Bir şey değil, dur hemen havalara gireyimbayanssulusmileşakkıdıOoo sen cidden bu konuda tecrübeliymişsin... Ben oyunla tanışalı 1-2 ay oluyodur zaten, ki çok fazla oynamadım henüz. Shuffle da hint eksildiğini bilmiyordum, engin bilgilerini benimle paylaştığın için teşekkürler opuyorumnanaktan
Anladım anladımBugün oyun oynarken iyice hırs yapıp şöyle plan yaptım: oyun sırasında print screen yapıp, bi taraftan oyunu durdursam, zaman etkisini minimuma indirsem........... anladın sen aklinialirimsmile
"burda yok" ne anlama geliyor babymomcum? Yani Azerbaycanda mı?yesam ramazanda kilo almamanın en guzel sporu teravih namazı sekerim :)) ama burda yok
Azeriler çok disiplinli değil mi? Ya da belki bana öyleleri denk gelmiştirevet tatlım 3 sene once kotuydu ilk geldigimde ama suan bayagı gelişme ve ilerleme var ..daha eskiden dahada kotuymus
MENÜM
sabah
1 ceviz
peynirli yağsız omlet
1 dlm ekmek
ara
1 incir
öğlen
1 kase çorba
azıcık mücver
ara
5-6 kuru üzüm
1 ceviz
domates biber
1 dlm ekmek
akşam
4-5 yk taze fasulye
1 kase cacık
benımde ilk dıyetım olucak :)
sabah bır salatalık bır domates bır avuc yesıl zeytn ıkı dılım kemek ekmegı
bır saat snra dayanadım bı adet pogca
oglen karısık meyve suyu
ara su :)
ara bı tane pogca
su :)
bı adet brownı ve lımonata
baskada bsy yemedım smdı cok acıkırsam bır kase yogurt yerım yada sahurda yerım onu bılmıyorum..
yapmaya calıstıgm ılk dıyet buydu dengesız beslenıyorum dogrudur ama bılmıorm ıste yrdmcı oln banaa :))
canım haklısındır butun gun dışardaydım çalışıyorum malesef bu sekılde oldu. zeytın en cok sevdgm sey ama sanırım kalorısı fazla oylemı .canım nacizane yorum yapayım menünle ilgili .çok hamur ağırlıklı beslanmişsin. sebze hiç yememişsin. daha çok sebze ağırlıklı beslenmeli , ara öğünlerde de meyve tercih etmeliyiz
gerçi bugün benim menüm de çok kötü ama bugünlük öyle olsun. genelde ben öyle yapıyorum. bir de yesa görmesin bir avuç zeytini.
canım haklısındır butun gun dışardaydım çalışıyorum malesef bu sekılde oldu. zeytın en cok sevdgm sey ama sanırım kalorısı fazla oylemı .
benım vazgecılmezım olmustur hep cocukluktan berı napalım bıseyelrden fedakarlık yapıcaz ıste :) neyse pek beceremıyorum ben ramazan dıyetı ıstıyorum bılen arkadaslardan :) ramazanda malum hep kılo alırım ben :)) ılk sahur bu gecee :)valla ben 5 tane yiyordum.bana kızıyordu şunu 3 yap diye. ben de inat ettim,hiç yemiyoruum zemuszemus
benım vazgecılmezım olmustur hep cocukluktan berı napalım bıseyelrden fedakarlık yapıcaz ıste :) neyse pek beceremıyorum ben ramazan dıyetı ıstıyorum bılen arkadaslardan :) ramazanda malum hep kılo alırım ben :)) ılk sahur bu gecee :)
sen kaç kilosun ve boyun kaç?
sahurda en iyisi kahvaltı yapmak.ben öle yapacağım. bir de hemen yatmamk lazım ama sen çalışıyormuşsun.ben tatildeyim.
neeeeeeeee
trufcummm hayırlı olsunnnnnŞeniz
sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallahhhhh
canımmmmmmmmmm minnoşummmmmm hayırlı olsun:CüvCüv:.....sağlıkla gelişsin sende sağlıklı bir hamilelik geçir.inan çokkkkkkk sevindimmmmmmolumunekankayizsmile
trufcum hayırlı uğurlu olsun canım,
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin:ecrin_bebek:
canım çok sevindim, hayırlı olsun, sağlıklı bir hamilelik ve bebiş sahibi olursun inşallah :CüvCüv:
truff,,tebriklerrrrr mercimeğinii güzelce sağlıklı bir şekilde büyütttt.........
Truf, hamileliğini tebrik ederim. Kız mı istiyorsun erkek mi? Bir de bebeğe koymayı düşündüğün bir isim var mı? Sormak için erkendir belki ama ben merak ettim :) .
trufffff çok sevindim canım .Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.
bugün doğum günü vardı ya yeğenimin (minik boncuğumun) biraz düzensiz beslendim.
sabah: 2 tane börek,1 bardak şekersiz çay
ara: 1 sb yy süt
öğlen: 2 tane mercimek köftesi
akşam: yarım börek, 2 sarma, 2 mercimek köftesi, 2 çatal pasta
kızlaaaaaaaaaaaar
göbişkomda küçük bi mercimek var sanırım...
hayırlı olsuuuuun trufcum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ay ben çok sevindim yaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ALLAH kucağına almanı nasip etsin
sağlıklı ve hayırlı olsun İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?