ayyy yapmaya gidiyorummm.25 dakika sonra giribilirsem duştyan sonra görüşütrüz.giremezsem iyi geceleeerrrrr kaydirigubbakcemile
bu arada startta ikinci haftamı tamamlıcam yarın ara günüm,yarından sonra rump a geçeçeğimyarın detoks yapam diyorum o yüzden hazır aradayken
o da yeni mi çıktıı yaa,,bu hareketlere yetişemiyomm ben....ben de perşemb e günüü kabak detoksu yapcammm:gün boyu kabak çorbasıı içicemmmm...
zükseddinn ,maşallahh yaa arpuuzu maks.3 dilim yiyiebilirimm,hemnn şişerimm,şişrmiyo mu senii:?bu arada öğle-akşam arasıı çok uzunn neden ara öğün yokk bakimmmm????????
valla gene derim şekerim ahlıom vahlıom ama genede yapıomoffffffffffffff afferin bea TEMBEL ZUKSEDDINE bak sen hehe:))) canim bize de anlat nasilmis ramp it up diyecegim de sen yine baslarsin yaaa cok fena ayy oldum ayy geberdim ayy cok zor diye o yuzden deme bi sey hehhe
hosbulduk NESMEKAYACIM
afferin MELAHAT CAN yuru be aslanim kimin ogrencisi yapalim yaptiralim:)
yeni çıkmadı şekerim ya startın devamı bu,ay ben o kabak muh. duydum işe yarıomuş,ama ben kabaktan nefret ederim hayatta içemem,keşke içebilsemo da yeni mi çıktıı yaa,,bu hareketlere yetişemiyomm ben....ben de perşemb e günüü kabak detoksu yapcammm:gün boyu kabak çorbasıı içicemmmm...
valla ayni anda yazmisiz mesajlari yaaa:)) canim bu arada gordun mu bi mesaj yazmistim ben aslinda start it up ilk hafta ramp it up 2inci hafta yapilacakmis burn it up da 3-4-5 ve de 6inci haftalar ama biz ole yapmayalim yaa :))) normal 2-2 gidelim :)
canim SLIM IN 6 bi program 6 haftalik 3 videodan olusan
video 1- START IT UP
video 2- RAMP IT UP
video 3-BURN IT UP
her videoyu iki hafta yapcagiz bi gun ara vermeceli sempatiksalakcinni
aşk olsun kızlar verdiğim 1 kilocuğuma kimse yorum yapmamış:umursamaz:
bende bu 1 kiloyu gramlara bölüp bölüp hepinize yolluyorum işte ohhh olsunn sizelülülülülülü
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla simdi geldim canim ben yaa dun hic giremedim gecmis neyim hak getire valla bravoo TEMBEL ZUKSEDDINLE MELAHAT CAN arasinda bolustur sen 500 -500 hehe:) ya da yok ya 800 melahatcigime gitsin 200 zukseddincigime:))
ayy vallaha ben bilmem ben yolladım işte şimdi yapanları çıkartayım ozaman...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?