50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar
nasılsınız kızlar???resimlere bende baktım hemen, maşallahhhhhhhh diyelim nazar değmesin kızımıza...burdaki kızların nerdeyse hepsi zayıf yaaaaaa......darısı başımıza .....

merhabalar
nasılsınız kızlar???resimlere bende baktım hemen, maşallahhhhhhhh diyelim nazar değmesin kızımıza...burdaki kızların nerdeyse hepsi zayıf yaaaaaa......darısı başımıza .....

oyle de foruma geldigimde ben de boyle degildim inan ki.... azimle oldu...yoksa kendi kendime debelenip dururdum..darisi herkesin basina...

kizlarr coookk yorgunumm..

bu aksam pilates yapicam yine,

ammmaaa pilates yaptigim da ertesi gun agir cikiyorum tartida. ama yapmam da lazim; doktor hergun yap dedi..

napim???

ya da yapayim bu aksam,
olmazsa kilo bildirimini cmr sabah gec saatte yaparim

:uhm:

bende yorgunum cok. zeytinyagli barbunya pisiriyorum. ev de cok kotu durumda... valizleri bile acmadim......
dr yap dediyse yap. dedigin gibi kilo bildirimini cumartesi sabah yaparsin

bende yorgunum cok. zeytinyagli barbunya pisiriyorum. ev de cok kotu durumda... valizleri bile acmadim......
dr yap dediyse yap. dedigin gibi kilo bildirimini cumartesi sabah yaparsin

sagol cnm fikir verdigin icin. tmm yaparim..

sen de tekrardan hosgeldin, cok ozlemistik seni.

ben kaciyorum simdilik.
optum hepinizi...

ne kadar doğru bilmiyorum ama spor çalıştıranım bana spordan sonra kasların şiştiği için tartıda ağır basarsın demişti...

bu arada gider ayak bi tavsiyem var;

forumda en az bikac hafta yeralmis, ve artik tanidigimiz bildigimiz kisileri koc yapalim yawww..

koclar kacip gidiyor bizi yuzustu birakipp ??

gene yesa kizacak simdi bana,

yesam benim, cimcicem lafim sana degil haa bi oneri nacizanee

YESAAAMMMM denk gelemedik ben de yazamadım sana geçmiş olsun canım yaa iyi misin bugün daha dün halsizmişsin burnun akıyomuş ???? :gitme:

selam canlarimmm
spatz, sense, lachesis, yesa hepiniz iyisiniz umarim;
yesa, hastamiydin cnm, gecmisler olsun cookkk. iyisindir umarimm?

canlarimmmmmmmmmmmmm cok saolasinizzzzzzzzzz aslan parcalarim benim bugun cok cok iyiyim operim

yok canim kizmadim da zaten ole yapiyoruz nutcase dersen kac ay oldu tandigimiz bildigimiz kisi azulos dersen yine ole cok cok eskilerden ve yine taniyoruz biliyoruz kimin icin dedin sen onu anlamadim isim ver bakalim hehe

kimse yok mu yahuu neyse kendim yapion

waterrrrrrrrrrrrim ya da zukseddin aksam bi fasilda sizle yapalim:)) ben kacaro

selam kızlaar
kaç gündür giremedim yine foruma pc de problem var pek kullanamadım nolur nolmaz diye nutcase ye sorayım bakalım o iyi biliyo CADIARZU

bugünkü menümü paylasiyorum kizlar.. pek icime sinmedi ama bugünlük olsun

Sabah: Kepekli kasarli tost, yesil cay
Ara: 2 findik

Öglen: Mercimek corbasi,,1 firin hindi sis
Ara: Meyveli Activia, kavun

Aksam: Sekersiz tarciinli Cornflakes
Ara: Süt

30 dk core cardio slim express, 10 dk hula hoop cevirme,1,7 lt su

birde pack nedir ?? hihoyyyt

yesaa kuzzuuum geçmiş olsun :1hug:
canımm yaa girdiğimde ara ara okudum tatlım bayaa uzun sürdü rahatsızlığın geçmişi okumam imkansız:bbo: şimdi nasılsın ??bilmiyorumkismile

kuzummmmmmmmmmmmmmmmm iyiyim iyiyim cok sukur pack bile yaptim:))) hatta yanima adam bulursun bi sey daha yapacagim insallah sen nasilsin insallah

duyguluuuuuuuu

slim in 6 diye videolar var sende zayifla sitesinde 3 video 6 haftalik bi program start it up bu videolarin ilki:)

ben iyiyim işte nolsun yaz günleri gayet miskin sırnaşık şey
yaa sana hayret ediyorum hasta hasta hala spor yapabiliyorsunalkisalkisalkis

saolasijn kuzum da gecti Allaha sukur burnum biraz fena ama kirginligim neyim kalmadi cin gibiyim masallah da hala yanima adam ariyorum ramp yapamam da 11 dk pack yaparim bi daha heralde:))

saolasijn kuzum da gecti Allaha sukur burnum biraz fena ama kirginligim neyim kalmadi cin gibiyim masallah da hala yanima adam ariyorum ramp yapamam da 11 dk pack yaparim bi daha heralde:))

maşşallah:lepi: canımmm tatlım ben öyle pek bişey indirmedim nette sana nasıl eşlik edeyimmm :sm_confused: bide şöyle 20 dk yı geçmesin bu sıcakta hiç çekilmiyooo:1shok::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…