50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KUZUUUUUUUUU naber yahu:)) ayy benim citirligim kalmadi gobegim onde gidiyoruz artik :)

Çoğu kişi sıcaktan dolayı spor yapamıyo ki... Ama oralar serindir, rahat rahat yap işte, bana özenip tembellik mi yapıyon yoksa Sıkma canını, aldıysan da az almışsındır, hemen verirsin.
Beni mi özledin sempatiksalakcinni

syliviaplath diyet dediğimize bakma, olay sağlıklı ve dengeli beslenmek... Yediğin şeylerin miktarını ayarlıcan, öğün atlamayıp ara öğün yapcan, sağlıksız gıdalardan uzak durcan. Böyle başka, devamı gelir

en cok seni ozledim heheh:) valla hepinizi ozledim de umarim veririm

ramazana ozel diyet listeleri yayinlayan yok mu hehhe:) saka bi yana da ramazanda kilo almamak hatta vermek icin dikkat edilmesi gerekenler diye bi sey yazin yahu:

KUZUUUUUUUUU naber yahu:)) ayy benim citirligim kalmadi gobegim onde gidiyoruz artik :)

hoşbulduk cadıcım nerelerdesin demiycem bende yoktum..sempatiksalakcinni

yaa nassı kalmaz sen buranın en çıtırısın..

naptın sen slimi bıraktınmı?

ben devam ettim öyle yememede dikkat etmememe rağmen 1 kiloya yakın verdim..

ama bel bölgesini öyle bi inceltioki herkes 50 kilo ya varsın ya yoksun dio...

SLIME DEVAMMM

KUZUCUM maşallah bomba gibi giriş yaptın :lepi: Selam canım.

naper dulcim..? rütbendeki yazıyı dikkate alıomusun bakıyım???

en cok seni ozledim heheh:) valla hepinizi ozledim de umarim veririm

ramazana ozel diyet listeleri yayinlayan yok mu hehhe:) saka bi yana da ramazanda kilo almamak hatta vermek icin dikkat edilmesi gerekenler diye bi sey yazin yahu:

canım bende oruç tutucam benim şöyle bi planım var..

sahurdan sonra uyumuycam 4 saat.. daha sonra öğlen uyuycam..

iftardan sonrada slim yapıcam.. sahuruda iftarıda hafşf yapıcam sahuru özellikle yoğurt

ayran cacık gibi şeyleri çok yiycem..ama sen çalışıosun tabi.

tsk ederm cnm bı cızelge hzırlym ben . boyum 168 . malesef spor yapmaya vaktım olmuyor calısmaktan ızın gunumde yaptıgım tek spor ev temızlemek oluyorr:) su yanlar erıse baska bısy ıstemıcem

ıns bı sekılde baslıcm. ramazan gelıo ramazandada kılo alırm hep bakalım yaa

Yok müvetazilikle alakası yok. Gerçekten de bir 4-5 yıl önce çok oynuyordum mahjongu, dalga geçerlerdi benimle Çinlilerden daha çok oynuyorsun diye, onu demek istedim yani :) . O zaman bitmesi bende de oluyor. Bazen "pause"ye basıp çok bekliyorsan, ya da "next level" yazan ekranda çok bekliyorsan devam etmek isteyince süre aniden bitiyor, ya da çok hızlı azalıyor. Ben artık hiç ara vermeden oynuyorum. Bazen de şöyle oluyor, hintler oyun shuffle yapınca da eksiliyor bilmem fark ettin mi? Diyelim ki senin bir hintin kaldı, kullandın, sonra hiç eşleşecek taş kalmadı, ama hint artık sıfır olduğu için oyun shuffle yapamıyor, bitmiş oluyor. Belki de sen bunları zaten biliyordun, boşuna çene çaldım .
Her yerde yazıyor, iftarda da sahurda da hafif şeyler yiyin diye. Bol bol da su için. Güllaçlara baklavalara daldırmazsan kilo almazsın bence .

syliviaplath hiç hareket etmeye vaktin yoksa bile, günde bir yarım saat tempolu yürüyüş yapmaya çalış. Çok etkisi var. Hiç olmazsa 15 dakika yapmaya çalış, koşu bandında olmasın ama.

