50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

MRBBBB
MENÜM:
sabah:tartıldım ve 49.5 yaniii resmen 1 haftada 1 kg almışımmmmm
1 bardak yeşil çay
ardından klasik kahvaltım:1/2dilim çavdar ekmek+peynir+zeytin+domates+salaltlk+biber+maydonoz+1 haşlanmış yumurta
ara:1 erik
öğle:1 bardak süt
ara:2 top dondurma
ara:biraz üzüm
akşam.:barbunya
hareket:temzilik+tibet+75 mekik
akşam da biraz slim yapcammmmmm

Bir şey değil, dur hemen havalara gireyimbayanssulusmileşakkıdı
Bugün oyun oynarken iyice hırs yapıp şöyle plan yaptım: oyun sırasında print screen yapıp, bi taraftan oyunu durdursam, zaman etkisini minimuma indirsem........... anladın sen aklinialirimsmile
Anladım anladım. Güzel yöntem. Yalnız dediğim gibi oyuna devam edince bazen süre çok hızlı azalıyor. Yine de işe yarayabilir. Hadi kolay gelsin.
yesam ramazanda kilo almamanın en guzel sporu teravih namazı sekerim :)) ama burda yok
"burda yok" ne anlama geliyor babymomcum? Yani Azerbaycanda mı?
evet tatlım 3 sene once kotuydu ilk geldigimde ama suan bayagı gelişme ve ilerleme var ..daha eskiden dahada kotuymus
Azeriler çok disiplinli değil mi? Ya da belki bana öyleleri denk gelmiştir .

Babymom, senin boyun kaç acaba?

Birileri lütfen bana "hundred yapma" olayını açıklasın. Ebru hanımın çıkardığı DVD'yi indirip izlemiştim bir kere ama şimdi unuttum. Hundred yapınca ne yapmış oluyoruz? 100 mekik falan mı?

Ramazanda özellikle çalışan üyelerimiz dikkatli olsunlar. Benim işim kolay, evdeyim ama sizin sağlam beslenmeniz lazım. Yıldızları görünce "nutcase demişti" dersiniz sonra. Aman ağzımızı hayra açalım:1closedeyes:.

Truf, hamileliğini tebrik ederim. Kız mı istiyorsun erkek mi? Bir de bebeğe koymayı düşündüğün bir isim var mı? Sormak için erkendir belki ama ben merak ettim :) .

oruçta kilo almaktran korkmayanlardanım,çünkü ben hep kilo verriirimmm,snaıırmm sebebi de oruç açınca 2-3 bardak su içmem ve içtiğim suyun benim karnımı şişirmesiiiii,yemek çok yiyememmm.önce çorba içerim ,10-15 dk sonra ana yemkten yerimmmm....
geceleri de süt içerim+üzüm yerim .ceviz+ince bulgru(köftelik bulgur) robottan geçirip onu yerimm,tok tutar ve tadı çok güzeldirr,tavsiye ederim bizim yöresel sahur yemeğmizdirr....tavsiye ederimm mutlaka deneyin,özellikle çalışan arkadaşlarrr sizi tok tutacaktır.....

Merhaba arkadaşlar,
bugün yediklerimi yazayım;
1 bardak light süt içine 2 avuç nestfit.

öğlen, yarım kutu (45 gr) light ton balığı
2 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, 1 ısırık kepek ekmeği...
zero

Akşam, yarım göbeği doğradım, bol limon, kekik ve 1 yemek kaşığı ton balığını karıştırdım yedim.
Yanına 1 porsiyon kadar deniz börülcesi yedim sarmısaklı ve limonlu.

az evvel 2 kayısı kurusu ve bir ısırık çikolata yedim.

benımde ilk dıyetım olucak :)

sabah bır salatalık bır domates bır avuc yesıl zeytn ıkı dılım kemek ekmegı

bır saat snra dayanadım bı adet pogca

oglen karısık meyve suyu

ara su :)

ara bı tane pogca

su :)

bı adet brownı ve lımonata

baskada bsy yemedım smdı cok acıkırsam bır kase yogurt yerım yada sahurda yerım onu bılmıyorum..

yapmaya calıstıgm ılk dıyet buydu dengesız beslenıyorum dogrudur ama bılmıorm ıste yrdmcı oln banaa :))

trufffff çok sevindim canım .Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.

bugün doğum günü vardı ya yeğenimin (minik boncuğumun) biraz düzensiz beslendim.

