Tesekkür ederim canim. Aksam hemen gidip gördüm bi tatli ki
Herkeste agladi, bende sustu
Eveeet
ayy cicek oldum :)son ara tek ögünle yasiyordum, buraya geldim geleli ögünleri yiyorum, ama sebze, dogru secim falan bunlarla ilgili gayretliyim artik, yavas yavas düzelecek insallah.
Arkadaslarin alman mi ? Misafir agirlamak güzel ama bir o kadar yorucu. Bizde bir de
sanirim 6 kisi gelecekler, hepsi de bizde yatacak, misafirlere özel odamiz da yok, yogun olacak.. ayrica tatil de alamadim, yani hem is hem misafir olacak bakalim...
sağol canım. tek doktorda asla karar vermemek lazım hiç güven olmuyor gerçekten. bir de bu özel ünilerin tıp doktoru yetiştirmesi, parayla doktor olan okul bitiren insanlar sokuyor bu sektöre, bu da doktorlara olan güvenimi sarsıyor açıkçası benim.ohh cok sevindim canim sizin adiniza
evet esim dun gece rahat uyudu ilk defa. igneler iyi gelecek demek ki (insallah )
ya hakikaten tek doktorla kesinlikle biseylere karar vermemek lazim, bu ne yaaa
kasap mi ne bunlar, insan sagligini ticaret, kazanc kapisi olarak goruyorlar
o hastaneden 2 defa aramislar esimi, hatta bikez doktorun kendisi aramis, ameliyat olmuyor musunuz diye,
ameliyat ucreti 13.000 kusurr... anlasildi israrlarinin sebebi
capacity ablamin evine cok yakin, o yuzden ben de cok giderdim eskiden.
benim de canta almam lazim ama nine westten alacagim indirimleri bekleyeyim dedim. ben normalde hic kullanmam kredi karti, ama haftaya amsterdama gidiyorum, oteli ucagi kredi kartiyla aldim ekstreyi gorunce ufak bir sok yasayacagim gibi....o yuzden harcamalarima dikkat ediyorum ben de bu ay..
sağol canım. tek doktorda asla karar vermemek lazım hiç güven olmuyor gerçekten. bir de bu özel ünilerin tıp doktoru yetiştirmesi, parayla doktor olan okul bitiren insanlar sokuyor bu sektöre, bu da doktorlara olan güvenimi sarsıyor açıkçası benim.
iyi yolculuklar şimdiden canım. uçak biletlerini miles kartlarıyla al, onlar bol mil veriyor
evet ben almanlarla calisiyorum ve arkadaslarimin cogu alman.hatta en yakin arkadasim da alman. 6 kisi cokmus yaaa.. bir de ayrica verecegin bir oda yoksa cok daha zor...bir de gunduz calisiyorsan.... kolay gelsin.
ama galiba sen evli degilsin ve ailenle yasiyorsun... annen olunca evde hersey bambaska oluyor....anneler mucize gibiler. herseyin her misafirin altindan kalkabiliyorlar...
ya bende miles yok.. dedim ya ben pek kullanmam kredi karti. bir tek advantage var onu kullaniuyorum. aslinda miles a basvurmak lazim cunku havayollarini cok fazla kullaniyorum.
kesinlikle bu ozel univlerin yayginlasmasiyla egitim seviyesi cok dusecek. universiteler lise devami gibi kurumlar olup cikmislar...parasi olan doktor da oluyor, muhendiste... zekaya ne gerek var??? yakinda diploma satin almaya da baslariz. tam kucuk amerika olduk..
evet ben almanlarla calisiyorum ve arkadaslarimin cogu alman.hatta en yakin arkadasim da alman. 6 kisi cokmus yaaa.. bir de ayrica verecegin bir oda yoksa cok daha zor...bir de gunduz calisiyorsan.... kolay gelsin.
ama galiba sen evli degilsin ve ailenle yasiyorsun... annen olunca evde hersey bambaska oluyor....anneler mucize gibiler. herseyin her misafirin altindan kalkabiliyorlar...
