bugun saatli beslenmedim sırasıyla yazıorum neler yedigimi
uyanınca ceviz suyu fix
sonra sırayla karnım guruldadıkca:
3 kayısı 1 bardak form cayı
1 avuc kiraz
oglen: 1 kase corba
5 erik
1 etimek 1 domates
1 salatalık
aksam yemegi : 1 kase corba 1-2 kasık menemen
1 top dondurma
callan, ebruyla plates
metabolizma hızlandırıcı cay
bukadar bugunluk
MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ben geldim ama hemen cikip sporlarimi yapacagim bi menumu yazayim da yoruma acik canlar:))
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
1 muz (kocum izin vermisti cok afedersiniz ishal gibi bi seyler bas gosteriyordu da::)
ogle
2 dilim ekmek
az peynir az domates az salatalik az biber
ara1
dondurma magnum (double karamel :)
ara2
karisik kuruyemis badem ceviz findik kuru uzum vs vs (dun dulciii demisti sen yemiyosun diye ondan aldim:)
aksam
bezelye haslama
patates
etli pie offffff o ne yaa( boyle sanki milfoy hamurunun icinde etli bi karisim varmis gibiydi:))
öğlene kadar yediklerimi yazmıyorum, hiç iç açıcı değillerdi sempatiksalakcinni sonra havuza indim, 5-6 tane zayıf insan görünce kesin karar verdim, bi değişiklik yapıp diyete öğleden sonra başladım. akşam yemeği olarak sadece salata yedim, sonra biraz karpuz, şimdi de yeşil çay içtim. aklıma buzdolabındaki salamlar, reçeller gelmiyor değil, bi de annem gidip milyonlarca paket burçak almış -ki hiç dayanamam- aklımı kaçırıcamdelikafadulden
cikolata krizimi bikac tane cevizle gecistirdimmm :lepi:
simdi size bi sorum olacak kizlar, yeni arastirmalara göre ara ögünler iyi degilmis, 3 büyük ana öyün iyimis, ara ögün yedigimizde insülinim yükseliomus ve bu yag yakmamizi engelliomus, ama 3 ana ögün yersek ögünler arasi cok zaman oldugu icin vücüd daha cok yag yakabiliormus,
karisik anlattim kusura bakmayin
bence bu cok zor ama mantikli geliyor, siz ne düsünüosunuz??
aahh ahhh benimde aklim buzluktaki dondurmadaa
babamin benim icin aldigi sayisiz paket cikolataa bisküvü keklerde ahhh ahhh birde buz dolabinda annemin benim icin koydugu cola light ta
aaaayyy kizlar cogunuz evlisiniz kendi evinizdesiniz, ama annem ve babam benim yeme aliskanligimi bildikleri icin aynen devam ediyorlar
onlarida alistiricam yoksa olmicak iskence gibi :1ninca:
amaninnnnnnnnnnnnnnnnnn ben de nerden hatirliyorum dedimmmmmmm kuzum gitme sakin bi yere emiii bizimsin artik hehe:)
hehheh evet zeytinler 3u gecmesin :)) her bir ekstra zeytin icin 100 mekik:)
WATERIM SPIDERIM menun super yorumlarin super sen de supersin eee daha nossun BEN KACTIM canimmmmm ceza ver sucuk falan gorunce yaaa elini korkak alistirma:)
bende menümü paylasayim :) 2-3 aydir bunun üzerine cok arastirma yaptim
ama elbette eksiklerim olabilir.. birbirimize yardcimci olalim
Sabah: Kepekli tost, domates
Ara: Yesil cay, tarcinli su (istah kesici,insülin dengeleyici)
Öglen: Mantar sote, 1 kase yogurt
Ara: 2 kayisi
Aksam: izgara tavuk, 2 yaprak sarmasi
Ara: Tarcinli Süt
30 dk slim series core cardio express, 1.7 lt su
cikolata krizimi bikac tane cevizle gecistirdimmm :lepi:
simdi size bi sorum olacak kizlar, yeni arastirmalara göre ara ögünler iyi degilmis, 3 büyük ana öyün iyimis, ara ögün yedigimizde insülinim yükseliomus ve bu yag yakmamizi engelliomus, ama 3 ana ögün yersek ögünler arasi cok zaman oldugu icin vücüd daha cok yag yakabiliormus,
karisik anlattim kusura bakmayin
bence bu cok zor ama mantikli geliyor, siz ne düsünüosunuz??
canımmm ara öğün yapma nedeni yemeye saldırmamak bi de genelde 1 meyve derler yaaa onu da proteinle aldın mı (süt, yoğurt gibi) o zaman kan şekeri kademeli artıyo...
zararı yok yaniii
ben çok kötü saldırırım yemeye o yüzden ara öğün yapmak ii bence...bilmiyorumkismile
kızlarrrrrrrrrrrrrr gaz verin spor yapmak çok zor geliyo 8 e doğru yedim yemeği de midem de dolu başlarsam şimdi midem ağzıma gelecek az daha beklesem mi???
adasim.. bu konularda bilgili olan arkadasim söylemisti sporu en gec aksam 9.bucuga kadar yapilmalidir diye..
yediginden bu yana 1 saat gectiyse bence dene derim, baktin cok kötü oluyo birakirsin
saat olarak gec kalinmis bence hemen sporunu tamamla, sonrasinda kendini cok iyi hissedeceksin..
