50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 100 yorumu tamamlamadığım için resimlere yapılan yorumlara cevap yazamıyorum bilgini olsun
farkettim

kim resim koymuşşşşşşşşş bende göreyim...nutcase senmi??????
yok yok koymamis ....
bize takil bu tempoda git vereceksin kilolari...hosgeldin bu arada ben haftanin kocu...

insanın ölümlü dünya ye gitsin diyesi geliyor demi lmaz::roflol:
kocunuz olarak ben bunu hiiiiic duymadim. Kulaklarinizi cektirmeyin bana...
ee herkes ayni durumda
sen tam bizim foruma goresin hosgeldin tekrar.... gayet saglikli ve bilincli besleniyorsun.

super.. canim cumalari tartiliyoruz ve lachesis e ozel mesajla yolluyoruz. her hafta kocumuz degisiyor ve bir tane leblebi yesek bile birbirimize hesap veriyoruz, koc cok yersek bizi uyariyor ve spor cezalari veriyor(ramazan diye ceza veremiyorum pek ama)
olur. sen oruc tutmuyorsun ekmek yeme tatli da yeme, dolmayi yogurtla ye.... acikinca da seftali yiyebilirsin problemine de iyi gelir.

mesaim bitti cikiyorum kizlar.

opuldunuz,

kocum bu aksam dedigim gibi ;-)
bay bay. anlastigimiz gibi....
cok guzel ifade etmissin katiliyorum dediklerine.
ben varım bennn :)
hala çalışıyorum bu arada...
kolay gelsin
ben de başlamalıyım ramazan sonrası muhakkak!

hep beraber baslayalim..

yaseminnnnnn gördüm aşağıda seni, nerelerdesin sen bakıyım klava:

e he heee

canımm yaa dün ve evvelsi gün yazdıım aslıda forumaa da denk gelmedii heraldee:sm_confused:

eee sizz nasılsınızzz bende şimdi geçmiş yorumları okudumm:bbo:ancaaa bittii:1shok:

canımm yaa sıcaklardan pek pc nin başına oturamadımm biraz tatil yaptımm gezdim falan önümüzdekii hafta yinee yokumm artık bayramdan sonra daha aktif olurum
çok özledim sizinle sohpetiiolumunekankayizsmile ammaa

ben her zaman geçmişi okumuyorum çok uzun sürüyor gerçekten:) ohh iyi yapmışsın gezmişsin, haftaya mı yoksun. ben de sana haftaya koç olur musun diycektim, o zaman gelince olursun tatlım. biz de özledik seni canım olumunekankayizsmile

çok isterdiim ama malesef yokum canımmm :sinifsinif:bayramdan sonraa olurum
bi aksilik olmazssayerimseniben

selam kızlar ben geldm nasılsınız.. işten ayrıldıktan sonra ılk defa dışarda dolastım bıseyler yedım.. oruc yedım daha dogrusu bogazım kurudu bozmak zorunda kaldım. kocum benı gebertıcek bılıorm ama yıne kendımı duzene sokucamm

1 tost 1 seftalı suyu 1 sıse su

1 tavukburgerr 3 şişe su

1 ulkr cıkolata

Neden yanlış anlayayım? :) Ben hakkımda ne düşünüyorsanız hangi konuda soru işaretiniz varsa açıkça söylemenizi isterim.
Benden şüphelenmenizi anlıyorum. Ama daha önce de söyledim, yalan söyleyecek olsaydım şimdiye kadar albümüm fotolarla dolup taşmış olurdu. Fotoğraf koymuyorsam bir sebebim var ki koymuyorum(bu sebebin de size güvenip güvenmememle hiç ilgisi yok). Ama hiç bir zaman da kesinlikle koymayacağım demedim, rahat bir vakitte çekip koymak istiyorum.
Fotoğraf istemenizi anlıyorum hiç bir yok sorun o konuda, yalnız siz de beni anlayın lütfen, ben şimdiye kadar hiç foto koymamışım internete şimdi koyarsam biraz rahatsız olurum.
Bu arada kesinlikle kırılmadım, bilmiyorum kırılmış gibi mi yazdım ama öyle göründüyse yanlış anlamayın lütfen çünkü kırılmadım. Ciddi istediniz ciddi yazdım sadece :) .

Son düzenleme:
kızlar selam napıonuz bakem
bu sabah tartıldım 51 kilo çıktım inş. doğrudur yav,49aaa çok az kaldı
32 güne kadar 49 olmam lazım iş yerinden arklarımda zayıfladın ettin diolar sürekli ama bana öle gelmio yaaa algım bozuldu noldu anlamıom
bu arada iftarda 4tane küçük tek lokmalık köfte(piliç)
bol salata
1 kase yayla çorbası
bitabak pilav üstü bezelye(2 tahta kaşığı pilav koydum tabağıma)
ha bide çayla kurabiye yedim
sabah kalktığımda start ıt up yaptım
şimdide mekik videosunu yapacam ve yatıcam

