50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam hariboyu gormeyeyim 4 tane yedigin icin ama ogle yemegini atlamamalisin. bir mandalina yetmez. aksam yemeginde sebze tuketmeye calis. belki spagetti yanina salata.. bir de muzu yarim tuket ve oglen ya da sabah arasinda tuket. en agir meyve muz cunku...ama yine de ciceksin.

bu arada benim misafirler yeni gitti. banaa da iki alman arkadasim gelmisti.. gercekten yatili misafir cok zormus. hele yurtdisindan olunca..kolay gelsin.

ay guldurdun beni. usenmeden simidin susamlarini soymussun.. bu azmin herkese ornek olsun...bir dahaki sefere susamlarini soymadan ceyrek simit yiyebilirsin. ben illa simit yemek istedigimde oyle yapiyorum...:) bir de evden en azindan salatalik falan getir kahvaltida domates salata tuketmeye calis. onlarda mideyi oyle bir dolduruyor ki...uzun sure acikmiyorsun.
gayet guzel bir menu..aferin ciceksin[/QUOTE]

evet ya soydum soydum dediysem şöyle üstünden döktürüverdim zaten pek susamlı olmuyo buranın simidi...serpiştirilmiş gibiydi canım yoksa nerde üşenirim diğer türlü...

ama bugün kahvaltımı evde yaptım bir omlet yağsız denecek kadar az yağla..peynir..çay ve 2 ince umo dlim ekmek yedim..domates falanda yiyecektim yumurta yediğimde onları yiyemiyom kokuyo gibi geliyo...

gayet guzel bir kahvalti...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, ay dün çok süper bir gündü, eşimle gezdik, alışveriş yaptık çok keyifliydi:)

@aygirl canım hala olmuşsun hayırlı olsun

Günaydın kızlar, ay dün çok süper bir gündü, eşimle gezdik, alışveriş yaptık çok keyifliydi:)

ay ne guzel.neler yaptiniz nerelere gittiniz
ben gecen hafta hep disarida oldugum icin evi cok ozlemisim. hic disariya cikasim yok...

selam kızlar

herkese hayırlı sabahlar

ŞULECİM dün önce 30 dk akşama doğruda 20 dk leslie yapabildim sadece toplam 50 dk spor

bugünde reglim stepper filan yapaman plates yapim diyorum iyice yogunlaşmadan yarın da spor yapamicam herhal

ben de menümü yazıyım

sabah dışarılardım ya fırsat olmadı yemeye bir de evde böreğim vardı 2 dilim o bitsin dedim yemedim.

14 gibi
2 dilim börek
5 zeytin
bir bardak light süt

akşam da
bir dilim fındıklı schnitzel
3 yemek kaşığı kadar fesleğenli, körili erişte.
bir minik kase de salata.

ara fıstıklı kestane şekeri küçücük boy.

ara 1 mandalina

eeeee tabiiki boceksin....disarida yemek yeyip de cicek olmak pek mumkun olmuyor maalesef. ama olsun arada bir lazim bu kacamaklar....

aman canim masallah diyelim nazar degmesin
hergununuz boyle guzel gecsin insallah

inan bizim 1 haftadir tadimiz tuzumuz yok, saglik olmayinca hicbisey olmuyor.
abant turu satin almistik onu da ertelettirdik.. esim bi iyilesse de biz de gezsekk

abant turu satin almistik onu da ertelettirdik.. esim bi iyilesse de biz de gezsekk

bayram tatili de geliyor ya.. dinlenirsiniz evde, bayram sonrasi yaparsiniz programlarinizi..bazen oyle aksilikler oluyor..

ay ne guzel.neler yaptiniz nerelere gittiniz
ben gecen hafta hep disarida oldugum icin evi cok ozlemisim. hic disariya cikasim yok...

