ay şu ayakkabı güzel olurdu dimi benim elbisenin altına sanki. ben yürüyemem bunla asla o ayrı:)
vaaaayyy süpper uyar ama yürüme konusunda haklısın bunların taban ve topukları dolgulu olanları var ismini bilemiyorun şimdi ama bunlar kadar zarifff a.s
evet yaptım canım.. sadece hemen rampa geçmedim..
iki hafta oluo bitireli
canim ara verdigin gun sonrasinda tartil bugun 4 mil yapip yarin tartilirsan kesin kesin kesin cok cikar:)
vaaaayyy süpper uyar ama yürüme konusunda haklısın bunların taban ve topukları dolgulu olanları var ismini bilemiyorun şimdi ama bunlar kadar zarifff a.s
valla bazen öyle rahat yapıyorlarki yürüryemem dediğin ayakkabı ile uçuyorsun sanki...
Lanchesis tatlişkom ben özele yazdım
sporun hemen sonrasinda ertesi gununde cok cikar kaslar sistigindenmis bi de kas daha agir basarmis kas yapmaya basladikca agirlasacagiz tartida falan filan bidi bidi iste yaw dedigimi yap sorgulama :_)))
Merhaba
Bir napıyorsunuz diye bakayım dedim. Kötü koç oldum ilgilenemedim sizinle biliyorum ama bugün geçmişi okuyacağım menülere yorum yazacağım. Çok özür dilerim.
Şimdi gitmme lazım :) .
super olur canim
@lachesis canim elbisenin kapi askilarinda sari seritler var ya hah onun tonunda ayakkabi bul sahane olur:))
@afferin katzi can ben de pack yaptim sadece ama bugun 2inci yapisim hehe:))
super olur canim
@lachesis canim elbisenin kapi askilarinda sari seritler var ya hah onun tonunda ayakkabi bul sahane olur:)) kapi askisi derken ne demek istedim ben anlayan varsa bana da anlatabilir mi ??/ hehe
@afferin katzi can ben de pack yaptim sadece ama bugun 2inci yapisim hehe:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?