50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oofff jinekolog korkulum rüyammm ve buay yıllık kontrol randevum geldi,simir testini düşündükçe karnıma ağrılar giriyoreyvahedigeldismile
Ben bekarım ama jinekolaglar beni de çok geriyor.İleride nasıl gidip muayene olucam ben diye şimdiden stres yapıyorum.Çok haklısınız ama sağlık için yapmak zorundayız

yüzün çok mu küçüldü ne olduki tatlım, ben de biraz sarkma olmuştu, rocun bir kremini kullandım iyi geldi. istersen onu kullan, kullanmasan da normale döner merak etme

kıskanç misafir alsanaalsanasmile
bencedeealsanaalsanasmile

aaaaaaaa ohaoldumsmile

neysee ben bunları hiiiiiiç takmıyayım en iyisi
iyi geceler canım sağolasınŞeniz

bebeğini kucağına bile almamış, poz verme derdinde.
bir de fazla kilo almamak için 8 aylıkken sezaryenle doğurmuş çocuğu:S

Son düzenleme:
ayyy kocanız sizi herhalinizle beğenir merak atmeyin çatlasın diğerleri...hahahaaa
ama şu burun meselesi gerçek ben eski resimlerime bakıyorum 3 yıl önceki ozamanlar 48 kilolardaydım gerçekten burnum daha belirginmiş bazen şimdi daha iyi galiba falan diyorum amaaaa genede vericemmm gerçi hoş artık 48 asla olamamda 55 53 o civar bişey benim istediğim
evet ya burdaki destek çok güzel nezaman elimi cızzzz bişeye uzatsam aklıma sizler geliyosunuz vazgeçiyom hele bu hafta elimaşalı koç var daha da korkarım artım...:))

tabıkı bu senın yapınla alakalı bazıları yuzunden vermez bazıları ılk yuzunden verır bunun ıcın ne yapılabılır bılmıyrm fakat kocan begenmıyecek sozune katılmıyrm benım sevgılı kılon yok nıye ugrasyrsn falan dıyrdu sımdı pek de fark yok ama gobegım ve belım yaza gore daha kalın spor olmadıgı ıcın o da. şimdi de beyefendı aaa belın kalınlasmıs dedı bende verırım sorun degıl dedım tabı ver dedı cok sasırdım yaa hep elestırırdı benı sımdıkı tepkısını gorunce anladımkı erkekler zarıf bayanlardan daha cok hoslanıyrlar bence. yada zayıf gormeye alısınca aldıgın 1 kılo bıle artık gozlerıne hos gozukmuyrmu anlamadım

yüzün çok mu küçüldü ne olduki tatlım, ben de biraz sarkma olmuştu, rocun bir kremini kullandım iyi geldi. istersen onu kullan, kullanmasan da normale döner merak etme

yaa biraz uykusuzluk yada üzüntü hemen yüzümden belli oluyor

geçen haftaya kadar bakım yapıyordum aslında CADIARZU
olucak artık bunlar biraz daha fazla dikkat eymem lazım sanım kendime

yüz masajı falan yapmam gerek başka bişey toparlamaz bu yüzü:1ninca:

alahaşkına hamileliğini bile doya doya yaşıyamıyo bunlar
kaç aylık bu son falan olması lazım artık
ama sürekli spor yaptığı için nekadar enerjik ve sıkı görünüyo

dogum yapmısmı aaa bılmıyrdm yakında baslar programına:)) ama farkettım gobek var yıne kadına bak yaa dogum yaptı ve ıncecık hafıf gobek var

alkisalkisalkis süpersiniz maşallah daha da verirsiniz isterseniz. benim kuzenim doğumlarından sonra çok kilo almıştı valla 20 kiloya yakın verdi düzenli sporla. tabii belli bi sürede verdi bir buçuk iki senede falan. valla kaç senelik eşi bir kere daha aşık oldu kızcağıza

teşekkür ediyorum desteğiniz için. kesin kararlıyım 6 kilo kadar vermem lazım . seneye nasipse evlenmeyi düşünüyorum valla bu halde gelinlik bakamam. üst taraf yok gibi bişey 75'i zor dolduruyo. zaten büyük olan popom sınavlara hazırlık falan derken dev boyutlara ulaştı :roflol:

işte benim derdim de hep üstten vere vere bişey bırakmıyorum. aldım mı da alttan alıyorum kiloyu. çok gıcık bi şey yaa

