50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sulecim 48 dakıka zumba party 19 dakıka zumba abs yanı toplam 67 dakıka bu bır hafta sıkı calısmalıyım haftaya bayrama gıdecegım hemen kendımı toplamalıyım

lachesis takma canım yaa arada olur tartısma sporunu yapmıssın sımdı de otur kıtabını oku ooohh mıs gıbı. kızlar bence evde oturmanın tadını cıkarın degısık kurslara falan gıdın zaman gecırın bende ne zaman emeklı olacagım dıye sayıyrm:)) gercekten ınsan yorulyr kı ben evlı degılım evlı olsam bılmem ne olacak. isyan ederım heralde :))

ben eşim evde iş yapıcak diye ödüm kopuyor
iyidir hoştur ama bni iş yapıcak olsun herşeyini bizden ister bizde geçenlerde kızımla isyan ettik
iş, sen biz mi yapıyoruz diye

tersinin ters olması dışında melek gibidir
puding talı börek kurabiye yap benimkine ve sonra otur izle...
işin sıırı bu...

benimkinede hadi sen bu hafta ava git balığa git yada arkadaşlarınla buluş dedinmi ne istersem yapar
tabii fazlada yüz vermiyorum

iyi geceler hanımlar;
koçum beni tekrardan böcek ilan etmesin diye dünkü menümü yazmadım.ben paşa paşa ilan ediyorum böcüklüğümüü...
bugün yediklerime gelirsek
kahvaltı 2 dilim ekmek,menemen, bir fincan cay

ara mandalina

ara çikolatalı ekmek(eşim bugün evdeydi öğlen yemeği bana ait olsun dedi,bekleki yemek olsun.akşama ancak yetişti.bende arada cozuttum)

akşam 2 kaşık yoğurt,salata ve maklube
ara yapmadım maklubeyi çok yedim diye

olmamis...helvaya kadar hersey super. helva yemissin (hadi bunu ara ogun olarak yesen gormeyecegim) kesmemis arkadan bir muz yemissin kesmemis ekmekle ikinci arayi yapmissin. aksam yemegine de bagli ama helvadan oturu bocek yapacagim sanirim seni

aksam corba icmistim ama sadece.

gece de meyve yedim yatmadan.

günaydın kızlar nassınız bakem bende bugünlerde bi acayibim..reglim 2 gün geçti ama heran olacakmışım gibi arada sancım geliyo ama yok bi tık...heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum nolcak diye...

Günaydin sekerler nasilsiniz bugün ?

Bizim misafirler geldi..

Dün yediklerimi yazayim:
Sabah: 2 kücüm dilim tereyagli siyah ekmek
Öglen:Cabuk Kremali Mantar corbasi
ara: Lakritz seker 3 tane ismini bilmiyorum resmi:

aksam: bir tas mercimek corbasi, 1 kücük karniyarik
biraz kuru üzüm

bugün tartilmadim, yazamam zaten sonra pc yi ortaliktan kaybettim artik sadece isteyken yazicam bi süre.. dün sabah tartildim 58,8 dim sanirim ayniyim.

günaydddiiinnnnn :))

ben bu 3-4 günlük menümü yazmiyayim kocum, cunku sadece corba icebiliyorum :))

dün, 1 saatlik operasyonla 3 disimi de cektirdim. 2 alt 20'likler ve ustteki bir disim. Suan 3'ü de yara ve dikisli, yanagimda sisti, corbayi bile bardakta icebiliyorum...

ama karnim pek doymuyor

Dün inanilmaz zordu, aslinda doktor kesinlikle cok cok iyiydi hatta mukemmel, eli hizli, narin, isini biliyor... ama ben inanilmaz kastim kendimi, kendimle ilgili birsey yapildiginda cok kasiyorum ya.. kuaforde bile düsünün bundan nefret ediyorum.. cunku cok kasinca tüm sinirlerim geriliyor, sonra da titremeye basliyorum hele bir de hava soguksa, ellerim tirnaklarim morariyor

dun de öylebir kasmisim ki, bi ara dogrulunca zangir zangir titremeye, istemsiz olarak aglamaya basladim.. Allahtan doktor ve iki hemsiresi de cok iyiydiler, anlima islak havlu koyup sakinlesmemi beklediler de bitti sonrasinda...

ayyyy canım çekti ben lakrisi çok severim yaa afiyet olsun

gecmis olsun canim
, dis doktoru kabus bide cektirince tabiki kasarsin. bende de var o huy, kaslarimi aldirirken bile huylaniyorum kasiliyorum

günaydın kızlar
leslie yürüyüş videosunu indirdim nihayet.
bugünden tezi yokk başlıyorum spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…