merhabalar
nasılsınız kızlar???resimlere bende baktım hemen, maşallahhhhhhhh diyelim nazar değmesin kızımıza...burdaki kızların nerdeyse hepsi zayıf yaaaaaa......darısı başımıza .....
oyle de foruma geldigimde ben de boyle degildim inan ki.... azimle oldu...yoksa kendi kendime debelenip dururdum..darisi herkesin basina...
kizlarr coookk yorgunumm..
bu aksam pilates yapicam yine,
ammmaaa pilates yaptigim da ertesi gun agir cikiyorum tartida. ama yapmam da lazim; doktor hergun yap dedi..
napim???
ya da yapayim bu aksam,
olmazsa kilo bildirimini cmr sabah gec saatte yaparim
:uhm:
bende yorgunum cok. zeytinyagli barbunya pisiriyorum. ev de cok kotu durumda... valizleri bile acmadim......
dr yap dediyse yap. dedigin gibi kilo bildirimini cumartesi sabah yaparsin
sensewitch senin de yorumlarin icin tesekurler olumunekankayizsmile
kizlarr coookk yorgunumm..
bu aksam pilates yapicam yine,
ammmaaa pilates yaptigim da ertesi gun agir cikiyorum tartida. ama yapmam da lazim; doktor hergun yap dedi..
napim???
ya da yapayim bu aksam,
olmazsa kilo bildirimini cmr sabah gec saatte yaparim
:uhm:
YESAAAMMMM denk gelemedik ben de yazamadım sana geçmiş olsun canım yaa iyi misin bugün daha dün halsizmişsin burnun akıyomuş ???? :gitme:
selam canlarimmm
spatz, sense, lachesis, yesa hepiniz iyisiniz umarim;
yesa, hastamiydin cnm, gecmisler olsun cookkk. iyisindir umarimm?
bu arada gider ayak bi tavsiyem var;
forumda en az bikac hafta yeralmis, ve artik tanidigimiz bildigimiz kisileri koc yapalim yawww..
koclar kacip gidiyor bizi yuzustu birakipp ??
gene yesa kizacak simdi bana,
yesam benim, cimcicem lafim sana degil haa bi oneri nacizanee
saolasijn kuzum da gecti Allaha sukur burnum biraz fena ama kirginligim neyim kalmadi cin gibiyim masallah da hala yanima adam ariyorum ramp yapamam da 11 dk pack yaparim bi daha heralde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?