ya bende miles yok.. dedim ya ben pek kullanmam kredi karti. bir tek advantage var onu kullaniuyorum. aslinda miles a basvurmak lazim cunku havayollarini cok fazla kullaniyorum.
kesinlikle bu ozel univlerin yayginlasmasiyla egitim seviyesi cok dusecek. universiteler lise devami gibi kurumlar olup cikmislar...parasi olan doktor da oluyor, muhendiste... zekaya ne gerek var??? yakinda diploma satin almaya da baslariz. tam kucuk amerika olduk..
aynen yaa zekaya ne gerek var?? biz oss ye girelim derece yapalım en zor okulda okuyup muhendis olalım doktor olalım, bi de sirketlere kendimizi begendircez diye saklaban olalım, millet ozelde rahat rahat okusun sonra da baba parasıyla kurar işini, ya da tanıdıkları vardır girerler bir yerlere hemencecik. tam yarama bastınız. ablam doktor, ben muhendisim. gelin gorun halimizi.. torpille onumuze gecenleri...
almancam cok iyi degil, cunku ingilizce ile yasiyorum yillardir.almanyada uzun sure yasamadim ama yillardir avrupanin pek cok ulkesinde yasadim. hatta turkcem bile bozuldu. is yerimde calisma dili ingilizce o yuzden almanca konusmaya cok gerek olmadi.hocam alman en yakin arkadasim alman, cevremdeki cok insan alman. ama alman kulturunu cok cok iyi bilirim.Ilginc ve güzelmis. Ne tesadüf ben de almanlarla calisiyorum ve arkadaslarimin cogu AlmanBu durumda Almancan da iyidir dimi ?
Evet cok.. Abimler alacakti yarisini, iki aile geliyorlar eger 1 ay önce dedikleri degismezse, yani biri büyükler biri genc aile. Ama abimler isteksiz davrandilar, dolayli yolla istemedigini ima ettiler, annem de diyor ben yatiririm onlari. Artik kadinlar bi odada, erkekler oturma odasinda, annemle ben benim odada ve babam abimlerde yatacak sanirim. Annem organize eder etmesine de, yazik kadincagiz 60larinda onun icin cok zor.
Ben bugün mesela 7 bucukta cikicam,belki o zamana gelmis bile olabilirler. yani yardimim olmuyor haliyle. sadece aksamlari. Dua ediyorum ki , 3 kisi gelsinler o zaman agirlamakta sorun yasamayiz hic..
biz bu konuyu daha ocede tartismistik burada. inaniyorum ki herkes bir gun hak ettigi yere gelecek.emeklerinin karsiligini alacak.. bir noktadan sonra senin onune torpille gecenlerle farkin anlasiliyor mutlaka..aynen yaa zekaya ne gerek var?? biz oss ye girelim derece yapalım en zor okulda okuyup muhendis olalım doktor olalım, bi de sirketlere kendimizi begendircez diye saklaban olalım, millet ozelde rahat rahat okusun sonra da baba parasıyla kurar işini, ya da tanıdıkları vardır girerler bir yerlere hemencecik. tam yarama bastınız. ablam doktor, ben muhendisim. gelin gorun halimizi.. torpille onumuze gecenleri...
biz de garanti miles & smiles var bir sürü milimiz birikti, o çok biriktiriyor tavsiye ederim. sadece uçak bileti alırken kullanırsın. gerçi yılbaşında puanlar siliniyor mu miller silinir mi bilemiyorum harcamamız lazım onları :)
ya bu özel üniversite olayına ben de gıcığım acaip ortalık cahil diplomalılarla doldu. bir de bu insanlar saçma bir şekilde, ünilerinin bastığı paralar sayesinde işyerlerinde öne geçiyorlar daha hızlı yükseliyorlar, hak etmedikleri yerlere gelip başkalarının haklarını çalıyorlar:S
benim pek cok arkadasim ozel univ de ogretim uyesi. hepsi gayet kalifiye insanlar.. ve hepsi diyorki ogrenciler bizim patronumuz. herseyin onune ogrenciler geciyor cunku parayi onlar veriyor..ne cirkin degil mi??ogrencilere laf soylemeye korkuyorlar.. cunku yonetimden boyle bir direktif aliyorlar.
