mısra o renk benim de çok hoşuma gidiyor hatta o kadının resmini
profilime koymuştum
misra ekledigin renk cok guzel,
ama sana koyu renk daha iyi gidiyor bence, hani dogumdan onceki kut sacli halin harikaydi..
nilufert o diziyi hic izlemedim.
bu arada ben de bayramdan once saclarimi boyicam , dipleri geldi yine
kızlar ya aranızda küçük sırları seyreden varmı ? ben kaçırdımda
çetin babasıyla ne konuştu? babası ne dedi daha doğrusu?
birde arzu aliyle birliktemi oldu?
babasına neslişahın ses kaydını verecekti ama babası ödül alınca vede babası konuşma yapınca vazgeçti tebrik etti...arzu birlikte olmadı...
sorma canım ya bal rengi işte bayılıyorum saçım şuan çikolata kahve ama bitkisel boya iyice parlaklığını kaybetti 1 kerede olurmu bu renk acaba
görmediğim k,im varrrrrrrrr............truffffff minnoş seni görmedim bennnnnnnnnnn....bu arada trufcum kuş gibi beslenmeye başlamışsın kahvecim gibi..1-2 kaşık....
kızlar naber ben geldim çok hastayım sabah kalktım off baya kötüyüm ağla ağla içim çıktı ben hastalanınca depresyonada giriyorumda öööle deli deli oturup niye hasta oldum diye ağlarım sonra uyumuşum yine yeni uyandım kafam kalkmıyor birasdan doktora gidiyorum evdeki ilaç fayda etmedi boğazım feciii offf geçmişide okuyamadım gelince okurum artık bir tek anchusanın mesajına cvp yazabildim cnm pepper msjımı aldınmı kabızlık için yap mutlaka daha fazla duramayacağım bi banyo yapıp çıkacağım görüşürüs akşamüstü gelirim öpüyorum hepiniziiii :2:
kizlar yagsiz izgara seklinde soslu tavuk nasil yapabilirim ??
tavada olur mu?
firinda yapamicam aksam vakit az, pismez... taada da yagda kizartmak istemiyorum
var mi tarifi olan
ya birde benim kayinvalidem gelince kurulur koseye, butun gece beni suzer. ' ay sen de cok yoruldun" der. Annem olunca , annem benimle birlikte deli gibi kosturur... zor is misafir girlamak zorr.
.
cok guzel... ya bugun cicekler basti forumu... cicek oldun sen de. bugun izgar a et tarzi birseyler tuketmeye calis ama...
buara dakızlar haftaya koçunuz olabilirim. iş yoğunluğum yok. seve seve yaparım:)
yargıcı magazasi nerde var anchusa bizim civarda ??
kızlar benim kuaföre gidesim var ,
saçımın rengini koyulaştırmak istiyorum , oylamaya sunulmuşturCADIARZU
bob kesim sana çok yakışır nilüfertzemuszemus
resim ekledim bu arada kızlarCADIARZU
bence de bob kesim sana çok yakışır nilüfert.
seninki gibi canım ama senden baya bi açık dur fotoyu tekrar deniyim (resimdeki gibi yaptırıcam)
canım ben bu rengi çok kullandım çok kullanışlı bir renk yalnız, tek boyayla asla böyle olmaz, röfle var bu renkte, röfleyle aynısı olur ancak.
kızlar naber ben geldim çok hastayım sabah kalktım off baya kötüyüm ağla ağla içim çıktı ben hastalanınca depresyonada giriyorumda öööle deli deli oturup niye hasta oldum diye ağlarım sonra uyumuşum yine yeni uyandım kafam kalkmıyor birasdan doktora gidiyorum evdeki ilaç fayda etmedi boğazım feciii offf geçmişide okuyamadım gelince okurum artık bir tek anchusanın mesajına cvp yazabildim cnm pepper msjımı aldınmı kabızlık için yap mutlaka daha fazla duramayacağım bi banyo yapıp çıkacağım görüşürüs akşamüstü gelirim öpüyorum hepiniziiii :2:
geçmiş olsun canım, ameliyatı da o kadar stres etme, rahatlıycağın için keyif al bence. ameliyat kolay zaten, bir tek sonradan bir kaç gün ağrı oluyor ağrı kesici falan içince o da sorun olmaz sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?