50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İşte buna hak verilir, Evli bayanlar yapmanız gerekenler üstte yazıyo

ay ben evde ozen gosteriyorum...
elbise giyerim genelde...makyaj falan yapmam ama esim bezmesin beni pijamayla gormekten diye giyimime ve sacima bakiyorum...zaten bazen 3 gun disari cikmiyorum. salarsam iyice pasakli bir tip olup cikarim.

nilufert benim gobek kalmadi artik ama esim de kemiklerin batiyor demeye basladi...gece daha az sariliyor uyurken. bu kadar zayiflamasa miydim...:bbo:

gülme gülmee hiç çekilecek gibi değiller valla.
eşim benim elekrik mühendisi geçen müdürün biri eşimi çağırıyor mause m bozuldu yap diyee:)))
hayır bu adam tamircimi he he bide en komiğini söyliyim size aynı adam eşim elektirk mühendisi diye belki inanmayabilirsinz haklısınızda ampülü patlamış evinin yine eşimi çağırıyor. böle mös mös ler yani

anchusacım ağustosta belli olur.tercihlerimde antalya eskişehir yalova. her yılda istediğin illeri yazamıyorsun .açık kadro olan iller yazılabiliyor. şansımıza bu yıl ki iller güzeldi

hepsi kurudu acliktan, gayet balik eti tipler incecik oldu cikti....bencde de onlarin dus alip bakip yaptigi bir yer var...... gayet duzgun kaslar falan.. kesin var aynalari falan..

can tanriyarda gercekten igrenc bir adammis. ne bekliyor ki... kadinin assolist kiyafetiyle ve full makyajla mi uyumasini bekliuyor yaninda.. rezalet.... simdi ayrilmasa 40 yasinda petekl dincozun orasi burasi sarkinca ayrilir boyle tipler..

kizlar zaten spor yaparken sort giymiyor musunuz? ben ya tayt gideyim ya sort..

canım ben demiştim kızlara eşimin şortunu giyiyorum uzun ve bol geliyor diye.
ya onun şortunu giyiyorum çünkü kumaşı değişik spordan sonra hemen suya tutuyorum. hemen de kuruyor pratik oluyor yani . o yüzden o şortu giyorum

nilufert benim gobek kalmadi artik ama esim de kemiklerin batiyor demeye basladi...gece daha az sariliyor uyurken. bu kadar zayiflamasa miydim...:bbo:

Canım ya kilomuz aynı boyun kaç senin? göbek kalmadı demişsin bende göbek var bendemi bişi var şekilsizmiyim yoksa kafayı yicem plastesle mi gitti yoksa öyleyse sabaha kadar yapıcam uyumicam

ayyyyyy ampul olayına koptum nilüş :roflol:
kazma kafalar:roflol:
canım ya inşallah en güzel yere çıkar tayininiz:Saruboceq:

yaa o sorun bende de var şu ani halin çok iyi diyor . sevmiyor aşırı zayıflığı
az yiyince kızıyor yok ben yedim falan diye uyutuyorum onu.

ama ben biraz yiyince şiştiğim için şimdi memlekete gitsem hemen şişeri oyüzden birazdaha vermeliyimki yediğim zaman yine zayıf görüneyim

survivor kızları bakım yaptırıyorlar arada bence de eleme olduğu akşamlarbacaklarına dikkat ettinizmi pırıl pırıl yağlamışlar bide hepside ince uzun bacaklar minicik şhortlar,
kaş göz saç hepsi bakımlı yani

bence onlar ac kalmiyorlar,
bakimlarini da yapiyorlar.

insan pislikten kokar ya o kadar zaman,
sampuan gormeyen sac nolur?
bunlardan bazilari upuzun saclarini saliyorlar kivir kivir.
sonra epilasyon meselesi var dedigin gibi..

ok.. giy pikinini cik karsisinaa ))))

kizlar zaten spor yaparken sort giymiyor musunuz? ben ya tayt gideyim ya sort..

ben kisin yaparken tayt giyiyordum.

simdi sort giyiyorum.

İşte buna hak verilir, Evli bayanlar yapmanız gerekenler üstte yazıyo

vereliniortak

aynen oyle, genelde tersini yapiyoruz disari giderken susleniyoruz ama aslinda evde suslenmeliyiz esimize...

ben de seuslenmemis gibi gorunen ama sexi duran seyler giyiyorum artik evdee... caktirmiyorum sus yaptigimi.. ssshhhh ))

Canım ya kilomuz aynı boyun kaç senin? göbek kalmadı demişsin bende göbek var bendemi bişi var şekilsizmiyim yoksa kafayı yicem plastesle mi gitti yoksa öyleyse sabaha kadar yapıcam uyumicam
pilates ise yariyor evet
ama ben diyeti hic birakmadim son bir aydir diyet yapmiyorum artik...boyum 167cm sanirim.

yaa hamilelige kadar verebildigin kadar vermek lazim aslinda.....alissinlar napalim kemikli eslere...
bu arada ben de mouse ve ampul olayini yeni gordumm
yazik esine yaaaaaa....

survivor kızları için kesin bi ağda odası vardır.
yokse nerde o koltuk altları öle olacak. yemek yemiyorlarmış ama günlük vitamin veriyolarmış.ama çok sağlıksız yaa . insanın aptal olması lazım oraya gitmesi için .
hayır işin kötüsü sadece 1 kişi ödülü alacak. sen son haftaya kadar çek çek o rezilliği ödülü alama .

ben yazın tatile gitiğim zaman bile denizde saçlarım cildim kötüleşir.
yaa kızlar birde benim kum alerjim var mümkünmü adı acaba bumu . nasıl üstesinden gelicem bunu nbilmiyorum .psikolojikmi acaba. deniz kenarında ayaklarım kum olunca kuruyunca ayaklarım çok rahatsız oluyorum . sürekli yıkama isteğim oluyor.
o yüzden deniz le aram yoktur.
hatta ben çorapla güneşlendiğimi bile bilirim . gülmeyinnn duyuyorum güldüğünüzü

ben gulmekten alamadim kendimi kusura bakmaaaa..corapla guneslendigini hayal ettim de...

gunes deniz tuzu ve kum rezil ediyor saci cildi.... ben yaglarla kremlerle sivazliyorum kendimi tatilde...

kilonun boydan 10 eksiği yeterli deniyo sen çok zayıfsın o zaman yaaa ben daha boyumdan 10 eksik kiloya sahip değilimmm :gitme:

kum sinirimi bozuyor ayaklama değdiği zaman.geriliyor sanki ayaklarım.aynı şey bulaşık deterjanı elime değidiği zaman da oluyor elim geriliyor.krem falan ne fayda sonra.
bulaşık eldiveni olmadan hiç bir iş yapamam.

niluferttttt koptum gulmekten Allah seni napsinn..

ofistekiler sasiriyor bu kiza noluyor diyeee

)))))))))))

gozumde canlandi boyle corapla guneslenen nilufert dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…