50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim yasemincim sen nasılsın?
uzun zamandır girmiyodum özlemişim kk yı ve sizleri yaa kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım uzun süredir yoğun bir dönem geçiriyorum kafamçokkarıştı
buralar bu ara sakin gdiyo

kızlar merhaba yaa var ya ben anlamadım :) reglimin 2. günündeyim bu hafta ne spor yapabildim ne diyet doğrudüzgün ama 600 gr vrmişim nasıl oldu anlamadım

koşuşturdun ya çok ondan dır canım
pardon 500 gr..

yaseminim çok geçmiş olsun cnm yaa Allah yardımcınız olsun..Çok üzüldüm
saol canım :sinifsinif:
cok gecmis olsun
teşekkürler

aaa sağol canım
eşine büyük geçmiş olsun
çatladımı noldu kırıldımı
ayyy tüh

yok tatlım yumuşak doku zedelenmesi
bizde ilk gün önemsemedik jellerle falan idare ettik ama 2 günü dr a gittim bişey yok gibi dedi
ama ağrı giderek şiddetlendi:bbo:

bugün ortapedi uzmanı tekrar film istedi ve alçıya aldı en az 1 hafta kalıcakmış:sm_confused:

çok geçmiş olsun yasemincim.

.
sağol canım benimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canimmm gecmis olsun sana,
ben de duymamistim rahatsizlandigini.

cnm cok zayifladin; soyle vitaminli seylerden kendini zorla yemeye calis

gebelikle ilgili bir durum canım
teşekkür ederim
sen de sıkma canını diycem ama işle ilgili bir mesele olunca
ben de çok sıkarım canımı boşver başka şeyler düşün mesela alışveriş yap

trufcum hayırlı olsun cnm ,oranje istiyorsun sanırım darısı sana inş.İnş 1-2 sene sonra da bana sizi görünce özeniyorum valla ama 4 aylık evliyim henüz

sağol canım sen daha çok yeniymişsin bence de biraz tadını çıkarın evlililiğn

aman şükür kırık filan yokmuş
yine de dikkat edin

ben bir tane içiyorum ama folic plus 3 tane içiliyormuş galiba.

folic plus 3 tane hepsini birdende içebilirsiniz
folbiol 1 tane

hamile kalmadan 3 ay öncesinden itibaren almaya başlamak lazım
3 ay da hamilelikte toplamda 6 ay
ama ne zaman hamile kalmayı bilemeyeceğni için planladığın tarihten 3 ay önce içsen daha iyi peppercim bence şimdi başla

Kizlar haftanin kilo bildirimleri asagidaki gibidir. Fznb yi tebrik ediyoruz.Anchusa yi da (sahsim olur) haftanin bocegi ilan ediyorum. Bu hafta bize kocluk yapacak arkadasim oranje ye de sabirlar diliyorumm
Umarim onumuzdeki hafta hepimizi daha cok mutlu eden bir hafta olur.Toplamda forumda 3.5 kilo verildi

fznb 57.3- 56.1= 1 kg 200 gr vermis

oranje 53.2- 52.4= 800 gr vermis

Lachesis 57.6- 57.1= 500 gr vermis

yasemn76 55.7- 54.9= 500 gr vermis

ndrcn 58.1- 57.6= 500 gr vermis

--------------------------------------------------------------------------------------------

peppermint 53.9 -53.9 o simdi regli

sPatz 51.9- 51.9 zaten artik vermesine de gerek yok

---------------------------------------------------------------------------------------------
suleulku 54.4- 54.5= 100 gr almis

anchusa 51.7- 53.1= 1 kg 300 gr almis (tarti bozulmus olabilir, ustelik hersey dahil tatilden geldi.... bahanesi cooook)

Son düzenleme:

:)))

evettt bugun resmı anlamda kendıme soz verdıgım dıyetımın ılk gunu...[

sabah 1 haslanmıs yumurtanın beyazı ve aceleyle evden çıkışş

vapurda bır pogaca

oglen etı form buskıvı

aksam smdı geldım eve 5 tane mandalına yemısımdır rahat :))

cok acıkırsam 1 kase yogurt yemeyı dusunuyorum.

/I]

bu kadar az kişi miyiz yaw?

hadi kızlar verelim şu kiloları nerdesiniz..

bugünkü menüm
sabah geç kaltım kilo vermemin şerefine tost yaptım kendime.bende artık gelenek olacak geçen haftada tost yapmıştım ödül olarak.kaşarlı sucuklu yağzız kepek ekmeğiyle.yarım bardak meyve suyu

ara bi şeftali

öğlen ve akşam bir arada saat 5 gibi: eşime çılbır yapmıştım ondan yedim 2 dilim ekmek eşliğinde.