mrbb ben geldimmmmm
menümüü yazayyımm,sonra da geçmişee bakcammm;bugün misafi vardıı aktif olaarkkk girmdimmm,dahah yeni bitii işim..ayy evli ve tek bayanlı evdekilerin misafir ağırlmallrıı çok zorr yaa,,benim misafirlee teyze,dayı,kuzenelrrdii,kuzenelrimm yardım etmesine rağmenn innaın çok yoruldummm,yemeklerin de çoğunu annnem yapmasına rağmenn,,,,,,ayy yazık valla size hem yemek,hem ikramm ,hem temzilik......
neyse gelsinn menüm:
sabh:2 bardak yeşil çay+khavaltı 1 dilim beyaz ekmekk8mecburenn ekmeğim biitii çünküü)+doamtes+sallatlk+maydonoz+peynir+zeytin+yumurta
ara:1 erik
öğle:irmik helvası
ara:şeftali
ara:1 top dondurmaa
akşamaattes slatası+domates slalatsıııı(o kadar yemek olmasına rağmenn,,hiçç açlık hissteemdimm saddecec salataa yedimmm)
harekett:gün boyuuu temzilik+koşuşturmaaaaa....

nutcase tüm sayfalarda yer almış,ben de yapayım yorumumu;nutcae nin gerçektenn çok basit konuları bilmiyor olmasıı ,bende yaşının küçük olmasından kaynaklanıyo olabilşilr düşüncesii yaratmıştı.ama bu duruma foto eklemmemsi eklenince gerçekten kafa karıştırıcı bir durum oldu.+nutcasenin arkadaşlarına baktığımda MANKEN isimlli arkdaşı daha önce bana defalarca (hiçbir muhabbetimiz olmamamsına rağmen)arkadaşlık isteği gönderdii ve ben buna bir anlam veremedimm.biz burda muhabbet ediyoryuz ve ardından arkadaşlık isteği yolluyoruz,,pat diye değill yanii.
AMA nutcasenin kore dizilerinden bahsetmesii bziim de isteğimz,le gerçeleştii ve ben kendii adımma yazıyorummm sorular sordumm ve o da iyi niyetiyle önerilerde cevaplarda bulunduu.Yazraken ki üslubu da gayet normal,hatta çekingenn oluyooo çoğu zmann..bid e footo eklememesinin belki geçerli bir nedenii vardıırr,yzüünü göstermekkk istemiyyoo bekii problemlii bir cildii varar ve yaşından dolayıı bunu sorun ediyoo olabilir....v.bbbb..hoşş burda hiçkimsee yargılaycakk,küçümseyecekk yapıda değill amaaa,,sanal ortamam güvensizliği olduğunu yazmışşşş,,,facebook kullanmıyomuşş,,inann benimd eçevremde tek facebbosuzz kişi benimm.bana da çok saçmam geliyooo foto paylaşma falann,ama burda öyle değil kii,diğe herekes paylaşıyosa ve biz onlara bakıyosakkk bence onların da bizii görmyee hakkı olduklarını düşünüyorumm..

selam kızlar ben geldim ve bilin bakalım nooldu nezle olduuum burnum tıkalı akıyor boğazım acıyor hemen hapa başladım ama feciyim şu an zor duruyorum ayakta koçç valla bugün tartıldım aynı kilom allaha şükür bu kadar yemeye hayret yanii ama yine tok karınla tartıldım çünkü tartım yok evde alamadım bi türlü kırılmıştı evdeki neyse alacağım inş.kayınvalideme gidip orada tartılıyorum ama pek sağlıklı sonuçlar çıkmıyor zamansız oluyor ona rağmen kilom 56.5 ben bu arada bir şeye karar verdim ramazan bitene ve ameliyatı atlatana kadar kilo korumaya gayret ediyor ve diyeti bırakıyorum çünkü bu ara ameliyat stresimi sardı nedir bi bunalımdayım ha bire yiyorum engelliyemiyorum şunu bi atlatayımda ondan sonra kafam rahat olacak hiç bir şeye konsantre olamıyorum çünkü bu aralar bakalım hayırlısı o yüzden menü yazmıyorum ööle sizin sohbete katılırım fln ama bağı koparmayalım iyileşince sıkı bir diyet beni bekliyor tabiiki yanımda sizeride istiyorum sizsiz olmass cıkkkk yapamam valla olumunekankayizsmile geçmişi okudum bu arada nutcase senin hakkında arkadaşların düşüncelerine tamamen katılıyorum destekliyorum ve sen resim koyana kadarda boykot edip yazdıklarına cvp vermiyorum ne zaman resim koyar bizi ikna edersin o zaman eskisi gibi devam eder herşey amaç seni kırmak değil asla böyle düşünme ama bizde enayi değiliz yanii herkes birbirini görüyor sen bizi görüyorsun biz niye seni görmüyoruz bu pek adil değil bence şahsen ben bir süre seni boykot etmeyi uygun gördüm kendi adıma bu bnm şahsi fikrim ve kararım tabii diğer arkadaşları bilemem çokmu sert çıktım acaba bilmiyorum ama şu an böyle hissediyorum asabiyim bu ara gelmeyin üstüme :1ninca:

