:roflol: :roflol: :roflol:
valla ben de en cok survivor a sinir oluyorum,
pek tv izlemeyiz (nerdeyse hicc) ama ne zaman da acsak o program var; minicik sortlu bikinili kizlar.
ben de evde hep komik komik pijama takimlariyla gezerdim cocuksu; bu programdan sonra simdi ben de hep mini sortlar, askli dekolteli atlerlerle geziyorum vallaaa. kocisin gozu kaymasin diye...
sen de bidahakine giy minicik sortunu oyle yap sporunu, kocani sasirttt))))))))))))))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy o survivorı hiç söyleme bana . kadınlar okadar kepaze kepaze yaşıyorlar hala hiç fena değiller. ama bence kaşlarını alıyolar o programda.
ayy ben gitsem öle bi adaya 2 gün sonra saç bi kere zaten keçe gibi olur. şimdi bile saç kremleri fayda etmezken.
kaşlar zaten maşallah.
ya bende evde pjamalılardanımdır. biraz şu göbek gitsin bikinimi giyip çıkacam karşısınakaydirigubbakcemile3
geçen can tanrıyarmıdır nedir petek dinçözün kocası petek evde sahnedeki gibi evde seksi değil diye. ne kazma bi adammış dedim. hayır benim zavallı kocam ne yapsın yaa her daim t şört pjama yla gezen karısıyla
ayyy o survivorı hiç söyleme bana . kadınlar okadar kepaze kepaze yaşıyorlar hala hiç fena değiller. ama bence kaşlarını alıyolar o programda.
ayy ben gitsem öle bi adaya 2 gün sonra saç bi kere zaten keçe gibi olur. şimdi bile saç kremleri fayda etmezken.
kaşlar zaten maşallah.
ya bende evde pjamalılardanımdır. biraz şu göbek gitsin bikinimi giyip çıkacam karşısınakaydirigubbakcemile3
geçen can tanrıyarmıdır nedir petek dinçözün kocası petek evde sahnedeki gibi evde seksi değil diye. ne kazma bi adammış dedim. hayır benim zavallı kocam ne yapsın yaa her daim t şört pjama yla gezen karısıyla
kizlar zaten spor yaparken sort giymiyor musunuz? ben ya tayt gideyim ya sort..
canım ben demiştim kızlara eşimin şortunu giyiyorum uzun ve bol geliyor diye.
ya onun şortunu giyiyorum çünkü kumaşı değişik spordan sonra hemen suya tutuyorum. hemen de kuruyor pratik oluyor yani . o yüzden o şortu giyorum
nilufert benim gobek kalmadi artik ama esim de kemiklerin batiyor demeye basladi...gece daha az sariliyor uyurken. bu kadar zayiflamasa miydim...:bbo:
gülme gülmee hiç çekilecek gibi değiller valla.
eşim benim elekrik mühendisi geçen müdürün biri eşimi çağırıyor mause m bozuldu yap diyee:)))
hayır bu adam tamircimi he he bide en komiğini söyliyim size aynı adam eşim elektirk mühendisi diye belki inanmayabilirsinz haklısınızda ampülü patlamış evinin yine eşimi çağırıyor. böle mös mös ler yani
anchusacım ağustosta belli olur.tercihlerimde antalya eskişehir yalova. her yılda istediğin illeri yazamıyorsun .açık kadro olan iller yazılabiliyor. şansımıza bu yıl ki iller güzeldi
nilufert benim gobek kalmadi artik ama esim de kemiklerin batiyor demeye basladi...gece daha az sariliyor uyurken. bu kadar zayiflamasa miydim...:bbo:
kaşlar zaten maşallah.
kaşlar zaten maşallah.
kizlar zaten spor yaparken sort giymiyor musunuz? ben ya tayt gideyim ya sort..
İşte buna hak verilir, Evli bayanlar yapmanız gerekenler üstte yazıyo
pilates ise yariyor evetCanım ya kilomuz aynı boyun kaç senin? göbek kalmadı demişsin bende göbek var bendemi bişi var şekilsizmiyim yoksa kafayı yicem plastesle mi gitti yoksa öyleyse sabaha kadar yapıcam uyumicam
yaa o sorun bende de var şu ani halin çok iyi diyor . sevmiyor aşırı zayıflığı
az yiyince kızıyor yok ben yedim falan diye uyutuyorum onu.
ama ben biraz yiyince şiştiğim için şimdi memlekete gitsem hemen şişeri oyüzden birazdaha vermeliyimki yediğim zaman yine zayıf görüneyim
survivor kızları için kesin bi ağda odası vardır.
yokse nerde o koltuk altları öle olacak. yemek yemiyorlarmış ama günlük vitamin veriyolarmış.ama çok sağlıksız yaa . insanın aptal olması lazım oraya gitmesi için .
hayır işin kötüsü sadece 1 kişi ödülü alacak. sen son haftaya kadar çek çek o rezilliği ödülü alama .
ben yazın tatile gitiğim zaman bile denizde saçlarım cildim kötüleşir.
yaa kızlar birde benim kum alerjim var mümkünmü adı acaba bumu . nasıl üstesinden gelicem bunu nbilmiyorum .psikolojikmi acaba. deniz kenarında ayaklarım kum olunca kuruyunca ayaklarım çok rahatsız oluyorum . sürekli yıkama isteğim oluyor.
o yüzden deniz le aram yoktur.
hatta ben çorapla güneşlendiğimi bile bilirim . gülmeyinnn duyuyorum güldüğünüzü
pilates ise yariyor evet
ama ben diyeti hic birakmadim son bir aydir diyet yapmiyorum artik...boyum 167cm sanirim.
yaa hamilelige kadar verebildigin kadar vermek lazim aslinda.....alissinlar napalim kemikli eslere...
bu arada ben de mouse ve ampul olayini yeni gordumm
yazik esine yaaaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?