50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba cnm, arkadasinda dedigi gibi menünde eksiklikler var.. eger bebek emziriyorsan önemli bu..

en önemli ögünü ara ögünle tamamlamamissin bu bastan yanlis,
sabah kahvaltisi cok önemli mutlaka 1-2 dilim kepek ekmegi yemelisin..
kahvaltin SIKI olmazsa gün boyunca mideni bos hissedersin buda fazla yemeye yol acar.

iki ögündede corba icmen cok saglikli degil, halsiz düsersin..
aksamlari izgara tavuk, izgara balik veya izgara köfte yiyerek protein ihtiyacini tamamlamis olursun..
spor yapan biri icin protein miktari cok önemli.. 1 ara ögündede süt veya 1 kase yogurt tavsiye ediyorum.. yardimci olmak istedim. umarim yanlis anlamazsin..
kolay gelsinyerimseniben

april canim cikolata tatli ihtiyacini gideren en mükemmel sey, tarcinli süt yada karanfilli cay

Son düzenleme:
affferin kiz duygulu gitme sakin bi yere:)) boy ve de kilo yazmistin ama yine alalim biz senden:)

bende menümü paylasayim :) 2-3 aydir bunun üzerine cok arastirma yaptim
ama elbette eksiklerim olabilir.. birbirimize yardcimci olalim

Sabah: Kepekli tost, domates
Ara: Yesil cay, tarcinli su (istah kesici,insülin dengeleyici)

Öglen: Mantar sote, 1 kase yogurt
Ara: 2 kayisi

Aksam: izgara tavuk, 2 yaprak sarmasi
Ara: Tarcinli Süt

30 dk slim series core cardio express, 1.7 lt su

cikolata krizimi bikac tane cevizle gecistirdimmm :lepi:

simdi size bi sorum olacak kizlar, yeni arastirmalara göre ara ögünler iyi degilmis, 3 büyük ana öyün iyimis, ara ögün yedigimizde insülinim yükseliomus ve bu yag yakmamizi engelliomus, ama 3 ana ögün yersek ögünler arasi cok zaman oldugu icin vücüd daha cok yag yakabiliormus,
karisik anlattim kusura bakmayin

bence bu cok zor ama mantikli geliyor, siz ne düsünüosunuz??

yesa bunlar ne hepsını bır gune mı koydun tamam kocun muz ye dedı ama ustune sen magnum yedın bıde onun ustune kuruyemıs ve ayrıca bu kuruyemısde kaju yok degılmı canımlmaz: o vs ler nekı acaba dulci sana badem uzum cevız ye demıstr o vs ler ne acaba cok merak ettım

aksam bezelye patates tamamda mılfoy hamuru dırek kat kat yagla acılır ıcıne et de konmus oooooooolmaz: hepsını bır gune koymussun sende kaydirigubbakcemile tamam ufak kacamaklara ızın varda senınkı dag gıbı olmuskötükedihüso ama sabah ve öğle menun gayet guzel sen aralarda cosmussun

sporlarını da goreyım ona gore cezalardan ceza begen

öğlene kadar yediklerimi yazmıyorum, hiç iç açıcı değillerdi sempatiksalakcinni sonra havuza indim, 5-6 tane zayıf insan görünce kesin karar verdim, bi değişiklik yapıp diyete öğleden sonra başladım. akşam yemeği olarak sadece salata yedim, sonra biraz karpuz, şimdi de yeşil çay içtim. aklıma buzdolabındaki salamlar, reçeller gelmiyor değil, bi de annem gidip milyonlarca paket burçak almış -ki hiç dayanamam- aklımı kaçırıcamdelikafadulden

aahh ahhh benimde aklim buzluktaki dondurmadaa
babamin benim icin aldigi sayisiz paket cikolataa bisküvü keklerde ahhh ahhh birde buz dolabinda annemin benim icin koydugu cola light ta

aaaayyy kizlar cogunuz evlisiniz kendi evinizdesiniz, ama annem ve babam benim yeme aliskanligimi bildikleri icin aynen devam ediyorlar

onlarida alistiricam yoksa olmicak iskence gibi :1ninca:

canımmm ara öğün yapma nedeni yemeye saldırmamak bi de genelde 1 meyve derler yaaa onu da proteinle aldın mı (süt, yoğurt gibi) o zaman kan şekeri kademeli artıyo...
zararı yok yaniii

ben çok kötü saldırırım yemeye o yüzden ara öğün yapmak ii bence...bilmiyorumkismile

kızlarrrrrrrrrrrrrr gaz verin spor yapmak çok zor geliyo 8 e doğru yedim yemeği de midem de dolu başlarsam şimdi midem ağzıma gelecek az daha beklesem mi???

