Ok :) . Benim babam da öğretmen, aslında resim öğretmeni ama bir tek resim öğretmiyor. Çocuklarla uğraşmayı sevdiği için elinden geldiğince ilgilenir herşeyleriyle...
Bu arada iyi kilo vermişsin, tebrikler. Son baktığımda 52'ydi diye hatırlıyorum.
ama belki ozaman erken yaşlarda anlaşamayacaktın yani seneler insanı olgunlaştırıyor olaylara bakış açın değişiyor...en güzel evlenme yaşı doğru insanı bulduğumuz zaman evlendiğimiz yaştır....ben 31 de evlendim hiç üzülmedim... evlendikten sonra çok şeyi yapamıyorsun..evlenmeden önce ohhhhhh sefam oldu
BABYmom kızmıydı ay ne guzel 10 aylık...bıcır bıcırdır o şekerim...benim kızımda 10 yaşında ama halen benim bebeğim..
Vaktim yok şu sıralar. Pek gelemiyorum kusura bakmayın. Bu forumda da muhabbet bir başlayınca bitmek bilmiyor biliyorsunuz, kendimi tutamıyorum bayağı dalıyorum sohbetenutcas e hiiçç uğramıyosunn,,nerelerdesinn?
Vaktim yok şu sıralar. Pek gelemiyorum kusura bakmayın. Bu forumda da muhabbet bir başlayınca bitmek bilmiyor biliyorsunuz, kendimi tutamıyorum bayağı dalıyorum sohbete. Bende kendimi frenlemek için bakmamaya çalışıyorum. Mesela bu mesajını da anca şimdi gördüm kusura bakma çünkü forumda görünsem bile aslında bakmayabiliyorum. Başka bir işle uğraşıyorum genelde. Ama vaktimi biraz düzgün kullanırsam daha fazla yazmaya çalışacağım. Yazmak istediğim çok konu var. Photoshop konusuna da yazacaktım bak, şimdi aklıma geldi. Yapabilirsem hızlıca yazayım. Bir de kendi fotoğrafımı çekip koyacağım, unutmadım onu merak etmeyin :) . Ama bir hazırlanayım önce. Süsleneyim püsleneyim gibi oldu ama öyle bir şey beklemeyin kaydirigubbakcemile3 .[/QUOTE
formun küçükk kzıısınnn,,özletiyosunn kendinii..haklısınn,ben de de öyle luyoo geç görüyorumm,açık sürekli ama her ann okuyamıyorumm..merak ediyıorumm sneii,doğall briirisin senn,süslenmenne gerekk yokk zatenn güzelsindirr....çek te bakalımmmm...
Şey ya... Kusura bakmazsanız ben yüz fotosu koyamayacağım. Hiç alışık değilim de internete fotoğraf koymaya. Foto koyacağım demekle beden demek istemiştim sadece. Kızmazsınız umarım.formun küçükk kzıısınnn,,özletiyosunn kendinii..haklısınn,ben de de öyle luyoo geç görüyorumm,açık sürekli ama her ann okuyamıyorumm..merak ediyıorumm sneii,doğall briirisin senn,süslenmenne gerekk yokk zatenn güzelsindirr....çek te bakalımmmm...
Çocuk demekle yani okuldaki çocuklara mı msn adresi alıyorsun?ben de çocuklara msn adresi alıyorum daa,30 kişii bitmedii bir türlüü,sayfada sürekli hata veriyo......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?