kavun karpuz tek basına ogun olarak yıyılmelıymıs canım herseyden bagımsız..ama menun guzel..peki spordan naber
kimse spor yapmıooo huuuuuuulmaz:
MENÜM
sabah
1 ceviz
müsli
öğlen
pati ekmeği arası ızgara köfte
1 zerocola
ara
1 filter kahve
yarım draje çikolata
akşam
4 ad ızagara köfte
yağsız salata
öğlan akşam yemeği aynı oldu..saatt 12 den akşam 6 ya kadar alışveriş merkezindeydim...oturdum ama bol bol gezdim alışveriş yaptım...sabahtan akşam yemeğimi ayarlamıştım..öğlen mecbur kaldım köfteye
1.60 boyum 59 kilodayım 2 aylık bebişim var zayıflamak istiyorum ama az yersem bebişim doymuyor çok yersem de ben kilo alıyorum ne yapayım ya...
hoşgeldin canım
yüzmek süper kilo verdiriyo bence almamışındır kilo
[/QUOTE AYYYY inşallahhhhhh sabahu sabırızlıklaaa bekliyommmmmmm.....yüzerken de bol kalorili beslendimm de korkummm o........
1.60 boyum 59 kilodayım 2 aylık bebişim var zayıflamak istiyorum ama az yersem bebişim doymuyor çok yersem de ben kilo alıyorum ne yapayım ya...
bence sen zayıflamanı biraz geciktir bebeğine odaklannnnn,abur cubur yeme,,sağlıklkı gıdalarla beslennnn,emzirdiktenm sonraaa zayıflarsınn acele etme......
slm canlarim nassiniz yahuu:))) yoktum kac gundur:) ama valla aklimdasiniz
bu haftanin kocu kim :"))
LACHESIScigim sen koc olaylarini ayarlarsin umarim insallah operim kocaman:))
benim de kendime ceki duzen vermem lazim sanirim giderek sisiyorum malesef valla verecegim ama boyle olmuyor(
ama cok cok opuyorum kocaman:)
anammmmmmmmmmmmmmmm TRUFCUM koc olmus kacirmisim ya BABYMOMcugum ne guzel ceza almamissin bi ben mi aldim ya bizim burda ceza yok yok vardi ya bi kac kisi daha DULCIII sen mi aldin yahu:) kocum ya ben yemin ederim demin aynada suratima baktim kilo almisim gibi ya suratim bile belli yarin sabah ac karina bi tartilayim gece gece tartildim ben 53 ciktim yuh demi ama sabaha nasil olacak bakalim 53 kusur bi de
ayyy boyum da 1.55 hadi 1.56 olsa offffffff 49 olsam bari yaaaaa
baby minnoş sen baküdeydin demi...zor demi oralarda hayat..yani eşim azerbeycanda iş gereği gidip gelmişti birde arkadaşımın eşi subay görevli olarak gitmişti erkadaşımda 1-2 ay...çok zor şartlar demişlerdi...
anammmmmmmmmmmmmmmm TRUFCUM koc olmus kacirmisim ya BABYMOMcugum ne guzel ceza almamissin bi ben mi aldim ya bizim burda ceza yok yok vardi ya bi kac kisi daha DULCIII sen mi aldin yahu:) kocum ya ben yemin ederim demin aynada suratima baktim kilo almisim gibi ya suratim bile belli yarin sabah ac karina bi tartilayim gece gece tartildim ben 53 ciktim yuh demi ama sabaha nasil olacak bakalim 53 kusur bi de
ayyy boyum da 1.55 hadi 1.56 olsa offffffff 49 olsam bari yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?