yesa tsk canim.. ins burda aranizda olucam adasim sensewitch önerdi sagolsun :)
boyum 1.58
baslangic kilom 59 idi, suan 52 lerdeyim
benide listeye dahil edin zemuszemus

findik cerez omega yag acisindan iyidir ama günde 2ser tane, fazlasi kilo yapar..
kolay gelsin cnm kaydirigubbakcemile2

bizde de aynı durum mevcut, cidden işkence gibi boshayallersmile şimdi tek isteğim annemin tiramisu yapmaması :Saruboceq: ona ölsem hayır diyemem çünkü, bi kerede hepsini bile yerim

canım yok bastan korkutmayayım dedım hafıfden baslıyrm cezalara ama senınde cezan olacak kacısın yok

canım menulerın gayet guzel ve dengelı cok begendım hatta su ana kadarkı menulerın ıcınde bugunun en guzel menusu secebılrım senınkını :hooray:alkisalkisalkis tebrıklerrrrrr

canım bencede sımdı ara ogun yapmazsak ana ogunlerde ınsülinimiz dusuyr ve cok acıkıyrz dırek saldıryrz tatlı krıslerıne gırıyrz. bana mantıksız geldı seker hastaları sureklı ara ogun yapmalılar seker sevıyelerını dengelemek ıcın eger yapmazlarsa dırek sekerlerı dusuyr . bu ornekden yola cıkarsak ana ogun gereklı bence yanı ınsülin nasıl yag yakmamızı engellıyr onuda anlamadım. bana gore mantıksız. denemek ıcın bır gun ara ogun ypma farkı gorursun

adasim.. bu konularda bilgili olan arkadasim söylemisti sporu en gec aksam 9.bucuga kadar yapilmalidir diye..

yediginden bu yana 1 saat gectiyse bence dene derim, baktin cok kötü oluyo birakirsin
saat olarak gec kalinmis bence hemen sporunu tamamla, sonrasinda kendini cok iyi hissedeceksin..

ay sağollll adaşımmmmm :)

tamam canım başlıyorum hemen öyleyseeee kaydirigubbakcemile2 bak başladım bile kaydirigubbakcemile3

yani bencede ara ögün yapmazsak dayanmasi coook zor olur ama bu insülin konusu öyleymis, kan sekerimiz yüksek oldugunda yag yakimi engelleniyormus

belki arkadaslardan bi bilgisi olan vardir, aslinda ben okumustum is yerindeki kitaplarda ama uzun zaman oldu ve unuttum, sali günü gidince bakarim tekarar

canım aklına dolap gelınce o zayıf ınsanları tekrar aklına getr. sımdı sadece salata da olmaz yanında sebze yemegını yıyeceksın yuzdukten sonra ozellıkle ınsan cok yorulur skerın duser sonra aklıuna dolap gelır ogunlerını duzgun yersen abur cubur ıhtıyacı hıssetmezsın acıkırsanda sut iç hatta duygu tarcının seker ıhtıyacını dengeledıgını soledı ıcıne tarcında attınmı oooo mıssss

evet aılelerınıze soleyın almasınlar ayad sızın yemedıgınızı gorunce onlar zaten almazlar. ama dondurmayı sabah arada yıyebılırsın kendıne ıskence yapma fakat bu magnum gıbı dondurmalardan degılse ancak o zaman yıyebılırsın

hememn sımdı kalk canım bıraz yuruyus yap yada leslıe hem adrenalin salgılanır mutlu olursun hemde yedıklerını ertırsın yesanın degımıyle hoppaaaaaahihoyyyt

bizde de aynı durum mevcut, cidden işkence gibi boshayallersmile şimdi tek isteğim annemin tiramisu yapmaması :Saruboceq: ona ölsem hayır diyemem çünkü, bi kerede hepsini bile yerim

o zaman annene sole yapmasın degılmıeyvahedigeldismile

evet kızlar ben gıdıyrm banyo yapacagım ama bu arada koç gıttı dıye o dolaptakı cıkolatalara yan gozunuzle bıle bakarsanız cok kızarm kaydirigubbakcemilesaat de 11 olmus zaten oo bu saatden sonra hıcbırsey yenmez

yok kocum baktim 80 kalorisi var cibukta sütlü dondurma cilek kapli
sorcaktim ama cesaret edemedim, ozaman yarin ögleden önce yiyebilirim hihoyyyt

waterspider tsk ederim canim, haklisin bu saatten snra kacamak olmaz

kolay gelsin adasim, ha gayret kaydirigubbakcemile3

april o dedigini bende okumustum bi yerde, hatta alman sayfasinda okumustum
dogruluk payi ne kadardir bilemiyorum ama onca beslenme uzmani ara ögünlerle tavsiye ediyor
ara ögünler metabolizmanin calismasina yardimci oluyor hemde arkadalarinda dedigi gibi tok
tutuyor

bende bekarim kizlar, ve evde neler neler pisiriyo mantidan tutundan bol kalorili yiyeceklere kadar
iskence gibi bencede.. bi keresinde karsimda bol tereyagli manti yediler ben ise yagsiz tusuz taze fasülye ama irade burada basliyo iste.. asla pes etmemek lazim

ben cok begendim bu menuyu

havuc kalorili deilmi? havuc yıyebiliomuyuz ara ogunde

ya senin bebeğin var demi yani emzirme dönemindesin değilmi yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu menü bence çok az yani hiç karbonhidrat yok protein yok...hele emziriyorsan çok daha kötü...

emzirmiyorum canımn 2 ay once kendi bıraktı emmeyi

ohh sefan olsun:)) kuuzum naptın sen:)) aksam kafadan ofsayt:) et patates bezelye pide..:)) magnum nasıldı? dolapta 2 tane double cikolatalı var ama elim gitmio koklasıos sadece:))

menumu eksik yazmısım salatalık yanında yarım kase yogurt yemiştim bide aksam 1 dilim cavdar ekmegi yedim..kafam allak bullak oldu ne yidim die hatırlamaya calısırken

dogruluk payini bende bilmiyorumki canim..

yarin kizlarla toplanacagiz arkadasin evinde bakalim neler olacak, kesin börekler cörekler vs vs ama ama ama yemicem, salata yerim bol ohh mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…