50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü sapıtmış menümü yazayım
sabah
klasik kahvaltı ama sucuklu yumurta
öğlen
1 kase bol sebzeli çorba,vitamin deposu..kereviz,kabak,havuç,patates,ıspanak,kırmızı mercimek,soğan,biber,arpa şehriye,kıyma..böyle bakınca buda ne diyosunuz ama kış için hem çok lezzetli hemde inanılmaz yararlı bi çorba tabi bol limonlu..
akşam
annemin el açması börekleri ve ayran
1 ara dada çikolata yedim

lachesis oluyo canım arada ya
üzülme barışırsınız:)
arada adrenalin lazım demi ama,yani umarım büyük bir sorun değildir

lachesis oluyo canım arada ya
üzülme barışırsınız:)
arada adrenalin lazım demi ama,yani umarım büyük bir sorun değildir

bir sorun yok ki ortada. böylesi daha kötü. ikimiz de depresif ve tahammülsüzüz. benim üzerimde zaten karabulutlar geziyor üfff evlilik çok yorucu bir şey ya.

bu aralar sürekli tartışıyoruz, aramızda bir gerginlik var, dün çok iyiydik bugün yine saçma bir sebepten kavga ettik
bilmiyorum sonumuz ne olacak

Ayyynı şeyler bizde de oluyor, herkes dönem dönem yaşıyo bunu, canını sıkma o yüzden.Önemli olan küskünlüğü uzatmamak.

Meselaaaa şimmmmdiiiiii benimki maç izliyorken antende sıkıntı varmış diye bi hışımla çıplak ayakla balkona çıktı, tabiki balkon 3 haftadır yıkanmamıştı, geri girip halıma da basıp içeri geçti yaaa. sabrımı sınıyo ya sabırrrr ya sabırr

benim eşim de çok yapıyor onu ya, en sinir olduğum şeylerden biri, bir diğeri de dışarda giydiği kıyafetle yatağa oturması:S

hangisi yapmıyoki ama ben çookkk şanslı olanlardanım
asla vilada yapmadan banyodan çıkmaz
bigün olsun arkasından bişeyini toplamadım
sofrayı kurarım o kaldırır
makimanı boşaltır
gece çamaşır atarım sabah bir bakarım ki asılmışlar
su tüp ne zman bitmiş nezaman yenisi gelmiş bilmem
evin çöpü nereye atılır hiç bilmem
perdelerimi çıkarır yıkarım tekrar asar
v.s....v.s...v.s...
oyüzden çıplak ayak çıkmış toz etmiş hiç takmam zaten aslada yapmaz benden titiz
yatılı olkullarda büyüdüğü için daha düzgün tertiplidir

Hö?!!! bu anlattığın bir erkek mi.:95: olamazz o bi melek olmalı

yaşananlar hep aynı..biraz umursamaz olmakta fayda var.boşşverrr sen yine de iyi davranmaya çalışalım

ben eşimin dağınıklığına alıştım da evde oturmaya alışamadım. kafama göre bir iş bulsam da evden biraz uzaklaşsam iyi olucak bizim için.
sağolun kızlar beni dinlediğiniz için.

erkek canım erkek
benim eşimin en büyük özelliği çookkk adaletli olması canım
herkonuda bu böyle
oyüzden benle bu hayatı gerçekten paylaşıyor:))
herzaman derim o olmasaydı acaba ben ne olurdum diye
doğum yaptım 15 gün bana o baktı duş wc yeme içme yatma kalkma bebek bakımı uytması...işe başlarken ağladım arkasından gitmeeee diyeeee

lachesis canım işsizlik heleki çalışmaya alışan biri olrak çok zor ben 5 yıl çalıştım 2006 dan beride çalışmıyorum ama çıldırıyorummmm artık yeter diye....

ben eşimin dağınıklığına alıştım da evde oturmaya alışamadım. kafama göre bir iş bulsam da evden biraz uzaklaşsam iyi olucak bizim için.
sağolun kızlar beni dinlediğiniz için.

Teşekkür etme canım ne yaptık ki..hiç sıkma canını herşey düzelir,yeterki sağlık olsun!! inş. en kısa zamanda istediğin gibi bi yerde çalışma hayatına da başlarsın..şimdilik iyi geceler görüşürüz

Höööytt !
Leylaaaaa ay neler anlattın sen öleee
Benimki bunlarn 1000 de 1 ini yapsa ben bu adama noldu derim
Ay valla şanslısın kuzumm,nadirdir böyle koca

benimde 1 sene oldu ama yüksek lisans vardı, kpss vardı vs oyalandım. ama şimdi ikiside bittiği için ev acayip batıyor:S

iyi geceler canım, iyi geceler benden de herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…