50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin tuannaaa.s....boyun kaç???? birde kilo çizelgesi hazırlarsan takip etmemiz kolay oluyor

günaydın kızlar koçunuz konuşuyor:)
yazılardanda anlaşıldığı gibi biraz boşvermişlik var...ben dahil...
ama bu hafta ve ilerleyen zamanlarda daha bi azimle asılmamız lazım istikrarlı olmalıyız önümüz kış şimdi veremesek kiloları sonra teker teker almaya başlarız ona göre....
bu yzden uygun menü ve yeterli miktarda egzersizlerle tamamlayıp verecez.ok ....güzel menüler bekliyom....herkes gram dahi olsa kilo verecek bu hafta karışmam yoksa...

harika bi liste olmuş anchusacım ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile3

selam kızlar.listede yokum.biliyorsunuz ben 3-4 haftada bir haftada tartılıyorum.3 hafta içerisinde kesin kilo bilidirmi yaparım ama listeden çıkmam.

son 3-4 gündür çok kötü beslendim.dün arkadaştaydım feci yedim.akşama eşimin arkadaşlarıyla dışarı çıktık.yine yedim yedimm. ama bugün iyiyim. düzenli besleneceğim artık.oranje koçluğun hayırlı olsun hepimize.

bugün yediklerim

sabah: klasik kahvaltı

ara: sütlü müsli

ara: 1 armut

ara: yeşil çay

akşama: taze fasulye ,ayran ve salata var

menun güzel ama az gibi..öğlende bişiler yeseydin azda olsa olurdu ama güzel ve hafif...devam...

bende bugunkı menumu yazayım

Kahvaltı:1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
domates,salata
3 yesil 3 siyah zeytin
2 kasık menemen (ama cok cok az yaglı)

Ogle: 1 kasık bulgur pilavı
1 adet hiç yagsız mucver

Ara: 1 bardak portakal-havuc suyu

Ara:3 adet fıstıklı dürüm baklava ve bır bardak siyah cay ( toplam 12 mil yürüdüğüm için bunu yeme hakkım oldugunu düşündüm, aylardır yemiyordum da)

Aksam: Izgara balık ve yagsız salata

Evet baklavayı yememeliydim ama iyi spor yaptığım için içim rahat.. Karaköydeki güllüoğlunun önünden geçilirde bu baklava yenmez mi hiç?????

hosgeldin..bizim dediğimizi yapıp yaptığımızı yapmazsan hemen olursun 55...
oh beee. bizi gaza getir koooooç..
harika bi liste olmuş anchusacım ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile3
rica ederim spatzcık
canım senin evde tartı yoktu di mi??tamam o zaman sen tartı alana kadar sana ayrıcalık tanırız.

zeytinler fazla gibi...ben çok sevmeme rağmen zeytinin kilo vermede tam bi düşman olduğunu duyduğumdan beri 2-3 ü geçmiyo oda haftada bir falan....neyse menün güzel tabiki canımızın istediğini de yemeliyiz ama dediğin gibi hak ettiysek oda çok az olmak şartıyla...spora devam....bende balık yapayım aklıma gelmişken ama p.tesi günü...

bende yediklerimi yazayım bugün cozuttum ama çok yemedim gerçekten..
sabah klasik kahvaltı aç kalktım gibi gene ama yetti.
arada 2 erik.
öğlen:
4 adet köfte,
6-7 elma dilim patates kızartma.
3 ince dilim patlıcan kızartma.
bir bardak ayran.çok az ekmek.(bazlama çeyrek dilim.)
akşam:
kavun-üzüm den oluşan meyve .
3 ç.b. çay.(baş ağrım çok vardı sırf o yüzden içtim ilaç gibi geliyo bana:)
bu saatten sonrada bişi yemem artık...

öğlende kısa bi yürüyüş site içerisinde....gerisi tembellik...ama yarın telafi edicem bu gün eşim evde ondan pek kendime zaman ayıramadım.

bende de tartı yoktu en sonunda aldım fakirin dijital olanından.ama hiç memnun değilim sürekli değişik ölçüyo..sinir oldum bilsem eski tarz ibreli olanlardan alırdım hem ucuz hem şaşmıyo...pişman oldum ama idare ediyom...

