50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melabaaaaaa

sabah kahvatımı filan önceki sayfalarda yazmıstım. cook gec uyandım kahvaltıyı 14.30 gibi yaptım.. 17.30 gibi ara öğün yaptım kiraz filan yedim işte..
aksam yemeğimi 7.30da yedim. 6kasık kabak yemeği-1dilim kepek ekmeği-naneli yogurt-biber yedim..
birazdan da start it up ve pack yapıcam.. karnım cok agrıyo. regl günlerine merhaba dedim bugun=/

katziiiiiiiiiiii pack beraber yapalim:))

yasemcigim saolsin canim senin varligin yeter:)

selam kızlaar..

bende ramp a başlıycam..
bugün lastik baktım 120cm di kısa gibi geldi gözüme..
ordaki hatunun elindeki bayaa uzun sanki..
sizle neyle yapıosunuz??

canim zukseddin de water de ben de lastigimiz olmadigi icin lastigimiz varmis gibi yapiyoruz pardon zukseddin tembel oldugu icin o atliyor oralari hehehhe

katziii ben de cikiom o zaman ama sadece pack yaparim hadi goruusruuzz

menümü yazayım
sabah
meyveli cnflakes

öğlen
1 lahmacun

akşam
1 ızgara et
salata

karpuz
1 pohaca(belki oda eşim ile kızım istedi şu an fırında)

ii bakalım bende öyle yapıyım ozaman yarın başlıyım..

iki haftadır yarın başlıyorumkaydirigubbakcemile3

kuzu start it up yaptin mi sen yaw ne ara yaptin :))

ulkerk menun idare heehehehe sen yaz seninkini gorelim bi de deme ama :))

amaninnnnnnnn ben de ciktim da 11 dk 11 dk sonra gelince yeni bi sey daha ayarlayak da yapak biraz dinlenek hehehhe:)

yasemincim ayakkabıyı sormuşsun ekledim, siz de bakın kızlar:) boydan da kapıya astığım resim vardı kendimi daha uzaktan çekemedim malesef

merhaba kızlarrrr benim bugün reglimin 4. günü yarın tartılmayım demi normalde regl bittikten 48 saat sonra tartılmak lazımmış nezaman tartılıyım sizce reglim yarın bitcek herhalde yorumlarınızı bekliorum kızlaropuyorumnanaktan

ay şu ayakkabı güzel olurdu dimi benim elbisenin altına sanki. ben yürüyemem bunla asla o ayrı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…