koçum dediğin gibi yaptım bir adet dolma yedim yanında biraz yoğurtlu semiz otu öğlende 1 tane dolma yemiştim 1 kaşık yoğurtla kahvaltım benim nesfit oluyor buaralar başkada bişey yemedim sanırım evet yemedim 3 4 adet kiraz var bide.amaaaa birazdan 1 porsiyon profitorol gidicek buna engel olamam ne olur bişey demeyin sadece direk cezamı verin ben onu yapayım susayım oturayım bikenarıya....
amwayin frın temizleyicisi varsa o da çok güzell temiziliyoo onla kaynat..
ben de yediklerimi yazıyım.
sabah 1 dilim light ekmek, 1 yumurta, azcık peynir, domates salatalık.
Ondan sonra da her 2 saatte bir ayran çorbası.
ay canım nasıl karpuz ile irmik tatlısı istiyor, ikisinden birisini yiyebilsem süper olurdu, ama malum detoxtayım, yarın yerim artık
Selaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ben geldim =) coktan beri yoktum ders ev falan derken giremedim yaw nasil gidiyor bakim ??
[
2 gun ii gidio 3.gun kabak tadi verio cidden
Kilo alıyom boş vakitlerimde sempatiksalakcinni senin nasıl gidiyo?
Merhaba kızlar
Watercım ben bugün de detoksu bozmak zorunda kaldım bilmiyorumkismile başım ağrıyodu...bilmiyorumkismile
Menün çok güzel ama sakın spor yapma canım, detoks zamanı kötü olabiliyo insan.
Kendimle ilgili gözlem ve kararlarımdan bahsetmek istiyom :kedi: Kilom zaten yıllaaaaaar önceki kilom olduğundan çok tatmin oldum ya, kilomu dert etmeyince daha rahat davranıyorum, e böyle olunca vermek bi kenara, kilomu koruyamıyom bile.. Şu an geçen haftaya göre fazlayım yine. Ayrıca ciddi anlamda hedef ve tarih planı olmayınca da kilo vermenin zor olduğunu gördüm, hatta imkansız oldu benim için, o yüzden bu cumaki kilom belli olduktan sonra haftalık 500 gram vermeli hedeflerden oluşan bi takvim hazırlıcam ve ona uymaya çalışcam guclubacismile böyle olunca da göbek gidene kadar zayıflamış olcam bayanssulusmile
Bi de sıcaklarla birlikte çok düzensiz beslenmeye başladım, kahvaltı atlıyorum kaç gündür detoks bahanesine. Adam akıllı menüler oluşturmam şart.
ıyi ki varsınız kızlar yaw opuyorumnanaktan
Şimdi de ne kadar kötü olursa olsun, menümü yazmak istiyom:
2 kiraz (daha çok yerdim de, aç karnı ilaç içmem gerektiğini hatırladım)
1 muz
1 domates
1 peynirli gözleme (yağsız, 1 adet yufkadan 2 tane yaptım aslında :)
Dondurma (kahvaltılık tabağı tepeleme)
Dondurma (kahvaltılık tabağı tepeleme) (karpuz canım istedi aslında ama kesmeye üşendim, ilerleyen saatlerde kesen olursa yerim :)
Spor yok :sinifsinif:
evet detoksun cok guzel bende detoksdayım ve yan daıreden türüm türüm patates ve bırber kızartması kokusu gelıo bırde kurabıye kokusu hemen kapattım balkon kapısını falan
Bende almisim galiba ya tartilamiyorum tarti kartonun brinin icinde =) ne yapsak ne yapsak ama yok surda 4haftam kaldi sevgilimi uyuz etmem lazim zayiflicam 4kg vercem daha görcek ooo ...
Merhaba kızlar
Watercım ben bugün de detoksu bozmak zorunda kaldım bilmiyorumkismile başım ağrıyodu...bilmiyorumkismile
Menün çok güzel ama sakın spor yapma canım, detoks zamanı kötü olabiliyo insan.
Kendimle ilgili gözlem ve kararlarımdan bahsetmek istiyom :kedi: Kilom zaten yıllaaaaaar önceki kilom olduğundan çok tatmin oldum ya, kilomu dert etmeyince daha rahat davranıyorum, e böyle olunca vermek bi kenara, kilomu koruyamıyom bile.. Şu an geçen haftaya göre fazlayım yine. Ayrıca ciddi anlamda hedef ve tarih planı olmayınca da kilo vermenin zor olduğunu gördüm, hatta imkansız oldu benim için, o yüzden bu cumaki kilom belli olduktan sonra haftalık 500 gram vermeli hedeflerden oluşan bi takvim hazırlıcam ve ona uymaya çalışcam guclubacismile böyle olunca da göbek gidene kadar zayıflamış olcam bayanssulusmile
Bi de sıcaklarla birlikte çok düzensiz beslenmeye başladım, kahvaltı atlıyorum kaç gündür detoks bahanesine. Adam akıllı menüler oluşturmam şart.
İyi ki varsınız kızlar yaw opuyorumnanaktan
Şimdi de ne kadar kötü olursa olsun, menümü yazmak istiyom:
2 kiraz (daha çok yerdim de, aç karnı ilaç içmem gerektiğini hatırladım)
1 muz
1 domates
1 peynirli gözleme (yağsız, 1 adet yufkadan 2 tane yaptım aslında :)
Dondurma (kahvaltılık tabağı tepeleme)
Dondurma (kahvaltılık tabağı tepeleme) (karpuz canım istedi aslında ama kesmeye üşendim, ilerleyen saatlerde kesen olursa yerim :)
Spor yok :sinifsinif:
Tartılamazsan ipin ucunu öyle bi kaçırırsın, yakalana aşkolsun :)) Bence 4 haftada 4 kilo olmasa da yaklaşık 3 kilo verirsin dikkat edersen yerimseniben
Babymomcım bugün de harikasın buyrunnnnnnnnn ama erik konusunda yanlışın var, %80 i su olduğu doğrudur ama eriğin de bi kalorisi var neticede yerimseniben 10 adetten fazlası çok bence kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?