hangisi yapmıyoki ama ben çookkk şanslı olanlardanım
asla vilada yapmadan banyodan çıkmaz
bigün olsun arkasından bişeyini toplamadım
sofrayı kurarım o kaldırır
makimanı boşaltır
gece çamaşır atarım sabah bir bakarım ki asılmışlar
su tüp ne zman bitmiş nezaman yenisi gelmiş bilmem
evin çöpü nereye atılır hiç bilmem
perdelerimi çıkarır yıkarım tekrar asar
v.s....v.s...v.s...
oyüzden çıplak ayak çıkmış toz etmiş hiç takmam zaten aslada yapmaz benden titiz
yatılı olkullarda büyüdüğü için daha düzgün tertiplidir
olmamis...helvaya kadar hersey super. helva yemissin (hadi bunu ara ogun olarak yesen gormeyecegim) kesmemis arkadan bir muz yemissin kesmemis ekmekle ikinci arayi yapmissin. aksam yemegine de bagli ama helvadan oturu bocek yapacagim sanirim seni
bu aralar sürekli tartışıyoruz, aramızda bir gerginlik var, dün çok iyiydik bugün yine saçma bir sebepten kavga ettik
bilmiyorum sonumuz ne olacak
Günaydin sekerler nasilsiniz bugün ?
Bizim misafirler geldi..
Dün yediklerimi yazayim:
Sabah: 2 kücüm dilim tereyagli siyah ekmek
Öglen:Cabuk Kremali Mantar corbasi
ara: Lakritz seker 3 tane ismini bilmiyorum resmi:
aksam: bir tas mercimek corbasi, 1 kücük karniyarik
biraz kuru üzüm
bugün tartilmadim, yazamam zaten sonra pc yi ortaliktan kaybettim artik sadece isteyken yazicam bi süre.. dün sabah tartildim 58,8 dim sanirim ayniyim.
günaydddiiinnnnn :))
ben bu 3-4 günlük menümü yazmiyayim kocum, cunku sadece corba icebiliyorum :))
dün, 1 saatlik operasyonla 3 disimi de cektirdim. 2 alt 20'likler ve ustteki bir disim. Suan 3'ü de yara ve dikisli, yanagimda sisti, corbayi bile bardakta icebiliyorum...
ama karnim pek doymuyor
Dün inanilmaz zordu, aslinda doktor kesinlikle cok cok iyiydi hatta mukemmel, eli hizli, narin, isini biliyor... ama ben inanilmaz kastim kendimi, kendimle ilgili birsey yapildiginda cok kasiyorum ya.. kuaforde bile düsününbundan nefret ediyorum.. cunku cok kasinca tüm sinirlerim geriliyor, sonra da titremeye basliyorum hele bir de hava soguksa, ellerim tirnaklarim morariyor
dun de öylebir kasmisim ki, bi ara dogrulunca zangir zangir titremeye, istemsiz olarak aglamaya basladim.. Allahtan doktor ve iki hemsiresi de cok iyiydiler, anlima islak havlu koyup sakinlesmemi beklediler de bitti sonrasinda...
ayyyy canım çekti ben lakrisi çok severim yaa afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?