50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada startta ikinci haftamı tamamlıcam yarın ara günüm,yarından sonra rump a geçeçeğim yarın detoks yapam diyorum o yüzden hazır aradayken

yesucum tembel dediğin insan olan ben bugüne bugün startın 2, haftasını bitirecek,yaaa sen giderken ben dönüyorum yani:icecream:

offffffffffffff afferin bea TEMBEL ZUKSEDDINE bak sen hehe:))) canim bize de anlat nasilmis ramp it up diyecegim de sen yine baslarsin yaaa cok fena ayy oldum ayy geberdim ayy cok zor diye o yuzden deme bi sey hehhe

hosbulduk NESMEKAYACIM

afferin MELAHAT CAN yuru be aslanim kimin ogrencisi yapalim yaptiralim:)

bu arada startta ikinci haftamı tamamlıcam yarın ara günüm,yarından sonra rump a geçeçeğim yarın detoks yapam diyorum o yüzden hazır aradayken

o da yeni mi çıktıı yaa,,bu hareketlere yetişemiyomm ben....ben de perşemb e günüü kabak detoksu yapcammm:gün boyu kabak çorbasıı içicemmmm...

valla ayni anda yazmisiz mesajlari yaaa:)) canim bu arada gordun mu bi mesaj yazmistim ben aslinda start it up ilk hafta ramp it up 2inci hafta yapilacakmis burn it up da 3-4-5 ve de 6inci haftalar ama biz ole yapmayalim yaa :))) normal 2-2 gidelim :)

o da yeni mi çıktıı yaa,,bu hareketlere yetişemiyomm ben....ben de perşemb e günüü kabak detoksu yapcammm:gün boyu kabak çorbasıı içicemmmm...

canim SLIM IN 6 bi program 6 haftalik 3 videodan olusan

video 1- START IT UP

video 2- RAMP IT UP

video 3-BURN IT UP

her videoyu iki hafta yapcagiz bi gun ara vermeceli sempatiksalakcinni

aşk olsun kızlar verdiğim 1 kilocuğuma kimse yorum yapmamış:umursamaz:
bende bu 1 kiloyu gramlara bölüp bölüp hepinize yolluyorum işte ohhh olsunn sizelülülülülülü

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla simdi geldim canim ben yaa dun hic giremedim gecmis neyim hak getire valla bravoo TEMBEL ZUKSEDDINLE MELAHAT CAN arasinda bolustur sen 500 -500 hehe:) ya da yok ya 800 melahatcigime gitsin 200 zukseddincigime:))

zükseddinn ,maşallahh yaa arpuuzu maks.3 dilim yiyiebilirimm,hemnn şişerimm,şişrmiyo mu senii:?bu arada öğle-akşam arasıı çok uzunn neden ara öğün yokk bakimmmm????????

valla gene derim şekerim ahlıom vahlıom ama genede yapıom

yeni çıkmadı şekerim ya startın devamı bu,ay ben o kabak muh. duydum işe yarıomuş,ama ben kabaktan nefret ederim hayatta içemem,keşke içebilsem

hadi ya ölemiymiş,eee bende 2,2,2 şeklinde duydum,daha doğrusu sende zayıflada öyle okdum,bencede ya 2,2,2 daha mantıklı,düşünsene benim ilk haftadan sonra rumpa sonrada burne geçtiğim ben ve bacaklarımı,yürüyemesdim herhaldesempatiksalakcinni

canim SLIM IN 6 bi program 6 haftalik 3 videodan olusan

video 1- START IT UP

video 2- RAMP IT UP

video 3-BURN IT UP

her videoyu iki hafta yapcagiz bi gun ara vermeceli sempatiksalakcinni

ben de az önce farkettimm,ben halaa start it up yaptığım içinn,diğerlerinin adıı yanbancıı geldii,halbuki masaüsütmde kocamann yazıyomuş.......

afferin valla canim ramp it upin baslangicinda diyo zaten start it up yapmadan ben artik gecebilirim ramp it up a kendime asiri guveniyorum aslanim ben demeden bu videoya gecmeyin diye:))

@NESMEKAYACIM ooo iyiymis canim ya ben de indirdim gunlerinin gelmesini bekliyorlar:))

kooccc nerdesinnnn
menüme biri yorum yapsin, sarma öglen yasakmi cokmu, ona göre anneme diicem neleri yiyecegimi

YESAAAAAAA imzandaki 2 boyutlu herife aşık olan sen misin diye sordum bir cevap alamadım. Görmemişsindir diye farzediyorum yoksa kızıcam küsücem alınıcam falan filan...:dilcikar:

Merhaba kızlar

YESACIM SEKSİ CADICIM hoşgeldin cimcimem yaw, nirdesin sen kaydirigubbakcemile3

aşk olsun kızlar verdiğim 1 kilocuğuma kimse yorum yapmamış:umursamaz:
bende bu 1 kiloyu gramlara bölüp bölüp hepinize yolluyorum işte ohhh olsunn sizelülülülülülü

Mesajı yazdığın sıradan yorum yapmayanların ayıbı canım, gel senle anlaşak, bana gönderme, ben yeni geldim foruma kaydirigubbakcemile3

Gözün aydın kaydirigubbakcemile5 Darısı kalan kilolarımızın başına hihoyyyt

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla simdi geldim canim ben yaa dun hic giremedim gecmis neyim hak getire valla bravoo TEMBEL ZUKSEDDINLE MELAHAT CAN arasinda bolustur sen 500 -500 hehe:) ya da yok ya 800 melahatcigime gitsin 200 zukseddincigime:))

ama yesa sen benihiç sevmiyorsun........ bak start it up ı yaptım geldimm..şişko olayım diyeee daha kiloları yolluyorsun. zükseddinle bize yazık değil miiiii

ayy vallaha ben bilmem ben yolladım işte şimdi yapanları çıkartayım ozaman...:))

melahatt kilolalarımız birbirine çok yakınmış seni kendime rakip seçtim...haberin olaa:))

WATERCIM GÜZEL KOÇUM bugünkü menümü yazsam mı yazmasam mı kararsızım, güne detoks niyetiyle başlayıp peynirli gözlemeyle (yağsız) nokta koydum :kedi: Ama dün 50 mekik çektim (ama koltukta, dün geceki uçan karınca istilasından dolayı yere yatmak istemedim)

Menümü yazam:

5 iri kiraz
1 büyük muz
1 yeşil çay
5 kaşık kadar zeytinyağlı fasülye (fiziksel olarak kötü hissettiğimden detoksu bozma kararı aldıydım)
2 dilim kadar karpuz
3 kaşık fasülye
Bolca gözleme eyvahedigeldismile (saat 8 e gelmişti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…