50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar..akşam akşam oğlum düştü dudağı ypatalı dişi kesmiş moralim bozuk menu bildirimi yapıp çıkcam..aslında sizlerlde sohbet etmek güzel .bir ara uzun uzun katılrım artık..hangi araysa ..
ikindi araında 1.5 kepekli grisini 3 adette diyet çubuk kraker..yeşil çay ..
akşam öğünüm
el ayası kadar haşlanmış tavuk göğsü
yanında çay bardağı acılı şalgam suyu
1 dilim beyaz ekmek..
1 küçük prebiyotik yoğurt..
yatmadanda 1 çay bardağı tarçınlı süt içerim..3 litrede su içtim karın içinde 40 mekeik çekebildim ..
şimdilik hepinize iyi akşamlar
kendinize yi bakın...

bugunku menum

uyanınca 1 bardak oda sıcaklıgında su
sonra 1 bardak maydonoz suyu
sonra yarım greyfurt suyu

kahvaltı: aksamdan kalan salata , 1 haslanmıs yumurta,1 diet etimek

ara yok cocuk cok oyaladı yıyemedim bisey

oglen: 1 tabak bulgurlu ıspanak , 2 kasık yogurt

ara: 1 elma

ikindi: 5 badem 1 kuru kayısı

aksam:1 tabak taze fasulye, domates salatalık sogus,1 dilim tavuk

ara: bir avuc kiraz bir avuc erik

yatmadan:kirazların sapını kaynatıp içicem

3 bardak yesil cay , bol su içildi

callan karın, sallının topsuz plates hareketleri, tibet, start it up

Ok :) . Benim babam da öğretmen, aslında resim öğretmeni ama bir tek resim öğretmiyor . Çocuklarla uğraşmayı sevdiği için elinden geldiğince ilgilenir herşeyleriyle...

Bu arada iyi kilo vermişsin, tebrikler. Son baktığımda 52'ydi diye hatırlıyorum.

ne güzelll,,resimm yeteneğimm hiiiç olmadığı içinn yeteneklilere hayranımdır...ben de ilk isteyerkk başalamamışrımm,ama yıllar geçtikçe sevmeyee başladımm....
benim ilginçç olduuu ilk 1,5 ay hiçç vermemdimm hattta aldımm bile,,son 1 haftada birdennn yakklaşık 1,5 kg verdimmmmm,,ben de anlamamdımmmm....amam artıkk vereyimm yanii çok spor yaptımmmmmm

evet canım tam bıcırık

koçum bugün kızımın isteği üzere dondurma yedim 186 kcl cik balkonda keyif yapıyorduk evcilik oynarken dondoda götürüverdik ana kız...onun içinde elma yemedim 60 kcl sini bari kurtarak dedim..

Ya belki de kiloya bu kadar takmayınca daha rahat veriliyordur :) .
Benim de resim yeteneğim hiç yok, hayret küçükken neden babamdan öğrenmedim ki? Hiç ilgimi çekmedi herhalde. Resim bana çok yabancı geliyor, nasıl çizebiliyorlar hayret ediyorum, pek benim kafamın basacağı bir şey değil, ama izlemesi zevkli :) .

slm kizlarr bugünki menüm
sabah (06:00)
-1avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
-3zeytin, domates, salatalik renkli biber
-1dilim mozarella peynir
-1kupa yesil cay

ara (10:30)
-1kupa az light sütlü filtre kahve

öglen (13:00)
-yarim tabak sarma, 2 kasik mantar-domates-biber-sogan yemegi

ara (14:30)
-1 kupa tarcinli cay

ara ( 19:00)
-2kücük havuc
-1yesil elma

aksam (20:15) eve anca gelebildim isten
- 1kase cacik

bide kocum öglen yemegine cok az kala dayanamadim 1 tane seker yedim 8 kalorisi vardi sadece

nutcas e hiiçç uğramıyosunn,,nerelerdesinn?
Vaktim yok şu sıralar. Pek gelemiyorum kusura bakmayın. Bu forumda da muhabbet bir başlayınca bitmek bilmiyor biliyorsunuz, kendimi tutamıyorum bayağı dalıyorum sohbete . Bende kendimi frenlemek için bakmamaya çalışıyorum. Mesela bu mesajını da anca şimdi gördüm kusura bakma çünkü forumda görünsem bile aslında bakmayabiliyorum. Başka bir işle uğraşıyorum genelde. Ama vaktimi biraz düzgün kullanırsam daha fazla yazmaya çalışacağım. Yazmak istediğim çok konu var. Photoshop konusuna da yazacaktım bak, şimdi aklıma geldi. Yapabilirsem hızlıca yazayım. Bir de kendi fotoğrafımı çekip koyacağım, unutmadım onu merak etmeyin :) . Ama bir hazırlanayım önce. Süsleneyim püsleneyim gibi oldu ama öyle bir şey beklemeyin kaydirigubbakcemile3 .

Şey ya... Kusura bakmazsanız ben yüz fotosu koyamayacağım. Hiç alışık değilim de internete fotoğraf koymaya. Foto koyacağım demekle beden demek istemiştim sadece. Kızmazsınız umarım.
ben de çocuklara msn adresi alıyorum daa,30 kişii bitmedii bir türlüü,sayfada sürekli hata veriyo......
Çocuk demekle yani okuldaki çocuklara mı msn adresi alıyorsun?

Bir de şey diyecektim unuttum. Ben birkaç gün önce yazmıştım zaten, yediğime içtiğime dikkat etmiyorum, spora da başlamadım, ben en iyisi bu konuya artık kilo verme amaçlı yazmayayım diye. Yani vaktim oldukça sohbet etmeye gelirim, yazarım falan ama menümü ya da yaptığım(daha doğrusu yapmadığım) sporu yazmayayım boşuna demiştim. Artık birkaç hafta falan sonra düzene girersem o zaman kilo verme konusunda da yazarım.

selamlar bugünki menüm gayet kötü gene (hiç şaşırtıcı değil demi)
sabah bir kase yy sütle nesfit
ara 3 zeytin 1 tane uzun kraker
öğlen tavuklu sıcak salata(dışarda yedim)
akşam bi tabağın çeyreği kadar azıcık pilav üstü kuru fasulye,salata bide hatrı sayılır karpuz...
karpuzda sınır tanımıyorum bıraksalar 17 kiloluk karpuzu tek başaıma yerim(ki sölemesi ayıp yemişliğim vardır,rekorlar kitabına girerim bu konuda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…