hem öyle ,
hem de şu anda benim bulunduğum kurumda tek bayan benim..
mesai arkadaşım bile yok diyorum,
4 ay öncesine kadar hem buraya hem de başka bir yere birlikte baktığım için buradakinden başka 2 bayan memurum vardı , çok keyifliydi çalışmak onlarla ,
ama benim pozisyonumda bir kişi daha gelince onu oraya verdiler ben temelli buraya geldim ; artık benim memurum erkek ,
onun da ötesinde işyerimdeki herkes erkek:1ninca:
haftada birkaç gün diğer tarafa gidiyorum ama eskisi gibi değil hiçbir şey:mymeka:
ANCHUSA cnm verdigin cd den winsor pilatese biraz baktim da,
su "rolling like a ball- top gibi yuvarlanma" hareketini ben hic yapamiyorum biliyor musun? popomu kaldiramiyorum yerden geriye giderken, anca hizla armam lazim kendimi geriye ki o da tehlikeli olur sanirim.
daha once bi cd de vardi,
hatt a yerde tespih bocegi gibi yuvarlairken esim beni gordu guldu halime demistim de bura, arkadaslar cok gulmuslerdi tespih bocegi lafima
tipik benim durumum,
2 yıl serbest çalıştıktan sonra burası beni bozdu nilüş,
şimdi bir de ramazan ayı gelince iftar muhabbetleri başlar , bol bol yeriz..
hala adaptasyon problemi yaşıyorumalsanaalsanasmile
]
ha ha
allah seni emi
ayyy ben burda çalışan arkadaşların yani yaşıtım olan ve diyologda olan arkadaşlarımın eşlerinin çocuklarının peşinden mıyk mıyk koşmalarından ayy yemeğini yee sırtın terlimi diye hayatlarını çocuklarına tamamen endekslediklerini görünce soğudum o çocuk yapma işinden.
tabiki çocuklarımıza bakıcaz falan ama onlarda işte çalışmıyorlar ee memleketleri deği bi yere girip çıkamıyorlar tek dertleri çocukları.
canım sizankaramı yoksa görev nedeniyle küçük bir ildemisiniz.
bizimki hem küçük hem doğu
aaa benimde . sadece bi mimar arkadaşım var karşımda oturuyor.iyidir hoşdur. yazık oda kendinden geçti .
başka benimde yok diyorum ya iyiki siz varsınız zaten siz olduktan sonra kimseyide aramaz oldum
ANCHUSA cnm verdigin cd den winsor pilatese biraz baktim da,
su "rolling like a ball- top gibi yuvarlanma" hareketini ben hic yapamiyorum biliyor musun? popomu kaldiramiyorum yerden geriye giderken, anca hizla armam lazim kendimi geriye ki o da tehlikeli olur sanirim.
daha once bi cd de vardi,
hatt a yerde tespih bocegi gibi yuvarlairken esim beni gordu guldu halime demistim de bura, arkadaslar cok gulmuslerdi tespih bocegi lafima
bak mesela bizim burda kurumda veda yemekleri olur kimi emekli olur kiminin tayini çıkar .
en büyük lüksümüz bu vda yemekleridir:::)))
onada eşler falan gelmez haaa.yemeğimizi yeriz müdür bey veda konuşmasını yapar giden arkadaş yapar bi alkış çaylar gelir içer dağılırız.
eşler olmadığı için tek bayan benle mimar arkadaşım olur
anchusaaa benide götürr partinizee. iki insan göreyim . makyajlı bayanlar papyonlu beyler göreyimm :))))
ay nilufert pek bir sikiciymis gercekten.. ama olsun.. bu da tecrube sana.....
benim de cok underground bir yanim vardir... cok sevmem luks yerleri seyleri, ama eglenmeyi severim..yemeyi icmeyi dans etmeyi..... esimin is yemekleri ve arkadaslari da beni cok kasiyor cunku hic alisik olmadigim bir ortam. ben hala ogrenci gibi yasarim, onlar gayet tiki tipler..tepeden tirnaga suzerler seni...elini kolunu nereye koyacagini bilemezsin, konusacak ortak sey bulamazsin vsy vsy, hersey pek bir yapmacik, herkes pek bir gosteris budalasidir... ama bir kac normal tip de var neyseki... ben de bol bol bu tiplere bakip egleniyorum ne yapayim...
bu da çok sıkıcı anchusa..
