50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cucuma 2 hafta bakalım neler olacak öyle bu hafta yarım kilo vermek yok 55 olacaksın enaz bu hafta ona göre sengözlerimebaksanab gözüm üstünde

sinelcim ben motive ederim seni merak etme sen
senin beslenmen çok güzel yeterki kaçamak yapma verirsin canım

cucuma 2 hafta bakalım neler olacak öyle bu hafta yarım kilo vermek yok 55 olacaksın enaz bu hafta ona göre sengözlerimebaksanab gözüm üstünde

şey sınavlarıma çalısırken atıştırmasam daha hızlı kılo verebılırım sanırım

bi de sınavlarıma calıstıgım gunler hiç dısarı cıkamıyorum ve dolayısıyla yuruyus yapamıyorum :1no2::1no2:

ama bu hafta daha dıkkatlı olacagım mumkun oldugu kadar az atıstıracagım cokacimcoook

sizce atıstırmalık ne yıyebılırım cunku calısmak cok sıkıcı ve zor olabılıyor bu yuzden dıkkatımı toplamak ıcın arasıra yemek molaları verıyorm :tomato:

haftaya bugun finallerim bitiyor inşallah o zaman tam gaz diyete dalacağım hatta lapa detoksunu bıle dusunuyorum sositosositosositososito

bu arada saol pembeinci kaydirigubbakcemile5

sinelcim en büyük motive kaynağı tartıdr bunu unutma kızlar bide arada bende şey oluyor kilo alma korkusu yani bi sabah uyanıcamda eski kilomda olcam korkusu önceki helimi hiç sevmiyordum çünki hayatımda ilk kez 60ın üstüne çıktım geçen kış çok spor ve diyet yapmama rağmen verememiştim
sizdede öyle oluyormu

canım beni şimdiden sardı o korkuuu hatta hastalık olup aşırı zayıflamaktan bile korkar oldumm acaba nefsimmi tetikliyor beni bak iskelet olcan boşver yemek ye diye CADIARZUCADIARZU

ya iki lokma kalorili bişi yiyim yarın kilo alcan şişko olcan fln oluyom ama yemiş bulunuyom acayip bişi bende anlamadım

kızlar sizin pirinç lapası diyeti hakkında bi fikriniz varmıı ??

canım bende düşünüyorum bu pirinç lapası olayını ama korkuyorum kilo aldırmasınCADIARZU bide su içilmiyo falan diyolar öyle olurmu ya ben bütüngün işte çay kahve içip duruyorum nasıl olacak daha önce yapan birisi bizi bilgilendirirse sevinirim

su içilmiyecek kısmını duymadım öylese susuz duramam ben hafta sonu evdeyken yapmayı dusunuyorum canım sende öyle yap zaten detoks niyetine en fazla 2 gun yapılıyormuş ben 1 gun yapacağım vucuttaki su fazlasını ödemi atıyormuş her ogun ıcın bır cay bardagı oluyormus ben 4 ogun dusunuyorum bıde tuz dısında pul bıberle ve dığer tuzsuz baharatlarla tatlanrılıyormus meyve sebzede yıyebılıyormussun gun ıcınde bıde suan canım çok yemek ıstıyor yaaaa offfffffffffffffffff 50 kılo zamanı çabuk gelsınnnnn

deneyelim bakalım bi doğrumu değilmi görürüz :) az önce türk kahvesi yaptım orta şekerli zaten şekeri sadece türk kahvesi için kullanıyorum öyle herzamanda içmiyorum eskisi gibi

dolapta bir sürü leziz ama kalorı deposu şeyin yanındaaaa bi demet mıs gıbı maydonoz var yıkayımda onu otlanayım barıııı fena yemek yeme ıstegım varrrr canım çok tost cekıyor söyleeee kaşarlı beyaz peynırlı sucuklu acukalı offf offfff fena vurdu basımaaaa :):):):):):)

sinel :
fiyuce arkadaşımız 2 hafta yok kendisi mazeretini bildirdi yanlışlıkla silmeyelim canım.

kızlar kusura bakmayın biraz gec oldu ama hala aynıyım...58.7 regl bitti ama son 2 gundur resmen kendimi kaybettim...finallerim de bitti bugun mutuyum huzurluyum...yarın part time çalışmak icin bi iş görüsmem olacak... bakalım umarım başarabilirim...
cuma gunu de oglen yola cıkıcam...annemlerde internet olmadıgı icin giremicem ama en gec 13subata dönmüş olcam malum okulun kaydı falan burda işlerim olacak tekrar...döndügümde umarım 60olmamıs olurum, dikkat etmeye çalışıcam ama anne baba durmuyor valla ye ye ye... bide bidaha anca yaza görüşürüz dönem içi pek gitmem yanlarına...yani geldigimde kilo almıs olsam bile ki umarım almamıs olurum en geç1 nisana 55olmayı planlıyorum bunun icin elimden geleni yapıcam....nisana kadar sınav vs de olmaz nasıl olsa bide gelen giden de olmaz anne baba oturur bi güzel diyete en sıkısından başlarım...
öptüm hepinizi..isterseniz 2hafta sonra yazın listeye adımı..siz bilirsiniz ama gelnce ugrayacagım hemen söz veriyorum

fazla kilo vermeyin ben gelene kadar, en şişko ben olmayım:roflol::roflol:

hoşgeldin yagmurseli gel sen de katıl bak gör nasıl zayııflayacaksın kaydirigubbakcemile5

kızlar cumartesı sevgılım gelecek ıstanbula yarın gıdıp bır alısverıs yapayım diyorum sizce nasıl birşey alayım daha zayıf gözükmek için

fiyuce ben de haftaya carsamba gıdecegım bır ay yokum ama her carsamba gırıp raporumu sunucam ama inşallah ben de verdıgım yarım kılocuku fazlasıyla almam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi iyi geceler kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar hayatım boyunca akşam yemeğinde ilk defa ekmek yemedim, bi parça kepek ekmeği bir kaç kaşık yemek yedim ve yemekten sonra da açlığım devam etti çok halsiz kaldım yarım portakal 1 elme yedim. birazda hareket çalıştım 15 dk kadar. sabahta 7 de kalkıp 1 dilim kepek ekmeği ile domates salatalık biraz bal yedim buda hayatımda ilkti suyumuda kaptım geldim iş yerime, yanıma biraz çerez aldım öğleye kadar atıştırayım az az, yeşil çayada devam zaten şeker kullanmıyorum ama çok halsiz hissediyrum kendimi. birşey sormak istiyorum sabahları kalkınca vücudum şişmiş gibi gelir hep özellikle yüzüm nedendir sizce.bide karnımın şu şişliği inse bi ohhh çekeceğimmm yola devam durmak yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…