50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir günaydında benden herkese......

bugün reglimin 4. günü bitmeye yakınım..... ve 53.4 çıktım.100 gr almış görünüyorum.... olsun bunada şükür diyorum.....

Ooffff Offf!
Sabah basküle çıkdım ve gözlerim tamda böle oldu
Regli zamanım geldi die bi an kendimi kandırmaya çalşsamda,2.kg da şişilmez dimi ?
yada benmi yanlş biliyorum inşallah şişiliyodur da bendeki bu kilo artışı sadece ondan sebeptir
yoksa yanarım bu hafta yaptğım diyete..
ne kadar spor yapamamş olsamda fazla cozutmadım yerken die dşünüyorum
nerde yanlış yapdım ben koçum
57.2 kg.çıkdım yaaaa

ŞULECİM 100 gram ne ki yahu, haftaya atak bekliyorum ama senden tekrardan. Bi de ben az spor yapıyorum bu sıralar. O yüzden listeden çıkarabilirsin beni, boşuna zahmet etme canım.

CİCİBİSİ
arada sırada vücut sapıtabiliyo, tabi bunda bizim geç saatlerde yemek yememiz büyük rol oyunuyabiliyo. Sen bi kaç gün özen göster, bakalım şişten miymiş, değil miymiş Kişiden kişiye, dönemden döneme değişir bence regl şişkinliği. En gerçek kilonu reglden bi kaç gün sonra öğrenirsin.

hic sasirmadim bende de öyle oluyor bazen. bak canim sakin sakin sakin haaa simdi amaan ben bu diyetin .. :84:deme, dikkat etmeye devam et, sonra regl gectiginde esas verdigin gramlari göreceksin, bende öyle oldu gecen ay bu ay malesef pek veremedim ama bu yediklerimden kaynaklaniyor. moralini iyi tut ve regl sonunu iple cek, o zman tartiyla aran düzelecek

zükseddin cimm bn de ordan alışveriş yapmaya çalıştımm ama dil problemindenn sanırımm beceremedim.....
ben geçen yıl oradn yapmıştım ama arkadaşım kredi kartıyla siperiş vermişti,bu yıl kimseyi arcaı yapmadan kendim alaım diorum o yüzden sormuştum

bence normal olan,ama yönetimce hakaret içeren msjlarımm olmuşşşş....ay ne kadar terbiyesizmişimmmm yaa........şaşırdımm sadece...aslında hiç girmeyecektimm amma bu topiği seviyomm napiimmmm....
ayy hakketen ya senin hakaret edebileceğini düşünmem yani,kesin bi yanlışlık vardır

bir sorun yok ki ortada. böylesi daha kötü. ikimiz de depresif ve tahammülsüzüz. benim üzerimde zaten karabulutlar geziyor üfff evlilik çok yorucu bir şey ya.

kuzum evliliğin tadı tuzu bunlar bizde ota çöpe didişiris hemde öle böle değil baya seviye düşük kavgalar yaşarız ne yazıkki ama sevios biz böle olmayı 1 ay tartışmadık mı noluo yaa bu böle olmaz tartışalım tribine gireris,tartıştıktan sonra barışması çok keyifli oluo çünkü

bi arkadasim var, 2 gün yedigine dikkat ediyor, 3 kilo veriyor ya bizde metabolizma yok mu acaba

Tabi metabolizma hızı çok önemli bi faktör ama kişini kaç kilo fazlası olduğu da önemli canım. Bi de ne kadar dikkat ettiğimiz... Ben şubattan mayısa büyük oranda dikkat etmiştim beslenmeme, 61 den 53 e düştüydüm :81: Ve ondan sonra kötü beslenmeme rağmen, eylül de kilo almaya başladım. Yani yavaş kilo vermek de bi nimet kalıcı olması açısında. Arkadaşın vücuttaki suyu atmıştır daha çok. Sen de mesela bi süre cozut, bol tuzlu şekerli ye, ertesi gün yeşil çay içip, tuz ve şeker alımına dikkat edersen güzel kilo verirsin. Hele detoks yaparsan baya bi verirsin, tabi ertesi gün gerçek kilo ortaya çıkar :86: (ay çok güzel bu ikonlar :82: )

