50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne testi onlar???

toksoplazma ile kızamıkçık virüsüne bağışılığımın olup olmadığını test etmek için gittim, tabi doktor tiroid, hepatit ve bilmediğim başka testler de istedi. sonra herşeye geçen sigortamın bunlara geçmeyeceğini söylediler, ben de sinirlendim çıktım geldim, doktor da maldı zaten sorduğum sorulara doğru dürüst cevap vermedi, bir daha da oraya gitmem.

insallah guzel sonuclar alirsin...
sağol canım olumunekankayizsmile

GÜnaydın kahvekokusu, peppermint

pepper canım erikliyi beğenmene sevindim, denizi gerçekten mükemmel başka öyle deniz yok doğru, sinek de görmediyseniz mükemmel geçmiştir:)

selam cnmmm,
gercekten de mukemmel gecti.

bir de oruclu soylenmez ama oranin meshur rumeli dondurmasina bayildim, gunde 2 defa, 3er 4 er top yedimm :icecream:

aaa, neden cnm siir oldun.?
o zaman calismalara basladiniz sanirim;
yakinda senden de guzel haberi aliriz .(insallah :Saruboceq:)

hoşgeldin pepper,
güzel bir tatil geçirmene sevindim,
darısı gitmek isteyenlerin başınabayanssulusmile

cok sagol kahvekokusucugummmm

aminnn canimcigim.
nasilsin gorusmeyeli a.s.

ay dün yatnadan sahur niyetine koca bir paket gofret ve kurabiyemler varya onlardan yedim. 2 kilo fazla çıkıyorum tartıda sahur yapmıyım bir daha bari.

ben de dun aksam tartildim, epey fazla ciktim,
yolda sistim diye kendimi avuttum ama,
bugun tum gun ac kalinca aksam gercek kilom cikar meydana bakalimmm a.s

kızlar bugün kpss açıklanacak, iyi bir sonuç beklemiyorum ama siz yine de bana dua edin olur mu? :kedi:

ayy cnm hadi hayirlisi
insallah iy olur sonucc
:Saruboceq:

guzel bir tatil gecirmene cok sevindim. kaldigin otelin isminiyazar misin ozelden...

gunaydin sizede...

ne testi onlar???
cnm bizim kaldigimiz otel kucuk 13 oda 40 yatak kapasiteli,
sadce oda+kahvalti
pansiyon tipi yani.

ama cok temizdi ve de aile yeriydi.

bir de denizden 500 m. kadar icerde.
ama kendi anlasmali pilaj var, arabayla bi 5 dk da oraya gidiyorduk biz;

beach club tarzinda, sezlong+semsiye, sicaktan bunalinca armut koltuklarda uzanip biseyler icme , dinlenme, ogle yemegini yeme imkani var..

selam kızlar..nasıl gidiyo oruç..ben çok halsizim dünde çok az yemiştim sahurdada az yedim öğlen gidip evde uzandım biraz allahtan evim yakın işime....
hepinizin ramazanı hayırlı olsun...

tamam ben ozelden fiyatini ve ismini bir ogreneyim...

esas benim de toksoplazma testi yaptirmam gerekli. yillardir farelerle calisiyorum....hep erteledim..

yaptırmak lazım, benim de kuşlar var, ben onları öpmeden duramıyorum ki, o sebepten lazım

çok sağol canım inşallah. evet dondurmaları süper. bizim burda da büyükçekmecenin öyle akşamları gidiyoruz dondurma için

ya bu medicana international diye bir hastane var, lüks otel gibi falan görünüyor ama o kadar kötü bir hastaneymiş ki, 40 saat bekletiyorlar, hemşireleri soru sorunca seni azarlıyor, doktorlar sorulara cevap vermiyor, saatlerce bekletiyorlar, önce sigorta kartını alıp sonra sigorta karşılamıyor diyip para alınca iyice sinir oldum ben de.
hamile olursa iyi bir doktor araştırıcam.

ay kpssnin açıklanmasına 20 dk kaldı akannehir

kızlar bişşey sorucam, şimdi eşimin işyeri bayramda kaşa gezi düzenliyor, ben de kaşa gitmek istiytordum bayadır, kontenjanı sınırlı hemen kayıt olmamız lazım. ama eğer hamile olursam da gidebilir miyim, gerçi hamile olmak o kadar kolay değil ama, çok paniğim bu şeyleri bilmediğimden yardım edin lütfen.

bıraktığın gibiyim peppercım ,
yoğun ve yorgun,
en son , memurum yüz felci geçirdi , o yokken yoğunluğum iki katı daha arttı..
biz erikli gibi bir yerin dibindeyiz , her hafta sonu gidip dinleme imkanımız var ,
ama eylül sonu ekim başı gibi bizim de bir tatile ihtiyacımız var fakat ne tür bir tatil hala karar veremedik ,
sanırım her şey dahillerden alıcaz:sinifsinif:

canim niye gidemeyesin????annem bana 8.5 aylik hamileyken taaaa van a kadar gitmisler babamla.butun doguyu gezmisler karni burnundayken.. ki terorun en yogun oldugu donemlerden birinde...ki belli bir amaclari da yokmus. maksad oralari gormek...ben de onun gibi olmak istiyorum. biraz rahat davranmali. ama tabi kendini yormadan...
yalnizca 7. aydan sonra doktor rapou olmadan ucaga binemiyorsun...

Son düzenleme:

canım seyahat sadece son ayın içindeyken riskli diye biliyorum,
onun dışında bir sakınca yok

selam kızlar..nasıl gidiyo oruç..ben çok halsizim dünde çok az yemiştim sahurdada az yedim öğlen gidip evde uzandım biraz allahtan evim yakın işime....
hepinizin ramazanı hayırlı olsun...

sağol canım senin de hayırlı olsunç

ben seyahatten değil de, denize falan girilcek ya, deniz suyu falan zarar verir mi diye korkuyorum, ilk 3 ay tehlikeli oluyormuş ya. ne biliyim cahilllik işte:)

canım seyahat sadece son ayın içindeyken riskli diye biliyorum,
onun dışında bir sakınca yok

sağol canım, ilk aylarda mide bulantısı oluyor ya, yolda iyice midem bulanmasın sonra diye de çekindim biraz. turla gidicez çünkü gidersek.

hamileyken gonul rahatligiyla yapilabilecek tek spor yuzme diye biliyorum ben... benim arkadasim dogurana kadar yuzdu hergun istisnasiz...tabi saglik durumu onem teskil ediyordur..
ben olsam dusunmeden giderdim...bazi insanlarin hic bulantisi olmuyor.. yolu da cok dusunme..

Son düzenleme:

tamam o zaman gidiyim, sağolun kızlar. ay çok beğendim gideceğimiz kalacağımız yeri hihoyyyt

ösymninde sitesi çöktü ya, sonuçları göremiyorum

kitap almıştık onlar gelcek diye evden de çıkamadım, alışveriş de yapamadım. fatura yatırcağım daha öffff

trufum senin şu beşamel soslu tavuğunu yapacağım bugün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…