sabah: 2 tane börek,1 bardak şekersiz çay

ara: 1 sb yy süt

öğlen: 2 tane mercimek köftesi

akşam: yarım börek, 2 sarma, 2 mercimek köftesi, 2 çatal pasta

canım nacizane yorum yapayım menünle ilgili .çok hamur ağırlıklı beslanmişsin. sebze hiç yememişsin. daha çok sebze ağırlıklı beslenmeli , ara öğünlerde de meyve tercih etmeliyiz
gerçi bugün benim menüm de çok kötü ama bugünlük öyle olsun. genelde ben öyle yapıyorum. bir de yesa görmesin bir avuç zeytini.

canım haklısındır butun gun dışardaydım çalışıyorum malesef bu sekılde oldu. zeytın en cok sevdgm sey ama sanırım kalorısı fazla oylemı .

valla ben 5 tane yiyordum.bana kızıyordu şunu 3 yap diye. ben de inat ettim,hiç yemiyoruum zemuszemus
benım vazgecılmezım olmustur hep cocukluktan berı napalım bıseyelrden fedakarlık yapıcaz ıste :) neyse pek beceremıyorum ben ramazan dıyetı ıstıyorum bılen arkadaslardan :) ramazanda malum hep kılo alırım ben :)) ılk sahur bu gecee :)

sen kaç kilosun ve boyun kaç?

sahurda en iyisi kahvaltı yapmak.ben öle yapacağım. bir de hemen yatmamk lazım ama sen çalışıyormuşsun.ben tatildeyim.

sen kaç kilosun ve boyun kaç?

sahurda en iyisi kahvaltı yapmak.ben öle yapacağım. bir de hemen yatmamk lazım ama sen çalışıyormuşsun.ben tatildeyim.

dun yag olcumu sırasında tartıldım 58 kılo cıktım normalde 60 cıkıyordum asıl kılom 52 53 cıvarıydı normalde bırden kılo aldm boyum 168,70 cıvarı evet cnm sabah işe gıdıcem malsef

arkadaşlar hepinize ii geceler diliorum.2 gündür haber veremedim çünkü tatalim bitti,işe başladım tekrardan,yediklerimde düsenede girdi,uykumda bikaç güne düsene girer inş...
bu arada acaip şişliğim var pofffffmafoldumben
ben geçmişi okuyup yatacam hemen öptüm hepinizzziiiii

@melehat---- hiç meyve yok, yesil cay yok, spor yok menunde... spor eklemelisin
@ulkerk--- menun super canım
@syliviaplath--boyle diyet menusu olmaz!! pocalar browniler,meyvesuları, 1 avuc zeytin..nevar ne yok goturmussun 100 ip atlama cezası veriorum sana

neeeeeeeee

trufcummm hayırlı olsunnnnnŞeniz
sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallahhhhh

sağol canım teşekkür ederim
inşallah sağlıkla sıhhatle alırım kucağıma

canımmmmmmmmmm minnoşummmmmm hayırlı olsun:CüvCüv:.....sağlıkla gelişsin sende sağlıklı bir hamilelik geçir.inan çokkkkkkk sevindimmmmmmolumunekankayizsmile

sağol canım iyi dileklerin için sen de inşallah en kısa zamanda bi bebiş sahibi daha olursun

trufcum hayırlı uğurlu olsun canım,
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin:ecrin_bebek:

sağol canım inşallah sen de görürsün bu günleri

canım çok sevindim, hayırlı olsun, sağlıklı bir hamilelik ve bebiş sahibi olursun inşallah :CüvCüv:

teşekkürler canım eee sıra siz de hadi bakalım hep beraber doğuralım

truff,,tebriklerrrrr mercimeğinii güzelce sağlıklı bir şekilde büyütttt.........

inşallah canım. teşekkür ederim

Truf, hamileliğini tebrik ederim. Kız mı istiyorsun erkek mi? Bir de bebeğe koymayı düşündüğün bir isim var mı? Sormak için erkendir belki ama ben merak ettim :) .

teşekkürler nutcase,
bi kızım var o yüzden gönlümden erkek geçiyor ama ilk sırada hayırlı ve sağlıklı bir evlat olması var
isim konusu henüz kesinleşmiş değil önerilere açığız.

sağol canım darısı sana
yeğenin de nica yaşlar görsün inşallah

HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR
nasıl gidiyo bakalım
gerçi daha yeni başladık ama
ALLAH afetsin ben çok açım başım ağrımaya başlıyor yavaştan yavaştan
zaten bir kaç gündür de miğde ağrısı çekiyorum
neyse yüce RABBİM sabrını verir

hayırlı olsuuuuun trufcum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ay ben çok sevindim yaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ALLAH kucağına almanı nasip etsin
sağlıklı ve hayırlı olsun İnşallah

sağol canım teşekkür ederim
inşallah biz de ikilencez senin gibi
alırım senden tüyoları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…