50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lachem cnm ben kahvaltiyi gec yaparim; 15.30 da da sirkette sandwich tarzi bisey yerim.

ya da birlikte yemek yerken de konusabiliriz, o da olur. size birakiyorum; yeemek de yiyebiliriz, kahve de icebiliriz

tugbaaa arkadasim senin koclukla ilgili yazdigim mesaji yeni gordum.. kocluk gonullu bir muessese burda, insanlar birsuru isinin gucunun arasinda vakit ayiriyor, koc oldugu hafta menuleri yorumluyor siteyi takip ediyor. ama koc olan heran online olacak diye bisey yok, kimse buna mecbur degil, sen menunu azarsin, koc girdiginde yorumlar; sen de bi zahmet gecmis sayfalari okuyup menune yazilan yorumu bulur okursun

burda anchusa listemizi yapiyor, kocumuzu seciyor, o da gonullu yapiyor bunu, sule desen spor gunlugumuzu tutuyor;
ama mesela koc secilecek kimse gonullu olmuyor;

hadi bakalim bir haftada sen kocluga gonullu ol madem ;

senin mesajin da benim hosuma gitmedi cnm soylemek zorundayim

bu listeye ilaveten aygirl de 100 gram almis bu hafta

Günaydn kizlar :80::80::80::80::80: nasilsiniz ? Ben pek iyi degilim, bi sorunum var ama tam olarak ne oldugunu anlayamadim. boynum agriyor, midem eksiyor ve bas agrisi kac gündür

gzmnc buraya henüz kar yagmadi ama eksi 2 derece..

sucuklu yumurtayi annem hazirladi, mutlaka yag koymustur..
salcali su da mi kilo aldiriyor ?
aksam 6 yada 6 bucukta yemistim, su an karnim zil caliyor ama henüz bisey yiyemedim

ben vakit ayarlarim. yalniz strawberryden birseyler ismarlamistim insallah gelmez yarin. evde yokken gelince ne oluyor kizlar???

nette posta takip yaparsan tam gelceği gün yazıyor. bulamazlarsa apartman görevlisine falan veriyorlar.

lachem cnm ben kahvaltiyi gec yaparim; 15.30 da da sirkette sandwich tarzi bisey yerim.

ya da birlikte yemek yerken de konusabiliriz, o da olur. size birakiyorum; yeemek de yiyebiliriz, kahve de icebiliriz

öyle yapalım canım aç aç gezmeyelim :) ben evde yesem de gelene kadar acıkırım çünkü:)

yemegin vitamini oldugu kadar tüm yagida salcali suda kalir. o yuzden yemekle birlikte azar azar alinir ama en sonunda tabakta su kaldiysa ona dokunmamak en güzeli :)
hmm, kahvalti icin biraz gec olmus ama rahatsiz oldugun icin olabilir..

islak sacla yattigin oldu mu?? ben saclarimi düzgünce kurutmadan yatarsam olur o sikayetler.. ins. duzelir...

ben de menümü yazıyım.

sabah ve öğlen (geç kalktık çünkü)
krep, zeytin ezmesi, kahvaltılık acılı ezme, çok az kaşar peyniri. domates, biber, maydanoz.
arada
hoşbeş yedim biraz çayla
akşam taze fasuyle bir tabak, bir tabak makarna, yoğurt
ara elma.

kizlar bulusunca resim cekinip bizlerle paylasir misiniz ?

biraz hosbes az hos olmus

bisküvi 100 gr--->470 kal

onun disinda guzel...

