Kahvaltıdan 10-20 dk önce 3-5 kayısı yesen iyi olur bence. Bir tane bana biraz az geldi. Bir de suyu meyve yemeden önce iç istersen, tatlı(buna meyve de dahil) yiyeceklerden sonra su içmek iyi değil diye biliyorum ben.kabızlık berbat bişey yaa
ve ben zaten normalde de çok sık kabız olurum
bitki çaylarıyla falan düzeltmeye çalışırım
hele şimdi daha beter oldum
kayısıyı hiç sevmem ama
1 aydır her sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su-1 kayısı yiyorum
o biraz düzenliyor gibi işte
ama bırakınca tekrar oluyorum maalesef..
İnternette şöyle bir şey okudum, link veremediğim için buraya yazayım:biliyorum bu ödem kilo vermemi engelliyor ama bi çare bulamadım malesef
1.5 l de fazla su içtiğim zaman hemen vücudum su topluyor ama ben çok susuyorum 1.5 l bana çok çok az geliyor
hayırdır hayatım umarım kötü değildir...bu gün isteksiz halsiz sıkkın bir gün ya ..
öğle ve ara öğünleri yazayım ..öğle öncesi ara öğünüm bir kase kiraz ..
öğle 3 kaşık bulgur pilavı
el ayası büyüklüğünde tavuk göğsü
bir bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği..
ikindi 2 tane kuru pasta ve malesf coco star çikolata..
ikinic ara öğün 1 tane minik nektarin yanınd aince dilim ekmekle yarım yağlı beyaz peynir..
akşamda nesfit yiyeceğim
bu gün spor yapamadım sabah durmumu belirtmiştim..ama evi silip süpürdüm onu bile zor yaptım..
watercım öğlen menüm
1 çorba
1 dlm kızarmış ekmek
3 köfte ızgara
1 közlenmiş yeşil biber
Tuzla, şekerle aram yok zaten yani ayriyetten katmam kesinlikle (regliyken hariç kriz durumları oluyo) turşuyu yedikten sonra hemen su içerim zaten salatalarda falan tuzsuz gayet güzel yiyorum, spor spor... geçende vcd nin scart kablosunun pinlerini kırmışım da bi kaç gündür ondan yapamıyorum bu akşam alıp platesime devam edicem, :Saruboceq:
selam kızlar sayfalar çok ilerlemiş geçmişe bakamadım çok fazla umarım herkez iidir...akşama dolma yaptım yanınada semizotu.dolma yasakmı acaba...
koçum desteğin için ayrıca teşekkürler ama ben 1. falan olamam o yarışların ıza dahil olamıyorum menümü yazmıyorum yani bebekten dolyı sürekli takip edemiyorum sıkı bişekilde elimden geldiğince okuyup yazıyorum destek alıyorum sizden:))
sana da gecmis olsun
aynen... benim aklim bir karis havadadir,yakmasamda en azindan yemeklerin dibi tutar genellikle....bilmiyorumkismile
gitmeden bugun yediklerimi yazyaim kocuma;
sabah
yarim simit
yarim k.k. tulum peyniri
maydonoz
1 tatli kasigi bal
ara
1 avuc kuru uzum
ogle
3 ad. kadinbudu kofte
2 kasik haslanmis brokoli, karnibahar
2 dilim kavun
ara
kalan yarim simidim
yarim k.k. tulum peyniri
aksam
z.yagli fasulye yicem, ya da salata, yada karpuz??
pilates yapicam 1 saat kadar
mrbb,herese,,nasılsınız bakalaımm?umaırmm keyfiniz yerindedir...
menümü yazayımmmm:
sabah:1/2 dilim çavdar ekm+1 haşlanmış yumurtaa+zeytin+peynir+maydonoz
ara:2 ev yapımı tarçınlı kurabiye+1 tuzlu kurabiyemsi bişey
öğle:1 kaseyle kiraz+çilek+2kayısı karışımı
ara:1 top dondurmaa
ara:az önce yarın için yaptığım kabak çorbasından 1 kase içtimm.
