• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bayanlar artık bende burdayım.59 kiloyum ve 6 kilo vermek istiyorum.hadi birbirimize yardımcı olalımda şu kılolardan kurtullım:)alkisalkisalkis

arkadaşlar ben dün gece bu siteye girip baya bi kucaladım ve kararımı verdim.malüm şimdi ramazan tam bir diyet olmuyor.bende elma sirkesini duymuştum baya bi kılo verdıyormus dun gece içmeye başlaım bir bardak su ya 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıyorsunuz.1 çay kasıgıda bal katılıyomus ama evde yoktu ben katamadım.gece 1 gb içiyorum birde sahurda yemkten önce inşallah iftardan öcede içicem ve bayrama kadar en az 3 kılo verıcem..birde saçma gelebılır basta banada sacma gelmıstı ama basenlerımı duvara vuruyorum bu konudada baya bi netten bilgi topladım ayrıca akrabamızda bu sekılde incelmişti bende yapmaya başladım bakalım sonucum ne olucak dün tartıldım 59kg dım yıne sonuclarımı yazıcam.buara bıldıgınız daha güzel yontemler vasa paylasalımlufen.:a015::gitme:alkisalkisalkis

günaydın kızlar ben regl oluyorum, acaba gerçekten regl olunca kilo fazla çıkıyor mu, yani bitince benden şöyle bir kilo falan gider mi gitse ne güzel olur, bayrama bir hafta filan kaldı ve ben panik olmaya başladım bayrama kadar kilolarımı vermek istiyorum, birazcıkda fazla verebilsem iyi olur bayramda tatlı yiyebilmek için yer açmış olurum:kedi:

26.08. 02.09. 09.09.2009
inar80 56.5 56.4 56.2
Fbuse 50.8 50.3*
sherin 51.75
gulgulmez 61 58.9 58
Selisha 53.7 54*
bozo85 55 54.5
lolomuz 55 54
BURCUHAYAL 55.5 55.25 55.15
bskn
parvina 55 55.1

900 gram daha gitmiş kızlar kaldı bir kilo oda bayrama kadar gider inşallah
Tabi rahatlayıp yemeye başlamazsam mazallah kiloda alırım o zaman

Selisha canım listede son durum ne yoksun sen

yahu arkadaşlar ben bu topiği neden daha önce görmedim
tüm sayfaları okuyamadım ama malum çok fazla, ben 1,65 boyundayım ve 52 kiloyu daha ramazan başında 51 dim
fakat iftarda ye yat, sahurda ye yat ee işimiz sebebiyelde tüm gün oturuyoruz haliyle 3 haftada 1 kilo aldım.
Şimdi hedefim kurban bayramına kadar üzerimdeki bu beni rahatsız eden 3 kiloyu atıp 49 la form tutmak.
Ah bir versem o 3 kiloyu , 1 - 1,5 senedir 2 kiloyu vermeye çalışıyordum şimdi 3 oldu gözümde büyüyor açıkçası.
önderilerinizi bekliyorum , Allah aşkına çok görmeyin...

elma sirkesini ben içememiştim ya çok kötü tadı var bir iki yudum aldım döktüm

ya bnde zor içiyorum zaten ama içtikçe tadına alışıyor gibiyim,yada kendımı kandırıyorum:bbo:ama çok kişiden duydum elma sirkesinin kilo verdirdiğini.bakalım göricez 2 gün önce 59 dum dah tartılmadım.ya birde ramazn ya tam içemiyorum iftardan once orucu ac hemen sirk iç hiç canım istemıyor ama sonrada pişan oluyorummafoldumben

ya bnde zor içiyorum zaten ama içtikçe tadına alışıyor gibiyim,yada kendımı kandırıyorum:bbo:ama çok kişiden duydum elma sirkesinin kilo verdirdiğini.bakalım göricez 2 gün önce 59 dum dah tartılmadım.ya birde ramazn ya tam içemiyorum iftardan once orucu ac hemen sirk iç hiç canım istemıyor ama sonrada pişan oluyorummafoldumben

komşumuz basenlerinde duvara vurma ile kurtuldu. ama bnm hep içimde liposuction gibi tedavi şüphesi var. çünkü inanılmaz büyük basenleri normal insana döndüğüne inanamıyrm hala.kaydirigubbakcemile4

komşumuz basenlerinde duvara vurma ile kurtuldu. ama bnm hep içimde liposuction gibi tedavi şüphesi var. çünkü inanılmaz büyük basenleri normal insana döndüğüne inanamıyrm hala.kaydirigubbakcemile4

valla arkadsım bende bılemıyorum ama akrabamızd bu sekılde kuculttugunu solemıstı.biras da sabır gerkıyor tabı ben istıyorumkı bayrama 1 hafta en az 4 kılo verımm ama mumkundgıl dımı?mafoldumben

keşke egzersiz ve diyet yapmadan zayıflaya bilsek.hani mesela bir hap falan olsa o bizim yağlarımızı yakmaya yardımcı olsa,tok tutsa ve gerçektende işe yarasa...:olmaz:
kızlar bende 58 kiloyum ve 50 kiloya düşmek istiyorum.eee sadece zayıflamak yeterli olmuyor haliyle.spor yapıp vücudu gerginleştirmek formda tutmakta gerekiyor.ama nedense takılı kaldım 58 kiloda.sabitlendi sanki.ne iniyor ne çıkıyor.bir hal çaresini bulmam gerekiyor ya hayırlısı.senağlama:uhm:

