beni de hep tatar saniyorlar. ama degilimmmcanım şişkinlik değil ya, aldım farkındayım. sporu bırakıp üstüne homini gırtlak yersem öyle olur tabi:gitme: ama bugunden itibaren vücudumda sıkıyönetim ilan ettimopuyorumnanaktan
bu arada Lachesiscim geçenlerde yazışmalarınızı okudum da, yazmaya fırsatım olmamıştı.benim annem de kırım tatarıdır. kırımla bir ilgimiz yok şu anda, ama dedem orda doğmuş, ufakken türkiyeye gelmişler.
kızlaaaar siz de olduğunuz yerde sırılsıklam oluyor musunuz:uhm:
tebrik ederim valla..günaydın kısçeler
ben de 53,6 olmuşum yaaa çok sevinim valla 500 gr gitmiş
kafamçokkarıştı
:) sev beni de sevopuyorumnanaktan
canım müsait olursam seve seve yaparım ama emin olamıyroum şu anda iş durumu ne olur.
kizlar ben de olabilirim koc spatz musait degilse.ok cnm konuşuruz o zaman yine. pek de yormayız zaten seni, herkes salmış vaziyette
beni de hep tatar saniyorlar. ama degilimmm
ay hic kurumuyorum ki.... cok fena. hayatimda ilk defa klim acik uyuyorum...tatil istiyorum yaaaa.
anchusacım inan bana aynı moddayım ,
şu anda avrupa turlarına bakıyorum ,eylül gibi kısa bir tatil şart oldu bana:bbo:
biz eylulde cikacagiz deniz tatiline. ama dayanacak halim yok eylule kadar..
istanbulda yuzme turlari duzenleniyormus karadenize. botla gidip geliyormussun. onlara baktim.. kesmedi scuba diving kurslarina baktim kesmedi, madem esim musait degil acaba annemlerle mi bir yere gitsem diye yurtdisi turlarina baktim. ama annemlerde ramazanda hayatta gitmezler tatile.ben galiba google tatil sitelerine bakmakla kalacagim agustos boyuncaa...
ne var ne yok???
temizlikcim yeni gitti.. kahvemi yapip oturdum
bir leslie mi yapsam diyorum
bir yandan da scuba diving kurslarini ariyorum telle...
istanbuldaki dalis okullari hakkinda bir fikri olan varmi???
kizlar ben de olabilirim koc spatz musait degilse.
biz eylulde cikacagiz deniz tatiline. ama dayanacak halim yok eylule kadar..
istanbulda yuzme turlari duzenleniyormus karadenize. botla gidip geliyormussun. onlara baktim.. kesmedi scuba diving kurslarina baktim kesmedi, madem esim musait degil acaba annemlerle mi bir yere gitsem diye yurtdisi turlarina baktim. ama annemlerde ramazanda hayatta gitmezler tatile.ben galiba google tatil sitelerine bakmakla kalacagim agustos boyuncaa...
evet yaaa. o buyuk bir nimet sizin icin...haftasonu deniz tatili açısından biz çok şanslıyız ,denizin dibindeyizkaydirigubbakcemile2
ama bu hafta sonu deniz suyu bile serinletmedi anchusoşum
iyidir kuzum hiç fikrim yok açıkçası.
tamam canım öyle yapalım spatz uygun olmazsa sen olursun.
30 ağustosta da kısa bir tatil yapabilirsiniz gerçi h 30 ağustos ha eylül dimi:) biz de öyle yapıcaz galiba da.
peppermint gelsin bakalim bir erikliden. yorumlarini alalim 30 agustosa kis abir tatil ayarlayabiliriz biz de...
esim ramazan bayraminbda bile calisiyor biliyor musunuz??? ben de annemlere gidecegim ne yapayim.??
Ne çömezi yahu, benim bir mahjong geçmişim var, o yüzden puanımı hızlı yükselttim :) . Sen de iyi gidiyorsun, zaten senin verdiğin gaz olmasa belki de o puanı yapamazdım . Mümkün olduğunca hint kullanmamaya çalış sonra çok gerekiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?