Arkadaslar merhaba,
Forumun duzenli takipcileri zaten bunun bilincinde ama ben tekrar vurgulamak istiyorum. Forumun duzenini saglamaya calisan arkadaslarmiz bu isi tamamen gonullu olarak, hic bir cikar talep etmeden yapmaktadir. Hepimizin farkli meslekleri, farkli sorumluluklari var.. Hic kimsenin hayati 50-59 kilo olmak isteyenler topigine tamamen dayali degil. Hep beraber daha saglikli kilo vermek ve bunu eglenceli bir hale getirmek icin cabaliyoruz. Liste yayinlamalarda, menu yorumlarinda bir miktar gecikmeler olabilir cunku biz kendi is hayatimizdan arta kalan zamanlarda, kendi hayatimizi daim ettirmek icin gerekli gorevleri yerine getirdikten sonra, forumla ilgileniyoruz... Herkes menu yaziyor ve yorumlanmasini istiyor fakat kim koc olmaya gonullu dedigimizde hic kimse ben varim, ben buradayim demiyor...Bunu da anlayisla karsilamaya calisiyoruz, belki cok yogunlar, belki musait degiller diyerekten.. Tesekkur de beklemiyoruz, ama size gosterdigimiz anlayisi gostererek bari elestiride bulunmayin...
Bu arada listeler hazirlamak, menuleri yorumlamak kimsenin tek elinde degil... Kim bu gorevi ustlenmek isterse seve seve devredebiliriz...

Son düzenleme:

hmm bisey daha ögrendim bak. fazla yemedim suyuyla tükettim ama corba gibi yemedim..
sabah gec uyandim, gece uyuyamadim pek, haliyle "bäckerei"a gitme imkanim olmadi yoksa aclik var..
dün aksam yikandim, saclarimi da neredeyse tam kuruttum, diyelim o agrilar ondan midem de eksidi. son aralar saclarim asiri yaglaniyor. internette bakinirken "übersäuerung" yani vücudun ph degerlerinde asit sorunu oluyor galiba türkcesi, sebep olabilir diye okumustum. evde de ph degerini ölcmek icin kagitciklarim var, bi süre diyet karisimi icerken doktorum tavsiye etmisti önlem olarak o haplari almami, haplarin yaninda o seylerden vardi, idrar ile kontrol edilebiliyor. hic kullanmamistim ama saclarimdan yola cikarak gecen kullandim ve degerler gercekten cok düsük. acaba bununla ilgisi varmi veya dolma mi dokundu bilemiyorum. ben biber dolmasini sevmem, yedikten sonra garip bir tat birakir, sevmem. ama midemi agrittigini hic görmedim ve eksime hic hic..

hosbes harika bir besindr

evet aslinda midedeki eksime asit degeriyle alakali olabilir...
ph düsük cikmissa vücuttaki asit orani yüksek demektir.. arastirmak lazim dengelemek icin ne yapmak gerekir diye.. benim bir bilgim yok canim...

canım koç olmaya kimseye gönüllü olmadı, gzmnc yoğunluğuna rağmen kabul etti, ve durumunu da açıkladı. şuleciğimin dediği gibi istersen haftaya sen koç olabilirsin.

canım koçlarım hepinizi çok seviyorum....
beğenmeyen kendi kendine koç olsun

Valla koc olsun da birkac gündebi ugrasin, sonucta burada birbirimize destek cikiyoruz önemli olan o

...............

evet aslinda midedeki eksime asit degeriyle alakali olabilir...
ph düsük cikmissa vücuttaki asit orani yüksek demektir.. arastirmak lazim dengelemek icin ne yapmak gerekir diye.. benim bir bilgim yok canim...

simdilik daha az kahve icip o evdeki haplari alicam iki üc gün kontrol edicem, bakalim düzelme görmezsem bir doktora basvurayim olmazsa..

Kizlar bu arada koc olabilirim önümüzdeki zamanlarda ama önce biraz kendimi düzene sokayim diyorum daralirsaniz bana burada bulamazsaniz özel msj atin. seve seve yaparim elimden geldigince. ben arkadaslarimaa giyimlerinde yardimci olurum, herkes alisverise beni yanina almak ister zevkim iyi diye ama giyinmesini bilmem. o hesap belki sizleri motive edebilirim kendim düzensiz yemek yesemde

çok sağol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…