Ben bekarım ama jinekolaglar beni de çok geriyor.İleride nasıl gidip muayene olucam ben diye şimdiden stres yapıyorum.Çok haklısınız ama sağlık için yapmak zorundayız
evet sağlık için mecbur gidicem bende,sende şimdiden sıkma kendini zamanı gelince yeterince kasıcan zaten
dogum yapmısmı aaa bılmıyrdm yakında baslar programına:)) ama farkettım gobek var yıne kadına bak yaa dogum yaptı ve ıncecık hafıf gobek var

bende bilmiyodum doğurduğu
pessss diyorum 8 aylık kilo almıyım diye sezeryanla doğum
dünyanın çivisi çıkmış

oncekı cocukda 7 kılo bunda 9 kılo almıs bencede son ay daha cok alabılırdı bunu bılerek de yapmıs olabılır zaten son 2 aydır kılo aldıran

Merhabalr yasemin76 yani tipik bir davranış diyeceğim ama yine de bu tip bayanları anlayamıyorum.Bence insanlar içlerindeki mutsuzlukları ve özgüven eksikliklerini bu yollarla belli ederler.Takip ediyorum yorumlarınız ;çok pozitif bir insansınız ve kaç kilo vermişsizsiniz.Kendize ve sağlığınıza özen gösteriyorsunuz.Daha da güzel görünmek için çabalıyorsunuz.Bence bunların hepsi imrenilecek özellikler.Bir keresinde bir arakadaşım söylemişti bilimsel bir makalede okumuş.Kadınlar diğer kadınları etkilemek için giyinip kuşanırmış, kendine bakarmış.Çünkü birbirlerini rakip olarak görürlermiş.Elbette tüm bayanlar için geçerli değil ama eminim hepimizin karşısına böyle insanlar çıkmıştır.
O yüzden bence bu sözlerin altında yazan asıl manayı görün ve gülümseyip geçin.Burnunuz konusuna gelince zannetmiyorum yani o kadar belli olacağını,hiç rastlamadım öyle bir şeye.Bence siz akrabanızın sözlerinden etkilenmişsiniz.Kocanız siiz beğenmiş ki evlenmiş hala da evlisiniz :) Bence hemen farklı şeyler yapın, güzel bir müzik dinleyin, güzel bir film izleyin,ayanay bakın verdiğiniz kiloları görün :) Yani o negatif enerjiyi ruhunuzdan ve evinizden kovun :) Yine tekrarlıyorum böyle insanlara gülüp geçinnnzemuszemus

manyak lık bu yaa:mymeka:

yaa zaten şimdi 1 kilo alsam hemmen sein yine yanlar büyüyor diyokaydirigubbakcemile3
hemmen kendine gel opersyonu başlıyoosırnaşık şey
bende başkalarını dinleyeceğimi zannetmiyorum 54 53 tamamgamyoncuiremsuderim artık
burnum uzarsa uzasın:teytey:

evet annemde öyle direk yüzden gidiyor kalça öylece duruyor:1shok:
yaa eşim eskisinden daha fazla ilgilenmeye başladı aslında

bence değer kaydirigubbakcemile2bayanssulusmile

kızlar gece gece ne kadar kalabalık topiciğimiz böyle. maşallah..

hepimize de maşallah ayrıca.zayıfız, çıtırız, güzeliz.kıskananlar çatlasın...dimi yasemin ablam yaaa?yolarım ben o misafirin saçını başınıkaydirigubbakcemile3

canım ben bunu yapıyorum haftada bir falan
http://www.kadinlarkulubu.com/pudra-fondoten-kapaticilar/138471-yuz-yogasi-resimli-anlatim.html

alahaşkına hamileliğini bile doya doya yaşıyamıyo bunlar
kaç aylık bu son falan olması lazım artık
ama sürekli spor yaptığı için nekadar enerjik ve sıkı görünüyo

evet doğum yapmış, akendi iyi gözüküyorda çocuk ne halde acaba, yazık.

Doğum yapan insanların formlarını korumalarının tek çaresi 8 aylıkken mi doğurmak? Onlarca ünlü insan var böyle yapan ben bir tek Ebru Şallı'yı biliyorum.Bence Ebru Şallı fiziği konusunda takıntılı.Estetik bağımlısı olmuş hayatının merkezini magazindeki pozları oluşturuyor.Yaptığı hemen hemen hiç bir şeyi beğenmiyorum sevdiğim tek şeyi yaptığı pilates programı.Bence bize pilatesi tanıttı.TV'deki diğer gündüz kuşağı programlarına kıyasla daha kaliteli ve öğretici :)

bende ebrunun pilatesi dışında hiçbişeyini takip etmem pilatesi hakını vererk yapıyor
onun derdi sorunu boşverinnnnn
o bebeğinin yüzüne bakıcak varsın kendi düşünsün
ben yatıyorum kızlar bebeşimin sabah erkenden kalk borusunu çalar bana ....
herkeze iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…