50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrr çok teşekkürler yorumlara. şimdi acil çıkmam lazım dönünce hepinise yazıcam bişiler.
öperimmmm!

kıyamam kolay gelsin..

waterrr ben bugun biraz detoxumvari besleniyorum..oyle sabah ogle filan yok ama neler yediğimi gece yatmadan yazıcam

tamam canım ama kendıne ıskence yapma duzgun beslen

ayy cok mutluyum cok tsklerrr..yarın odul olarak free takılsam olurmu?cunku yarın ucurtma senligine gidicez orda sebze yıyemem yoktur acta kalmıyım..cok heycanlandım ya :))

tabıkı olabılır hem ızgara varsa o da olabılır ete de ıhtıyacımız var.

kızlar günaydınnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

gnaydin dediysem uyanalı çok oldu. uyandım start it up'ımı yaptım, üstüne de karın için olan 6packi yaptım, duşumu aldım geldim.

nabersiniz bakalım?

supersın sende sabah spor yapanlardansın tebrıkler

babymom supersın cok guzel kılo vermıssın tebrıkler devamını beklıyrz.

ben o sırada burda degıldım canımda ama ogleyın ızın verdım dıye her ogleyınde olmasın canımız coook cekerse ok

yaa kızlar bole arada yıne bakarım sıze ben temızlık yapyrm bırde baslamısken koklu bır temızlık yapayım dedım sımdıde kavun yedım yesıl cay ıcıp devam ederm sonra gorusrz

:1no2:
ama bende bildirmistim kilomu :1no2:

menüm
sabah-öğlen
2 kızarmış ekmek
3 zeytin
kk peynir
3 dilim kızarmış sucuk

ara
1 tane beypazarı baklavası(eşim almış çok ısrar etti)

akşam
ızgara köfte ve salata

dün unutmustum, bu sabahda bildirebilecegimizi söylemislerdi, kalktim tartildim yazdim sabah 54,1kg
zayiflamadan bu forumdan gitmem haberiniz olsun canlar kaydirigubbakcemile3

ayy pardon aprilcım yaa
gerçekten senide not etmiştim kağıda.
şimdi o kağıdı bulamıyorum. canım zahmet olmazsa yazarmısın başlangış kilonu
tekrar yayınlarım

bu haftaki kilo bildirim listemiz

truf ve sensewitchi adlı rakdaşları tebrik ediyorum 10 kilo vermişler ay çok imrendim ya ne kadar sürede verdiniz acaba ?ben hamurişi yemeyi bıraktım ev yemeği yiyorum ama doymuyorum bi dilim ekmekle midem genişledi çünkü napıcam ben

yesa yesa en son detox yaparken aranıza katılmıştım..ama yakında başlığınıza uygun olarak katılacağım...

mrb herkesee,
nasıl geçiyooo,umarım aç değilsinizdirrr,
ben menümü yazayım
sabah:1 bardak yeşil çay+3 dilim karpuz +ardından tibet +yarım saat sonra kahvaltı:1 dilim çavdar+peynir+zeytin+azcık yağlı omlet+ot çeşitleri+domates+salatlık
ara:2 kayısı
öğle:1 kase kiraz
ara:1 türk kahvesi yanında 10 leblebi
ara:3 dilim karpuz
akşam:cacık
hareket:gün boyu temizlik yaptımmm....(tavan-taban-duvar sildimmm+her yeri süpürüp sildimmmm)
3 l t kadar suuu+4 yeşil çayyy(çok sıvı tükettiğimdenn sanırımm akşamm canımm yemekk istemiyoooo oyüzden caccık yiycemm)

hımmm hiçbişey yememişsin. temizlik yaptığıından iştahında yok galiba canım
aman ne güzel ya abenimde temizlik yapmam gerekiyordu kılımı kıpırdatmadım bugün
miskin miskin oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…