50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hamurişi detoksu kaydirigubbakcemile3 Yukarıda yazmışım ya canım, başım ağrıyo diye bozdum detoksu. Aynen öyle canım yaw, bi de sıcaklarda da ne yicemi şaşırdım, saçma saçma beslenip duruyom. Ben eskiden excelde düzenli not tutardım, hedef kilosu, günlük kilo, sapmalar vs... şimdi office kurulu dğeil bilgisayarım, o bile etkiledi resmen, defterde çizelge oluşturcam guclubacismile Bu hafta sen de kilo aldın. Sana da bi çizelge oluşturalım ama eşin haklı, sen zaten zayıfsın kaydirigubbakcemile3

Buarada o hedefi şu şekilde yapınca işe yarıyo: Önceden hedef kilonu 53 mü yazdım, o günkü kilon 54 ise +1 olarak kilonu not edince insan kilo almış gibi hissediyo ve ipleri daha çok sıkıyo. Şu an resmen tek hedefim cuma günleri kilo almamış olmak. Aslında bu hafta kilo bildirimi yapmasam iyi olacak da korkuyom dışlarsın beni diye kaydirigubbakcemile3

Kpss nasıl gidiyo canım?

selaaaaaaaaaaammmm kizlar
hemen menümü yazayim
sabah ( 06:00)
-1avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
-3zeytin, domates, salatalik, renkli biber
-1kupa yesil cay

ara (10:30)
-1kupa az light sütlü filtre kahve

öglen (13:00)
-yarim tabak sebze yemegi
-3-4 sarma
-yogurt

ara (18:00)
-1yesil elma
-1 havuc

aksam( 20:00)
-yarim patlican üzerinde yagsiz kiyma ( bu yemegin adini unuttum )
- yogurt

gün icinde hayatimda ilk defa bukadar cok su ictim, 2 litre

kocum aksam cok gec olyor ne yapayim böyle yaa offf ama isten anca gelebiliyorum eve

dulciii,,neler oluyoo sanaaa,,,gözlmeler görmeyey başaldık menülerinde.....sen ki ben buralarda umutsuz umutszu gezinirkken,,beni motive eden kişisinnnnn,,haydii silkelen bakalımmmmm....koru kilonuuuuu,,aaa müstakbel nişanlınnnn demiycek miii beni karşıladığınn halini özledimm idye.............

Evet canım yaw, çok doğru diyon, almayacam, almış olsam da verecem 1 hafta içinde guclubacismile Anlaşıldı koçum, bol bol su içerim karpuz yerine.

Misafir hiç gelmedi ki canım, detoks zamanı spor yapmama kararı aldıydım, başta o yüzden yapmadım, sonra baş ağrısı... sıcakta spora başlayamıyorum bi de. Ayakta spor yapmak isterim aslında, bu pump it up, komple ayakta mı yapılıyo??

3-4 kg vermem sart ya uyuzluk olsun ona =) haha... eeee sende ne var ne yok?? kilo aldim dedin kaca ciktin bakim???
Aaaa sırf çocuğu uyuz etme niyetiyle kilo veremezsin tabi, cadı kız :)) Söylemem, cuma günü öğrenirsin akannehir :kedi:

dogru tatlım salatalık gibiymis yani diyette yenebilimis gun icinde istedigimiz kadar..ne bilim kadın oyle diyince seindim erik asıgı olarak:))
Geçen farklı bi muhabbet dönüştü burda canım, erik kalorisi diğer meyvelere göre biraz daha çokmuş diye.. mesela çilek ona göre çok daha az kaloriliymiş falan... Zaten ne kadar erik yiyebiliriz ki sınırsın olsa da kaydirigubbakcemile3

canım tatlı kacamaklarını daha erken saatlerde yapalım tamammı. genel olarak menun ve sporun cok guzel erık konusunda bende dulciye katılıyrm sonucda onunda kalorısı var karnında sıslık yapar gaz yapar fazlası rahatsız eder

ben bu hafta hiç veremedim hatta 200 gr fazla cıkıorum surekli..garip durumlar var bakalım

canım ben sana demıstım sen gecen hafta 1.4 kılo verdın bunyen bu hafta dırenır kılo versende cok az verırsın ama sımdı senın pes etmeden saglıklı beslenmene devam etmelısın kı bunyenın dırencını kır salarsan sen kaybedersın ama zaten ben sende salacak bır hal gormuyrm menun ve sporların super

canım cok guzel bır menun var aksam gec yıyorsan spor yaparak bunu telafı edebılırız boylece kıloya donusmez yakarsın yatarsın

Aprilcim dünden daha iyi bugün menün, çünkü yarım tabak sarmayı 3-4 adete indirmişsin kaydirigubbakcemile5 Tebrikler.

