50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok pek de merak edilecek kıymetli bir suratım yok. Ben aslında hiç koymayacağım demedim, yüzümü göstermek istemiyorum dedim ama öyle de istemiyorsunuz ki... Neyse ben bir yüzsüz fotoğraflara başlayayım, gaza gelirsem yüzümü de gösteririm.

merhaba ben aranıza yeni katılıyorum 58 kilo 153 bir bayan olarak halimden hiç memnun değilim bu kilo vermiş halim evlendikten sonra 10 kiloya yakın aldım neler yapıyorsunuz bana önerebileceğiniz birşeyler var mı

Günaydın kızlar ben güne 6:45 te başladım =))
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu ılık su içtim ve 1 dilim ekmek-peynir-domates yedim =))

15-20 dk sonra plates yapıcam ve duş alıp işe gideceğim :))

Dün akşam 1 ince tavuk göğsü yedim (yağsız tavada ) ve çoban salata (yağsız tuzsuz )

1 saat sonra plates yaptım ve şeftalimi yedim :)) hihoyyyt

aferin sana cicek oldun tupbaby...cok guzel....

harika .... sen de ciceksin..
ya birde benim kayinvalidem gelince kurulur koseye, butun gece beni suzer. ' ay sen de cok yoruldun" der. Annem olunca , annem benimle birlikte deli gibi kosturur... zor is misafir girlamak zorr.
Kilo korumada oldugun icin iki tatli uygundur. bir de cok kosturmussun. sana da aferin.. sen zaten hep cicek gibi menuler yaziyorsun hep....
tamam canim, o zaman senin ustune de fazla gitmeyelim. gecmis olsun. pek cok kisi hasta ben de dahil olmak uzere
bu cok iyi birsey. ben sabah kahvaltisi olarak yiyorum ama bazen ishale ceviriyor maalesef..Icine incir kursu findik tarcin kayisi kurusu da katiyorum ben
hersey iyi olacak. bozma moralini.Cik bunalimdan....

gunaydin kizlaaarr

kocum dunku menum

iftar
cok az yagli taze domatesle melemen
peynir cesitleri (hepsinden birer lokma)
cok az bal
domates, salatalik
1 ad. yesil zeytin
bir parca pide
cay

ara
yarim avuc findik-ceviz ici
2 ad.kuru kayisi, 1 ad. kuru incir

ara
1 kucuk kase sade dondurma

sahur
1 parca pide hafif bir kahvalti
1 ad. kuru kayisi
cay

geçmiş olsun canım bu arada hayırdır ne ameliyatı olacaksın ciddi bişey mi?

cok guzel... ya bugun cicekler basti forumu... cicek oldun sen de. bugun izgar a et tarzi birseyler tuketmeye calis ama...

selam kızlar ben geldim. 2 gündür yoktum.özlediniz mi beni boshayallersmile
burdaki muhabbete alışmışım . özüyorum ben giremeyince
şehir dışından arkadaşalrım vardı.( 2 kişiler) ilk gün dışarda yedik. 2 .gün ben hazırladım. neler yptığımı yazayım

yayla çorbası, ızgara et, pilav, salata, avcı böreği.çok fazla bi şey yapmadım arkadaşım yaptırmadı. yenilmiyor zaten dedi.
anchusaa avcı böreğine bayıldım çok güzel oldu. arkadaşlarım da çok beğendi yanlarına yolluk olrak koydum hatta. çok teşekkürler.sadece şeyi soracağım. böreklere önce yumurta sarısı sonra galetaya buluyoruz. tarfte bir yumurta sarısı diyor. benim yetmedi. 3-4 tane yumurta sarısı sürdüm. ancak yetti. sen sadeec 1 yumurta mı kullanıyorsun?

birazdan son 2 günde yediklerimi yazacağım koçum

peppermint benim de bu ara kabızlık sorunum var. ama ben bi yerden duydum kuru kayısıyı akşamdan bardağa su koyup bekletip sabah içindekileri yersek çok iiyi geliyormuş. dün geceden bardağa 3 tane kuru kayısı ve su koydum.sahurda sadece kayısıları yedim suyu içilmeyecekmiş. gaz yapıyormuş.sabah kalkar kalkmaz tuvaletetydim.

Son düzenleme:
sahur
nesfit + süt

iftar
yarım kase domates çorbası
fırında yağsız tavuk budunun(büyüklerinden) yarısı kızımla ortak olarak
salata

ara
1 kase dondurma

ara
1 zero cola +1 bardak çay

melahatcim hoşgeldin canımm.

pepprcim mesajım geldimi

buara dakızlar haftaya koçunuz olabilirim. iş yoğunluğum yok. seve seve yaparım:)

yediklerimi de yazayım. evi toparlayayım. birazdan ablama giderim.

salı

sahur : 1 dilim tam buğday ekmek ve 1 sb yy süt ile klasik kahvaltı

iftar : 1 kase çorba, 4 uzun ızgara köftei 1 büyük bardak ayran

ara : 2 top dondurma

çarşambaa

sahur : klasik kahvaltım

iiftar: 1 kase çorba, 1 parça ızgara et, 2 kaşık pilav, 1 tane avcı böreği:) , soda

ara 1 incir, 1 çatal şerbetli tatlı

cok guzel. bugun herkes guzel menuler yaziyor, aferin sana da....meyve tuketmeyi unutma.ciceksin

yasasinn yine cicek olmusum.. )

melahatt sagol cnm soyledigin yontemi denedim cok kezz

demircik sen de sagol, bir kepek yontemini deneyeyim bakalim

nilufert hemen bakiyorum mesajina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…