iyiyim yasemincim sen nasılsın?
uzun zamandır girmiyodum özlemişim kk yı ve sizleri yaa kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba yaa var ya ben anlamadım :) reglimin 2. günündeyim bu hafta ne spor yapabildim ne diyet doğrudüzgün ama 600 gr vrmişim nasıl oldu anlamadım
saol canım :sinifsinif:pardon 500 gr..
yaseminim çok geçmiş olsun cnm yaa Allah yardımcınız olsun..Çok üzüldüm
teşekkürlercok gecmis olsun
aaa sağol canım
eşine büyük geçmiş olsun
çatladımı noldu kırıldımı
ayyy tüh
sağol canım benimopuyorumnanaktançok geçmiş olsun yasemincim.
.
lachesis folicplus verdi eczaci bana,
icinde baska vitaminler de var dedi.
cnm sen gunde kac tane iciyodun, bana gunde3 dedi eczaci ama ben 1 tane icmeyi dusunuyorum ??
canimmm gecmis olsun sana,
ben de duymamistim rahatsizlandigini.
cnm cok zayifladin; soyle vitaminli seylerden kendini zorla yemeye calis
trufcum hayırlı olsun cnm ,oranje istiyorsun sanırım darısı sana inş.İnş 1-2 sene sonra da banasizi görünce özeniyorum valla ama 4 aylık evliyim henüz
bende iyiyim canım uzun süredir yoğun bir dönem geçiriyorum kafamçokkarıştı
buralar bu ara sakin gdiyo
koşuşturdun ya çok ondan dır canım
saol canım :sinifsinif:
teşekkürler
yok tatlım yumuşak doku zedelenmesi
bizde ilk gün önemsemedik jellerle falan idare ettik ama 2 günü dr a gittim bişey yok gibi dedi
ama ağrı giderek şiddetlendi:bbo:
bugün ortapedi uzmanı tekrar film istedi ve alçıya aldı en az 1 hafta kalıcakmış:sm_confused:
sağol canım benimopuyorumnanaktan
ben bir tane içiyorum ama folic plus 3 tane içiliyormuş galiba.
ayyy nediyosun sn yaaa:))bende 5 li rakamları görmeye çalışıyorum neyseki bu sabah başlangıcı yaptım vede gördüm ama 4 lü rakamlar benim 3 yıl öncemde evlenmedenki halimde kaldıboshayallersmile
selam,bende sizin gibi bir gidip bir gelenlerdenim ama bu sefer azimliyim gidersem hatır sormaya gelicem birdaha:))
bu kadar az kişi miyiz yaw?Kizlar haftanin kilo bildirimleri asagidaki gibidir. Fznb yi tebrik ediyoruz.Anchusa yi da (sahsim olur) haftanin bocegi ilan ediyorum. Bu hafta bize kocluk yapacak arkadasim oranje ye de sabirlar diliyorumm
Umarim onumuzdeki hafta hepimizi daha cok mutlu eden bir hafta olur.Toplamda forumda 3.5 kilo verildi
fznb 57.3- 56.1= 1 kg 200 gr vermis
oranje 53.2- 52.4= 800 gr vermis
Lachesis 57.6- 57.1= 500 gr vermis
yasemn76 55.7- 54.9= 500 gr vermis
ndrcn 58.1- 57.6= 500 gr vermis
--------------------------------------------------------------------------------------------
peppermint 53.9 -53.9 o simdi regli
sPatz 51.9- 51.9 zaten artik vermesine de gerek yok
---------------------------------------------------------------------------------------------
suleulku 54.4- 54.5= 100 gr almis
anchusa 51.7- 53.1= 1 kg 300 gr almis (tarti bozulmus olabilir, ustelik hersey dahil tatilden geldi.... bahanesi cooook)
kimse yapmiyor kilo bildirimi. Ciddiyetmizi iyice kaybettik...
