ben kaçtım yarın sabah görüşürüz waterspider cnm kendine iyi bak kaydirigubbakcemile5
Yok pek de merak edilecek kıymetli bir suratım yokcanım yaa yok sınırımı senden nıye cıkarayım arkadaslar sen ısrarla foto koymayınca suphelerını dıle getırmısler ben pek dıkkat etmemıstım senın foto koymana. sende koayrsın sonra sılersın hemen amann ben gormeden sılme cok meraklıyımdır bu tartısmalar ustune senı cok merak ettım sımdıkaydirigubbakcemile3
aferin sana cicek oldun tupbaby...cok guzel....Günaydın kızlar ben güne 6:45 te başladım =))
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu ılık su içtim ve 1 dilim ekmek-peynir-domates yedim =))
15-20 dk sonra plates yapıcam ve duş alıp işe gideceğim :))
Dün akşam 1 ince tavuk göğsü yedim (yağsız tavada ) ve çoban salata (yağsız tuzsuz )
1 saat sonra plates yaptım ve şeftalimi yedim :)) hihoyyyt
harika .... sen de ciceksin..kızlar selam napıonuz bakem
bu sabah tartıldım 51 kilo çıktım inş. doğrudur yav,49aaa çok az kaldı
32 güne kadar 49 olmam lazım iş yerinden arklarımda zayıfladın ettin diolar sürekli ama bana öle gelmio yaaa algım bozuldu noldu anlamıom
bu arada iftarda 4tane küçük tek lokmalık köfte(piliç)
bol salata
1 kase yayla çorbası
bitabak pilav üstü bezelye(2 tahta kaşığı pilav koydum tabağıma)
ha bide çayla kurabiye yedim
sabah kalktığımda start ıt up yaptım
şimdide mekik videosunu yapacam ve yatıcam
ya birde benim kayinvalidem gelince kurulur koseye, butun gece beni suzer. ' ay sen de cok yoruldun" der. Annem olunca , annem benimle birlikte deli gibi kosturur... zor is misafir girlamak zorr.mrbb ben geldimmmmm
menümüü yazayyımm,sonra da geçmişee bakcammm;bugün misafi vardıı aktif olaarkkk girmdimmm,dahah yeni bitii işim..ayy evli ve tek bayanlı evdekilerin misafir ağırlmallrıı çok zorr yaa,,benim misafirlee teyze,dayı,kuzenelrrdii,kuzenelrimm yardım etmesine rağmenn innaın çok yoruldummm,yemeklerin de çoğunu annnem yapmasına rağmenn,,,,,,ayy yazık valla size hem yemek,hem ikramm ,hem temzilik......
neyse gelsinn menüm:
sabh:2 bardak yeşil çay+khavaltı 1 dilim beyaz ekmekk8mecburenn ekmeğim biitii çünküü)+doamtes+sallatlk+maydonoz+peynir+zeytin+yumurta
ara:1 erik
öğle:irmik helvası
ara:şeftali
ara:1 top dondurmaa
akşamaattes slatası+domates slalatsıııı(o kadar yemek olmasına rağmenn,,hiçç açlık hissteemdimm saddecec salataa yedimmm)
harekett:gün boyuuu temzilik+koşuşturmaaaaa....
tamam canim, o zaman senin ustune de fazla gitmeyelim. gecmis olsun. pek cok kisi hasta ben de dahil olmak uzereselam kızlar ben geldim ve bilin bakalım nooldu nezle olduuum burnum tıkalı akıyor boğazım acıyor hemen hapa başladım ama feciyim şu an zor duruyorum ayakta koçç valla bugün tartıldım aynı kilom allaha şükür bu kadar yemeye hayret yanii ama yine tok karınla tartıldım çünkü tartım yok evde alamadım bi türlü kırılmıştı evdeki neyse alacağım inş.kayınvalideme gidip orada tartılıyorum ama pek sağlıklı sonuçlar çıkmıyor zamansız oluyor ona rağmen kilom 56.5 ben bu arada bir şeye karar verdim ramazan bitene ve ameliyatı atlatana kadar kilo korumaya gayret ediyor ve diyeti bırakıyorum çünkü bu ara ameliyat stresimi sardı nedir bi bunalımdayım ha bire yiyorum engelliyemiyorum şunu bi atlatayımda ondan sonra kafam rahat olacak hiç bir şeye konsantre olamıyorum çünkü bu aralar bakalım hayırlısı o yüzden menü yazmıyorum ööle sizin sohbete katılırım fln ama bağı koparmayalım iyileşince sıkı bir diyet beni bekliyor tabiiki yanımda sizeride istiyorum sizsiz olmass cıkkkk yapamam valla olumunekankayizsmile geçmişi okudum bu arada nutcase senin hakkında arkadaşların düşüncelerine tamamen katılıyorum destekliyorum ve sen resim koyana kadarda boykot edip yazdıklarına cvp vermiyorum ne zaman resim koyar bizi ikna edersin o zaman eskisi gibi devam eder herşey amaç seni kırmak değil asla böyle düşünme ama bizde enayi değiliz yanii herkes birbirini görüyor sen bizi görüyorsun biz niye seni görmüyoruz bu pek adil değil bence şahsen ben bir süre seni boykot etmeyi uygun gördüm kendi adıma bu bnm şahsi fikrim ve kararım tabii diğer arkadaşları bilemem çokmu sert çıktım acaba bilmiyorum ama şu an böyle hissediyorum asabiyim bu ara gelmeyin üstüme :1ninca:
