nesmekaya ne öğrtemenisin canım?
hmerhaba.bayadır giremiyorum.düğünden döndük ama okulda yıl sonu törenleri falan oluyor,geç geliyorum. bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim ekmek, domates,slatalık,3 zeytin,peynir
ara:2 dilim karpuz
öğle:
tarhana çorbası,2 kaşık zeytinyağlı fasulye,salata
ara:magnum :kedi:
akşam:
2 kaşık pilav, 1 parça ızgara et,cacık
ara:yeşil çay
bu arada yesa yok muuu?
Ben ilkinde yeme içmeden kısıtlamayıp sadece spor yaparak vermeye çalışacaktım da. O da belli bir düzen olmadıkça olmuyor maalesef. Yine de alıştırma için bu hafta esneme hareketleri yapayım, gelecek hafta da doğru düzgün başlarım umarım. İlkinde yapacağım spor da çok basit aslında, 20 dakika süren bir şey sadece. Kıçımı bir kaldırsam devamı gelecek biliyorum da işte bazen sorun çıkıyor. Neyse ben bir ara kalkıp esneyeyim, esneyeyim lastik gibi olayım, ki gelecek hafta çok zorlanmayayım.yo güzelim,neden kızalımm,dilediğinn giibi koyy foftonu,,sonraalrıı görürüz artıkın seni....vevt canum öğrencilerime alıyorummmm,tatil geliyo yaa,,birbrileirinn özlerlermiş....sanki evelrinde intrenet var.....çocuk iştee,,herkesin olunca istiyolar...kilo verme çalışmalarına sen de yavaştann başlaa bencee....gençsinn gerçii kolay veririsinn...
zükseddinn ,maşallahh yaa arpuuzu maks.3 dilim yiyiebilirimm,hemnn şişerimm,şişrmiyo mu senii:?bu arada öğle-akşam arasıı çok uzunn neden ara öğün yokk bakimmmm????????
koç sorar ya hareketinn yok mu diyey ben sen öncedenn hazırlann diyeee şeyeyttiydiidmmmmm....benim 8.canım 2002de başladımm,yaşlıyımmmm benn......nesmekayacım bugün sadece bol bol yürüdüm.meslekte 4.yılım.senin?
aaa yesa gelmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?