olsun canim ben de esimin is arkadaslariyla farkli dunyalarin insaniyim, gercekten cok ama cok farkliyim , ama nisanlin yaninda olacak.. bol bol bakinirsin... yer icer dans eder eglenirsin.....tadini cikar boyle seylerin....
sıkıca toplattırp at kuğu yaptırabilirsin.
bak şimdi canım barbekü partiisde çektiii
doğuda örev yapıyouz yaa biz mahrumiyet bölgesii. sanırım artık çk sıkıldık.
gerçi istediğim yere tayinim çıksa yine kelli göbekli 30yıllık tipik memurlar çalışıyor olacak etrafımızda
niye yaaaa. haftasonu bizde esimin sirketinin barbeku partisine gece de gala yemegine katilacagiz. eglence olacak diye sevincliyim ben....ben de sacimi dusunuyom. piknige abarti olmayan ama geceye de uygun olan brsey yaptirayim sacimi diyom...
boyle insanlar heep vardir...cok yakinimda var benimde bir tane.. ismi lazim degil...show yapmak amaclari...
sıkıca toplattırp at kuğu yaptırabilirsin.
bak şimdi canım barbekü partiisde çektiii
doğuda örev yapıyouz yaa biz mahrumiyet bölgesii. sanırım artık çk sıkıldık.
gerçi istediğim yere tayinim çıksa yine kelli göbekli 30yıllık tipik memurlar çalışıyor olacak etrafımızda
evet anladin sen onu kaydirigubbakcemile3
evet ben orgu cok severim. dugunume bile orgu yaptiriyordum az kalsin.hafta sonu icin de yaptirayim dedim. ama saclarimda kat kat orgu olurmu bilemedim simdi..birde balik sirti gibi onlerini ordursem iki yandan arkada ne yaptirabilirim bilemedim...
kuaforumde yok onume cikan ilk mahalle kuaforune giriyom istanbulda....
olsun canim ben de esimin is arkadaslariyla farkli dunyalarin insaniyim, gercekten cok ama cok farkliyim , ama nisanlin yaninda olacak.. bol bol bakinirsin... yer icer dans eder eglenirsin.....tadini cikar boyle seylerin....
spor bi at kuyruğu yaptırırsın ikisinede uyar bence...
boyle insanlar heep vardir...cok yakinimda var benimde bir tane.. ismi lazim degil...show yapmak amaclari...
sen bunu anlatırken aklıma arkadaşımın patronu 2yıl kadar önceçalışanlarına vakkodan 50 liralık hediye çeki vermiş. bu arkadaşımda asgari ücretle çalışıyor. kız gitmiş vakkoya 50liraya sadece erkek mendili gibi bişey o alınabiliyorkaydirigubbakcemile3
market alışverişi verse ondan iyi.
ama ben senin patronun için pek öle düşünmedim canım yaa. kadın (bayan dı dimi) kendisi ordan alışveriş yapıyordur başka yerleri dolaşmadan alıvereyim demiştir. sonuçta gömleği almış.
50liralık hediye çeki n den iyidir
evet ilerde lazim olur diye hamile egzersizlerini de koydum....bulunsun arsivinde..
evet is yerine baya yakinim.
kizlar ben bu konud ahic profesyonel degilim. odemeli gondermek ayibima gidiyor. ama hic onemli degil zaten.. cok birsey degil lafi bile olmaz...
olur ayarlayalim bir kahve bulusmasi...
insallah cd ler calisiyordur hic kontrol etmedim de...
tipik benim durumum,
2 yıl serbest çalıştıktan sonra burası beni bozdu nilüş,
şimdi bir de ramazan ayı gelince iftar muhabbetleri başlar , bol bol yeriz..
hala adaptasyon problemi yaşıyorumalsanaalsanasmile
anchusoşum ,
böyle önden arkaya doğru örüyorlar ,
açıkta hiç saç kalmıyor , öyle bişi yaptırabilirsinyerimseniben
bunu da cok severim de saclarim baya kisaldi simdi... uzzuun at kuyrugu olmayaack..
anladim cnm,
aynen dedigin gibiii.
ayy bu anlattigin da daha da kotuymus.
dedigin dogru aslinda, kendisi icin hep ordan alisveris yapiyor, bir de atalardan.
belki de baska yer bilmiyor dedigin gibi.. zaten sade bana degil, her sene herkese ordan hediye aliyor, yilbaslarinda, dogumgunlerinde..
gercekten cok sagol cnm.
cdler calisiyor, hemen baktim burda, winsor pilates bayag guzele benziyor, bu aksam onun mat egzersizlerini deneyebilirim, mesela yarin da top egzersizlerini yaparim. cok iyi oldu bu videolar, cok sevindim..
bizim sirketin meshur yemekhanesindebi ymek ismarlayayim sana cnm gelirsen;
ya da cafemiz var, orda kahve iceriz... cok mutlu olurumm
postişin veya çıtçıtın varmı?
cciikkk.. 4 kere almaya niyetlendim, dukkanlara gittim konustum, sacima uygun sac aradim, 4 undede vazgectim senede 3 kere takacagim seye o kadar para vermeyeyim yazik diye.... saclarim zaten cok uzundu yeni kestirdim..
boyle durumlarda ne guzel olurdu postis....
keşke saçlarını alıp kendi saçınla yaptırsaydın..
ben kestirince öyle yapıcam kendi saçımla çıt çıt yaptırcam..
