mısracım resim ekledim canım
ben bu rengi beğeniyorum işte iyişallah kuaförüm tutturur:Saruboceq:
canım var ya sen de şöyle güzel bir çikolata kahve süper durur küt saçada çok yakışır
bence de çok güzel saçın canım.
ama parlak bir koyu kahve de yakışır bence.
tamam canım gösteririrm hihoyyyt
bal rengi ;röfle gibi sarı değilde doğal heryanı eşit renk paketler belli olmayacak yani ama sanki güneştede hafif açılmış gibi istiyorumbilmiyorumkismilebiliyorum çok şey istiyorum :roflol:
canım süper düşünmüşsün yaa. bende bayılırım güneşten açılmış gibi saçlara doğall . bak bende bunu düşünebilirim
işte aklım da koyu kahvede kalmıyor değil:jeyyar:
ben bu rengi beğeniyorum işte iyişallah kuaförüm tutturur:Saruboceq:
gerçekten mi , aradığın renk benimkiydi demek ,
değiştirmiyorum rengimi:lepi:
haahaaa,
ben yetisip yorum yapana kadar kahvekokusu sen fikrini degistirmissin bile.
cnm rengin guzel,
hem sac rengi koyulastikca yuz ifadesi sertlesiyor, yumusak renler iyidir o yuzden bence.
evet pepperım kaldım bu renktekaydirigubbakcemile5
canım süper düşünmüşsün yaa. bende bayılırım güneşten açılmış gibi saçlara doğall . bak bende bunu düşünebilirim
sevindirik oldum saçlarımı sevdim birdenŞeniz
gerçekten mi , aradığın renk benimkiydi demek ,
değiştirmiyorum rengimi:lepi:
evet pepperım kaldım bu renktekaydirigubbakcemile5
sevindirik oldum saçlarımı sevdim birdenŞeniz
seninki gibi canım ama senden baya bi açık dur fotoyu tekrar deniyim (resimdeki gibi yaptırıcam)
sen bilirsin canım ikiside çok yakışır güzele ne yakışmaz :lepi:
şımarttın beni mısra:sm_cool:
mısracım resim ekledim canım
kahvekokum çok güzel kızmışsın
ayrıca saçının renginede modelinede bayıldım
mrbbb,
nasılsınız baakalımmm?
ayy PAKMAYA nın reklamını izleidniz mi,,süperr yaaa kabaran kurabiyeler....canım çektiiiii....
sabah 2 saat yürüyüş yaptımmm,ardından 2 bardak yeşil çayy ve ço alalkasız ama 1 bardak süt içtimm..
1 saat sonra da kahvaltıı yaptımm..tam buğday unuyla ilk defa kendime ekmekk yaptımmmm,peynir,zeytin,doamtes,slalatlk,maydonoz,yumurta dan oluşan klasik kahvaltımı yaptımm...
ara:1 erik yedim.
öğle:karnıyarıkkk ısıtıyorumm yanında yoğurtla yiycemmmmm......
mrbbb,
nasılsınız baakalımmm?
ayy PAKMAYA nın reklamını izleidniz mi,,süperr yaaa kabaran kurabiyeler....canım çektiiiii....
sabah 2 saat yürüyüş yaptımmm,ardından 2 bardak yeşil çayy ve ço alalkasız ama 1 bardak süt içtimm..
1 saat sonra da kahvaltıı yaptımm..tam buğday unuyla ilk defa kendime ekmekk yaptımmmm,peynir,zeytin,doamtes,slalatlk,maydonoz,yumurta dan oluşan klasik kahvaltımı yaptımm...
kahvekokum çok güzel kızmışsın
ayrıca saçının renginede modelinede bayıldım
teşekkür ederim canım benimmmmŞeniz
mrbbb,
nasılsınız baakalımmm?
değil mi ,
ben de güzel durduğunu fark ettim şimdi ,
olmazsa balyajlarımı kalınlaştırırım birazyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?