KUZUUUUUUUUU naber yahu:)) ayy benim citirligim kalmadi gobegim onde gidiyoruz artik :)
KUZUCUM maşallah bomba gibi giriş yaptın :lepi: Selam canım.
en cok seni ozledim heheh:) valla hepinizi ozledim de umarim veririm
ramazana ozel diyet listeleri yayinlayan yok mu hehhe:) saka bi yana da ramazanda kilo almamak hatta vermek icin dikkat edilmesi gerekenler diye bi sey yazin yahu:
KUZUCUM hiç spor yapamıyorum sıcaktan. Hadin bye
heheheh o zaman cok beklersin :)))))0
sylivipatcigimmmmmmm
1- oncelikle bi cizelge yap kendine kilo cizelgesi kacsin kac olmak istiyorsun
2-boyun kacti
3-bol bol su ic spor yap aksam belli bi saatten sonra yeme 3 ana 2 ara ya da 3 ara ogun yap az az ye
4-kacinman gereken seyleri zaten biliyorsun cikolata seker cips kola ivir zivir
5-kolay gelsin:)
syliviaplath diyet dediğimize bakma, olay sağlıklı ve dengeli beslenmek... Yediğin şeylerin miktarını ayarlıcan, öğün atlamayıp ara öğün yapcan, sağlıksız gıdalardan uzak durcan. Böyle başka, devamı gelir
Yok müvetazilikle alakası yokNe de müvetaziymiş kaydirigubbakcemile3 Esas gazı sen bana verdin rekor puanınla kafamçokkarıştı 2100 lü puanlara geldim şu an gamyoncuiremsu Doğru diyon, öyle yapıyom da, zaman azaldıkça panik de oluyom bazen. Ya bi de bazen pat diye bitiyo, o niye öyle oluyo çözemedim gitti :uhm:
Her yerde yazıyor, iftarda da sahurda da hafif şeyler yiyin diye. Bol bol da su için. Güllaçlara baklavalara daldırmazsan kilo almazsın benceramazana ozel diyet listeleri yayinlayan yok mu hehhe:) saka bi yana da ramazanda kilo almamak hatta vermek icin dikkat edilmesi gerekenler diye bi sey yazin yahu:
kızlaaaar siz de olduğunuz yerde sırılsıklam oluyor musunuz:uhm:
merhaba kzılar. babymom ceza mı aldı?
evlilk yıldönümümü kutlayan herkese çok teşekkürler. yesacım hoşgeldin.kilo veriyorum artık sanırım. ama tartılmıyorum. 25 ağustos da tartılacağım, haber veririm.
bugün yediklerim
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, domates,salatalık, biber, maydonoz, kk peynir
ara: 1 sb yy süt
öğle: 1 haşlanmış but, 3 kaşık yy yoğurt, 1 dilim beyaz ekmek
ara: yarım şeftali
akşam: 5 kaşık taze fasulye, 5 dilim karpuz, kkpeynir, 1 dilim tam buğday ekmeği
bu hafta BABYMOMcugummus koc
TRUFCUM VE DE SPATZCIGIM SIRADA SONRA ESKILERDEN HERKESLER BASA DONDUK ZATEN BU ARADA YASEMNCIGIM DE EN EN ESKILERDEN AMA O KESIN GUNDEDIR SIMDI HEHHE:)
aaaaaaaaaaaaa kocumuz ceza yemis hehhe:) ben de diyordum bizim forumda benden baska ceza yiyen olmadi mi diye canim benim arkandayim her ne yaptiysan eheh:)
melahattttttt yildonumuznuzmus kuzum cok kutlarim kac kilo oldun bakalim sen
dulciii naptin kusum evlendin mi hehhe
trufcannnnnnnnnnnnnnnnnnn hamile neyim degil misin yahuuuuuuu
mrbbb herkese,,
nasılsınız bakalımm,umarım keyfiniz yerindedirr.en sonn geçen hafta herkeslerinn mıorali bozuktuuu,umarımm şimdii düzelmiştir.....1 hafta güzel tatil yaptım ve yine kürkçü dükjanına geldim...kilo almış gibiimm,ama tartılmadımm,sabah tartılcammmmmmm,,,bol yüzdümm ve bol yedimmmmm....
