Ben bekarım ama jinekolaglar beni de çok geriyor.İleride nasıl gidip muayene olucam ben diye şimdiden stres yapıyorum.Çok haklısınız ama sağlık için yapmak zorundayızoofff jinekolog korkulum rüyammm ve buay yıllık kontrol randevum geldi,simir testini düşündükçe karnıma ağrılar giriyoreyvahedigeldismile
senağlama:çok üzgünüm:
onlar gitti aynaya bir baktım evet burnum uzamışşşşkafamçokkarıştı
yaa bde yetmiyormuş gibi kocan seni beğenmycek demezlermiii :1ninca:
bende mi sorum drek yüzden mi verdim ben:umursamaz: offffffffffffffffffffffffff
yaa birde bişey sorucam birkaç ay sonra yüzüm azıcık normale dönermi
hanii yeni verdim sayılır kiloyu ondan sordum:uhm:
bencedeealsanaalsanasmilekıskanç misafir alsanaalsanasmile
aaaaaaaa ohaoldumsmileyaa bu herkesin basına geliyr heralde bana daha burnun uzamıs demedıler ama ben kendım de farkettım yuz cokunce dogal olarak burnumuz daha da belırgınlesyr bırde ınsanların yası ılerledıkce burunları uzarmıs dıye duymustum tabı burnun normalse ne kadar kotu durabılırkı sız takmayın oo bana yazın neler neler dedıler ban resmen yuzun cokmus cırkınlesmıs bıle dedıler bende daha cok verecegım dedım:)))) sımdı kurban bayramı ıcın ugrasıyrm ınsaallah yazdan dah cok kılo verıp gıderım :)))
neyse ben yatyrm kızlar hepınıze ıyı geceler opuldunuzopuyorumnanaktan
ayyy kocanız sizi herhalinizle beğenir merak atmeyin çatlasın diğerleri...hahahaaasenağlama:çok üzgünüm:
evet ya burdaki destek çok güzel nezaman elimi cızzzz bişeye uzatsam aklıma sizler geliyosunuz vazgeçiyom hele bu hafta elimaşalı koç var daha da korkarım artım...:))merhabaa canım
yaaa çok güzel söyledin kaydirigubbakcemile5teşekkürlerŞeniz
eminim sizde vericeksiniz ben ortalama on senedir uğraşıyorum şu 1.5 senede 11 kilo verdim:kedi:
tabii kk de ve arkadaşlar sayesindeolumunekankayizsmile
yüzün çok mu küçüldü ne olduki tatlım, ben de biraz sarkma olmuştu, rocun bir kremini kullandım iyi geldi. istersen onu kullan, kullanmasan da normale döner merak etme
bebeğini kucağına bile almamış, poz verme derdinde.
bir de fazla kilo almamak için 8 aylıkken sezaryenle doğurmuş çocuğu:S
merhabaa canım
yaaa çok güzel söyledin kaydirigubbakcemile5teşekkürlerŞeniz
eminim sizde vericeksiniz ben ortalama on senedir uğraşıyorum şu 1.5 senede 11 kilo verdim:kedi:
tabii kk de ve arkadaşlar sayesindeolumunekankayizsmile
evet sağlık için mecbur gidicem bende,sende şimdiden sıkma kendini zamanı gelince yeterince kasıcan zatenBen bekarım ama jinekolaglar beni de çok geriyor.İleride nasıl gidip muayene olucam ben diye şimdiden stres yapıyorum.Çok haklısınız ama sağlık için yapmak zorundayız
dogum yapmısmı aaa bılmıyrdm yakında baslar programına:)) ama farkettım gobek var yıne kadına bak yaa dogum yaptı ve ıncecık hafıf gobek var
evet sağlık için mecbur gidicem bende,sende şimdiden sıkma kendini zamanı gelince yeterince kasıcan zaten
bende bilmiyodum doğurduğu
pessss diyorum 8 aylık kilo almıyım diye sezeryanla doğum
dünyanın çivisi çıkmış
manyak lık bu yaa:mymeka:bebeğini kucağına bile almamış, poz verme derdinde.
bir de fazla kilo almamak için 8 aylıkken sezaryenle doğurmuş çocuğu:S
ayyy kocanız sizi herhalinizle beğenir merak atmeyin çatlasın diğerleri...hahahaaa
ama şu burun meselesi gerçek ben eski resimlerime bakıyorum 3 yıl önceki ozamanlar 48 kilolardaydım gerçekten burnum daha belirginmiş bazen şimdi daha iyi galiba falan diyorum amaaaa genede vericemmm gerçi hoş artık 48 asla olamamda 55 53 o civar bişey benim istediğim
evet ya burdaki destek çok güzel nezaman elimi cızzzz bişeye uzatsam aklıma sizler geliyosunuz vazgeçiyom hele bu hafta elimaşalı koç var daha da korkarım artım...:))
tabıkı bu senın yapınla alakalı bazıları yuzunden vermez bazıları ılk yuzunden verır bunun ıcın ne yapılabılır bılmıyrm fakat kocan begenmıyecek sozune katılmıyrm benım sevgılı kılon yok nıye ugrasyrsn falan dıyrdu sımdı pek de fark yok ama gobegım ve belım yaza gore daha kalın spor olmadıgı ıcın o da. şimdi de beyefendı aaa belın kalınlasmıs dedı bende verırım sorun degıl dedım tabı ver dedı cok sasırdım yaa hep elestırırdı benı sımdıkı tepkısını gorunce anladımkı erkekler zarıf bayanlardan daha cok hoslanıyrlar bence. yada zayıf gormeye alısınca aldıgın 1 kılo bıle artık gozlerıne hos gozukmuyrmu anlamadım
yaa biraz uykusuzluk yada üzüntü hemen yüzümden belli oluyor
geçen haftaya kadar bakım yapıyordum aslında CADIARZU
olucak artık bunlar biraz daha fazla dikkat eymem lazım sanım kendime
yüz masajı falan yapmam gerek başka bişey toparlamaz bu yüzü:1ninca:
alahaşkına hamileliğini bile doya doya yaşıyamıyo bunlar
kaç aylık bu son falan olması lazım artık
ama sürekli spor yaptığı için nekadar enerjik ve sıkı görünüyo
dogum yapmısmı aaa bılmıyrdm yakında baslar programına:)) ama farkettım gobek var yıne kadına bak yaa dogum yaptı ve ıncecık hafıf gobek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?