50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
1 dlim kızarmış ekmek
3 zeytin

ara
1 ceviz

öğlen
1 kupa çorba
3 ızgara köfte
1 közlenmiş yeşil biber

ara
sarma 4-5
2-3 tane mercimek köftesi

akşam düşündüklerim
yoğurt
elma

hareket bol eğilip kalkmalı gardrop temizleme
pilates

Kahvaltıdan 10-20 dk önce 3-5 kayısı yesen iyi olur bence. Bir tane bana biraz az geldi. Bir de suyu meyve yemeden önce iç istersen, tatlı(buna meyve de dahil) yiyeceklerden sonra su içmek iyi değil diye biliyorum ben.
Bende tam tersine kayısıya bayılırımcokacimcoook. Küçük parçalara bölüp ceviz, fındık falan filanla karıştırıp yiyebilirsin belki tadı daha az gelir. Meyveyi yoğurtla karıştırmayı da seviyorlar fakat ben hiç denemedim, bilemiycim nasıl olur.
biliyorum bu ödem kilo vermemi engelliyor ama bi çare bulamadım malesef
1.5 l de fazla su içtiğim zaman hemen vücudum su topluyor ama ben çok susuyorum 1.5 l bana çok çok az geliyor
İnternette şöyle bir şey okudum, link veremediğim için buraya yazayım:

ÖDEM SÖKÜCÜ
Adet döneminde ödem ve sellülit artışını en aza indirmek için bu tedbirleri alabilirsiniz:

* Her adet döneminden sonra güzel bir masaj yaptırın.

* Adet döneminden bir hafta önce tuzu kesin

* Daha fazla su için. Ne kadar çok su içerseniz, vücudunuzdaki ödemler o kadar kolay atılır. Günde 2 litre kadar su içiyorsanız, bunu 2,5 litreye çıkarın.

* Gazlı-şekerli içecekler, kahve ve alkol almamaya çalışın. Bunlar vücuttaki tuzu, su toplanmasını ve gerginliği arttırırlar.

* Kepekli pirinç, kepekli makarna, kuru fasulye, barbunya, mercimek, kepekli ekmek gibi yararlı karbonhidratlara ağırlık verin.

* Turp, maydanoz, kereviz, çilek ve kabuklu pirinç, vücutta biriken fazla suyun atılmasına yardımcı olurlar.

* Balık, tavuk, hindi eti gibi besinler tüketin. Bunlar sizi tok ve ruhen de doyumlu tutmaya yardımcı olurlar. Ama daha önemisi, proteinler vücutta tuz tutulmasını ve ödem oluşmasını önlerler ve yağların yakılmasına yardımcı olurlar.

* Yeşil çay, ıhlamur, papatya çayı gazlardan, ödemden ve stresten kurtulmanıza yardımcı olur.

* Uzun yürüyüşlere çıkın ve egzersiz yapın. Egzersiz vücudunuzdaki tüm stresi, nedensiz su birikimini yok eder.

Yalnız su içme olayını abartmamaya çalışın bence, ihtiyacınız olan kadarını için kendinizi kötü hissetmeye başlarsanız bırakın. Bir tuhaflık olduğunu hissediyorsanız da en iyisi bir doktora gitmeka.s..

ben de menümü yazayım

sabah:
1çörek otu ve su

kahvaltı:

1 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin,domates,biber,1 parça zeytin

öğle:
tarhana çorbası, 1 kaşık makarna, 2 kaşık semizotu yemeği, 1 kaşık közlenmiş patlıcan

ara:
3 tane hurma

akşam:

4 kaşık taze fasulye, 4 dilim karpuz, 2dilim peynirr

hayırdır hayatım umarım kötü değildir...

hoyt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee MELAHATe bak sen vay Anasini sayin seyirciler masallah diyoruz ve de o 3 hurma icin 300 mekik cezasini opucuklerimizle beraber gonderiyoruz hehe:)

yapcakalrımdan start it up yaptım+lesli yapmadımmm,40dk topla pilates yaptım+50 mekik çektimmmm....ayy yarın da piknik varrrrr,,,,,,,azcık ka.çamakk yaaprımm,amam bol ahreket olacağındann eritirimm sanırımm....

ya bu kabakk çorbasını yaptımm ve içitimm,tadıı çok hoş olduuu,tavsiye edrim....kabak,fasulye,soğan,sarımsak,domates,biber 1 lt su düdüklü tencerede pişirdim,blenderla ezdimm,limon sıktımm....

watercım öğlen menüm
1 çorba
1 dlm kızarmış ekmek
3 köfte ızgara
1 közlenmiş yeşil biber

canım menun gayet guzel:lepi:

tamam canım sporları beklıyrmsempatiksalakcinni

selam kızlar sayfalar çok ilerlemiş geçmişe bakamadım çok fazla umarım herkez iidir...akşama dolma yaptım yanınada semizotu.dolma yasakmı acaba...

