alkisalkisalkis süpersiniz maşallah daha da verirsiniz isterseniz. benim kuzenim doğumlarından sonra çok kilo almıştı valla 20 kiloya yakın verdi düzenli sporla. tabii belli bi sürede verdi bir buçuk iki senede falan. valla kaç senelik eşi bir kere daha aşık oldu kızcağıza
teşekkür ediyorum desteğiniz için. kesin kararlıyım 6 kilo kadar vermem lazım . seneye nasipse evlenmeyi düşünüyorum valla bu halde gelinlik bakamam. üst taraf yok gibi bişey 75'i zor dolduruyo.zaten büyük olan popom sınavlara hazırlık falan derken dev boyutlara ulaştı :roflol:
işte benim derdim de hep üstten vere vere bişey bırakmıyorum. aldım mı da alttan alıyorum kiloyu. çok gıcık bi şey yaa
Merhabalr yasemin76 yani tipik bir davranış diyeceğim ama yine de bu tip bayanları anlayamıyorum.Bence insanlar içlerindeki mutsuzlukları ve özgüven eksikliklerini bu yollarla belli ederler.Takip ediyorum yorumlarınız ;çok pozitif bir insansınız ve kaç kilo vermişsizsiniz.Kendize ve sağlığınıza özen gösteriyorsunuz.Daha da güzel görünmek için çabalıyorsunuz.Bence bunların hepsi imrenilecek özellikler.Bir keresinde bir arakadaşım söylemişti bilimsel bir makalede okumuş.Kadınlar diğer kadınları etkilemek için giyinip kuşanırmış, kendine bakarmış.Çünkü birbirlerini rakip olarak görürlermiş.Elbette tüm bayanlar için geçerli değil ama eminim hepimizin karşısına böyle insanlar çıkmıştır.
O yüzden bence bu sözlerin altında yazan asıl manayı görün ve gülümseyip geçin.Burnunuz konusuna gelince zannetmiyorum yani o kadar belli olacağını,hiç rastlamadım öyle bir şeye.Bence siz akrabanızın sözlerinden etkilenmişsiniz.Kocanız siiz beğenmiş ki evlenmiş hala da evlisiniz :) Bence hemen farklı şeyler yapın, güzel bir müzik dinleyin, güzel bir film izleyin,ayanay bakın verdiğiniz kiloları görün :) Yani o negatif enerjiyi ruhunuzdan ve evinizden kovun :) Yine tekrarlıyorum böyle insanlara gülüp geçinnnzemuszemus
kızlar gece gece ne kadar kalabalık topiciğimiz böyle. maşallah..
hepimize de maşallah ayrıca.zayıfız, çıtırız, güzeliz.kıskananlar çatlasın...dimi yasemin ablam yaaa?yolarım ben o misafirin saçını başınıkaydirigubbakcemile3
canım ben bunu yapıyorum haftada bir falan
http://www.kadinlarkulubu.com/pudra-fondoten-kapaticilar/138471-yuz-yogasi-resimli-anlatim.html
tamamdır tatlım abonelik yaptım aklıma geldikçe yapıcamolumunekankayizsmile
evet doğum yapmış, akendi iyi gözüküyorda çocuk ne halde acaba, yazık.
aaaaa ben yazmıştım nolduysa silinmiş yeni dikkat ettim :/
canım ilgin için sağol abonelik yaptım bölümü aklıma geldikçe yapıcam
selam kızlar,
kuzucumm evlenmişsin hayırlı olsun, bir ömür mutlu olun tatlım, resim bekleriz ama :)
ya kızlar bişey sorcam regl neden uzar, bugün 6.ncı güüm ve hala bitmedi
selam kızlar,
kuzucumm evlenmişsin hayırlı olsun, bir ömür mutlu olun tatlım, resim bekleriz ama :)
ya kızlar bişey sorcam regl neden uzar, bugün 6.ncı güüm ve hala bitmedi
hamile olmayasin????
hiii ben yanlis anlamisim.... nasil okuduysamm????reglim uzun sürdü tatlım gecikmedi, mevsimlerdenmiş gerçekten galiba, bugün bitti gibi.
günaydın bu arada, yine çok uyumuşum yüzüm gözüm kırışmışbu izlerden biri kalıcı olmaya başladı ne yapsam acaba, yine mi yastık değiştirsem
günaydınlarrrrr
kızlar günaydın....
nasılsınız
günaydın kızlar
soğuklar yavaş yavaş başladı.artık her sabah boğazlarım acıyarak kalkıyorum:sinifsinif:
ayyy kocanız sizi herhalinizle beğenir merak atmeyin çatlasın diğerleri...hahahaaa
ama şu burun meselesi gerçek ben eski resimlerime bakıyorum 3 yıl önceki ozamanlar 48 kilolardaydım gerçekten burnum daha belirginmiş bazen şimdi daha iyi galiba falan diyorum amaaaa genede vericemmm gerçi hoş artık 48 asla olamamda 55 53 o civar bişey benim istediğim
evet ya burdaki destek çok güzel nezaman elimi cızzzz bişeye uzatsam aklıma sizler geliyosunuz vazgeçiyom hele bu hafta elimaşalı koç var daha da korkarım artım...:))
lachesis bende iyiyim canım sağol,kızım saatlerdir yani dün gece 22:30 dan beri uyuyor kafam ona takıldı arada mızık diye sesi geliyor gidip uyandırsam mı napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?