öğlene kadar yediklerimi yazmıyorum, hiç iç açıcı değillerdi sempatiksalakcinni sonra havuza indim, 5-6 tane zayıf insan görünce kesin karar verdim, bi değişiklik yapıp diyete öğleden sonra başladım. akşam yemeği olarak sadece salata yedim, sonra biraz karpuz, şimdi de yeşil çay içtim. aklıma buzdolabındaki salamlar, reçeller gelmiyor değil, bi de annem gidip milyonlarca paket burçak almış -ki hiç dayanamam- aklımı kaçırıcamdelikafadulden
aahh ahhh benimde aklim buzluktaki dondurmadaa
babamin benim icin aldigi sayisiz paket cikolataa bisküvü keklerde ahhh ahhh birde buz dolabinda annemin benim icin koydugu cola light ta
aaaayyy kizlar cogunuz evlisiniz kendi evinizdesiniz, ama annem ve babam benim yeme aliskanligimi bildikleri icin aynen devam ediyorlar
onlarida alistiricam yoksa olmicak iskence gibi :1ninca:
canımmm ara öğün yapma nedeni yemeye saldırmamak bi de genelde 1 meyve derler yaaa onu da proteinle aldın mı (süt, yoğurt gibi) o zaman kan şekeri kademeli artıyo...
zararı yok yaniii
ben çok kötü saldırırım yemeye o yüzden ara öğün yapmak ii bence...bilmiyorumkismile
kızlarrrrrrrrrrrrrr gaz verin spor yapmak çok zor geliyo 8 e doğru yedim yemeği de midem de dolu başlarsam şimdi midem ağzıma gelecek az daha beklesem mi???
bizde de aynı durum mevcut, cidden işkence gibi boshayallersmile şimdi tek isteğim annemin tiramisu yapmaması :Saruboceq: ona ölsem hayır diyemem çünkü, bi kerede hepsini bile yerim
evet aılelerınıze soleyın almasınlar ayad sızın yemedıgınızı gorunce onlar zaten almazlar. ama dondurmayı sabah arada yıyebılırsın kendıne ıskence yapma fakat bu magnum gıbı dondurmalardan degılse ancak o zaman yıyebılırsın
mrb herkesee,
nasıl geçiyooo,umarım aç değilsinizdirrr,
ben menümü yazayım
sabah:1 bardak yeşil çay+3 dilim karpuz +ardından tibet +yarım saat sonra kahvaltı:1 dilim çavdar+peynir+zeytin+azcık yağlı omlet+ot çeşitleri+domates+salatlık
ara:2 kayısı
öğle:1 kase kiraz
ara:1 türk kahvesi yanında 10 leblebi
ara:3 dilim karpuz
akşam:cacık
hareket:gün boyu temizlik yaptımmm....(tavan-taban-duvar sildimmm+her yeri süpürüp sildimmmm)
3 l t kadar suuu+4 yeşil çayyy(çok sıvı tükettiğimdenn sanırımm akşamm canımm yemekk istemiyoooo oyüzden caccık yiycemm)
bugünki menüm
sabah (7:00)
- avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
-3 zeytin, domates, salatalik, renkli biberler
-1 kupa yesil cay
ara (10:30)
- 1 kupa az light sütlü filtre kahve
- 1 tane boaca gibi bisey (türkcesini bilmiyorum, almancada adi Brezel)
ara (13:00)
- 1 yesil elma, 1 kücük havuc, 4 kiraz
öglen (15:00) sadece öglene kadar calistigim icin saatler biraz dengesiz oldu
- yarim tabak renkli biberli domates ve soganli az yagli menemen gibi yemek =)
- az yagli yogurt
aksam (18:00)
- 3 kasik sebsezli bulgur pilavi
- 3 kasik yine o menemenden
- az yagli yogurt
spor olarakta 20dakika kosu bandinda kostum, bacak kalca ve karin egzersizleri yaptim
arada 2 kupa zencefil ve portakalli yesil cay ictiim
baskada bisey yemeyi düsünmüyorum, yazinca nekadar cok gözüktü yaa
ama ama ama hic cikolata yemedim, bu benim icin cok büyük basari
buyrun elestiriye acigim canlar opuyorumnanaktan
ya senin bebeğin var demi yani emzirme dönemindesin değilmi yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu menü bence çok az yani hiç karbonhidrat yok protein yok...hele emziriyorsan çok daha kötü...
MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ben geldim ama hemen cikip sporlarimi yapacagim bi menumu yazayim da yoruma acik canlar:))
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
1 muz (kocum izin vermisti cok afedersiniz ishal gibi bi seyler bas gosteriyordu da::)
ogle
2 dilim ekmek
az peynir az domates az salatalik az biber
ara1
dondurma magnum (double karamel :)
ara2
karisik kuruyemis badem ceviz findik kuru uzum vs vs (dun dulciii demisti sen yemiyosun diye ondan aldim:)
aksam
bezelye haslama
patates
etli pie offffff o ne yaa( boyle sanki milfoy hamurunun icinde etli bi karisim varmis gibiydi:))
merhaba cnm, arkadasinda dedigi gibi menünde eksiklikler var.. eger bebek emziriyorsan önemli bu..
en önemli ögünü ara ögünle tamamlamamissin bu bastan yanlis,
sabah kahvaltisi cok önemli mutlaka 1-2 dilim kepek ekmegi yemelisin..
kahvaltin SIKI olmazsa gün boyunca mideni bos hissedersin buda fazla yemeye yol acar.
iki ögündede corba icmen cok saglikli degil, halsiz düsersin..
aksamlari izgara tavuk, izgara balik veya izgara köfte yiyerek protein ihtiyacini tamamlamis olursun..
spor yapan biri icin protein miktari cok önemli.. 1 ara ögündede süt veya 1 kase yogurt tavsiye ediyorum.. yardimci olmak istedim. umarim yanlis anlamazsin..
kolay gelsinyerimseniben
april canim cikolata tatli ihtiyacini gideren en mükemmel sey, tarcinli süt yada karanfilli cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?