Nesmecim evde benim ekmekten yok, taze fasülye yemeği vardı, tuzlu geldi bana, aklıma gelen tek alternatif o oldu. Aaaa unutmuşum yazmayı, bi de ev yapımı değişik bi tatlı yedim bugün ben bilmiyorumkismile Doğru diyon canım, ya zaten kilo verdiğim dönemde de ben doğru düzgün beslenmezdim, menümü hiç yazmıyodum zaten o yüzden :kedi: Ama düzelene kadar kötü menülerimle aranızdayım sempatiksalakcinni Bugün valla billa sirkelendim olumunekankayizsmile guclubacismile

=) YOK YA sirf onu uyuz etmek icin degil haha kendimde istedigim icin ben zayiflarsam o gicik oluyor ne yapayim ?? haha bende seviniyorum

Seninki de sevinceğine uyuz oluyo kilo vermene, o değil miydi o bikini sana yakışmaz diyen... Cidden iyi bi derse ihtiyacı var kaydirigubbakcemile5 Çok kıskanç herhal yerimseniben

canım sankı bana mısafır var spor yapamıyrm gıdınce yaparım gıbı borsey demıstın bende yatılı mısafır var sanmıstım

birde canı profiterol ceken varsa cezayı dusunsunler 1 saat leslie yapmak gıbı sonra vazgecersınız zaten

nutcase,teeşürler bilgi paylaşımı için+bu arada sen de bayağı bilgi sahibiiymişin.....
Bir şey değil de ben hangi konuda bilgi sahibiymişim çözemedim şimdibilmiyorumkismile. Ödem konusuysa onu internetten buldum :) .
Hamurişi detoksu kaydirigubbakcemile3
Süper ya, hamurişi detoksu:roflol:.
Sorma, ben de makarna, börek, tost, dondurma detoksu yapıyorum. Daha fazla yarasın diye hepsini aynı günde yapmaya çalışıyorum. Detoksun da anlamını bozduk, hayırlı olsunvereliniortak.

selam kızlar..

DULCİİİMMM bugün öğlen dayanamadım tartıldım tartı tam 55.0 gösterdi..

ay çoook mutluyum:dance: üstelik nregliyim ve kıyafetlerimle tok karnına tartıldım

detoxlar işe yaradı...:lepi:

detox sonrası olduğu için kilomu çok fazla benimseyemesemde yinde çoook mutluyum yaaa:teytey:

canım sankı bana mısafır var spor yapamıyrm gıdınce yaparım gıbı borsey demıstın bende yatılı mısafır var sanmıstım

Ben sporu gündüz yapıyom gelende watercım, detoks planını da unutunca o yüzden öyle dedim. :kedi: Sana çok spor borcum var olumunekankayizsmile

Kızlar leslie dışında sadece ayakta yapılan video var mı bildiğiniz??? Yaz sıcağında halının üstünde debelenmek hiç cazip gelmiyo valla :sinifsinif:

waterım salmaya nıyetım yok dediğin gibi..bu hafta diresin haftaya veririm birden..

buarada guzel incelmişim sifon askılı bluz aldım cokta guzel durdu

Seninki de sevinceğine uyuz oluyo kilo vermene, o değil miydi o bikini sana yakışmaz diyen... Cidden iyi bi derse ihtiyacı var kaydirigubbakcemile5 Çok kıskanç herhal yerimseniben

Aynen öyle hic kusura bakmasin gecende öyle bi Bikinia aldimki =) coooooooooook sevincliyim giyecegim isde beyaz üstü pembe falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…