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Bugün yeni bir haftaya başladık
Bende sporla başladım güne
Oruç tutamıyorum bugün rahatsızım biraz
Ama yarın devam inşallah
Bu haftayıda kilo almadan atlatıcam
Bayramdada dikkat edicem söz verdim kendime
Sonrada güzel bir diyet proğramıyla bir kaç kilo
daha vermek istiyorum bakalım
  • 30 dakika yürüyüşle başladım güne
  • 30 dakika nivea bady egzersiz yapıcam öğlen
  • 500 adım t&s
ile de günü bitiririm inşallah :Saruboceq:​

günaydın arkadaşlar, ben haftasonu yediklerimi biraz abarttım aslında fazla abarttım ama bu hafta dikkat etcem inşallah, ben egzersiz yapamıyorum ne zaman yapmaya kalksam oğlum gelip üstüme oturuyor yaptırmıyor yani onu da evde bırakıp yürüyüşe filan gidemiyorum, aslında bacaklarımın ve kalçamın sıkılaşmasını istiyorum, acaba sıkılaştırıcı ürünler işe yarar mı, yada kalıcı çözüm olur mu

günaydın arkadaşlar, ben haftasonu yediklerimi biraz abarttım aslında fazla abarttım ama bu hafta dikkat etcem inşallah, ben egzersiz yapamıyorum ne zaman yapmaya kalksam oğlum gelip üstüme oturuyor yaptırmıyor yani onu da evde bırakıp yürüyüşe filan gidemiyorum, aslında bacaklarımın ve kalçamın sıkılaşmasını istiyorum, acaba sıkılaştırıcı ürünler işe yarar mı, yada kalıcı çözüm olur mu

Günaydın canım bende egzersizlerimi kızımı uyuttuktan sonra yatmadan önce yaparım genelde ya da sabah biraz daha erken kalksan yapabilirsin belki sıkılaşmak için spor+sıkılaştırıcı kullanman lazım tek başına sıkılaştırıcının işe yarayacağını düşünmüyorum

Günaydın canım bende egzersizlerimi kızımı uyuttuktan sonra yatmadan önce yaparım genelde ya da sabah biraz daha erken kalksan yapabilirsin belki sıkılaşmak için spor+sıkılaştırıcı kullanman lazım tek başına sıkılaştırıcının işe yarayacağını düşünmüyorum

canım ben çalışıyorum gündüz uykusunda işte oluyorum akşamda ev işi filan derken egzersize pek vaktim kalmıyor, bir de oğlumun uykusu çok düzensiz sık sık uyanır, yani kısacası yapamıyorum sende zayıfladıkça sarkma filan olmamıştır heralde ben basenlerimden çok rahatsız oluyorum kilo versemde onlar hep aynıymış gibi geliyor bana

ben iki gündür, nasılsa zayıflayamıyorum bari boğazdan geri kalmayayım düşüncesi ile normal yemeye tatlılar ile birlikte geri dönmüştüm kiii dün iftardan önce tartıldım ki 56,7 olmuşum. çok mutlu oldum:) demek yeme ile zayıfladım düşüncesi bana musallat oluyordu ki çok şükür kurtuldum o düşünceden ve bugün iftarda yediklerime dikkat ettim. ali nazik yaparken patlıcanları kızartmak yerine közledim,daha hafif olması için elimden geleni yaptım. birazdan da spor yapıcam.
salmak yok. zayıflıcam:D

yahu ben bugün dünyanın yemeğini yedim ama sabahtan beride dışardaydım koşturmaca şu anda ölüyorum yorgunluktan ama bir yandanda tıkınıyorum of yarında kadir gecesi diye oruç tutacağım nolucak bilmiyorum ben yine kendimi kötü hissetmeye başladım ve böyle hissettiğim zamanlarda hep kilo alıyorum
kafamı dağıtmam lazımmafoldumben

bende kaç gündür saldım kendimi regl dönemim karnım acaip şiş sanarsınız 2-3 aylık hamileyim yememe hiç dikkat etmedim regl bitsin bayram geçsin bende eski düzene başlarım

Back
X