nasıl bir detox bu yaw gözlemeli falan:) dulcim tatlım gerçekten hedefsiz motivesiz çok zor, 500 hedefin iyiymiş bak, ama kendi kendine hedef koyunca zor oluyor, sevgilinin gelme tarihi etkiliydi onla motive oluyordun. ben de eşimle iddiaya girmeye çalışıyorum ama artık kilo vermemi istemediğimden pek ciddiye almıyor olur olur deyip geçiştiriyor
canım cok guzel kararlar vermıssın yanı o kadar ugrastın verdın tekrar alma canım bencede bence artık karpuz yeme yada az ye gec oldu hemde dondurma var ıkı adet sanırım bırde spor yok demıssın mısafır gıtmedımı canım
Aaaa sırf çocuğu uyuz etme niyetiyle kilo veremezsin tabi, cadı kız :)) Söylemem, cuma günü öğrenirsin akannehir :kedi:3-4 kg vermem sart ya uyuzluk olsun ona =) haha... eeee sende ne var ne yok?? kilo aldim dedin kaca ciktin bakim???
Geçen farklı bi muhabbet dönüştü burda canım, erik kalorisi diğer meyvelere göre biraz daha çokmuş diye.. mesela çilek ona göre çok daha az kaloriliymiş falan... Zaten ne kadar erik yiyebiliriz ki sınırsın olsa da kaydirigubbakcemile3dogru tatlım salatalık gibiymis yani diyette yenebilimis gun icinde istedigimiz kadar..ne bilim kadın oyle diyince seindim erik asıgı olarak:))
ayyy canınızı profiterol çektirdim pardon...kaydirigubbakcemile3
Aaaa sırf çocuğu uyuz etme niyetiyle kilo veremezsin tabi, cadı kız :)) Söylemem, cuma günü öğrenirsin akannehir :kedi:
menum
saat 6civarı 1 bardak su
maydonoz suyu saat 10
kahvaltı:
1 domates, 1 salatalık, peynir,dereotu,yesilbiber,1 form etimek
ara. 1 elma 1 fincan sut
oglen: 1 tabak tazefasulye,1 dilim cavdar ekmegi
ara. 7-8 erik (taylan kumeli erigi sınrısız yıyebilirsiniz dedi %80i suymus)
ikindi:1 etimek 1 domates
aksam: 1 tabak karnıbahar,salata,yogurt
ara:sutlu tatlı
içilenler:3 bardak yesil cay, bol su
egzersiz: callan karın,plates,yuruyus
ben bu hafta hiç veremedim hatta 200 gr fazla cıkıorum surekli..garip durumlar var bakalım
selaaaaaaaaaaammmm kizlar
hemen menümü yazayim
sabah ( 06:00)
-1avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
-3zeytin, domates, salatalik, renkli biber
-1kupa yesil cay
ara (10:30)
-1kupa az light sütlü filtre kahve
öglen (13:00)
-yarim tabak sebze yemegi
-3-4 sarma
-yogurt
ara (18:00)
-1yesil elma
-1 havuc
aksam( 20:00)
-yarim patlican üzerinde yagsiz kiyma ( bu yemegin adini unuttum )
- yogurt
gün icinde hayatimda ilk defa bukadar cok su ictim, 2 litre
kocum aksam cok gec olyor ne yapayim böyle yaa offf ama isten anca gelebiliyorum eve
dulciii,,neler oluyoo sanaaa,,,gözlmeler görmeyey başaldık menülerinde.....sen ki ben buralarda umutsuz umutszu gezinirkken,,beni motive eden kişisinnnnn,,haydii silkelen bakalımmmmm....koru kilonuuuuu,,aaa müstakbel nişanlınnnn demiycek miii beni karşıladığınn halini özledimm idye.............
=) YOK YA sirf onu uyuz etmek icin degil haha kendimde istedigim icin ben zayiflarsam o gicik oluyor ne yapayim ?? haha bende seviniyorum
aprill,,patlıcan yemeği,karnıyarıkk olabilir mi?
Evet canım yaw, çok doğru diyon, almayacam, almış olsam da verecem 1 hafta içinde guclubacismile Anlaşıldı koçum, bol bol su içerim karpuz yerine.
Misafir hiç gelmedi ki canım, detoks zamanı spor yapmama kararı aldıydım, başta o yüzden yapmadım, sonra baş ağrısı... sıcakta spora başlayamıyorum bi de. Ayakta spor yapmak isterim aslında, bu pump it up, komple ayakta mı yapılıyo??
Aaaa sırf çocuğu uyuz etme niyetiyle kilo veremezsin tabi, cadı kız :)) Söylemem, cuma günü öğrenirsin akannehir :kedi:
Geçen farklı bi muhabbet dönüştü burda canım, erik kalorisi diğer meyvelere göre biraz daha çokmuş diye.. mesela çilek ona göre çok daha az kaloriliymiş falan... Zaten ne kadar erik yiyebiliriz ki sınırsın olsa da kaydirigubbakcemile3
Bir şey değil de ben hangi konuda bilgi sahibiymişim çözemedim şimdibilmiyorumkismile. Ödem konusuysa onu internetten buldum :) .nutcase,teeşürler bilgi paylaşımı için+bu arada sen de bayağı bilgi sahibiiymişin.....
Süper ya, hamurişi detoksu:roflol:.Hamurişi detoksu kaydirigubbakcemile3
aprill,,patlıcan yemeği,karnıyarıkk olabilir mi?
canım sankı bana mısafır var spor yapamıyrm gıdınce yaparım gıbı borsey demıstın bende yatılı mısafır var sanmıstım
Seninki de sevinceğine uyuz oluyo kilo vermene, o değil miydi o bikini sana yakışmaz diyen... Cidden iyi bi derse ihtiyacı var kaydirigubbakcemile5Çok kıskanç herhal yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?