aslında çok bir yer gezmedik, sahilden florya yeşilköy taraflarını dolaşarak capacitye gittik, orda alışveriş yaptık yemek yedik. sevdiğim şeyler aldım:) capacitye en son düğün alışverişi yaparken gidiyorduk, o yüzden oraya gidince nostalji oldu güzel oldu:)
sadece aklımda bir çanta kaldı, yeni 2 tane aldığımdan almadım, ama şimdi de aklıma takıldı:S ama geçen gün fuardan da tonla kitap aldım, kredi kartım doldu, onu almamam lazım ay alsa mıydım yoksa off aklıma takıldı çanta bağımlılığı var ben de ya

eeeee tabiiki boceksin....disarida yemek yeyip de cicek olmak pek mumkun olmuyor maalesef. ama olsun arada bir lazim bu kacamaklar....

olsun :)

çok sağol kuşum. valla bizde limoniydik bu aralar, keyfimiz yoktu. çok birşey yapmadık aslında ama iyi geldi birlikte birşeyler yapmak, aramız düzeldi yani ona sevindim aslında.

canım çok geçmiş olsun ama üzülmeyin artık doktor iyi şeyler söylemişti. bazı doktorlar hep moral bozar zaten tek doktorla karar vermemek lazım.
hamile forumunda okudum, kadın hamileymiş, sen de kist var almamız lazım diye bebeğini alacakmış nerdeyse doktor. Allahtan başka doktora daha görünmüşler ki o doktor müjdeyi vermiş.

ohh cok sevindim canim sizin adiniza

evet esim dun gece rahat uyudu ilk defa. igneler iyi gelecek demek ki (insallah )

ya hakikaten tek doktorla kesinlikle biseylere karar vermemek lazim, bu ne yaaa
kasap mi ne bunlar, insan sagligini ticaret, kazanc kapisi olarak goruyorlar
o hastaneden 2 defa aramislar esimi, hatta bikez doktorun kendisi aramis, ameliyat olmuyor musunuz diye,
ameliyat ucreti 13.000 kusurr... anlasildi israrlarinin sebebi

bayram tatili de geliyor ya.. dinlenirsiniz evde, bayram sonrasi yaparsiniz programlarinizi..bazen oyle aksilikler oluyor..

sagol canim benim..
bayram tatilinde kaplica gibi biryere mi gitsek acaba diyoruz, ikimize de iyi gelebilir

anchusa tatlim sana ozelden bisey sorsam, bilmem bilgin var midir? simdi yaziyorum

capacity ablamin evine cok yakin, o yuzden ben de cok giderdim eskiden.
benim de canta almam lazim ama nine westten alacagim indirimleri bekleyeyim dedim. ben normalde hic kullanmam kredi karti, ama haftaya amsterdama gidiyorum, oteli ucagi kredi kartiyla aldim ekstreyi gorunce ufak bir sok yasayacagim gibi....o yuzden harcamalarima dikkat ediyorum ben de bu ay..

evet seni hasta olarak gormuyorlar, zaten cogu hastane ticarethane. ben de cok kiziyorum

sagol canim benim..
bayram tatilinde kaplica gibi biryere mi gitsek acaba diyoruz, ikimize de iyi gelebilir

anchusa tatlim sana ozelden bisey sorsam, bilmem bilgin var midir? simdi yaziyorum
cevapladim canim
yaaaa evet kaplica iyi olabilir bak...

anchusa ozelden yanit yazamadim 600 sn gerekiyormus,

cok sagol tatlim benimmm

bu arada amsterdam seyahatin icin iyi eglenceler simdidenn

Tesekkür ederim canim. Aksam hemen gidip gördüm bi tatli ki
Herkeste agladi, bende sustu

aygirl hala mi olmus???
ne mutlu. ben de teyze oldugumda havalara ucmustum...

Eveeet

ayy cicek oldum :) son ara tek ögünle yasiyordum, buraya geldim geleli ögünleri yiyorum, ama sebze, dogru secim falan bunlarla ilgili gayretliyim artik, yavas yavas düzelecek insallah.

Arkadaslarin alman mi ? Misafir agirlamak güzel ama bir o kadar yorucu. Bizde bir de
sanirim 6 kisi gelecekler, hepsi de bizde yatacak, misafirlere özel odamiz da yok, yogun olacak.. ayrica tatil de alamadim, yani hem is hem misafir olacak bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…