50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar yagsiz izgara seklinde soslu tavuk nasil yapabilirim ??

tavada olur mu?

firinda yapamicam aksam vakit az, pismez... taada da yagda kizartmak istemiyorum

var mi tarifi olan

canım ızgara tavalar var ya, ben onlarla yapıyorum çok pratik oluyor yağsız ızgara tadında. al onlardan bir tane artık marketlerde bile var, işin kolaylaşsın ben köfteleri etleri hep öyle yapıyorum.

Canım sana kesinlikle fırım poşeti öneririm daha akşam yaptım süper oluyo kendi yayıyla pişiyo ve yumuşacık oluyo.

canim firin posetiyle gec olur;
bu aralar trafik cok , 19.20 gibi evde oluyorum ben, el yuz yika deken 19.30 da mutfaga giriyorum,
30 dakikam var iftara kadar :-((

canım ızgara tavalar var ya, ben onlarla yapıyorum çok pratik oluyor yağsız ızgara tadında. al onlardan bir tane artık marketlerde bile var, işin kolaylaşsın ben köfteleri etleri hep öyle yapıyorum.

yaaa, hic yagsiz yapismadan pisiyor mu onlardaa
alirim alirim.

bugunluk napsam ki.

canımmm benim yapma allaşkına.
Allah beterinden kötü hastalılardan saklasın. niye depresyona giriyorsun yahu

yaaa, hic yagsiz yapismadan pisiyor mu onlardaa
alirim alirim.

bugunluk napsam ki.

yapışmıyor canım teflon ya da döküm oluyor süper oluyor.

evinde ne malzeme var bilmiyorum, konservelerin varsa fasuyle barbunya falan onlar çabuk pişer, pilav cacık yaparsın yanına. ya da dondurulmuş temizlenmiş ıspanaklardan al o da çabuk ve güzel oluyor yoğurtla falan yanına da makarna yaparsın.
hazır mantı yapabilirsin, yanına çorba ve salatayla.. ilk aklıma bunlar geldi kolay olaraktan.

sagol canim benimm
alirim ben onlardan

benim corbam var, pilavim da var.
araya tavuk cekti canim nedense, bir de anchusa odev verdi ya, bugun et ye dedi.

pilavin yanina tavuk yapayim dedim ben de, olmadi az yagli tavada yaparim.

dondurucu da ayiklanmis sebzelerim var aslinda (kaak, fasulye, patlican )
ama canim et turu istedi bugun .. :-(

sen regl oldun mu cnm?? aklima geldi

ayy canım ya 30dakikacık.
gel sen bugün kocanla dışarda ye.
o tavuğuda akşam eve gidince pişir isteğin gibi.
yarıan ısıtırsın.

hımm
canım ozaman sana tavsiyem göğüs eti alman böylelikle yağsız teflon tavada ince fleto halinde sosla pişirebilirsin çabucak.

yada önce haşlayıp sonra didersin tavukları yine teflonda nar ekşisi,kekik,karabiber,kırmızı biber fesleğen,tuzla harmanlayıp 1 damlacık yağla(tatversin)hafif kızarana kadar pişirirsin

tavuk but ise ozamanda haşlayıp baharatlayıp tepsiyle fırına verirsin üstü kızarır

evet evet arada et yemek lazım.
hatta bazen öle çekerki benim canım et sırf yemek isterim. hani bi yemeğin içinde falan değil.direk sade et.
canım tavuğun göğüsse direk kızart.ince ince doğra

hımmm süper özetlemişsin arkadaşım walla

hımmm süper özetlemişsin arkadaşım walla

valla ben 2.seçeneği sık yaparım da ondan bide fırına patates dilimleri atarsın yanında süper olur tavuğun tabi yapışmasın diye azcık yağlıcan o yüzde poşet süper oluyo hiç yağsız ve kendi buharıyla piştiği için içleri yumuşacık oluyo

ayy canım ya 30dakikacık.
gel sen bugün kocanla dışarda ye.
o tavuğuda akşam eve gidince pişir isteğin gibi.
yarıan ısıtırsın.

ayy valla ben bu ramazanda yemek yetistirmekten biktim;
heraksam duzenli yemek yordu beni
(Allah gunah yazmasin)

onceden de yapiyordum ama bu kadar kapsamli gerekmiyordu, bir ana yemek yapsam bir salata yetebiliyordu;
arada cok cesitli yapiyosam arada guzel bi soslu makarna yapiveriyordum

simdi corbasi, salatasi yemegi, pilavi hepsi olacak illa...

yaparim biseyler sagolun kizlarrr.

yarin ve onurgun iftara davetliyiz neyse ki hihoyyytzemuszemus

ohh hadi 2 gün rahatsın bizde yarın iftara davetliyiz cumarteside dışarı götürteyim bari kocamasempatiksalakcinni

yok daha olmadım tatil planı da yapamadım o yüzden ne yapsam bilemiyorum adaçayı falan içsem mi acaba?

evet lanchesiscime katılıyorum bende ızgara tava kullanırım...aluminyum dökümlerden...baharatla harmanlarım tavuğu..beyaz etini yapacaksam hafif yağlarım eti 1 tatlı kaşığı ile...sonrada çozzzzzzzz....afiyet olsun...
kızlar ben inşallah tatilde olacam..Allahım kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin..ordan menülerimi yazabilrisem yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…