yok canım bence 5 yada 6 adet yenebılır tabı bunlar yaprak sarması bıber dolması dıyrsan 1 adet oo semızotuda yanında guzel olur bırde yogurt ekleyebılırsın

tamam canım sen ugrayabıldıgın kadar ugra menunu yaz mutlaka faydası olur

sana da gecmis olsun

aynen... benim aklim bir karis havadadir,yakmasamda en azindan yemeklerin dibi tutar genellikle....bilmiyorumkismile

yaa bugun benımde patates haslıyrdm ooo ben uyumusum ve bır yanık kokusuyla uyandım patatesler kozlenmeye baslamıs hatta yanmıslar bıraz sımdı o tencereyıde kurtaramam buyuk ıhtımalle ıslattım cifledım ama olmazsa cope gıdecekkaydirigubbakcemile3

canım aksamdan oncekı aran cok olmus aksam bencede hafıf ye fasulyhe yersen suyunu yeme. buna uyarsan menun guzel platesde super olur ama gun ıcınde yuruyusde yapın araba kullanmak asansör kullanmak yerıne yurusek onunda cok faydası oluo

yaa ben kurabıyeyı pek tavsıye etmıyrm oncedende demıstım kurabıye dırek margarınle yapılıyor dondurma tuzlu kurabıyede var ama allahtan aksam hafıf yıyeceksın ordan dengelersın sporların cok guzel. aslında cok yememıssın menu az ama kurabıye goz dolduruolmaz:

bugun cıkolata pasta varbunlar menuyu bozmus bıraz ama regl donemındesın hadı bunu gormıyeyım ama yarın kendıne hakım ol abur cubur konusunda bu hafta dondurma da vardı aklımdan cıkmadıkaydirigubbakcemile3

menunu begendım arayı agır yedıgın ıcın aksamı dengelemıssın duper olmus sporlarda cok guzel hadı devamını beklıyrm bu guzel menu ve sporların

canım yesa sana hurma konusunda ceza vermıs gordugum kadarıyla ama bence bugun menun gayet guzelmıs hurmalar ekstra olmus ama bılırım cok guzel oluyorlarkaydirigubbakcemile3 sporunu yaparsan sorun yok ama spor yapmazsan ceza gelırsempatiksalakcinni

ya bu kabakk çorbasını yaptımm ve içitimm,tadıı çok hoş olduuu,tavsiye edrim....kabak,fasulye,soğan,sarımsak,domates,biber 1 lt su düdüklü tencerede pişirdim,blenderla ezdimm,limon sıktımm....

ben yapmıstım ıcıne maydanoz koymustum ondan dolayı heralde kokusunda zor ıctım ancak lımonla ıcebıldım burnumu kapatarak senın tarıfte guzele benzıyr denenebılır ama bır kere onyargım varya yınede ıcebılırmıyım bılmem

koçumm,,yanık tencerenin içine sıvı mak.deterjanı azcıkta su koyup 5 dk kaynatırsann,yanıkk kabuk gibi çıkıyo..(defalarca tarafımdan denenmiştir..)

bende yedıklerımı yazayım detoksdaydım

sabah
domates
salatalık
tam tahıllı ekmek

ara
karpuz ( öğle yemegıne yakın oldugu ıcın hem ara hem öğle yemegı oldu)
10 kadar kıraz

1 saat sonra
elma

aksam(saat 17:00 sıralarında yedım )
marullu domateslı patates salatası bol lımonlu azıcık zeytınyagı ve tuz koydum bırde safran koydum cok guzel tat verıyor

ara 10 kıraz

1 saat utu yaptım slım ın 6 yapacagm bırde plates yapabılırım

bugün 2 kase içtimm canımm,ben de değişik tatlara karşıı ön yargılıyımdır..ama bunu sevdimmm deneyebiliriisnn bence de...

çalışanlarada zor yani ama evde olmakta bi okadar zor kızlar sabah 6 dan beri uyanığım deligibi bi oyana bibu yana koşturuyom.daha dünya ütü var...

al bbendende okadar

çok karizmatik buldum menuyu.cok begendim

2 gun ii gidio 3.gun kabak tadi verio cidden

koçum dediğin gibi yaptım bir adet dolma yedim yanında biraz yoğurtlu semiz otu öğlende 1 tane dolma yemiştim 1 kaşık yoğurtla kahvaltım benim nesfit oluyor buaralar başkada bişey yemedim sanırım evet yemedim 3 4 adet kiraz var bide.amaaaa birazdan 1 porsiyon profitorol gidicek buna engel olamam ne olur bişey demeyin sadece direk cezamı verin ben onu yapayım susayım oturayım bikenarıya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…