yediklerim cidden sağlıksız o yüzden yazmıorum havalar çok sıcak olduğu için gazlı soğuk içeçekler olmadan yapamıo maalesef:sinifsinif:
uyku düsenimde şu aralar bozuk olduğu için yani öğlen uyandığım için 6 öğün yapamıom
ya çok yiyom ya az yiyom ama kendime göre bi sistem tutturdum şimdilik işe başlayınca bu da düsene girecek nası olsa
tek düzenli yaptığım şey spor spor spor
onu hiç aksatmıom eşim gittiğinden beri 24 temmuzdan bu yana gene hiç aksatmadım sporumu resmen sporla veriom desem yeridir yani
mesela bugün 1buçuk saat aralıksız spor yaptım döktüğüm terin haddi hesabı yok
az da olsa yapmaya çalış sende şekerim cidden faydasını görürsün bak mesela lesli evde yürüryüş serileri adamı pek yormuo hafif hiç yoktan o bile iidir
Günaydınlarrrrr...
kimseler yok sanırsam...sevgili koçum hareket yapıyordum ama sıcaklar artınca hareket yapınca tansiyonum düşüyo fena oluyorum...birde ben koç değilim ama 1000 kcal in altında beslenmemek lazım...yani bride şekerim ara öğünlerin yok meyve hiçççççççççççç yok...uzmanlar ikindi ara öğünde 1 çb siyah kuru üzüm yensin deniliyor..sabah aranda insülin açısından 1 prs meyve yemen gerek..
ama tabiii bu benim nacizane önerim...
Yok müvetazilikle alakası yok. Gerçekten de bir 4-5 yıl önce çok oynuyordum mahjongu, dalga geçerlerdi benimle Çinlilerden daha çok oynuyorsun diye, onu demek istedim yani :) . O zaman bitmesi bende de oluyor. Bazen "pause"ye basıp çok bekliyorsan, ya da "next level" yazan ekranda çok bekliyorsan devam etmek isteyince süre aniden bitiyor, ya da çok hızlı azalıyor. Ben artık hiç ara vermeden oynuyorum. Bazen de şöyle oluyor, hintler oyun shuffle yapınca da eksiliyor bilmem fark ettin mi? Diyelim ki senin bir hintin kaldı, kullandın, sonra hiç eşleşecek taş kalmadı, ama hint artık sıfır olduğu için oyun shuffle yapamıyor, bitmiş oluyor. Belki de sen bunları zaten biliyordun, boşuna çene çaldım
mrbbb herkese,,
nasılsınız bakalımm,umarım keyfiniz yerindedirr.en sonn geçen hafta herkeslerinn mıorali bozuktuuu,umarımm şimdii düzelmiştir.....1 hafta güzel tatil yaptım ve yine kürkçü dükjanına geldim...kilo almış gibiimm,ama tartılmadımm,sabah tartılcammmmmmm,,,bol yüzdümm ve bol yedimmmmm....
merhaba kzılar. babymom ceza mı aldı?
evlilk yıldönümümü kutlayan herkese çok teşekkürler. yesacım hoşgeldin.kilo veriyorum artık sanırım. ama tartılmıyorum. 25 ağustos da tartılacağım, haber veririm.
bugün yediklerim
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, domates,salatalık, biber, maydonoz, kk peynir
ara: 1 sb yy süt
öğle: 1 haşlanmış but, 3 kaşık yy yoğurt, 1 dilim beyaz ekmek
ara: yarım şeftali
akşam: 5 kaşık taze fasulye, 5 dilim karpuz, kkpeynir, 1 dilim tam buğday ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?