kızlar bugün kpss açıklanacak, iyi bir sonuç beklemiyorum ama siz yine de bana dua edin olur mu? :kedi:
kızlar bugün kpss açıklanacak, iyi bir sonuç beklemiyorum ama siz yine de bana dua edin olur mu? :kedi:
ne testi onlar???
sağol canım olumunekankayizsmileinsallah guzel sonuclar alirsin...
canım benimmmm,
dualarımız seninle ,
inşallah dilediğin gibi bir sonuç alırsınzemuszemus
GÜnaydın kahvekokusu, peppermint
pepper canım erikliyi beğenmene sevindim, denizi gerçekten mükemmel başka öyle deniz yok doğru, sinek de görmediyseniz mükemmel geçmiştir:)
sağol kuzum, ben de dün doktora gittim şu hamilelik testlerini yapıyım diye, doktora da hastaneye de sinir oldum, testleri de yaptıramadım geldim. artık hamile kalırsam yaptırırım ben de herkes öyle yapıyormuş galiba zaten.
hoşgeldin pepper,
güzel bir tatil geçirmene sevindim,
darısı gitmek isteyenlerin başınabayanssulusmile
ay dün yatnadan sahur niyetine koca bir paket gofret ve kurabiyemler varya onlardan yedim. 2 kilo fazla çıkıyorum tartıdasahur yapmıyım bir daha bari.
cnm bizim kaldigimiz otel kucuk 13 oda 40 yatak kapasiteli,guzel bir tatil gecirmene cok sevindim. kaldigin otelin isminiyazar misin ozelden...
gunaydin sizede...
ne testi onlar???
selam cnmmm,
gercekten de mukemmel gecti.
bir de oruclu soylenmez ama oranin meshur rumeli dondurmasina bayildim, gunde 2 defa, 3er 4 er top yedimm :icecream:
aaa, neden cnm siir oldun.?
o zaman calismalara basladiniz sanirim;
yakinda senden de guzel haberi aliriz .(insallah :Saruboceq:)
cok sagol kahvekokusucugummmm
aminnn canimcigim.
nasilsin gorusmeyeli a.s.
ben de dun aksam tartildim, epey fazla ciktim,
yolda sistim diye kendimi avuttum ama,
bugun tum gun ac kalinca aksam gercek kilom cikar meydana bakalimmm a.s
ayy cnm hadi hayirlisi
insallah iy olur sonucc
:Saruboceq:
cnm bizim kaldigimiz otel kucuk 13 oda 40 yatak kapasiteli,
sadce oda+kahvalti
pansiyon tipi yani.
ama cok temizdi ve de aile yeriydi.
bir de denizden 500 m. kadar icerde.
ama kendi anlasmali pilaj var, arabayla bi 5 dk da oraya gidiyorduk biz;
beach club tarzinda, sezlong+semsiye, sicaktan bunalinca armut koltuklarda uzanip biseyler icme , dinlenme, ogle yemegini yeme imkani var..
esas benim de toksoplazma testi yaptirmam gerekli. yillardir farelerle calisiyorum....hep erteledim..
selam cnmmm,
bir de oruclu soylenmez ama oranin meshur rumeli dondurmasina bayildim, gunde 2 defa, 3er 4 er top yedimm :icecream:
ayy cnm hadi hayirlisi
insallah iy olur sonucc
selam cnmmm,
cok sagol kahvekokusucugummmm
aminnn canimcigim.
nasilsin gorusmeyeli a.s.
ayy cnm hadi hayirlisi
insallah iy olur sonucc
cnm bizim kaldigimiz otel kucuk 13 oda 40 yatak kapasiteli,
sadce oda+kahvalti
pansiyon tipi yani.
ama cok temizdi ve de aile yeriydi.
bir de denizden 500 m. kadar icerde.
ama kendi anlasmali pilaj var, arabayla bi 5 dk da oraya gidiyorduk biz;
beach club tarzinda, sezlong+semsiye, sicaktan bunalinca armut koltuklarda uzanip biseyler icme , dinlenme, ogle yemegini yeme imkani var..
kızlar bişşey sorucam, şimdi eşimin işyeri bayramda kaşa gezi düzenliyor, ben de kaşa gitmek istiytordum bayadır, kontenjanı sınırlı hemen kayıt olmamız lazım. ama eğer hamile olursam da gidebilir miyim, gerçi hamile olmak o kadar kolay değil ama, çok paniğim bu şeyleri bilmediğimden yardım edin lütfen.
kızlar bişşey sorucam, şimdi eşimin işyeri bayramda kaşa gezi düzenliyor, ben de kaşa gitmek istiytordum bayadır, kontenjanı sınırlı hemen kayıt olmamız lazım. ama eğer hamile olursam da gidebilir miyim, gerçi hamile olmak o kadar kolay değil ama, çok paniğim bu şeyleri bilmediğimden yardım edin lütfen.
selam kızlar..nasıl gidiyo oruç..ben çok halsizim dünde çok az yemiştim sahurdada az yedim öğlen gidip evde uzandım biraz allahtan evim yakın işime....
hepinizin ramazanı hayırlı olsun...
canim niye gidemeyesin????annem bana 8.5 aylik hamileyken taaaa van a kadar gitmisler babamla.butun doguyu gezmisler karni burnundayken.. ki terorun en yogun oldugu donemlerden birinde...ki belli bir amaclari da yokmus. maksad oralari gormek...ben de onun gibi olmak istiyorum. biraz rahat davranmali. ama tabi kendini yormadan...
canım seyahat sadece son ayın içindeyken riskli diye biliyorum,
onun dışında bir sakınca yok
sağol canım senin de hayırlı olsunç
ben seyahatten değil de, denize falan girilcek ya, deniz suyu falan zarar verir mi diye korkuyorum, ilk 3 ay tehlikeli oluyormuş ya. ne biliyim cahilllik işte:)
sağol canım, ilk aylarda mide bulantısı oluyor ya, yolda iyice midem bulanmasın sonra diye de çekindim biraz. turla gidicez çünkü gidersek.
hamileyken gonul rahatligiyla yapilabilecek tek spor yuzme diye biliyorum ben... benim arkadasim dogurana kadar yuzdu hergun istisnasiz...tabi saglik durumu onem teskil ediyordur..
ben olsam dusunmeden giderdim...bazi insanlarin hic bulantisi olmuyor.. yolu da cok dusunme..
tamam o zaman gidiyim, sağolun kızlar. ay çok beğendim gideceğimiz kalacağımız yeri hihoyyyt
ösymninde sitesi çöktü ya, sonuçları göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?