merhaba kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum benide eklermisiniz acaba ben de 58 kiloyum hedfim 55 olmak.son 3 kilomu sizinle beraber vermek istiyorum.68 kilodan düştüm bu kiloya ve artık kendimi daha iyi hissediyorum ama son kilolarımı vermekte zorlanıyorum çünkü artık bi rahatlama geldi nasıl olsa veririm diye daha rahat yiyorum bundan vazgeçmeliyim yoksa eski halime dönücem allah korusun:
aaa istiyormuydun sen bebek.
O zaman guzel haberlerini bekliyoruzzz..
Yeni bildirimleri pazartesiye kadar dahil ediyoruz. cuma gunu kilo bildirim gunumuz olsa da bahanesi olanlar pazartesiye kadar bildirim yapabilirler. Uc hafta arka arkaya bildirim yapmayan arkadaslari listeye dahil etmiyoruz. Bu hafta toplam 5 kilo 600 gram verildi... Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
leylaela 61-59.5= 1 kg 500 gram vermis
fznb 57.3- 56.1= 1 kg 200 gr vermis
peacock 58.4-57.5= 900 gr vermis
oranje 53.2- 52.4= 800 gr vermis
Lachesis 57.6- 57.1= 500 gr vermis
yasemn76 55.7- 54.9= 500 gr vermis
ndrcn 58.1- 57.6= 500 gr vermis
--------------------------------------------------------------------------------------------
peppermint 53.9 -53.9 o simdi regli
sPatz 51.9- 51.9 zaten artik vermesine de gerek yok
ulkerk 57-57 bu hafta yerinde duruyor..
---------------------------------------------------------------------------------------------
suleulku 54.4- 54.5= 100 gr almis
anchusa 51.7- 52.6= 900 gr almis (tarti bozulmus olabilir, ustelik hersey dahil tatilden geldi.... bahanesi cooook)
selam kızlar.listede yokum.biliyorsunuz ben 3-4 haftada bir haftada tartılıyorum.3 hafta içerisinde kesin kilo bilidirmi yaparım ama listeden çıkmam.
son 3-4 gündür çok kötü beslendim.dün arkadaştaydım feci yedim.akşama eşimin arkadaşlarıyla dışarı çıktık.yine yedim yedimm. ama bugün iyiyim. düzenli besleneceğim artık.oranje koçluğun hayırlı olsun hepimize.
bugün yediklerim
sabah: klasik kahvaltı
ara: sütlü müsli
ara: 1 armut
ara: yeşil çay
akşama: taze fasulye ,ayran ve salata var
hosgeldin..bizim dediğimizi yapıp yaptığımızı yapmazsan hemen olursun 55...merhaba kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum benide eklermisiniz acaba ben de 58 kiloyum hedfim 55 olmak.son 3 kilomu sizinle beraber vermek istiyorum.68 kilodan düştüm bu kiloya ve artık kendimi daha iyi hissediyorum ama son kilolarımı vermekte zorlanıyorum çünkü artık bi rahatlama geldi nasıl olsa veririm diye daha rahat yiyorum bundan vazgeçmeliyim yoksa eski halime dönücem allah korusun:
oh beee. bizi gaza getir koooooç..günaydın kızlar koçunuz konuşuyor:)
yazılardanda anlaşıldığı gibi biraz boşvermişlik var...ben dahil...
ama bu hafta ve ilerleyen zamanlarda daha bi azimle asılmamız lazım istikrarlı olmalıyız önümüz kış şimdi veremesek kiloları sonra teker teker almaya başlarız ona göre....
bu yzden uygun menü ve yeterli miktarda egzersizlerle tamamlayıp verecez.ok ....güzel menüler bekliyom....herkes gram dahi olsa kilo verecek bu hafta karışmam yoksa...
rica ederim spatzcıkharika bi liste olmuş anchusacım ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile3
canım senin evde tartı yoktu di mi??tamam o zaman sen tartı alana kadar sana ayrıcalık tanırız.selam kızlar.listede yokum.biliyorsunuz ben 3-4 haftada bir haftada tartılıyorum.3 hafta içerisinde kesin kilo bilidirmi yaparım ama listeden çıkmam.
son 3-4 gündür çok kötü beslendim.dün arkadaştaydım feci yedim.akşama eşimin arkadaşlarıyla dışarı çıktık.yine yedim yedimm. ama bugün iyiyim. düzenli besleneceğim artık.oranje koçluğun hayırlı olsun hepimize.
