50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kavun karpuz tek basına ogun olarak yıyılmelıymıs canım herseyden bagımsız..ama menun guzel..peki spordan naber

kimse spor yapmıooo huuuuuuulmaz:

o zmaan bundan sonra hep ara öğün olarak yiyeyim.

valla spor :1ninca: sıcaktan buharlaşmak üzereyim.

bi de yarın yeğenimin 1. yaşını kutlayacağız. inşallah kendimi frenleyebilirim. babymom senin kzının doğum günü ne zmaan? çooook tatlı bir kız yeğenim var benim de. görmeden yapamıyorum.

gunde 4 ızgara kofte hakkımız var ama sen bayagı yorulmussun yakmıssındır canım ..menun gayet basarılı

ben regl oldum bugun 1 hafta surer dolayısıyla kilo bildirimi yapamıycam menu desen sıcaklardan menum yok dogruduzgun.kendimi kızıma adadım tr donusu cok zayıfladı onu besiye cekmekle mesgulum bide geceleri uyumuo o yuzdende sabah cok yorgun uyanıorum pekte yıycek bise istemio canım ..

ramazanada borclu baslıos gecen senedende var 1 ay borc nası odenir bilmem lohusalıgıma denk geldi gecen senede

baby minnoş sen baküdeydin demi...zor demi oralarda hayat..yani eşim azerbeycanda iş gereği gidip gelmişti birde arkadaşımın eşi subay görevli olarak gitmişti erkadaşımda 1-2 ay...çok zor şartlar demişlerdi...

1.60 boyum 59 kilodayım 2 aylık bebişim var zayıflamak istiyorum ama az yersem bebişim doymuyor çok yersem de ben kilo alıyorum ne yapayım ya...

1.60 boyum 59 kilodayım 2 aylık bebişim var zayıflamak istiyorum ama az yersem bebişim doymuyor çok yersem de ben kilo alıyorum ne yapayım ya...

bol bol su iç etini sütünü bakliyatını dengeli bir biçim de ye
hem sütün olur hem kilo verirsin
Allah bağışlasın

anammmmmmmmmmmmmmmm TRUFCUM koc olmus kacirmisim ya BABYMOMcugum ne guzel ceza almamissin bi ben mi aldim ya bizim burda ceza yok yok vardi ya bi kac kisi daha DULCIII sen mi aldin yahu:) kocum ya ben yemin ederim demin aynada suratima baktim kilo almisim gibi ya suratim bile belli yarin sabah ac karina bi tartilayim gece gece tartildim ben 53 ciktim yuh demi ama sabaha nasil olacak bakalim 53 kusur bi de

ayyy boyum da 1.55 hadi 1.56 olsa offffffff 49 olsam bari yaaaaa

nerelerdesin sen yahu
bu hafta babymom koç, haftaya spatz truf oldu, yasemin de kayıp senin gibi, prenses de kayıp, çok şey kaçırdın sen. niye yoktun?

günaydın kızlar
diyorum ki
ortak bir sahur ve iftar menüsü ara öğünleri saat saat hazırlayalım ne dersiniz

hiççç sızlanmaya hakkın yok gez toz ye iç ondan sonra 53 küsurum deee
ben de 53,6 yım
sen daha uğramamaya devam edersen 60-69 topiğine göndercez seni haberin ola

oo erekkn kalkan yol alır topıkıı gunaydınn hayırlı zayıflmalarr ramazan menusu ıftar menusu konusunda paylasımlarınıza bızımde ıhtıyacımız var kızlar bız 1 grup uzz daha yenı bı grubuzz arada bızede ugrayoınn mcukk

evet tatlım 3 sene once kotuydu ilk geldigimde ama suan bayagı gelişme ve ilerleme var ..daha eskiden dahada kotuymus

oyyy nerde sporlu geceler... bendede var sendeki fazlalıklardan.. tekrar gaza hadi bakayım simdii iftar sahur derken loplop olmayalım bak zukseddin gecti seni

günaydıınn....
selam kızlar ben dün biraz kaçırdım gibi...
sabah 1 simit-1 fincan çay;
öğlen iş yeri yemeğimizde de hindi döner,pilav.ezo gelin çorba ve ayran vardı.(ben az çorba 2 y.k.pilavla 1 servis kaşığı döner yedim.)+ayran
akşamada eşim arkaşadaşlarla iş çıkışı mangala gidecez demez mi
gittim sucuk ve tavuk yaptık. ben azıcık ekmekle 3 dilim sucuk ve 1 pirzola+bir kelebek yedim yanında bir bardak ayran.
dengeli bir beslenme olmadı yani..ama onları görseniz dünya umurlarında değil bi iştah bi iştah maşallah....:)) gene ben iradeli idim.biraz yürüdük. ardından 1 meyveli soda içtim.
çok mu abartmışım sice....ama bugün daha sebze ağırlıklı besleneceğim.dün etoburdum..

benim de dünkü yediklerim gelsin ,
  • sabah ,
  • hiçbirşey,
  • öğlen
  • 1 karnıyarık
  • az pilav
  • akşam ,
  • patlıcan sote,
  • az bulgur pilavı
  • aralarda da yeşil çay içtim,
  • akşam kafayı yedim
  • ve bir büyük dilim kestaneli pastayı indirdim mideyebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…