bu cok iyi birsey. ben sabah kahvaltisi olarak yiyorum ama bazen ishale ceviriyor maalesef..Icine incir kursu findik tarcin kayisi kurusu da katiyorum benpeppermint cnm senin şu kabızlığına bi çözüm söyleyeyim ekmek fırınına gidiyorsun 1 tl lik kepek istiyorum diyorsun sana koca bir torba doldurup veriyorlar sonra aç karınla onu yoğurda karıştırıp yiyorsun günde bir kez yapman yeterli 15 gün devam et sonra bırakabilirsin zaten hemen düzene girecektir ve devam edecektir çaylar zararlı geliyor bana kısa vadede çözüm olabilir ama bu kepek diyette yaptığımızdan hem tok tutar hem kalorisi çok düşük hemde tuvalet sorununa çözüm cnm bir dene istersen inş. faydasını görürsün opuyorumnanaktan
hersey iyi olacak. bozma moralini.Cik bunalimdan....koçç beni şişman böcek yapma yaaa zaten bunalımdayım offffff haftaya tahliller başlıo kızlar ya azkaldı 15 gündende az kaldı iyi geçecek dimi yaa ayy ben tırsmaya başladım sanırım toparlamam lazım yane destek bekliyorum :teselli:
kocunuz olarak ben bunu hiiiiic duymadim. Kulaklarinizi cektirmeyin bana...
super.. canim cumalari tartiliyoruz ve lachesis e ozel mesajla yolluyoruz.
günayddıınn kızlar
selam kızlar ben geldim ve bilin bakalım nooldu nezle olduuum burnum tıkalı akıyor boğazım acıyor hemen hapa başladım ama feciyim şu an zor duruyorum ayakta koçç valla bugün tartıldım aynı kilom allaha şükür bu kadar yemeye hayret yanii ama yine tok karınla tartıldım çünkü tartım yok evde alamadım bi türlü kırılmıştı evdeki neyse alacağım inş.kayınvalideme gidip orada tartılıyorum ama pek sağlıklı sonuçlar çıkmıyor zamansız oluyor ona rağmen kilom 56.5 ben bu arada bir şeye karar verdim ramazan bitene ve ameliyatı atlatana kadar kilo korumaya gayret ediyor ve diyeti bırakıyorum çünkü bu ara ameliyat stresimi sardı nedir bi bunalımdayım ha bire yiyorum engelliyemiyorum şunu bi atlatayımda ondan sonra kafam rahat olacak hiç bir şeye konsantre olamıyorum çünkü bu aralar bakalım hayırlısı o yüzden menü yazmıyorum ööle sizin sohbete katılırım fln ama bağı koparmayalım iyileşince sıkı bir diyet beni bekliyor tabiiki yanımda sizeride istiyorum sizsiz olmass cıkkkk yapamam valla olumunekankayizsmile geçmişi okudum bu arada nutcase senin hakkında arkadaşların düşüncelerine tamamen katılıyorum destekliyorum ve sen resim koyana kadarda boykot edip yazdıklarına cvp vermiyorum ne zaman resim koyar bizi ikna edersin o zaman eskisi gibi devam eder herşey amaç seni kırmak değil asla böyle düşünme ama bizde enayi değiliz yanii herkes birbirini görüyor sen bizi görüyorsun biz niye seni görmüyoruz bu pek adil değil bence şahsen ben bir süre seni boykot etmeyi uygun gördüm kendi adıma bu bnm şahsi fikrim ve kararım tabii diğer arkadaşları bilemem çokmu sert çıktım acaba bilmiyorum ama şu an böyle hissediyorum asabiyim bu ara gelmeyin üstüme :1ninca:
gunaydin kizlaaarr
kocum dunku menum
iftar
cok az yagli taze domatesle melemen
peynir cesitleri (hepsinden birer lokma)
cok az bal
domates, salatalik
1 ad. yesil zeytin
bir parca pide
cay
ara
yarim avuc findik-ceviz ici
2 ad.kuru kayisi, 1 ad. kuru incir
ara
1 kucuk kase sade dondurma
sahur
1 parca pide hafif bir kahvalti
1 ad. kuru kayisi
cay
melahatcim hoşgeldin canımm.
pepprcim mesajım geldimi
buara dakızlar haftaya koçunuz olabilirim. iş yoğunluğum yok. seve seve yaparım:)
yediklerimi de yazayım. evi toparlayayım. birazdan ablama giderim.
salı
sahur : 1 dilim tam buğday ekmek ve 1 sb yy süt ile klasik kahvaltı
iftar : 1 kase çorba, 4 uzun ızgara köftei 1 büyük bardak ayran
ara : 2 top dondurma
çarşambaa
sahur : klasik kahvaltım
iiftar: 1 kase çorba, 1 parça ızgara et, 2 kaşık pilav, 1 tane avcı böreği:) , soda
ara 1 incir, 1 çatal şerbetli tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?