50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çooook sağolasın canım yaaaolumunekankayizsmile

ancak sporla gidiyor kilolar azıcıkta yediklerine dikkat ettinmi sorun morun kalmıyor
benimde üst taraf 75 b. kalça :1ninca: laelaelaelaelae
en iyisi spor kaydirigubbakcemile2 yapmak galibaaahihoyyyt

çok teşekkürler canım
evet makalede gerçek payı var eskiden kendime kıyafet bile almak istemezdim aralarda 2 yada 3 kilo verdimmi direk alış verişe çıkardımbilmiyorumkismile
şimdi kızımla kıyafetlerimi paylaşıyorum hihoyyytbu nasıl bir duygu anlatamam opuyorumnanaktan
bu tarz konularda ki tüm bilgilerimi kızımla paylaşırım çünkü en büyük destekçimdir benim biraz dağılsam beni toparlar

misafirler gidince hemen gidip üzerime değişik şık bişeyler giyim zaten:jeyyar:bayanssulusmile
tekrardan teşekkürler kızlar en kısa sürede foto paylaşıcam
(( o güzel burnumu bi görün)):roflol: sırnaşık şey

:roflol:
ooooohhh evet çatlasınlar:jeyyar:
lachenin önerdiği yogoyu da yaptımmı tamamdır:lepi:
öptüm fıstığımmmmopuyorumnanaktan

aaaaa ben yazmıştım nolduysa silinmiş yeni dikkat ettim :/

canım ilgin için sağol abonelik yaptım bölümü aklıma geldikçe yapıcam

Son düzenleme:
selam kızlar,

kuzucumm evlenmişsin hayırlı olsun, bir ömür mutlu olun tatlım, resim bekleriz ama :)

ya kızlar bişey sorcam regl neden uzar, bugün 6.ncı güüm ve hala bitmedi

sağol lache... opuyorumnanaktan

şuan izmirdeyim evime geçince koyucam foto..

selam kızlar,

kuzucumm evlenmişsin hayırlı olsun, bir ömür mutlu olun tatlım, resim bekleriz ama :)

ya kızlar bişey sorcam regl neden uzar, bugün 6.ncı güüm ve hala bitmedi

hamile olmayasin????

kuzu hayirli olsun.. Umarim coook mutlu olursun..
Kizlar takmayin insanlar zayiflayinca cirkinlesmissin laflarina... bana da cok deniyor onlar...

hamile olmayasin????

reglim uzun sürdü tatlım gecikmedi, mevsimlerdenmiş gerçekten galiba, bugün bitti gibi.

günaydın bu arada, yine çok uyumuşum yüzüm gözüm kırışmış bu izlerden biri kalıcı olmaya başladı ne yapsam acaba, yine mi yastık değiştirsem

hiii ben yanlis anlamisim.... nasil okuduysamm????
bugunlerde benim de surat kaydi iyice....

günaydınlarrrrr

gunaydin sana da...

günaydın kızlar

soğuklar yavaş yavaş başladı.artık her sabah boğazlarım acıyarak kalkıyorum:sinifsinif:

selam kızlar nasılsınız 59.6 kg la geri geldim
50 59 da değişiklikler var mı kilo bildirim günü cuma mı hala opuyorumnanaktan

bende eski resimlerime baktımda ablamın düğününde vücudumu saran bi elbise giymişim o kadar zarif gördüm ki
kendimi gram yağ yoktu o zamanlar şimdide çok kilolu saılmam ama dikket etmek istiyoru....,
hem bide başkalarını takmamak en iyisi..kilo aalırsın kilo aldın derler zayıflarsın çöktün derler...nasıl iyi hissedyosa insan en ideali odur bence..bende 48 kiloya düşmüştüm bi ara aaaaa ne kadar zayıfladın çelimsiz oldun dediler şimdi 52 yim topu topu 4 kilo bu defada sen tombiş görünüyon ilmem o bilmem şu senden daha zayıf daha iyi demezler mi..tepem atıyo o zaman....o yüzden artık belli başlı kişilere kilom iyi diyorum onlarda bişi diyemiyo...ben hertarafımdan orantılı kilo alıyorum bide o halimle bile yaranamıyom...
eli maşalı derken ben hepimiizi düşünüyorum çünkü burdaki herkes ik önce kendi için bu sitede ve bizi bizden başka anlayan var mı?ben bu topikte huzur buluyorum...o yüzden elimde maşa olsada kimseye uzatmam...AMA GENE DE YEMEKLERE DİKKATTT..ve delikafaduldenbol hareket ....

ayyy koçum alındınmı yoksa eli maşalı dedim diye
ben espiri yapmıştım üzülürüm...(
motive olmak adına sıkı tutalım diye hani demiştim ben

lachesis bende iyiyim canım sağol,kızım saatlerdir yani dün gece 22:30 dan beri uyuyor kafam ona takıldı arada mızık diye sesi geliyor gidip uyandırsam mı napsam bilemedim

lachesis bende iyiyim canım sağol,kızım saatlerdir yani dün gece 22:30 dan beri uyuyor kafam ona takıldı arada mızık diye sesi geliyor gidip uyandırsam mı napsam bilemedim

canım naptın uyandırdın mı, merak ettim şimdi ben, derin uyuyamamışsa uykusunu alamamıştır belki.

evet uyandırdım korktum ya çocuğa bişey oldu diye şükür iyi ama...:))
sadece çoraplarını çıkardığı için ayakları buz kesmişti acayip soğuktu üstüde açık karanlık olsun diye panjurları geceden kapatıyorum ben güneşte girmeyince içeriye oda buzhaneye dönmüş....kızçem üşüye üşüye uymuş umarım hasta falan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…