ara bi mandalina ve bir ceviz

ara 2: küçük bi kase puding( henüz yemedim)

spor ab rocketimle mekik çekeceğim 10 dakika

kızlaar yarından itibaren 1 hafta evde izinliyim sonra da dersler başlıo okul gezileri bitti inş tabi bu hafta çağırmazlarsa..Kilo bildirimimi yaptım ama menü veremiyorum size uzun zamandır girmeye bile vaktim olmuyodu çünkü ama dönüyorum aranıza beklediğim büyük gün yarın :) beni sakın bırakmayın atmayın aranızdan

ellerine sağlık canım :) ama çok azız bu hafta

harika bir tarif kabağada bayılırım ayrıcaaaa:))
çoook geçmiş olsun ilk dönemler sıkıntılı oluyor umarım gemeli böyle geçmez
ben enson bu topiğe girdiğimde siz düşünüyodunuz gebeliğ i,tebrik edrim 10 haftalık olmuşsunuz bile:))
Allah hayırlısını versin,gönlünüze göre olur umarım...
kimseler yokmu yaa eskilerdenn :sinifsinif:
ben bazen eski bazen de yenilerden hatırladıysanız anladığım kadarıyla hoş olmuyan bişey yaşadınız(( geçmiş olsun
iyi fikir.....uygulamaya koymak lazim....

beni o uygulamaya dahil etmeyiin......:))
bugün anneme gitmek zorunda kaldım bildirim yapamadım bari şimdi yapayım
pazartesi 61 dim bu sabah 59.5
bugün menüm yok
toplamda azcık klasik kahvaltı akşamda sufle( şimdi çeyrek elma armut portakal
bugün beslenmeye pek vaktim olmadı

Herkeslere iyi akşamlar
Menüm
Sabah
müsli

ara
3 zeytin
kk peynir

öğlen
5 ad mercimek köftesi

ara
club sandviç

akşam
1 kase çorba
1 elma(buraya kadar iyi ama ya sonraaaaaaaaaaa)
1 avuç çekirdek
1 avuç beyaz leblebi
ve colaaaaaaaa 2 sb
:bbo:

Herkese merhebalar.Birkaç gündür takip edemiyorum.Okulla ilgili işlerim ve sınavım vardı.Açıkçası kafam oradaydı.Diyet konusunda hala istediğim düzeyde değilim.Biraz fazla yiyorum.Hatta bugün biraz abur cubur yedim:S Şimdi de pişman oldum:/ Sporumu düüzenli yaptım.Geçen perşembe başlamıştım.O zaman kilom 58.4 'tü ,şu an 57.5'im.Sadece 0.9 kg. Umduğumdan az ama okul başlayınca daha düzenli beslenicem galiba.Herkesi öpüyorum

58.4'ten 57.5'e düştüm : 0.9 kilo verdim

canim kilo bildirimi cuma olsun ama pazartesiye kadar esnetelim. ama pazartesiye kadar 3 hafta arka arka kilo bildirimi yapmayanlari da bir daha dahil etmeyelim. Herkesin isi gucu var o yuzden 3 gunluk bir tolerans taniyabiliriz. Pazartesiye kadar bildirenleri dahil edecegim listeye...

Yeni bildirimleri pazartesiye kadar dahil ediyoruz. cuma gunu kilo bildirim gunumuz olsa da bahanesi olanlar pazartesiye kadar bildirim yapabilirler. Uc hafta arka arkaya bildirim yapmayan arkadaslari listeye dahil etmiyoruz. Bu hafta toplam 5 kilo 600 gram verildi... Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

leylaela 61-59.5= 1 kg 500 gram vermis

fznb 57.3- 56.1= 1 kg 200 gr vermis

peacock 58.4-57.5= 900 gr vermis

oranje 53.2- 52.4= 800 gr vermis

Lachesis 57.6- 57.1= 500 gr vermis

yasemn76 55.7- 54.9= 500 gr vermis

ndrcn 58.1- 57.6= 500 gr vermis

--------------------------------------------------------------------------------------------

peppermint 53.9 -53.9 o simdi regli

sPatz 51.9- 51.9 zaten artik vermesine de gerek yok

ulkerk 57-57 bu hafta yerinde duruyor..

---------------------------------------------------------------------------------------------
suleulku 54.4- 54.5= 100 gr almis

anchusa 51.7- 52.6= 900 gr almis (tarti bozulmus olabilir, ustelik hersey dahil tatilden geldi.... bahanesi cooook)

Son düzenleme:

Elinize sağlık....Teşekkürler liste için, tüm arkadaşları tebrik ediyorum ve yeni haftamız hayırlı olsun diyorumkaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar....
anlaşıldı ozaman bildirim günlerimiz ve uymayanlara cezamız....:))
yeni hafta azimliii ve hafif olsunnnn inş....:))

merhaba kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum benide eklermisiniz acaba ben de 58 kiloyum hedfim 55 olmak.son 3 kilomu sizinle beraber vermek istiyorum.68 kilodan düştüm bu kiloya ve artık kendimi daha iyi hissediyorum ama son kilolarımı vermekte zorlanıyorum çünkü artık bi rahatlama geldi nasıl olsa veririm diye daha rahat yiyorum bundan vazgeçmeliyim yoksa eski halime dönücem allah korusun:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…