50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Buarada jdownloader ı kapatınca linkler silinmiyo ki...

evet aslında ben dowloader ıle ındırmeyı dusunmyrdum bu dowloader a bakmayı bıle dusunmuyrdum sana msjı yazdıktan sonra ordan da alabılecegımı farkettım :)) linki bakmak ıcın actıgımda dayanamadım tekrar ındırmeyı denıyrm ordan bakalım ne olacak

edit gerı gelmıs bu forum eskıye donuyr benım tıcker gıbı dulci link ıcın tesekkur bu arada sana bır soru daha sende speed kısmında ne var ben orayı kafama gore degıstryrm :))

Son düzenleme:
Downloader la alakalı bi sorun olmadığından emin olduğumdan öyle dedim canım Dün dedim ya, aynı hatayı net problemli iken bende de vermişti.

edit gerı gelmıs bu forum eskıye donuyr benım tıcker gıbı dulci link ıcın tesekkur bu arada sana bır soru daha sende speed kısmında ne var ben orayı kafama gore degıstryrm :))

Edit geri geleli baya oldu :)) Senin ticker düzeleli de baya oldu aslında yahu :) 1 hafta en az..

Speed i hız limiti için kullan canım, ben limit belirlemediğimden 0 yazıyo.

Edit geri geleli baya oldu :)) Senin ticker düzeleli de baya oldu aslında yahu :) 1 hafta en az..

Speed i hız limiti için kullan canım, ben limit belirlemediğimden 0 yazıyo.

o hız ındırme hızı degılmı dun cabuk ınsın dıye 650 yaptım olmadı bugun 250 ye ındırdım sımdılık ınıyr dulci cok mutlu oldum senden nbr canım nasıl gıdıyr . canım yaa ben 29 ekımde arkadasa gıtmıstım nete ugrayamadım ve bu aralar yogunum cok ılgılenemıyrm forumla bır turlu dınlenemıyrm bugun dınlenecektım okul cıkısı arkadas aradı yalnızım alısverıs yapamyrm dıye ona takıldım sımdı daha yenı kendıme geldım

Dediydim sana dün netin kopup duruyordu o yüzden olmadı :))) oley, ben de çok mutlu oldum
250 den fazla indireceği varsa engel olmuş olursun ama, standardı 0 oluyo.

Ben de sen gelmeden önce water ın bügün nöbeti vardı, yorgundur o yüzden gelmedi diye düşünmüştüm :)

Ben iyi sayılırım canım. Saç dökülmesi için bi sprey kullanıyodum. Allerji yaptı. Yüzüm kaşımaktan dolayı tahriş oldu, kurudu baya. Zaten bu mevsimde iyice kuruyo... Gözlerim şişmişti, bi de kaşımıştım... 1 haftada göz altında kırışıklık arttı Allerji geçti ama cilt problemleriyle uğraşıyorum. Nemlendirici aldım, onu kullanıyodum yüzüme ama göze ayrı kullanmak gerekiyomuş. Nemlendiricisiz pul pul oluyo hep. Napcamı şaşırdım. (iyi sayılırım diye yazmaya başladım, baya bi yakınmış oldum )

canım aslında eve gelıp dınlenıp spor yapıp sıze yazmaktı ama oyle gezdıkkı eve gelıp dırek yattım. gecmıs olsun canım yaa o goz kasıntısı cok kotu oluyr gozun yanıyr acıyr ama kasımak ıstyrsn sısıyr. goz ıcın farklı nemlendırıcı gerekıyr tabıkı ama ben kullanmyrm ıyıce yaslanmayı beklıyrm heralde:)) aman dıkkat et eger devam ederse bır doktora gıt canım gozun sısıp ındıgı ıcın kırısıklık olmustur ama gozun ıyılesınce gecer bence cok uyuyunca benımde kırısık oluyr ama sonra gecyr:)))

neyse sunları ındırsın 0 yapayım speed ı de ama sımdılık hersey mukemmel nazar degmesın

Alışveriş de spor gibi olmuştur :)) Teşekkürler canım. Gözün için kaşınmıyodu benim çok şükür. Çevresindeki deri... Dediğin çok doğru, şişten dolayı oldu sanırım ama geçmedi. Eski fotolara baktım zten hafif kırışık varmış göz altında ama şu an çok ama çok daha kötü bi durum var Ulkerk bu konuda uzmanmış, ona danışmak lazım bu konuda. Sen de başla artık nemlendirici kullanmaya. Mis kokulu krem sürmek eğlenceli oluyo, kutuları da çok şık

Fileserve bağlantı kopsa bile kaldığı yerden devam ediyo Bi de bağlantı kopuntuğunu şöyle anlıyon. Sağ üste yeşil grafik var ya, orası yemyeşil oluyo bi süre sonra Tekrar indirmeye de hemen başlamıyo.

ben krem kullanma konusunda özürlüyüm evde bırcok krem benı beklıyr kullanmak ıcın ama dedıgın dogru kırısıklıklar sakaya gelmyr zamanla ılerlıyr .

yaa dun orda hıcbırsey yoktu bugun dedıgın gıbı yesıl grafık var ama ben sımdı yatmalıyım en ıyısı bılgısayarı acık bırakayım o ındırsın sımdı durdurursam bırdaha ınmaz dıye korkuyrm:))