bugün yediklerim
sabah: klasik kahvaltı
ara: sütlü müsli
ara: 1 armut
ara: yeşil çay
akşama: taze fasulye ,ayran ve salata var
bende bugunkı menumu yazayım
Kahvaltı:1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
domates,salata
3 yesil 3 siyah zeytin
2 kasık menemen (ama cok cok az yaglı)
Ogle: 1 kasık bulgur pilavı
1 adet hiç yagsız mucver
Ara: 1 bardak portakal-havuc suyu
Ara:3 adet fıstıklı dürüm baklava ve bır bardak siyah cay ( toplam 12 mil yürüdüğüm için bunu yeme hakkım oldugunu düşündüm, aylardır yemiyordum da)
Aksam: Izgara balık ve yagsız salata
Evet baklavayı yememeliydim ama iyi spor yaptığım için içim rahat.. Karaköydeki güllüoğlunun önünden geçilirde bu baklava yenmez mi hiç?????
zeytin bir tek haftasonu yiyorum ama ben.. hafta içi koklamıyorum bile......(hemen de savunmaya gecerim)zeytinler fazla gibi...ben çok sevmeme rağmen zeytinin kilo vermede tam bi düşman olduğunu duyduğumdan beri 2-3 ü geçmiyo oda haftada bir falan....neyse menün güzel tabiki canımızın istediğini de yemeliyiz ama dediğin gibi hak ettiysek oda çok az olmak şartıyla...spora devam....bende balık yapayım aklıma gelmişken ama p.tesi günü...
bende de tartı yoktu en sonunda aldım fakirin dijital olanından.ama hiç memnun değilim sürekli değişik ölçüyo..sinir oldum bilsem eski tarz ibreli olanlardan alırdım hem ucuz hem şaşmıyo...pişman oldum ama idare ediyom...
hoşgeldiniz....merhaba kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum benide eklermisiniz acaba ben de 58 kiloyum hedfim 55 olmak.son 3 kilomu sizinle beraber vermek istiyorum.68 kilodan düştüm bu kiloya ve artık kendimi daha iyi hissediyorum ama son kilolarımı vermekte zorlanıyorum çünkü artık bi rahatlama geldi nasıl olsa veririm diye daha rahat yiyorum bundan vazgeçmeliyim yoksa eski halime dönücem allah korusun:
anaaaammm elisopalı koççççgünaydın kızlar koçunuz konuşuyor:)
yazılardanda anlaşıldığı gibi biraz boşvermişlik var...ben dahil...
ama bu hafta ve ilerleyen zamanlarda daha bi azimle asılmamız lazım istikrarlı olmalıyız önümüz kış şimdi veremesek kiloları sonra teker teker almaya başlarız ona göre....
bu yzden uygun menü ve yeterli miktarda egzersizlerle tamamlayıp verecez.ok ....güzel menüler bekliyom....herkes gram dahi olsa kilo verecek bu hafta karışmam yoksa...
ooohhh haketmiş yemişsin afiyet olsun bende dün ödül olarak sufle yemiştim...bende bugunkı menumu yazayım
Kahvaltı:1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
domates,salata
3 yesil 3 siyah zeytin
2 kasık menemen (ama cok cok az yaglı)
Ogle: 1 kasık bulgur pilavı
1 adet hiç yagsız mucver
Ara: 1 bardak portakal-havuc suyu
Ara:3 adet fıstıklı dürüm baklava ve bır bardak siyah cay ( toplam 12 mil yürüdüğüm için bunu yeme hakkım oldugunu düşündüm, aylardır yemiyordum da)
Aksam: Izgara balık ve yagsız salata
Evet baklavayı yememeliydim ama iyi spor yaptığım için içim rahat.. Karaköydeki güllüoğlunun önünden geçilirde bu baklava yenmez mi hiç?????
bilmiyorumkismilebu aralıkta kimse kilolu sayılmaz aslında..
ne bileyim yani ellili kilolar okadar da kötü durmuyordur herhalde..
bence çok sorun üzüntü yapmayın kendinize çok üste doğru tırmanmadıkca..
ben 1.60 boyunda 52 kiloyum..
ve inanırmısınız 55-56 kilo olduğum dönemlerim oldu..aklinialirimsmile
arkadslarım ve sevgilim de dahil o halimi istiyor..
kilo çok asırı olmazsa yakışıyor bence insana..
şuan giydiğim hiçbirşeyi tam dolduramıyorum..:sinifsinif:
ama çabalayan ve isteyen tüm arkadslara da basarılar..
herşey sağlık için..sağlıklı ideal olduktan sonrasını zorlamayın bence..
allah korusun hastalık olarak kalıreyvahedigeldismile
buda benim menü koçumm
sabah yarım elma,
ara yarım simit 1 bardak çay( dışardaydım geçiştirdim böyle.
öğlen 2 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt 2 kanat
ara yarım kalan simitimi evde yedim yanında yarım bardak kola eşliğinde
akşam çozuttum kocaman bi porsiyon yoğurtlu makarna ve 2 dilim karpuz
ara bi mandalina
spor olarak alışveriş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?