aynenya bir de zaten bu çocukların egoları şişmiş de şişmiş, çoğu cahil mi cahil, bir de paralarıyla herşei yapacaklarını öğrenmişler. onlarla uğraşmak gerçekten zor olmalı:S
aynen
ben de buyuk ihtimalle sneye ozel bir universitede olacagim....
zor iş valla canım ama sen yaparsın otoriteni kurarsın,
ay dışarı çıkmam lazım ama strwaberry siparişlerim gelcek diye kapandım eve, ben hemen koşa koşa gidip geliyim hallediyim işlerimi. ay gitmesem mi yoksa ne yapsam:S
sen gt gel bir an once. ne ismarladin strawberryden?
hiiiehehe, hemen koşa koşa çıktım ben, uğramam gereken yerlere uğradım falan tam içeri girerken karşılaştım kargoyla beni bulaşmamış apartman görevlisine vermiş gidiyordu, ya 15 dakika ya, 15 dakika da hemen gelmiş:) hep böyle oluyor çok mu bahtsızım ne, neyse elime ulaştı en azından yakaladım :)
bourjoisin bir seti vardı fransız flört sanatı diye çok ilgimi çekti :) içinde bir rimel, biri siyah, biri metalik yeşil, biri metalik çok açık pembe 2 göz kalemi var. şu:
Fransız Flört Sanatı Seti: Volume 1: ( 1x Maskara + 3x Eyeliner ) - Bourjois - Makyaj
hiçbirşeye ihtiyacım yoktu bu ilgimi çekti maksat birşey almak işte :) ck ruj gönderdiler bir de kurban bayramı kampanyasıymış.
denedim kalemleri beğendim de rimel pek iyi değil, zaten kalemler için almıştım problem değil :)
selamlaar herkese.....özel üniv. lar ilei her dediğinize katılıyorum ha özel okul ha özel üni hepsi aynı şişirip şişirip balona çeviriyorlar öğrencileir hepsi havada geziyor ayakları yere basmıyor.......
ben hemen dünkü menümü yazayım.....
sabah
küçük bir dilim çavdar ekmeğinden tost bir bardak süt
ara
bir elma 1 dilim börek
öğle
bir kase köfteli erişteli çorba
yarım porsiyon kesme mantı nohutlu
küçük bir kap kremşokella
ara
1 elma
akşam
balık ekmek
koca bir kase hoşaf
dün okul çok soğuktu başım ağrıdı evde yemekten sonra yattım 2 saat falan uyumuşum.... o yüzden sporda yapamadım ama nöbetçiydfim herhalde 10.000 adım atmışımdır adım sayarımı evde unuttuğum için tam bilemiyorum
selamlaar herkese.....özel üniv. lar ilei her dediğinize katılıyorum ha özel okul ha özel üni hepsi aynı şişirip şişirip balona çeviriyorlar öğrencileir hepsi havada geziyor ayakları yere basmıyor.......
ben hemen dünkü menümü yazayım.....
sabah
küçük bir dilim çavdar ekmeğinden tost bir bardak süt
ara
bir elma 1 dilim börek
öğle
bir kase köfteli erişteli çorba
yarım porsiyon kesme mantı nohutlu
küçük bir kap kremşokella
ara
1 elma
akşam
balık ekmek
koca bir kase hoşaf
dün okul çok soğuktu başım ağrıdı evde yemekten sonra yattım 2 saat falan uyumuşum.... o yüzden sporda yapamadım ama nöbetçiydfim herhalde 10.000 adım atmışımdır adım sayarımı evde unuttuğum için tam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?