Menüm,
Sabah(geç kalktım öğlende sayılır)
2 dlm kızarmış ekmek
domates,
5 zeytin
kk peynir,
1 çk reçel

ara
sıkam portakal suyu

akşam
7 nauget
12-13 parmak patates

ara
1 avuç çekirdek(bu ara çekirdeğe sardık dizi vs derken)

zeytin bir tek haftasonu yiyorum ama ben.. hafta içi koklamıyorum bile......(hemen de savunmaya gecerim)

ama gun içinde kilomuz değisebiliyor. benimki tefal.. o da degisik cikarabiliyor gun icerisinde. ibreli tartilarda gram degisimini gormek neredeyse imkansız. alışırsın yakında

bilmiyorumkismilebu aralıkta kimse kilolu sayılmaz aslında..
ne bileyim yani ellili kilolar okadar da kötü durmuyordur herhalde..
bence çok sorun üzüntü yapmayın kendinize çok üste doğru tırmanmadıkca..
ben 1.60 boyunda 52 kiloyum..
ve inanırmısınız 55-56 kilo olduğum dönemlerim oldu..aklinialirimsmile
arkadslarım ve sevgilim de dahil o halimi istiyor..
kilo çok asırı olmazsa yakışıyor bence insana..
şuan giydiğim hiçbirşeyi tam dolduramıyorum..:sinifsinif:
ama çabalayan ve isteyen tüm arkadslara da basarılar..
herşey sağlık için..sağlıklı ideal olduktan sonrasını zorlamayın bence..
allah korusun hastalık olarak kalıreyvahedigeldismile

buda benim menü koçumm
sabah yarım elma,
ara yarım simit 1 bardak çay( dışardaydım geçiştirdim böyle.
öğlen 2 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt 2 kanat
ara yarım kalan simitimi evde yedim yanında yarım bardak kola eşliğinde

akşam çozuttum kocaman bi porsiyon yoğurtlu makarna ve 2 dilim karpuz

ara bi mandalina

spor olarak alışveriş

hoşgeldiniz....
anaaaammm elisopalı koççççklava:....:))
ooohhh haketmiş yemişsin afiyet olsun bende dün ödül olarak sufle yemiştim...

sağlık olsunda gerisi mühim değil doğru ama sağlık içinde düzenli beslenme gerekiyo işte

koçum bildiricek bir menüm yokkkk üzgünüm....
sabah k-fleks 0 yağlı sütle
öğle 4 5 adet lokma
akşam çeyrek elma armut portakal
bana bir haller oluyor hiç acıkmıyorum yemeğede gerçi fırsat bulamıyorum buara....

günaydın bayanlar..
ben geldim.. düğünü balayını yaptım geldim..
51 kilo ile gelinlik giydim.. yalnız balayında aldım sanırım göbeğim çıktı çok fena bende hemen toparlamaya başlıyorum artık..

hayırlı olsun kuzu. dikkat edersen hemen verirsin. evliliğin ilk yılı insana bir haller oluyor. rahata eriyorsun sanırım ,hiç farketmeden geliyor kilolar. ben ilk balayında almıştım. gelen kilolar umrumda bile olmamıştı. 1 yılda 4-5 kilo almışım,yaz gelince aklım başıma geldi.şimdi gram gram vermeye çalışıyorum.

dün akşam taze fasulye ,salata, ayran vardı menümde.ama akşam dışarı çıktık fasulye bugüne kaldı. dışarda domates çorbası çk tuzluydu (, salata ,ayran ve 1 dilim kepekekmeği ile 2-3 parça edirne ciğer yedim.ben kendime almadım, eşimden tırtıkladım biraz.

bugün de geç kalktım. klasik kahvaltı yaptım daha birşey yemedim.meyve yerim birazdan

güzel menü..sporunu da ayrıca beğendim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…