50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne var ne yok???
temizlikcim yeni gitti.. kahvemi yapip oturdum
bir leslie mi yapsam diyorum
bir yandan da scuba diving kurslarini ariyorum telle...
istanbuldaki dalis okullari hakkinda bir fikri olan varmi???

beni de hep tatar saniyorlar. ama degilimmm
kızlaaaar siz de olduğunuz yerde sırılsıklam oluyor musunuz:uhm:

ay hic kurumuyorum ki.... cok fena. hayatimda ilk defa klim acik uyuyorum...tatil istiyorum yaaaa.

günaydın kısçeler
ben de 53,6 olmuşum yaaa çok sevinim valla 500 gr gitmiş
tebrik ederim valla..
kafamçokkarıştı

:) sev beni de sevopuyorumnanaktan

canım müsait olursam seve seve yaparım ama emin olamıyroum şu anda iş durumu ne olur.

ok cnm konuşuruz o zaman yine. pek de yormayız zaten seni, herkes salmış vaziyette
kizlar ben de olabilirim koc spatz musait degilse.

anchusacım inan bana aynı moddayım ,
şu anda avrupa turlarına bakıyorum ,eylül gibi kısa bir tatil şart oldu bana:bbo:

biz eylulde cikacagiz deniz tatiline. ama dayanacak halim yok eylule kadar..
istanbulda yuzme turlari duzenleniyormus karadenize. botla gidip geliyormussun. onlara baktim.. kesmedi scuba diving kurslarina baktim kesmedi, madem esim musait degil acaba annemlerle mi bir yere gitsem diye yurtdisi turlarina baktim. ama annemlerde ramazanda hayatta gitmezler tatile.ben galiba google tatil sitelerine bakmakla kalacagim agustos boyuncaa...

haftasonu deniz tatili açısından biz çok şanslıyız ,denizin dibindeyizkaydirigubbakcemile2
ama bu hafta sonu deniz suyu bile serinletmedi anchusoşum

ne var ne yok???
temizlikcim yeni gitti.. kahvemi yapip oturdum
bir leslie mi yapsam diyorum
bir yandan da scuba diving kurslarini ariyorum telle...
istanbuldaki dalis okullari hakkinda bir fikri olan varmi???

iyidir kuzum hiç fikrim yok açıkçası.

kizlar ben de olabilirim koc spatz musait degilse.

tamam canım öyle yapalım spatz uygun olmazsa sen olursun.

30 ağustosta da kısa bir tatil yapabilirsiniz gerçi h 30 ağustos ha eylül dimi:) biz de öyle yapıcaz galiba da.

haftasonu deniz tatili açısından biz çok şanslıyız ,denizin dibindeyizkaydirigubbakcemile2
ama bu hafta sonu deniz suyu bile serinletmedi anchusoşum
evet yaaa. o buyuk bir nimet sizin icin...

peppermint gelsin bakalim bir erikliden. yorumlarini alalim 30 agustosa kis abir tatil ayarlayabiliriz biz de...
esim ramazan bayraminbda bile calisiyor biliyor musunuz??? ben de annemlere gidecegim ne yapayim.??

peppermint gelsin bakalim bir erikliden. yorumlarini alalim 30 agustosa kis abir tatil ayarlayabiliriz biz de...
esim ramazan bayraminbda bile calisiyor biliyor musunuz??? ben de annemlere gidecegim ne yapayim.??

eriklinin sezonu çok kısa yalnız, geç ısınıp erken soğuyor orası o yüzden eylülde falan pek hoş olmayabilir. gerçi bu sene yaz biraz kaydı belli de olmaz:)
ay yemek geldi ben kaçıyım:)

leslie sansone fast 4 miles ile kac kalori yakiyorduk????
erikliy le ilgili sezon olayin i hic dusunmemistim ben , iyi oldu uyardigin.

Ne de müvetaziymiş kaydirigubbakcemile3 Esas gazı sen bana verdin rekor puanınla kafamçokkarıştı 2100 lü puanlara geldim şu an gamyoncuiremsu Doğru diyon, öyle yapıyom da, zaman azaldıkça panik de oluyom bazen. Ya bi de bazen pat diye bitiyo, o niye öyle oluyo çözemedim gitti :uhm:

slm canlarim nassiniz yahuu:))) yoktum kac gundur:) ama valla aklimdasiniz

bu haftanin kocu kim :"))

LACHESIScigim sen koc olaylarini ayarlarsin umarim insallah operim kocaman:))

benim de kendime ceki duzen vermem lazim sanirim giderek sisiyorum malesef valla verecegim ama boyle olmuyor (

ama cok cok opuyorum kocaman:)

bu hafta BABYMOMcugummus koc

TRUFCUM VE DE SPATZCIGIM SIRADA SONRA ESKILERDEN HERKESLER BASA DONDUK ZATEN BU ARADA YASEMNCIGIM DE EN EN ESKILERDEN AMA O KESIN GUNDEDIR SIMDI HEHHE:)

aaaaaaaaaaaaa kocumuz ceza yemis hehhe:) ben de diyordum bizim forumda benden baska ceza yiyen olmadi mi diye canim benim arkandayim her ne yaptiysan eheh:)

melahattttttt yildonumuznuzmus kuzum cok kutlarim kac kilo oldun bakalim sen

dulciii naptin kusum evlendin mi hehhe

trufcannnnnnnnnnnnnnnnnnn hamile neyim degil misin yahuuuuuuu

kızlar işyerınde hergun burger yemekten tam 5 kılo aldm rakamdan zıyade göbek ve yan yaglardan aldıgım ıcın cok ıgrenc bı goruntu oluo kızlar yan yaglarım kat oldu artık gobek falan moralman cokmus durumdayım.. ve ben yıllardır aynı kılodaydım ılk defa bu kadar kılo aldım sorun şu ben daha once hıc dıyet yapmadıım nerden nasıl baslayacagımı blmıyorum o yagları erıtmek ıcın. yag olcumu yaptırdım ac karına 58.2 kg cıktım 15.1 olması gereken yag oranım 21.4 cıktı bana yardımcı olmanzıı ıstıyorum sayfa cok karısık pek dıyet lıstesı bulamadm kendıme gore. yapıcamda hc yapmadm ıste dıyet yardmcı olursanız sevınırm herkese guzel gunlerr dlermm..

yaaaaaaaaaaaaaaa dulci yaaaaaaaaaa hic sorma kesinlikle aldim da vermem lazim spor yapmiyorum ramazan da geldi iftardan sonra spor yapayim diyorumm ya ramazanda kesin aliniyor ya bi de

ayyy nasi ozlemisim:_)

heheheh o zaman cok beklersin :)))))0

sylivipatcigimmmmmmm

1- oncelikle bi cizelge yap kendine kilo cizelgesi kacsin kac olmak istiyorsun

2-boyun kacti

3-bol bol su ic spor yap aksam belli bi saatten sonra yeme 3 ana 2 ara ya da 3 ara ogun yap az az ye

4-kacinman gereken seyleri zaten biliyorsun cikolata seker cips kola ivir zivir

5-kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…