Kesinlikle kırışıklık konusunda elimizden gelen önlemi almalıyız :)

Fileserve de kodu elle girmek gerekiyo ya, o yüzden boşuna açık bırakma bence.
Ben de filme başlayam. İyi uykular

Slm arkadaslar,

mont olarak kahverengiyi hic düsünmedim ama fena fikir degil aslinda. ben lacivert yada beyaz mi alsam diye düsünür oldum. Gri pek yakismiyor bana sanki onun icin emin degilim..

yakinda alisverise cikarim, aslinda bu haftasonu diyordum ama misafir geliyor yurt disindan yatili, sanirim 6 kisi ve bir hafta ... bu arada laptopu vermek istemiyorum daha önce baska misafir cocuklariyla ilgili sorun yasadim bunun icin sakliycam haliyle giremicem, sadece isteyken.

Kizlar ama süper bisey oldu bugün, yine hala oldum :) is cikisi ihtiyac alisverisi mecburen, sonrasinda hemen hastaneye gittim bi tatli ki :)

bu arada bugün yediklerimi yazayim:
sabah: bir kücük dilim siyah ekmek, mozarella, domates
öglen: 1 mandalina (corba aldim ama yemeye firsatim olmadi)
ara: 4 tane haribo ayicik
aksam: spagetti
bir mandalina, bir muz

spor yok bugün ve önümüzdeki günlerde

kaca aldin cnm sormasi ayip,

gule gule giyy

günaydın kızlar.bugün bildirim veremicem gibi aşırı fazla çıktım tartıda söylemey dilim varmıyo..regli günüm bugün haftaya bildiririm ben...daha iyi olur hemde moralim bozulmamış olur..
KOOOÇÇÇ...
DÜN YEDİKLERİM..
sabah..sana sormuştum tost ye demiştin ama ben tostuda sandiviç ekmeğine yaptıkları içn vazgeçtim stajyer kendime bişiler alcam deyince banada simit peynir al dedim..ama simiiin susamlarını soydum... yani kısaca simit çay.

ara... elma

öğle:
1 kase domates çorbası
2 tane hamsi(işyerinde acayip kızartmışlar sırf yağdı yemedim)
salata

ara:papatya çayı

akşam:
2 tahta kaşık kuşbaşılı sebzeli sote.
yoğurt
2 dlm ekmek.
1 bardak m.suyu

ara:
yarım k fleks şeftalili bar (45 kalori)
yarım kivi
1 mandalina.
1dlm armut.
ŞULECİM ben bu hafta spor yapamadım hiç eşim salıya kadar evde..o olunca çekiniyom yapamıyom düzgünce zumba plates falan gülüyo bana diye..bu hafta beni listeye yazma ben haftaya tek tek bildirirm sana inşallah canım gene...

oranje bildirim yarin canimm, bugun persembe?

sule cnm 50 dk. pilates (winsor pilates- ball workout) yaptim dun aksam

Son düzenleme:

Yemedim yemedimmm
Zaten ara yapıcak fırsatta olmadı,dışarıdaydım,gelince yedim çorbamıda,şuan akşam yemeğim pişiyo,yemekten sonra çekirdek-kurabiye yenmicek bari mısır patlatım yağsız :26:
aferin sana. yagsiz patlamis misir iyidir yiyebilirsin.
gule gule giy benim ki de kahverengi ve networkten. cok severek giyiyorum. kadinsi birsey de hic degil. cocuk paltosu gibi :)
ben dışarda dondurmalı buzlu çileki bir içecek içtim koçum çok kalorili miidir acaba?
vardir bayagi kalorisi. icine surup falan da koyuyorlar.....hmmmm bocek oldun maalesef..
beyaz super hakkaten ama ben sadece ozel gunlerde giyiyorum cunku diger zamanlar icind e rahat edemiyorum kirlenecek, hiç bir yere deymiyim falan diye :)
aynen ben de... iki kere giyince kollari simsiyah oluveriyor.
dunku menumu yaziim yazamamıstım dun

sabah: nesfit light sutle
ara: muz
oglen: yayla corbası ve 2 kucuck lahmacun
ara: 1dilim uzeri nutella
aksam: 1tane mini biberli ekmek
ara: 5tane badem

ya ara ogunlerin cok agir olmamali.50-70 kalorilik atistirmalar olmali. o yuzden genellikle elma yogurt ya da az kuruyemis tuketiyoruz. muz en kalorili meyve. yarim muz tuketebilirsin. ogleden sonraki arandada nutellali ekmek yemissin hic olmamis. aksam hafif yiyerek dengelemeye calissanda yine de sebze yemegi salata ile cesitlendirebilirdin. Cok yemedigin halde seni cicek yapamiyorum...

ay guldurdun beni. usenmeden simidin susamlarini soymussun.. bu azmin herkese ornek olsun...bir dahaki sefere susamlarini soymadan ceyrek simit yiyebilirsin. ben illa simit yemek istedigimde oyle yapiyorum...:) bir de evden en azindan salatalik falan getir kahvaltida domates salata tuketmeye calis. onlarda mideyi oyle bir dolduruyor ki...uzun sure acikmiyorsun.
gayet guzel bir menu..aferin ciceksin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…