50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

misra ekledigin renk cok guzel,
ama sana koyu renk daha iyi gidiyor bence, hani dogumdan onceki kut sacli halin harikaydi..

nilufert o diziyi hic izlemedim.

bu arada ben de bayramdan once saclarimi boyicam , dipleri geldi yine

misra ekledigin renk cok guzel,
ama sana koyu renk daha iyi gidiyor bence, hani dogumdan onceki kut sacli halin harikaydi..

nilufert o diziyi hic izlemedim.

bu arada ben de bayramdan once saclarimi boyicam , dipleri geldi yine

orda siyahtı canım ama bidaha asla boyatmama kurtulana kadar akla karayı seçtim
hiçbişey kapatmıyor tekrar uzadı hamileydimde allahtan o kafayla gezmek tuhaf olmadı.
siyah boyayı evde yapmıştım ve yüzüm şişti onun yüzünden ya bana ağır geldi boya bayattı
3 tane kortizonlu iğneyle indirdiler kabustu:2:

ben saç rengi konuusnda çok tutucuyumdurrr,değişikliğe açık değilimm,bugüne kadarr hiç boyatmadımm saçımııı,her kuaföre gitmednen şu renge boytacmam derimm oarayay varınca herkesinn farklı tavsiyeriyle gerii avzgeçerim......

görmediğim k,im varrrrrrrrr............truffffff minnoş seni görmedim bennnnnnnnnnn....bu arada trufcum kuş gibi beslenmeye başlamışsın kahvecim gibi..1-2 kaşık....

kızlar ya aranızda küçük sırları seyreden varmı ? ben kaçırdımda
çetin babasıyla ne konuştu? babası ne dedi daha doğrusu?
birde arzu aliyle birliktemi oldu?

babasına neslişahın ses kaydını verecekti ama babası ödül alınca vede babası konuşma yapınca vazgeçti tebrik etti...arzu birlikte olmadı...

sorma canım ya bal rengi işte bayılıyorum saçım şuan çikolata kahve ama bitkisel boya iyice parlaklığını kaybetti 1 kerede olurmu bu renk acaba

1kerede olurmu bilemem canım
kuaförünün el becerisine bağlı
görmediğim k,im varrrrrrrrr............truffffff minnoş seni görmedim bennnnnnnnnnn....bu arada trufcum kuş gibi beslenmeye başlamışsın kahvecim gibi..1-2 kaşık....

baya resim vardı anchusa gibi
güvenlik nedeniyle kaldırdım

kızlar naber ben geldim çok hastayım sabah kalktım off baya kötüyüm ağla ağla içim çıktı ben hastalanınca depresyonada giriyorumda öööle deli deli oturup niye hasta oldum diye ağlarım sonra uyumuşum yine yeni uyandım kafam kalkmıyor birasdan doktora gidiyorum evdeki ilaç fayda etmedi boğazım feciii offf geçmişide okuyamadım gelince okurum artık bir tek anchusanın mesajına cvp yazabildim cnm pepper msjımı aldınmı kabızlık için yap mutlaka daha fazla duramayacağım bi banyo yapıp çıkacağım görüşürüs akşamüstü gelirim öpüyorum hepiniziiii :2:

GEÇMİŞ OLSUN:gitme:

kizlar yagsiz izgara seklinde soslu tavuk nasil yapabilirim ??

tavada olur mu?

firinda yapamicam aksam vakit az, pismez... taada da yagda kizartmak istemiyorum

var mi tarifi olan

kizlar yagsiz izgara seklinde soslu tavuk nasil yapabilirim ??

tavada olur mu?

firinda yapamicam aksam vakit az, pismez... taada da yagda kizartmak istemiyorum

var mi tarifi olan

Canım sana kesinlikle fırım poşeti öneririm daha akşam yaptım süper oluyo kendi yayıyla pişiyo ve yumuşacık oluyo.

Ben geldim

ya birde benim kayinvalidem gelince kurulur koseye, butun gece beni suzer. ' ay sen de cok yoruldun" der. Annem olunca , annem benimle birlikte deli gibi kosturur... zor is misafir girlamak zorr.

.

kayınvalidenin işlere karışmaması daha iyi bence, karışması çok kötü. hiçbir şey istediğin gibi olmuyor o zaman.

cok guzel... ya bugun cicekler basti forumu... cicek oldun sen de. bugun izgar a et tarzi birseyler tuketmeye calis ama...

ben böcek olup hepsinin yiycem şimdi:) çiçek kıtlığı yaşancak
yazsam mı menümü yazıyım.

iftarda bir tabak zeytinyağlı taze fasulye,
yarım tabak spagetti.
bir kase yoğurt.

sonra 2 tane minik saray sarmayla, bir tane sütlü nuriye yedim.(Ramazanda çok seviyorum böyle tatlılar yemeyi normalde pek yemem)
birazcık cips, çekirdek, maden suyu içtim.
en son yatmaya yakın bir danette yedim sahur niyetine, bir limonlu soda içtim yattım. sahura kalkmadım başka yani.

buara dakızlar haftaya koçunuz olabilirim. iş yoğunluğum yok. seve seve yaparım:)

tamam bebek sen ol, unutma ama olur mu, ben unutsam bile:)
yargıcı magazasi nerde var anchusa bizim civarda ??

osmanbeyde var canım.

kızlar benim kuaföre gidesim var ,
saçımın rengini koyulaştırmak istiyorum , oylamaya sunulmuşturCADIARZU

saçının rengini beğenmişsin sonra, bence gerçekten güzel ama eğer koyulaştırcak olursan ilerde, mat koyu kahve gibi bir renk yapma pişman olursun, siyah gibi duruyor o.
altın kahve, kızıl kahve, çikolata kahve gibi parlak bir kahve yap canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…