süprizzzzz
denedim denemz olurmuyumdelikafadulden
beni kurtaran biberiye cayı ve sogan suyu oldu...bazen biberiye icine rezenede katıyorum...ustunede su içince fazlası cıkıyo odemin...bugun nerdedeyse yok denecek kadar azdelikafadulden
ayrıca bunları içtigimden beri aksam yemeklerini az yesemde hiç atıştırma istegi duymuyorum...tavsiye ederim...
dun aksam misafirlerim vardi bi suru sey yaptim ama hiç birinden yemedim çünkü canım istemediiii
hamur işi çikolata vs bi lokma bile yasak bol bol su iç meyva çiğ sebze serbest şekersiz çay fln hepsi serbest süt içime
kısaca abur cubur yoğurt hariç diğer hayvansal gıdalar yasak
arkdşn biri yapmış tavuk göğsü dayanamayıp yemiş bi daha ki gün gr bile vermemiş neden diyo e verilmez tabi bizde çarşamba tartılma günü ya her hafta 1 gün yani bzm için salı günü lapa yapabilirsiniz her hafta haftada 1 gün yapılınca daha iyi oluyo hem metabolizmayı şaşırtmış oluyosunuz daha iyi çalışıyo
benim bunların sayesinde yavaş olan metabolizmam bomba gibi çalışıyo maşallah
ya bazen diyorum ki...vucudum beni cezalandırıyo...zaten 50 kilosun daha ne vermeye calısıyosun diye...ama bilmiyorum sanki 50 olursam 51-52-53 diye gidicek ve ben durduramıycam....gercı botunda kısa sayılır 1.62...
ne dersini sizce abartıyo muyum kilo isini????
ya bazen diyorum ki...vucudum beni cezalandırıyo...zaten 50 kilosun daha ne vermeye calısıyosun diye...ama bilmiyorum sanki 50 olursam 51-52-53 diye gidicek ve ben durduramıycam....gercı botunda kısa sayılır 1.62...
ne dersini sizce abartıyo muyum kilo isini????
valla canım bmı lerimize bakıyorum...mesela ben de 57-58kg da cidden süper oluyorum...en azından bence :)
ama ben ani yemek krizlerine giren birden kilo alabilen biriyim..ve 55i gördügüm zamanı hatırlamıyorum bile en son 13yasında 58i görmüstüm mesela...2gundur yeme krizindeyim bugun tartı 59.7dedi mesela... birdenbire şişiyorum...o yuzden 55i gormeyi istiyorum alsam bile 57-58kalabilirim diye düsünerek...
aslında kilodan cok vucut oranın onemli..ben orantısızım...
kalca gogus 92cm ki bu bence oldukca iyi bi oran ama gobek 80-82 bel inceligi 70-72cm oynuyor...kalca da olmayınca bayan göbek gibi geziyorum ortalıkta.. o yuzden 55i görmek istiyorum...eger sen de benim gibi düsünüyorsan yap derim...ama vucut oranında diyelim ki belin cidden cok ince, bi arkdsm boyle 165 boy 45kg acaip cılız duruyor..
ben ise ne kadar zayıf olursam olayım omuzlarım cok geniş çöp gibi duramıyorum.. kilo verdim 1tane small tshirtum var omuzları omuzlarımın yarısında..tabi omuzlar da kesilmio ki kurtulayım :roflol:
yani kendini en iyi hissettigin kilo herzaman icin iyidir bence..ama vucut oranına dikkat et derim..bide dışarıdan gelen yorumlara..insan kendini objektif göremez özellikle kilo durumunda...tabi yorumlara dikkat ederken gercekten yorumuna güvenebilecegin insanları baz al...a.s.
bu arada benim de boy 172
Merhaba arkadaslar,
Benimde boyum 1.66 kilom suan 58-59 arasi.Gecen seneye kadar 56 diydim.Birden 2-3 kilo aldim.Yillardir kilom ayniydi.Evlendigimde 51 kiloydum dogum yaptim 12 yillik evliyim 1 cocugum var.34 yasindayim.55-56 normaldi.Kan tahlillerimde hipotiroit cikti.Ilac kullaniyorum.Ve yememe özen gösteriyorum.Benide endise aldi ilerde kilo artisi olursa diye.
Merhaba arkadaslar,
Benimde boyum 1.66 kilom suan 58-59 arasi.Gecen seneye kadar 56 diydim.Birden 2-3 kilo aldim.Yillardir kilom ayniydi.Evlendigimde 51 kiloydum dogum yaptim 12 yillik evliyim 1 cocugum var.34 yasindayim.55-56 normaldi.Kan tahlillerimde hipotiroit cikti.Ilac kullaniyorum.Ve yememe özen gösteriyorum.Benide endise aldi ilerde kilo artisi olursa diye.
her öğün için bi çay bardağı tuz ve tuzsuz baharatlarla tatlandırılabiliyormuş ben 4 öğünlük yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?