çıt çıt başına 10 tlden dikiyorlar burda..
canim kucuk yerde arkadas ortami yapip eglenmek daha kolay degil mi??
yani neredesin bilmiyorum ama o mekanin okumus gencleri bir araya toplanip bayagi egleniyor diye duym,ustum. ogretmenler doktorlar.....hepsi ayni dertten muzdarip cunku...
siz duzenlemiyor musunuz boyle partiler???
aklima geldi de kendi saclarim da o kadar sagliksizlasmisti ki...simde de cok kisa degil ama katli katli olunca cok rahat toplanmiyor. yoksa boy olarak omuzumu geciyor...
kizlar bu arad mecit efendinin sac yagini kullaniyorum. cok memnun kaldim ben...cok guzel yapti saclarimi.
ilk geldiğimde evli olan benimle atanan arkadaşlarıyla çok yakın dostluklarımız oldu birlikte yedik içtik.gerçi şimdiide öylede.
o arkadaşların süreleri doldu gitti. nasipse bizmde bu yıl çıkacak.
bi konuda haklısın mesella gelen öğretmenler hepsi dışardan geliyor kaynaşıyorlar odur budur.bizim kurum yüzde 90 n ı buranın yerlisi .biz dışardan gelen 3-5 kişi .o giden arkadaşlarım iyidi ama şimdide çalışan arkadaşların eşleriyle yakınım ama çok iyiler falan kafa dengim değil. ben artık ev gezmeleri şu bu ondan sıkıldım.
bende barbeküüü partisiitiyom .şık düğünler şık davetler çekiyor canım artık yaaa :))))
buraya gelmeden önce antalyada özeldeydim çok yorulurdum buraya ilk atandığım ilk yılımı çok seiyordum .rahattaım evimde filmimi izlerdim yatadım uyurdum ilk yıl resmen dinlenmeyle geçti ama artık sıkıldımm.
hani kimseyi küçümsediğimden asla değil ama çevremin değişik olmasını istiyorum artıkk.
allahtan siz varsınız .
ilk geldiğimde evli olan benimle atanan arkadaşlarıyla çok yakın dostluklarımız oldu birlikte yedik içtik.gerçi şimdiide öylede.
o arkadaşların süreleri doldu gitti. nasipse bizmde bu yıl çıkacak.
bi konuda haklısın mesella gelen öğretmenler hepsi dışardan geliyor kaynaşıyorlar odur budur.bizim kurum yüzde 90 n ı buranın yerlisi .biz dışardan gelen 3-5 kişi .o giden arkadaşlarım iyidi ama şimdide çalışan arkadaşların eşleriyle yakınım ama çok iyiler falan kafa dengim değil. ben artık ev gezmeleri şu bu ondan sıkıldım.
bende barbeküüü partisiitiyom .şık düğünler şık davetler çekiyor canım artık yaaa :))))
buraya gelmeden önce antalyada özeldeydim çok yorulurdum buraya ilk atandığım ilk yılımı çok seiyordum .rahattaım evimde filmimi izlerdim yatadım uyurdum ilk yıl resmen dinlenmeyle geçti ama artık sıkıldımm.
hani kimseyi küçümsediğimden asla değil ama çevremin değişik olmasını istiyorum artıkk.
allahtan siz varsınız .
anliyorum canim.
hayat bazen rolanti de calisiyor...benim de bu senem cok bunaltici. ne eghlenceli bir hayatim varmis benim yaa diyorum...ama bazen boyle donemlerin oluyor iste...
bir sure sonra kucuk yer eminim cok bayici olur hele ki kafa dengi arkadasin yoksa...ne giydigine ne yaptigina da cok dikkat etmek zorundasin hep, sosyal bir baski da vardir...
sen aynı beni tarif etmişsin kuşumkaydirigubbakcemile5
bazen düşünüyorum bebek yapmanın vakti mi acaba diye ama ,
yalnızım diye de bebek yapılmaz ki:teselli:
hem öyle ,
hem de şu anda benim bulunduğum kurumda tek bayan benim..
mesai arkadaşım bile yok diyorum,
4 ay öncesine kadar hem buraya hem de başka bir yere birlikte baktığım için buradakinden başka 2 bayan memurum vardı , çok keyifliydi çalışmak onlarla ,
ama benim pozisyonumda bir kişi daha gelince onu oraya verdiler ben temelli buraya geldim ; artık benim memurum erkek ,
onun da ötesinde işyerimdeki herkes erkek:1ninca:
haftada birkaç gün diğer tarafa gidiyorum ama eskisi gibi değil hiçbir şey:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?