50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hep öyle canım ya yatak odasında tartı canım sıkıldıkça tartılıyorum fazla çıkınca hımmmCADIARZU buranın zemini yamuk tekrar tartılayım az çıksın diye bütün evin çeşitli yerlerinde tartılıyorum:sinifsinif:[/QUOTE]

aynen aynenn :roflol:

not: alintilarinin duzgun cikmasi icin bastaki ve sondaki quote 'lari silme canimmm yerimseniben

alkisalkisalkis

tupbaby valla çok iyi vermişsin ama günlük menün ne?nasıl 3 günde 1 kiloyu aşan kilo verebildin sırrı ne ?

Cnm rejime başlarken kaç kilo olduğumu bilmiyordum 1 hafta sonra tartıldığımda kilom 56,8 çıktı ama mutlaka o 1 haftada biraz vermişimdir. Sonrasında 5. günde tartıldığımda 55,3 çıktı ( buarada aynı yerde tartıldım )

Sabahları 7 gibi kahvatımı yiyorum peynir - tam tahıllı 1 dilim kepek ekmeği ve mutlaka yanında sivri biber
Öğlenleri iş yerinde ne çıkarsa sadece ekmek - pilav ve makarna yemiyorum

3 Beyaz a HAYIR =))

TARTIDAN NEFRET EDİYORUM........tamam kşlo verdim bu hafta diyorum öyle hissediyorum bir bakmışım 58 aynıyım..düne nazaran şişim indi..6.günüm...birde evde oturmaktan habire birşey atıştırıyorum...feciyim bu hafta feciiiiii.........okullar açılsa, havalar serinlese dışarlara atsam kendimi...
MENÜM
Sabah
1 dlm kızarmış hellim
1 dlm kızarmış ekmek
3 yeşil zeytin

ara(peperin tavsiyesi ile)
1 kase yoğurt nişasta ile

öğlen
1 kase çorba
yarım gözleme

1. ara karpuz ve etiform çörekotlu bisküvi
2. ara 1 ceviz
saat 5 gibi dolma pişmiş diye bir kabak dolması lüüüüüüppppp ettim

akşam 2 dolma yerim yada 3 olurmu koçum

Biraz fazla tepki veriyorsunuz. Ben hiçbir şeyi alaya almıyorum. Siz sanıyor musunuz ki fotoğraf koymam için bu kadar ısrar edilmesi hoşuma gidiyor? :) Ben buraya yazdığımdan beri çok yeni üyeler geldi, hiç birinin böyle sorguya çekildiğini görmemiştim. Ama boşuna aksilik yapmak istemiyorum, hoşuma gitmeyen öfkelendiğim bir şey olsa bile gülen smiley koyarak yazmaya çalışıyorum, ters bir şey yazdığım anda tepki geleceğini biliyorum. Hafif yazmaya çalıştım yine olmadı nedense.

Sizden o kadar da farklı durduğumu sanmıyorum, Kore dizileri konusunu ben başlatmadım, zaten dizilerden bahsediliyordu ben de Kore dizisi izleyin demiştim, sonra da arkadaşlar merak ettiler öyle geldi devamı. İstediğiniz gibi yiyin için de yazmamıştım aslında, etrafımda sıfır beden meraklılarını yeteri kadar gördüğüm için doğru bildiğim şeyleri yazmaya çalışmıştım bu da sizin iyiliğiniz içindi. Filmlerdeki açık sahneleri tabi ki anlatacağım, çünkü Ulkerk benden Kore filmi önermemi istemişti kızıyla izlemek için, 11 yaşındaki kızıyla yanlış bir şey izlerse ben bir daha bu foruma yazamam. Evet pek düzgün, kibar yazmadığımın farkındayım ama napayım ben de böyle yazabiliyorum. O sorduğum şeyi de özel mesajla açıklayayım istersen, inanır mısın inanmaz mısın bilmem ama herneyse...

Ya siz madem bu kadar şüpheleniyordunuz benden keşke bir özel mesaj atıp söyleseydiniz vaktiyle :) . Hiç söylemeyip bir anda ortaya çıkınca tuhaf oldu. Siz istediğinizi sorabilirdiniz ben de açıklardım...

Ben geldim ama herkes kaçmış bilmiyorumkismile

trufum öperim al yanaktan, ben de zeytinyağlı fasuyle yaptım tam dediğin gibi Şeniz

Nutcase yaşın küçük olduğu için tarzın biraz farklı olur elbette ama sen nasıl bize güvenemeyip resmini koymadıysan şu saate kadar biz de bir takım şüpheler olması çok doğal. çünkü biz burada aile gibiyiz, sadece bir diyet forumu değil burası herşeyimizi paylaşıyoruz. ama senin hakkında çok az şey biliyoruz, bu kafa karıştırıcı oluyor.
kızlarla dalga geçmek için takılan çok erkek yakalandı bu forumda. biz birbirimize çok değer veriyoruz, senin de aynı değeri ve özeni göstermeni bekliyoruz hepsi bu kadar.
Biraz kırıldın galiba ama kırılacak bir şey yok bunda hayatım. Sana karşı bir tepkimiz, antipatimiz olsaydı şu saate kadar belli ederdik senin de dediğin gibi. Sadece bu gizemli tavrında ısrarlı olman rahatsız edici o kadar.
Umarım yanlış anlamaz beni, kırılmazsın.

bayramdan sonra hep beraber baslariz merak etme. biz hep beraber yapiyoruz ve cok faydasini goruyoruz yaptigimiz sporun

:) ay canım güldürdün beni.herkese de anlatmışım hatunu.
yok burda şu anda, ama varlığı yokluğu hiç farklı değil inankibilmiyorumkismile

üffff sinir oluyorum böyle emek vermeden bir yerlere gelen, geldiği yerin de hakkını vermeyen insanlara, ben böyle biriyle çalışsam çırparım onu valla :roflol:

ay fasulyenin altını açık bırakmışım, suyu falan kalmamış:) neyse ben böyle daha çok severim isabet olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…