slm kızlar ben haftaya buraya ugrayabılecegım ınsaallah ama sımdılık arada bakıp cıkabılıyrm sadece gecmıse baktmda fotolar konusu tartısılmıs bugun sevgılımle bır foto krızı yasamıstık zaten bende sıldım tum fotoları haklısınız aslında burdan kolaylıkla alabılırler fotoları bundan sonra koydugum resımlerı sız baktıktan sonra sılmeye karar verdım.nutcase konusunda bırsey dıyemıyecegım belkı gormemızı ıstemedıgı takıntı yaptıgı seyler vardır ama bız burda gayet samımyız aıle gıbıyız aslında cekınmesıne gerek yok. benım facede bıle foto yoktur ama buraya koyabılıyrm buraya daha cok guvenıyrm. nutcasecım sende guvenebılırsın bıze canım. hepınızı opuyorum ıyı geceler

Son düzenleme:
peppermint cnm senin şu kabızlığına bi çözüm söyleyeyim ekmek fırınına gidiyorsun 1 tl lik kepek istiyorum diyorsun sana koca bir torba doldurup veriyorlar sonra aç karınla onu yoğurda karıştırıp yiyorsun günde bir kez yapman yeterli 15 gün devam et sonra bırakabilirsin zaten hemen düzene girecektir ve devam edecektir çaylar zararlı geliyor bana kısa vadede çözüm olabilir ama bu kepek diyette yaptığımızdan hem tok tutar hem kalorisi çok düşük hemde tuvalet sorununa çözüm cnm bir dene istersen inş. faydasını görürsün opuyorumnanaktan

slm canım ben yazın buraya pek ugrayamadıgım ıcın senı gormemıstım hosgeldın aramıza opuyorumnanaktan bugun bende cok asabıyımohaoldumsmile

koçç beni şişman böcek yapma yaaa zaten bunalımdayım offffff haftaya tahliller başlıo kızlar ya azkaldı 15 gündende az kaldı iyi geçecek dimi yaa ayy ben tırsmaya başladım sanırım toparlamam lazım yane destek bekliyorum :teselli:

Ben sizi bu kadar düşündürecek ne yaptım onu düşünüyorum. Hangi basit konuları bilmiyorum? Folik asiti falan sormuştum o mu?
Fakat ben hiç kimsenin fotolarına bakmak için ısrar etmedim ki. Eğer beni eklemeselerdi ben de kimseyi görmüş olmayacaktım. Yanlış anlamayın yani ben fotolara bakmayı çok seviyorum, eklediğiniz için teşekkür ederim ama başında benim de foto göstermek zorunda olduğumu bilsem eklemezdim. Çünkü hatırlıyorum ben birkaç ay önce bile foto ekleyeceğim ama yüzüm görünmeyecek yazmıştım. Geceden yazdığım için belki bazı üyeler kaçırmıştır ama ilkinde söylemiştim yani.
Hiç sert olmadı canım, güldürdün beni . Senin yazım tarzını beğeniyorum, ok sorun değil, boykot edin beni :) .

Son düzenleme:
slm canım ben yazın buraya pek ugrayamadıgım ıcın senı gormemıstım hosgeldın aramıza opuyorumnanaktan bugun bende cok asabıyımohaoldumsmile

cnm sağol hoşbulduk çok sevdim ben buradaki herkesi daha öncede yazışmalarım oldu hatta bir arkadaşım bile var k.k.den ama bu kadar samimi bir grup daha görmedim çok tatlısınız hepiniz seviyorum sizi a.s.

nutcasecım sende guvenebılırsın bıze canım. hepınızı opuyorum ıyı geceler
Tamam düşüneceğim zaten. Hemen de koyamam ama. Çünkü düne kadar kesinlikle yüzümü silip koyacağım diğer türlü mümkün değil diye düşünüyordum, sağolsunlar bugün bayağı bir kararsız bıraktılar beni.
Gel sen de hırsını benden çıkar, iyi gelir :) ...

cnm sağol hoşbulduk çok sevdim ben buradaki herkesi daha öncede yazışmalarım oldu hatta bir arkadaşım bile var k.k.den ama bu kadar samimi bir grup daha görmedim çok tatlısınız hepiniz seviyorum sizi a.s.

canım bende buraya kaydolmayı dusundugum sırada cok sacma gelmıstı bır kayıt olayım konusmam falan dıyrdm ama ama sonra ılk yazısmadan sonra bıtıremıyrsan mubtelası oluyorsun resmen . bende bu kadar olabılecegını hıc dusunmemıstımkaydirigubbakcemile3 hatta ablam burada yazıstıgımı gordukce tuhaf tuhaf bakıyor tanımıyrsn ne konusabılıyorsun dıyor

canım yaa yok sınırımı senden nıye cıkarayım arkadaslar sen ısrarla foto koymayınca suphelerını dıle getırmısler ben pek dıkkat etmemıstım senın foto koymana. sende koayrsın sonra sılersın hemen amann ben gormeden sılme cok meraklıyımdır bu tartısmalar ustune senı cok merak ettım sımdıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…