akşam:aslında çorbayı yarın için yapmıştımm,ama akşama da 1 kase çorba +yoğurt düşünüyorumm..
hareket:50d yürüüyüş+tibet yaptımmmm az sonra yapacakalrımmm:start it up+lesli yapmayı düşündüklerim :1 saat yürüyüşşşşş ....kurabiye+dondurmayı unutmadann yazayım diyee hemnn mnümü yazdımmmm..........
bu gün isteksiz halsiz sıkkın bir gün ya ..
öğle ve ara öğünleri yazayım ..öğle öncesi ara öğünüm bir kase kiraz ..
öğle 3 kaşık bulgur pilavı
el ayası büyüklüğünde tavuk göğsü
bir bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği..
ikindi 2 tane kuru pasta ve malesf coco star çikolata..
ikinic ara öğün 1 tane minik nektarin yanınd aince dilim ekmekle yarım yağlı beyaz peynir..
akşamda 1 kaşık bulgur pilavı 100gr kadar tavuk göğsü..pilava kırmızı biber karabiber zencefil tozu nane ekledim yedim..
bu gün spor yapamadım sabah durmumu belirtmiştim..ama evi silip süpürdüm onu bile zor yaptım..
merhabalar bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
1 dlim kızarmış ekmek
3 zeytin
ara
1 ceviz
öğlen
1 kupa çorba
3 ızgara köfte
1 közlenmiş yeşil biber
ara
sarma 4-5
2-3 tane mercimek köftesi
akşam düşündüklerim
yoğurt
elma
hareket bol eğilip kalkmalı gardrop temizleme
pilates
ben de menümü yazayım
sabah:
1çörek otu ve su
kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin,domates,biber,1 parça zeytin
öğle:
tarhana çorbası, 1 kaşık makarna, 2 kaşık semizotu yemeği, 1 kaşık közlenmiş patlıcan
ara:
3 tane hurma
akşam:
4 kaşık taze fasulye, 4 dilim karpuz, 2dilim peynirr
ya bu kabakk çorbasını yaptımm ve içitimm,tadıı çok hoş olduuu,tavsiye edrim....kabak,fasulye,soğan,sarımsak,domates,biber 1 lt su düdüklü tencerede pişirdim,blenderla ezdimm,limon sıktımm....
ben yapmıstım ıcıne maydanoz koymustum ondan dolayı heralde kokusunda zor ıctım ancak lımonla ıcebıldım burnumu kapatarak senın tarıfte guzele benzıyr denenebılır ama bır kere onyargım varya yınede ıcebılırmıyım bılmem
koçumm,,yanık tencerenin içine sıvı mak.deterjanı azcıkta su koyup 5 dk kaynatırsann,yanıkk kabuk gibi çıkıyo..(defalarca tarafımdan denenmiştir..)
çalışanlarada zor yani ama evde olmakta bi okadar zor kızlar sabah 6 dan beri uyanığım deligibi bi oyana bibu yana koşturuyom.daha dünya ütü var...
merhabalar bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
1 dlim kızarmış ekmek
3 zeytin
ara
1 ceviz
öğlen
1 kupa çorba
3 ızgara köfte
1 közlenmiş yeşil biber
ara
sarma 4-5
2-3 tane mercimek köftesi
akşam düşündüklerim
yoğurt
elma
hareket bol eğilip kalkmalı gardrop temizleme
pilates
ya bu kabakk çorbasını yaptımm ve içitimm,tadıı çok hoş olduuu,tavsiye edrim....kabak,fasulye,soğan,sarımsak,domates,biber 1 lt su düdüklü tencerede pişirdim,blenderla ezdimm,limon sıktımm....
pardonn,bulaşık mak.deterjanıı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?