)) yaa oyle diyemiyorum ben pek de;
hani yarim kilo az cikalim diy uzerimizde ne varsa soyunmalar; tartilip ay sanki tuvaletim var deyip bi tuvalete gidip gelip yine tartilmalarrrr (ben oyleyim en azindan )
tarti mi yanlis gosteriyo diye tekrar tekrar tartilmalar; cok cikinca tartiya kizmalar, kusmeler))))))
50 kilo olsam ohh giyinik, ac, ok farketmez tartilirdim herdaim :-((
nutcase sen isi alaya aliyorsun guluyorsun ama ben ciddiyim aslinda ; diger kizlari bilmem de.
farkli duruyorsun aramizda; biz kilo konusurken yiyin icin birakin diyeti diyosun; alakasiz yerde kore dizilerinden bahsediyorsun sonra da acik sahnesi var yok, ya da ne kadar var onlari anlatmaya basliyosun; bir kez de ayip bisey sormustun tekrar yazmayayim hatirlarsin zaten.
dikkat cekiyorsun.
boyle olunca bu kiz nasil bisey in mi cin mi diye dusunuyor insan?
bi fotonu gorsek oh dicez.
onda da bu kadar israrli olusun daha da cok suphe uyandiriyor,
kusura bakma canim ama boyle.
biz burda guzel guzel paylasimda bulunuyoruz; burdaki kimse kucunsenecek bisey yapmiyor zaten herkesin egitim seviyesi yasam sekli belli; bos insan birtane bile yok aramizda. zatn sirf kilo yemek degil herseyi paylasiyoruz biz; bizim bu durumumuza alayci yaklasimlar hosuma gitmiyor benim acikcasi..
ekle bir fotonu gorelim bilelim seni de ; ne var ?? cok mu taninmis yuzun var, taniriz diye mi cekiniyosun; zaten sen cogu kisiyi gordun, tanidigin cikmadiysa korkma
int.e foto koymam diyorsun da, bikinili mayonu fotonu koymican herhalde.
???
tupbaby valla çok iyi vermişsin ama günlük menün ne?nasıl 3 günde 1 kiloyu aşan kilo verebildin sırrı ne ?
Biraz fazla tepki veriyorsunuz. Ben hiçbir şeyi alaya almıyorum. Siz sanıyor musunuz ki fotoğraf koymam için bu kadar ısrar edilmesi hoşuma gidiyor? :) Ben buraya yazdığımdan beri çok yeni üyeler geldi, hiç birinin böyle sorguya çekildiğini görmemiştim. Ama boşuna aksilik yapmak istemiyorum, hoşuma gitmeyen öfkelendiğim bir şey olsa bile gülen smiley koyarak yazmaya çalışıyorum, ters bir şey yazdığım anda tepki geleceğini biliyorum. Hafif yazmaya çalıştım yine olmadı nedense.nutcase sen isi alaya aliyorsun guluyorsun ama ben ciddiyim aslinda ; diger kizlari bilmem de.
farkli duruyorsun aramizda; biz kilo konusurken yiyin icin birakin diyeti diyosun; alakasiz yerde kore dizilerinden bahsediyorsun sonra da acik sahnesi var yok, ya da ne kadar var onlari anlatmaya basliyosun; bir kez de ayip bisey sormustun tekrar yazmayayim hatirlarsin zaten.
dikkat cekiyorsun.
boyle olunca bu kiz nasil bisey in mi cin mi diye dusunuyor insan?
bi fotonu gorsek oh dicez.
onda da bu kadar israrli olusun daha da cok suphe uyandiriyor,
kusura bakma canim ama boyle.
biz burda guzel guzel paylasimda bulunuyoruz; burdaki kimse kucunsenecek bisey yapmiyor zaten herkesin egitim seviyesi yasam sekli belli; bos insan birtane bile yok aramizda. zatn sirf kilo yemek degil herseyi paylasiyoruz biz; bizim bu durumumuza alayci yaklasimlar hosuma gitmiyor benim acikcasi..
ekle bir fotonu gorelim bilelim seni de ; ne var ?? cok mu taninmis yuzun var, taniriz diye mi cekiniyosun; zaten sen cogu kisiyi gordun, tanidigin cikmadiysa korkma
int.e foto koymam diyorsun da, bikinili mayonu fotonu koymican herhalde.
???
ben varım bennn :)
hala çalışıyorum bu arada...
kesinlikle motive ettiği kesin formun.işten eve git yemek yap bıcırıkla:ecrin_bebek:uğraş yatır ev işi falan spora çok az vakit ayırabiliyorum ramazan başından beride hiç yapmadım iyişallah bitince tembelliğim tutmazda başlarım tekrar:çok üzgünüm:
sen altıda çıkmıyor muydun kuzum, mesai falan mıdır hayırdır?
her gun mesai yaaaohaoldumsmile
bayramdan sonra hep beraber baslariz merak etme. biz hep beraber yapiyoruz ve cok faydasini goruyoruz yaptigimiz sporun
aaaa niye? senin hatun yine mi gitti tatile?
:) ay canım güldürdün beni.herkese de anlatmışım hatunu.
yok burda şu anda, ama varlığı yokluğu hiç farklı değil inankibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?