Ooffff Offf!
Sabah basküle çıkdım ve gözlerim tamda böleoldu
Regli zamanım geldi die bi an kendimi kandırmaya çalşsamda,2.kg da şişilmez dimi ?
yada benmi yanlş biliyoruminşallah şişiliyodur da bendeki bu kilo artışı sadece ondan sebeptir
yoksa yanarım bu hafta yaptğım diyete..
ne kadar spor yapamamş olsamda fazla cozutmadım yerken die dşünüyorum
nerde yanlış yapdım ben koçum
57.2 kg.çıkdım yaaaa
Ben bu hafta 200 gram verdim kızlar, bu hızla 2-3 yılda hedefime ulaşırım bi ileri bi geri :80:
ben geçen yıl oradn yapmıştım ama arkadaşım kredi kartıyla siperiş vermişti,bu yıl kimseyi arcaı yapmadan kendim alaım diorum o yüzden sormuştumzükseddin cimm bn de ordan alışveriş yapmaya çalıştımm ama dil problemindenn sanırımm beceremedim.....
ayy hakketen ya senin hakaret edebileceğini düşünmem yani,kesin bi yanlışlık vardırbence normal olan,ama yönetimce hakaret içeren msjlarımm olmuşşşş....ay ne kadar terbiyesizmişimmmm yaa........şaşırdımm sadece...aslında hiç girmeyecektimm amma bu topiği seviyomm napiimmmm....
bir sorun yok ki ortada. böylesi daha kötü. ikimiz de depresif ve tahammülsüzüz. benim üzerimde zaten karabulutlar geziyorüfff evlilik çok yorucu bir şey ya.
bi arkadasim var, 2 gün yedigine dikkat ediyor, 3 kilo veriyor ya bizde metabolizma yok mu acaba
bu arada bugünkü sporum 60dk.
tartıda bende şok yaşayanlardanım 52çıktım 500gr fazlaım yani
Tabi metabolizma hızı çok önemli bi faktör ama kişini kaç kilo fazlası olduğu da önemli canım. Bi de ne kadar dikkat ettiğimiz... Ben şubattan mayısa büyük oranda dikkat etmiştim beslenmeme, 61 den 53 e düştüydüm :81: Ve ondan sonra kötü beslenmeme rağmen, eylül de kilo almaya başladım. Yani yavaş kilo vermek de bi nimet kalıcı olması açısında. Arkadaşın vücuttaki suyu atmıştır daha çok. Sen de mesela bi süre cozut, bol tuzlu şekerli ye, ertesi gün yeşil çay içip, tuz ve şeker alımına dikkat edersen güzel kilo verirsin. Hele detoks yaparsan baya bi verirsin, tabi ertesi gün gerçek kilo ortaya çıkar :86: (ay çok güzel bu ikonlar :82: )
masallah sen iyi vermissin. ben 58 de takiliyorum ya, yine 55-56 olmak istiyorum ama düsmüyor bir türlü.. bugünlerde cok yedim o ayrida dikkat etsem bile gram gram düsüyorum..arkadas suyu atmistir da, görünüyor da verdigi.. 2-3 günde tipi degisebiliyor tamamen..
cozut ney canim ? detoksun bir formülü varmidir ? nasil yapildigina dair hic bilgim yok ta..
erkek canım erkek
benim eşimin en büyük özelliği çookkk adaletli olması canım
herkonuda bu böyle
oyüzden benle bu hayatı gerçekten paylaşıyor:))
herzaman derim o olmasaydı acaba ben ne olurdum diye
doğum yaptım 15 gün bana o baktı duş wc yeme içme yatma kalkma bebek bakımı uytması...işe başlarken ağladım arkasından gitmeeee diyeeee
lachesis canım işsizlik heleki çalışmaya alışan biri olrak çok zor ben 5 yıl çalıştım 2006 dan beride çalışmıyorum ama çıldırıyorummmm artık yeter diye....
CİCİBİSİ regl dönemü beslenmene dikkat edersen bence atak yaparsın. Kilonu bildir ki, haftaya birinci sen olasın
Ben spor yapayım bari, görüşürük :80:
günaydın kızlar nassınız bakem bende bugünlerde bi acayibim..reglim 2 gün geçti ama heran olacakmışım gibi arada sancım geliyo ama yok bi tık...heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum nolcak diye...
TeşkkürlerDikkat edersen tabi düşer, azimli olmak bu işin sırrı. Vücuttaki su miktarı da görünüşü çok etkiler ki, tabi onun dışında çok az yerse sağlık açısından da görüntü değişir. Ben bi kez uzun yolculuk süresinde hiçbişi yiyip içememiştim, yolculuk sonra aynaya baktığımda "abartmıyorum" kendimi tanıyamamıştım.
Halbuki bayadır burdasın, o zamandan beri kimse cozuttum demedi mi :90: Kısaca kötü beslenmek olarak tanımlayabiliriz. Değişik değişik detoks tarifleri var. Genelde tuz ve hayvansal gıdaların tüketilmediği, bol sebze ve sulu, maks 2 gün süren beslenme şekli oluyo.
günaydddiiinnnnn :))
ben bu 3-4 günlük menümü yazmiyayim kocum, cunku sadece corba icebiliyorum :))
dün, 1 saatlik operasyonla 3 disimi de cektirdim. 2 alt 20'likler ve ustteki bir disim. Suan 3'ü de yara ve dikisli, yanagimda sisti, corbayi bile bardakta icebiliyorum...
ama karnim pek doymuyor
Dün inanilmaz zordu, aslinda doktor kesinlikle cok cok iyiydi hatta mukemmel, eli hizli, narin, isini biliyor... ama ben inanilmaz kastim kendimi, kendimle ilgili birsey yapildiginda cok kasiyorum ya.. kuaforde bile düsününbundan nefret ediyorum.. cunku cok kasinca tüm sinirlerim geriliyor, sonra da titremeye basliyorum hele bir de hava soguksa, ellerim tirnaklarim morariyor
dun de öylebir kasmisim ki, bi ara dogrulunca zangir zangir titremeye, istemsiz olarak aglamaya basladim.. Allahtan doktor ve iki hemsiresi de cok iyiydiler, anlima islak havlu koyup sakinlesmemi beklediler de bitti sonrasinda...
Ayy Saolun valla kızlar,moralim biraz yerine geldi,
Çok bozulmuşdum,regl hemen olsam baride bitse bi an önce,bu dönem uzadıkça ben gerilicem yoksa.
diyete devam ama pes etmek yok :)
bakalm regli sonrası kilom ne çıkıcak..merakla bekliyorum.
Bu hafta anchusa beni listeye yazmasanda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?