söylediğin gibi , bakıp eğlenmek:))))
biz eşimle o tip ortamlarda bol bol malzeme çıkarıyoruz ,
eve gelince dalga geçiyoruz hihisempatiksalakcinni
ne güzel bi özellik yaaaynen oyle... malzeme cikiyor iste....onlar beni suzuyor ben onlari suzuyorum...
ama kendi arkadaslrimizla cok fazla atraksiyonlar duzenlerim ben... cok iyi oldugum bir konudur eglence yaratmak, organizasyonlar yapmak, geziler duzenlemek... bu yonumu bilenler hep ne sanslisin derler esime... hayatin tadini cikarmak lazim yaaaaaa....
tesbih böceği peppermint
ya bende pump it up ı yapıyorum ama ordaki hatunları bi görsen . tv ye bağlıyorum ben birde eşimde görüyor bi onları birde onun(eşmin) şortunu giymişim bana bol ve uzun gelen şort kısa boylu bana bakıyor.
zaten hareketler bi tuhaf yaparken zaten kendimden utanıyorum. birde beni gizlice çekmişmi kendime katlanamadım.resmen
çok dalga geçmişti benlee yaa.iyi güldürüyordum kocayı
anchusa, kahvekokusu cok hossunuz ya gercekten))
anchusa sana katiliyorum cok kibar ortamlar beni de sikar, dogal ortamlari samimiyeti severim ben de senin gibi..
nilufert senin icin uzuldum cnm, size yakin sehirler nereler, siz de esinle organizasyon yapin, yakin sheirlerin tarihi yerlerini ya da dogal guzelliklerini gormeye gidin mesela haftasonlari..
ben esimle olduktan sonra hic sikilmam, kimseyi de aramam...
eve sinema sistemi ya da karaoke falan alin, sesli dusunuyorum aslinda su anda, neler yapabilirsiniz diye.
piknige falan cikin..
bize gelin))))))))
anchusa, kahvekokusu cok hossunuz ya gercekten))
anchusa sana katiliyorum cok kibar ortamlar beni de sikar, dogal ortamlari samimiyeti severim ben de senin gibi..
nilufert senin icin uzuldum cnm, size yakin sehirler nereler, siz de esinle organizasyon yapin, yakin sheirlerin tarihi yerlerini ya da dogal guzelliklerini gormeye gidin mesela haftasonlari..
ben esimle olduktan sonra hic sikilmam, kimseyi de aramam...
eve sinema sistemi ya da karaoke falan alin, sesli dusunuyorum aslinda su anda, neler yapabilirsiniz diye.
piknige falan cikin..
bize gelin))))))))
ayy canım gelmiş kadar oldum vallahi.
evet evlendikten sonra benim içinde kolaylaştı.eşinle vakit ayet güzel geçiyor.
neyseki bu yıl tayinimizin çıkma şansı var inşallah bi terslik olmassa kurtulacaz burdan.
gerçi çalışma arkadaşlarım yine böle mös mös tipler olacak ama olsun
:roflol: :roflol: :roflol:
valla ben de en cok survivor a sinir oluyorum,
pek tv izlemeyiz (nerdeyse hicc) ama ne zaman da acsak o program var; minicik sortlu bikinili kizlar.
ben de evde hep komik komik pijama takimlariyla gezerdim cocuksu; bu programdan sonra simdi ben de hep mini sortlar, askli dekolteli atlerlerle geziyorum vallaaa. kocisin gozu kaymasin diye...
sen de bidahakine giy minicik sortunu oyle yap sporunu, kocani sasirttt))))))))))))))
:roflol: :roflol: :roflol:
valla ben de en cok survivor a sinir oluyorum,
pek tv izlemeyiz (nerdeyse hicc) ama ne zaman da acsak o program var; minicik sortlu bikinili kizlar.
ben de evde hep komik komik pijama takimlariyla gezerdim cocuksu; bu programdan sonra simdi ben de hep mini sortlar, askli dekolteli atlerlerle geziyorum vallaaa. kocisin gozu kaymasin diye...
sen de bidahakine giy minicik sortunu oyle yap sporunu, kocani sasirttt))))))))))))))
katılıyorum:smiley-cool:
ayy canım gelmiş kadar oldum vallahi.
evet evlendikten sonra benim içinde kolaylaştı.eşinle vakit ayet güzel geçiyor.
neyseki bu yıl tayinimizin çıkma şansı var inşallah bi terslik olmassa kurtulacaz burdan.
gerçi çalışma arkadaşlarım yine böle mös mös tipler olacak ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?