masallah sen iyi vermissin. ben 58 de takiliyorum ya, yine 55-56 olmak istiyorum ama düsmüyor bir türlü.. bugünlerde cok yedim o ayrida dikkat etsem bile gram gram düsüyorum..arkadas suyu atmistir da, görünüyor da verdigi.. 2-3 günde tipi degisebiliyor tamamen..

cozut ney canim ? detoksun bir formülü varmidir ? nasil yapildigina dair hic bilgim yok ta..

Teşkkürler Dikkat edersen tabi düşer, azimli olmak bu işin sırrı. Vücuttaki su miktarı da görünüşü çok etkiler ki, tabi onun dışında çok az yerse sağlık açısından da görüntü değişir. Ben bi kez uzun yolculuk süresinde hiçbişi yiyip içememiştim, yolculuk sonra aynaya baktığımda "abartmıyorum" kendimi tanıyamamıştım.

Halbuki bayadır burdasın, o zamandan beri kimse cozuttum demedi mi :90: Kısaca kötü beslenmek olarak tanımlayabiliriz. Değişik değişik detoks tarifleri var. Genelde tuz ve hayvansal gıdaların tüketilmediği, bol sebze ve sulu, maks 2 gün süren beslenme şekli oluyo.

Ayy Saolun valla kızlar,moralim biraz yerine geldi,
Çok bozulmuşdum,regl hemen olsam baride bitse bi an önce,bu dönem uzadıkça ben gerilicem yoksa.
diyete devam ama pes etmek yok :)
bakalm regli sonrası kilom ne çıkıcak..merakla bekliyorum.
Bu hafta anchusa beni listeye yazmasanda olur

CİCİBİSİ regl dönemü beslenmene dikkat edersen bence atak yaparsın. Kilonu bildir ki, haftaya birinci sen olasın

Ben spor yapayım bari, görüşürük :80:

Helal olsun diyorum valla nazar değmesin süpperrr, Allah mutluluğunuzu bozmasın canım

CİCİBİSİ regl dönemü beslenmene dikkat edersen bence atak yaparsın. Kilonu bildir ki, haftaya birinci sen olasın

Ben spor yapayım bari, görüşürük :80:

Bildirdim bildirdim
Hadi bakalm bu hafta geçdi,haftayada inş.bitmiş olur regli.de bende birinci olurum
spor yapamadım bu hafta ben,boynumdaki ağrıdan dolayı..
belkide o yüzden de atamadım hiç.
dün akşam kendimi zorladım biraz 10 dk.slim in 6 yapabildim..
bugün biraz zumba yapsam süper olucak..

günaydın kızlar nassınız bakem bende bugünlerde bi acayibim..reglim 2 gün geçti ama heran olacakmışım gibi arada sancım geliyo ama yok bi tık...heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum nolcak diye...

Oranjeeeeee test yaptın mıııı??? Sen de benim gibi kasım ayı bloğundasın İnşallah hamilesindir, güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım

azimli olmak sart evet. ben simdi misafir varken spor da yapamiycam bir hafta belki daha cok, e yemekler de bol yapilacak ama kosturmaca da cok olur.
ben cok hastalandigimda günde 1 kilo veriyorum ama onun disinda, 3 gün ac kalsam yarim kilo veririm belki ..

haha cozutmak ,öylemi Hmm yani mesela 2 gün boyunca sekersiz tuzsuz sadece sebze ve meyve yersem oluyo mu ?

Çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce tamamen iyileşirsin

gerilmen normal canim hormonlar deliriyo ben normalde cok sessiz :97: sakin biriyimdir, ama regl oldugumda hircinlasiyorum :88::95: herseye isyan ediyorum resmen :113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…