Ben geldim
canım ben bu rengi çok kullandım çok kullanışlı bir renk yalnız, tek boyayla asla böyle olmaz, röfle var bu renkte, röfleyle aynısı olur ancak.
.
kizlar yagsiz izgara seklinde soslu tavuk nasil yapabilirim ??
tavada olur mu?
firinda yapamicam aksam vakit az, pismez... taada da yagda kizartmak istemiyorum
var mi tarifi olan
boya röfle farketmez böyle olsun yeterkiii:Saruboceq:
olur olur iyi bir kuaföre git, zor bir renk değil yani.
Canım sana kesinlikle fırım poşeti öneririm daha akşam yaptım süper oluyo kendi yayıyla pişiyo ve yumuşacık oluyo.
canım ızgara tavalar var ya, ben onlarla yapıyorum çok pratik oluyor yağsız ızgara tadında. al onlardan bir tane artık marketlerde bile var, işin kolaylaşsın ben köfteleri etleri hep öyle yapıyorum.
kızlar naber ben geldim çok hastayım sabah kalktım off baya kötüyüm ağla ağla içim çıktı ben hastalanınca depresyonada giriyorumda öööle deli deli oturup niye hasta oldum diye ağlarım sonra uyumuşum yine yeni uyandım kafam kalkmıyor birasdan doktora gidiyorum evdeki ilaç fayda etmedi boğazım feciii offf geçmişide okuyamadım gelince okurum artık bir tek anchusanın mesajına cvp yazabildim cnm pepper msjımı aldınmı kabızlık için yap mutlaka daha fazla duramayacağım bi banyo yapıp çıkacağım görüşürüs akşamüstü gelirim öpüyorum hepiniziiii :2:
yaaa, hic yagsiz yapismadan pisiyor mu onlardaa
alirim alirim.
bugunluk napsam ki.
yapışmıyor canım teflon ya da döküm oluyor süper oluyor.
evinde ne malzeme var bilmiyorum, konservelerin varsa fasuyle barbunya falan onlar çabuk pişer, pilav cacık yaparsın yanına. ya da dondurulmuş temizlenmiş ıspanaklardan al o da çabuk ve güzel oluyor yoğurtla falan yanına da makarna yaparsın.
hazır mantı yapabilirsin, yanına çorba ve salatayla.. ilk aklıma bunlar geldi kolay olaraktan.
canim firin posetiyle gec olur;
bu aralar trafik cok , 19.20 gibi evde oluyorum ben, el yuz yika deken 19.30 da mutfaga giriyorum,
30 dakikam var iftara kadar :-((
alirim alirim.
bugunluk napsam ki.
canim firin posetiyle gec olur;
bu aralar trafik cok , 19.20 gibi evde oluyorum ben, el yuz yika deken 19.30 da mutfaga giriyorum,
30 dakikam var iftara kadar :-((
alirim alirim.
bugunluk napsam ki.
sagol canim benimm
alirim ben onlardan
benim corbam var, pilavim da var.
araya tavuk cekti canim nedense, bir de anchusa odev verdi ya, bugun et ye dedi.
pilavin yanina tavuk yapayim dedim ben de, olmadi az yagli tavada yaparim.
dondurucu da ayiklanmis sebzelerim var aslinda (kaak, fasulye, patlican )
ama canim et turu istedi bugun .. :-(
sen regl oldun mu cnm?? aklima geldi
hımm
canım ozaman sana tavsiyem göğüs eti alman böylelikle yağsız teflon tavada ince fleto halinde sosla pişirebilirsin çabucak.
yada önce haşlayıp sonra didersin tavukları yine teflonda nar ekşisi,kekik,karabiber,kırmızı biber fesleğen,tuzla harmanlayıp 1 damlacık yağla(tatversin)hafif kızarana kadar pişirirsin
tavuk but ise ozamanda haşlayıp baharatlayıp tepsiyle fırına verirsin üstü kızarır
hımmm süper özetlemişsin arkadaşım walla
ayy canım ya 30dakikacık.
gel sen bugün kocanla dışarda ye.
o tavuğuda akşam eve gidince pişir isteğin gibi.
yarıan ısıtırsın.
hımm
canım ozaman sana tavsiyem göğüs eti alman böylelikle yağsız teflon tavada ince fleto halinde sosla pişirebilirsin çabucak.
yada önce haşlayıp sonra didersin tavukları yine teflonda nar ekşisi,kekik,karabiber,kırmızı biber fesleğen,tuzla harmanlayıp 1 damlacık yağla(tatversin)hafif kızarana kadar pişirirsin
tavuk but ise ozamanda haşlayıp baharatlayıp tepsiyle fırına verirsin üstü kızarır
ayy valla ben bu ramazanda yemek yetistirmekten biktim;
heraksam duzenli yemek yordu beni
(Allah gunah yazmasin)
onceden de yapiyordum ama bu kadar kapsamli gerekmiyordu, bir ana yemek yapsam bir salata yetebiliyordu;
arada cok cesitli yapiyosam arada guzel bi soslu makarna yapiveriyordum
simdi corbasi, salatasi yemegi, pilavi hepsi olacak illa...
yaparim biseyler sagolun kizlarrr.
yarin ve onurgun iftara davetliyiz neyse ki hihoyyytzemuszemus
sagol canim benimm
alirim ben onlardan
benim corbam var, pilavim da var.
araya tavuk cekti canim nedense, bir de anchusa odev verdi ya, bugun et ye dedi.
pilavin yanina tavuk yapayim dedim ben de, olmadi az yagli tavada yaparim.
dondurucu da ayiklanmis sebzelerim var aslinda (kaak, fasulye, patlican )
ama canim et turu istedi bugun .. :-(
sen regl oldun mu cnm?? aklima geldi
canım ızgara tavalar var ya, ben onlarla yapıyorum çok pratik oluyor yağsız ızgara tadında. al onlardan bir tane artık marketlerde bile var, işin kolaylaşsın ben köfteleri etleri hep öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?