farkettimkızlar 100 yorumu tamamlamadığım için resimlere yapılan yorumlara cevap yazamıyorum bilgini olsun
yok yok koymamis ....kim resim koymuşşşşşşşşş bende göreyim...nutcase senmi??????
bize takil bu tempoda git vereceksin kilolari...hosgeldin bu arada ben haftanin kocu...Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :))
Hemen konuya girmek istiyorum.
1 başarısız tüp bebek denemesinden sonra almış olduğum kilo beni çok rahatsız etti.
Boyum 1.60 olduğu için göbeğim çok kötü duruyordu.
13/08/2010 tarihinde rejime başladım :))
Tabi daha önce kaç kilo olduğumu bilmeden 20/08/2010 tartıldığımda kilom 56,8 (sabah aç karnına tartıldım ) çıkmıştı.
Üzüldüm kaç kilo olduğumu bilmeden rejim yapıyordum sonra dayanamadım ve 23/08/2010 da tekrar tartıldım ve 55,3 çıkmıştı ( akşam iş çıkışı tardım)
Yani yaptığım rejim işe yarıyor :))
sabah işe yürüyorum 15-20 dk
akşam işten ewe yürüyorum 15-20 dk
sabah plates yapıyorum
akşam plates yapıyorum
ve saat 19:30 dan sonra yemek yemiyorum bu saate kadar yemeğimi yemiş oluyorum :)
aralarda mutlaka meyve - yoğurt- su - çay -kahve bunları ihmal etmiyorum :)) böyle işteee :kedi:
kocunuz olarak ben bunu hiiiiic duymadim. Kulaklarinizi cektirmeyin bana...insanın ölümlü dünya ye gitsin diyesi geliyor demilmaz::roflol:
ee herkes ayni durumdacok sagol canim.. amin insallah senin ki gibi tatli bir yavrum olur benim de.
(zamani gelince )
)) yaa oyle diyemiyorum ben pek de;
hani yarim kilo az cikalim diy uzerimizde ne varsa soyunmalar; tartilip ay sanki tuvaletim var deyip bi tuvalete gidip gelip yine tartilmalarrrr (ben oyleyim en azindan )
tarti mi yanlis gosteriyo diye tekrar tekrar tartilmalar; cok cikinca tartiya kizmalar, kusmeler))))))
50 kilo olsam ohh giyinik, ac, ok farketmez tartilirdim herdaim :-((
sen tam bizim foruma goresin hosgeldin tekrar.... gayet saglikli ve bilincli besleniyorsun.Günde 2 kere yapıyorum ama sadece karın hareketleri sabah 30 dk plates sonra işe yürüyorum 15 dk
Akşam işten ewe yürüyorum 15 dk ewe gittikten sonra yemeğimi 19:30 a kadar yiyip 1 saat bekleyip yine 30 dk karın ağırlıklı plates yapıyorum.
Kızlar ben herşeyden az yemeyi yapamıyorum maalesef sonunda mutlaka kaçırıyorum.Çok denedim ama olmuyor.
Şuan bu tutturduğum yol çok düzenli ve güzel gidiyor.
Mesela eşimle aynı yemekleri yemiyorum akşamları.
Ben genelde sebze haşlıyorum yada közlüyorum yoğurtla yiyorum bazende ince bir tavuk göğsü yiyorum.
Akşamları yağlı ve tuzlu yemiyorum sebze yemeği bile olsa :))
Ama asla aç kalmıyorum mutlaka 3 öğün yiyorum ve aralarda birşeyler atıştırıyorum en sağlıklısıda bu zaten :))
Aç kalmak metabolizmayı yavaşlatıyor ve böylece kilo kaybı azalıyor.
Şu zaman kadarda ağzıma meyve hariç tatlı sürmedim ( çay ve kahveyi şekersiz tüketiyorum ) a.s.
super.. canim cumalari tartiliyoruz ve lachesis e ozel mesajla yolluyoruz. her hafta kocumuz degisiyor ve bir tane leblebi yesek bile birbirimize hesap veriyoruz, koc cok yersek bizi uyariyor ve spor cezalari veriyor(ramazan diye ceza veremiyorum pek ama)Cnm rejime başlarken kaç kilo olduğumu bilmiyordum 1 hafta sonra tartıldığımda kilom 56,8 çıktı ama mutlaka o 1 haftada biraz vermişimdir. Sonrasında 5. günde tartıldığımda 55,3 çıktı ( buarada aynı yerde tartıldım )
Sabahları 7 gibi kahvatımı yiyorum peynir - tam tahıllı 1 dilim kepek ekmeği ve mutlaka yanında sivri biber
Öğlenleri iş yerinde ne çıkarsa sadece ekmek - pilav ve makarna yemiyorum
3 Beyaz a HAYIR =))
olur. sen oruc tutmuyorsun ekmek yeme tatli da yeme, dolmayi yogurtla ye.... acikinca da seftali yiyebilirsin problemine de iyi gelir.TARTIDAN NEFRET EDİYORUM........tamam kşlo verdim bu hafta diyorum öyle hissediyorum bir bakmışım 58 aynıyım..düne nazaran şişim indi..6.günüm...birde evde oturmaktan habire birşey atıştırıyorum...feciyim bu hafta feciiiiii.........okullar açılsa, havalar serinlese dışarlara atsam kendimi...
MENÜM
Sabah
1 dlm kızarmış hellim
1 dlm kızarmış ekmek
3 yeşil zeytin
ara(peperin tavsiyesi ile)
1 kase yoğurt nişasta ile
öğlen
1 kase çorba
yarım gözleme
1. ara karpuz ve etiform çörekotlu bisküvi
2. ara 1 ceviz
saat 5 gibi dolma pişmiş diye bir kabak dolması lüüüüüüppppp ettim
akşam 2 dolma yerim yada 3 olurmu koçum
bay bay. anlastigimiz gibi....mesaim bitti cikiyorum kizlar.
opuldunuz,
kocum bu aksam dedigim gibi ;-)
cok guzel ifade etmissin katiliyorum dediklerine.Nutcase yaşın küçük olduğu için tarzın biraz farklı olur elbette ama sen nasıl bize güvenemeyip resmini koymadıysan şu saate kadar biz de bir takım şüpheler olması çok doğal. çünkü biz burada aile gibiyiz, sadece bir diyet forumu değil burası herşeyimizi paylaşıyoruz. ama senin hakkında çok az şey biliyoruz, bu kafa karıştırıcı oluyor.
kızlarla dalga geçmek için takılan çok erkek yakalandı bu forumda. biz birbirimize çok değer veriyoruz, senin de aynı değeri ve özeni göstermeni bekliyoruz hepsi bu kadar.
Biraz kırıldın galiba ama kırılacak bir şey yok bunda hayatım. Sana karşı bir tepkimiz, antipatimiz olsaydı şu saate kadar belli ederdik senin de dediğin gibi. Sadece bu gizemli tavrında ısrarlı olman rahatsız edici o kadar.
Umarım yanlış anlamaz beni, kırılmazsın.
kolay gelsinben varım bennn :)
hala çalışıyorum bu arada...
ben de başlamalıyım ramazan sonrası muhakkak!
hep beraber baslayalim..