrrrrr günaydınnn
ben de bugün detoks sonrası kiloma döndüm vücudumu dinlendirdiğim işe yaradı
46.7 kg ım ölçülerimi aldım sonundaaaa
Bel 77 idi şu an 67
Göbek 85 idi şu an 73
Baldır 55 idi şu an 49
Kol 32 cm idi şu an 26
Göğüs şu an 86
Kalça şu an 83 cm..
bu ölçüler ne kadar zamanda değişti ve süper ölçülerin
değmez mi ayıp ediyorsun
şu çizelgeyi değiştirmek bile büyük mutluluk kaynağı
daha çekeceğim var ama
bu ölçüler ne kadar zamanda değişti ve süper ölçülerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?