merhaba kzılar. babymom ceza mı aldı?

evlilk yıldönümümü kutlayan herkese çok teşekkürler. yesacım hoşgeldin.kilo veriyorum artık sanırım. ama tartılmıyorum. 25 ağustos da tartılacağım, haber veririm.

bugün yediklerim

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, domates,salatalık, biber, maydonoz, kk peynir

ara: 1 sb yy süt

öğle: 1 haşlanmış but, 3 kaşık yy yoğurt, 1 dilim beyaz ekmek

ara: yarım şeftali

akşam: 5 kaşık taze fasulye, 5 dilim karpuz, kkpeynir, 1 dilim tam buğday ekmeği

Son düzenleme:
mrbbb herkese,,
nasılsınız bakalımm,umarım keyfiniz yerindedirr.en sonn geçen hafta herkeslerinn mıorali bozuktuuu,umarımm şimdii düzelmiştir.....1 hafta güzel tatil yaptım ve yine kürkçü dükjanına geldim...kilo almış gibiimm,ama tartılmadımm,sabah tartılcammmmmmm,,,bol yüzdümm ve bol yedimmmmm....

kızlaaaar siz de olduğunuz yerde sırılsıklam oluyor musunuz:uhm:

ayyy deniz kenarı aynen öyle nemli
geçen gün samsuna gittik düğünü
iskelenin üstüne yapmışlar düğün yerini çok güzeldi ama yapış yapıştık

evlililk yıldönümünüz kutlu olsun canım

bu hafta BABYMOMcugummus koc

TRUFCUM VE DE SPATZCIGIM SIRADA SONRA ESKILERDEN HERKESLER BASA DONDUK ZATEN BU ARADA YASEMNCIGIM DE EN EN ESKILERDEN AMA O KESIN GUNDEDIR SIMDI HEHHE:)

ooo ben geçen hafta koçtum
yuvaya dön artık

yok canım 2 aydır tutmadı

hoşgeldin canım
yüzmek süper kilo verdiriyo bence almamışındır kilo

maaşallah sana yaa
eşin nereye gidiyo canım senin
genelde yalnız oluyosun

Merhaba, evet haklısınız hiç meyve yemiyorum, bugün sade 3 adet incir yedim.Çok kalorili bir meyve ama dayanamadım, çok severim çünki.
Bu arada annemde tartıldım 58,5 ken 57,5 olmuşum nasıl olur anlamadım.1 kilo vermiş gibide değilim.Sanırım farklı tartılarda tartılmayı kesmeliyim.
Bugün havuza gittim, bol bol yüzdüm.Buna ihtiyacım vardı.İyi geldi...

:kedi: Ay çok utandım, oyundan sonra o yazıyı yazmıştım, kafa gitmiş herhal :kedi:
Ooo sen cidden bu konuda tecrübeliymişsin... Ben oyunla tanışalı 1-2 ay oluyodur zaten, ki çok fazla oynamadım henüz. Shuffle da hint eksildiğini bilmiyordum, engin bilgilerini benimle paylaştığın için teşekkürler opuyorumnanaktan Bugün oyun oynarken iyice hırs yapıp şöyle plan yaptım: oyun sırasında print screen yapıp, bi taraftan oyunu durdursam, zaman etkisini minimuma indirsem........... anladın sen aklinialirimsmile

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

Survivor izliyom kızlar

kavun karpuz tek basına ogun olarak yıyılmelıymıs canım herseyden bagımsız..ama menun guzel..peki spordan naber

kimse spor yapmıooo huuuuuuulmaz:

MENÜM
sabah
1 ceviz
müsli

öğlen
pati ekmeği arası ızgara köfte
1 zerocola

ara
1 filter kahve
yarım draje çikolata

akşam
4 ad ızagara köfte
yağsız salata

öğlan akşam yemeği aynı oldu..saatt 12 den akşam 6 ya kadar alışveriş merkezindeydim...oturdum ama bol bol gezdim alışveriş yaptım...sabahtan akşam yemeğimi ayarlamıştım..öğlen mecbur kaldım köfteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…