Kizlar haftanin kilo bildirimleri asagidaki gibidir. Fznb yi tebrik ediyoruz.Anchusa yi da (sahsim olur) haftanin bocegi ilan ediyorum. Bu hafta bize kocluk yapacak arkadasim oranje ye de sabirlar diliyorumm
Umarim onumuzdeki hafta hepimizi daha cok mutlu eden bir hafta olur.Toplamda forumda 3.5 kilo verildi
Lachesis 57.6- 57.1= 500 gr vermis
--------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
anchusa 51.7- 53.1= 1 kg 300 gr almis (tarti bozulmus olabilir, ustelik hersey dahil tatilden geldi.... bahanesi cooook)
evet ya bişeyler yapmak lazım. 3 hafta üstüste kilo bildirimi yapmayanları kalıcı olarak çıkaralım listeden bence.
harika bir tarif kabağada bayılırım ayrıcaaaa:))kabagi ortadan ikiye boluyon kayik gibi icini oyuyorsun. bu kabak icini, beyaz peynir ve dere otu-maydonozu rondoda iyice cekip kayik seklindeki kabaklarin icine dolduruyorsun. ve firina atiyorsun....Hic yagsiz super bir diyet yemegi....bazilari once kabagi hasliyor ama ben haslamadan direk firinda daha cok seviyorum.
çoook geçmiş olsun ilk dönemler sıkıntılı oluyor umarım gemeli böyle geçmezmerhaba kızlar 3 gündür yoktum
hastanede yattım
dün çıktım
aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla çok sıvı kaybettim 2 gün
doktorum yatırdı
ve ertesi gün iyiydim her ihtimale karşı 2 gün daha yatırdı
7 lt lik serum yedim e daha iyi olmuyum mu?
ama çıkmadan grip oldum şimdi de gözüm kulağım akıyo
ıhlumur demledim onu içiyorum sürekli
Allah hayırlısını versin,gönlünüze göre olur umarım...kızlar bu arada bugün gebelik testi aldım.kadın bana adetinden 1 gün öncesi yapabilirsin dedi ama benim göğüsler adetime 18 gün kala ağrımaya hassaslaşmaya başladı.acaba regli olcam ondan mı yoksa bu kadar kısa zamanda belli edermi.reglim 8 ekimde çok merak ediyorum....son adetim 11 eylülde idi((
ben bazen eski bazen de yenilerden hatırladıysanız anladığım kadarıyla hoş olmuyan bişey yaşadınızkimseler yokmu yaa eskilerdenn :sinifsinif:
iyi fikir.....uygulamaya koymak lazim....
canim kilo bildirimi cuma olsun ama pazartesiye kadar esnetelim. ama pazartesiye kadar 3 hafta arka arka kilo bildirimi yapmayanlari da bir daha dahil etmeyelim. Herkesin isi gucu var o yuzden 3 gunluk bir tolerans taniyabiliriz. Pazartesiye kadar bildirenleri dahil edecegim listeye...harika bir tarif kabağada bayılırım ayrıcaaaa:))
çoook geçmiş olsun ilk dönemler sıkıntılı oluyor umarım gemeli böyle geçmez
ben enson bu topiğe girdiğimde siz düşünüyodunuz gebeliğ i,tebrik edrim 10 haftalık olmuşsunuz bile:))
Allah hayırlısını versin,gönlünüze göre olur umarım...
ben bazen eski bazen de yenilerden hatırladıysanız anladığım kadarıyla hoş olmuyan bişey yaşadınız(( geçmiş olsun
beni o uygulamaya dahil etmeyiin......:))
bugün anneme gitmek zorunda kaldım bildirim yapamadım bari şimdi yapayım
pazartesi 61 dim bu sabah 59.5
bugün menüm yok
toplamda azcık klasik kahvaltı akşamda sufle( şimdi çeyrek elma armut portakal
bugün beslenmeye pek vaktim olmadı
Yeni bildirimleri pazartesiye kadar dahil ediyoruz. cuma gunu kilo bildirim gunumuz olsa da bahanesi olanlar pazartesiye kadar bildirim yapabilirler. Uc hafta arka arkaya bildirim yapmayan arkadaslari listeye dahil etmiyoruz. Bu hafta toplam 5 kilo 600 gram verildi... Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
leylaela 61-59.5= 1 kg 500 gram vermis
peacock 58.4-57.5= 900 gr vermis
Lachesis 57.6- 57.1= 500 gr vermiş
ulkerk 57-57 bu hafta yerinde duruyor..
anchusa 51.7- 52.6= 900 gr almis (tarti bozulmus olabilir, ustelik hersey dahil tatilden geldi.... bahanesi cooook)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?