kocum ben hafta sonu iyi beslenmedim. ama bugunden itibaren super menuler gosterecegim sana....
gunaydin, listemiz bu hafta pek de ic acici degil....Umarim haftaya herkes kilo verebilir ya da en azindan kilosunu koruyabilir. Anchusa, nilufert, peppermint ve lachesis i tebrik ediyoruz.
5/11/2010 12/11/2010 26/11/2010 kilo farki
anchusa 52.4 53.7 52.9 800 gr vermis nilufert 53.7 53 700 gr vermis peppermint 55.4 55.2 55.8 400 gr vermis Lachesis 57.1 58.6 58.3 300 gr vermis didilyos 59.7 58.7 58.7 kilosunu korumayi beceren tek arkadasimiz
tweety 58.5 58.5 59.8 300 gr almis
suleulku 53.4 53 53.6 600 gr almis
fznb 56.1 56.2 57.2 1000 gr almis, bayram fznb ye de yaramamis
ulkerk 57 57 59 2000 gr almis bebis bekliyor
ela79 55.7 - 58 en son bildiriminden sonra 2300 gram almis
klik 58.6 en son bildiriminden sonra 3000 gram almis ama mazereti var.. Bebek bekliyor
Günaydinnn, nasilsiniz??
burada inanilmaz kar yagiyor :) bu gidisle aksama yarim metreyi bulur...
okula gelmem ilk defa 2 saati buldu, 1 saatlik de zaman farkini düsününce size gec gunaydin diyebiliyorum :))
umarim sucuklu yumurtaya ekstradan yag koymamissindir :) sucugun kendi yagi bile fazlasiyla yeter... kahvaltidaki bal ya da recel hakkini cikolatadan cikardin varsayarsak fena degil :)
öglen cok guzel... salcali suyunu tabakta biraktiysan bir de harika :)
aksam, aslinda agir degil ama umarim cok gec saatte yememissindir...
ben vakit ayarlarim. yalniz strawberryden birseyler ismarlamistim insallah gelmez yarin. evde yokken gelince ne oluyor kizlar???
lachem cnm ben kahvaltiyi gec yaparim; 15.30 da da sirkette sandwich tarzi bisey yerim.
ya da birlikte yemek yerken de konusabiliriz, o da olur. size birakiyorum; yeemek de yiyebiliriz, kahve de icebiliriz
gzmnc h.sonu menulerimi pek yazmayayim cnm sana,
duzenli degildi hic..
bu hafta bakalim neler olacak)
Günaydn kizlar :80::80::80::80::80: nasilsiniz ? Ben pek iyi degilim, bi sorunum var ama tam olarak ne oldugunu anlayamadim. boynum agriyor, midem eksiyor ve bas agrisi kac gündür
gzmnc buraya henüz kar yagmadi ama eksi 2 derece..
sucuklu yumurtayi annem hazirladi, mutlaka yag koymustur..
salcali su da mi kilo aldiriyor ?
aksam 6 yada 6 bucukta yemistim, su an karnim zil caliyor ama henüz bisey yiyemedim
bir dakika ben kacirmistim konuyu simdi toparliyorum vee hemmen tepkimi ortaya koyuyorum
Neeeeeee yemek yemeden ise gitmek mi kat-i-yen olmaz.. izin vermem :)) Bir kere zihniniz calismazverimli bir gün olmaz... yapiin evinizde en sagliklisindan süper bir sandvic, oh ohhh, hava atin diger kk bayanlarina :)
ben de menümü yazıyım.
sabah ve öğlen (geç kalktık çünkü)
krep, zeytin ezmesi, kahvaltılık acılı ezme, çok az kaşar peyniri. domates, biber, maydanoz.
arada
hoşbeş yedim biraz çayla
akşam taze fasuyle bir tabak, bir tabak makarna, yoğurt
ara elma.
yemegin vitamini oldugu kadar tüm yagida salcali suda kalir. o yuzden yemekle birlikte azar azar alinir ama en sonunda tabakta su kaldiysa ona dokunmamak en güzeli :)
hmm, kahvalti icin biraz gec olmus ama rahatsiz oldugun icin olabilir..
islak sacla yattigin oldu mu?? ben saclarimi düzgünce kurutmadan yatarsam olur o sikayetler.. ins. duzelir...
ben de menümü yazıyım.
sabah ve öğlen (geç kalktık çünkü)
krep, zeytin ezmesi, kahvaltılık acılı ezme, çok az kaşar peyniri. domates, biber, maydanoz.
arada
hoşbeş yedim biraz çayla
akşam taze fasuyle bir tabak, bir tabak makarna, yoğurt
ara elma.
hmm bisey daha ögrendim bak. fazla yemedim suyuyla tükettim ama corba gibi yemedim..
sabah gec uyandim, gece uyuyamadim pek, haliyle "bäckerei"a gitme imkanim olmadi yoksa aclik var..
dün aksam yikandim, saclarimi da neredeyse tam kuruttum, diyelim o agrilar ondan midem de eksidi. son aralar saclarim asiri yaglaniyor. internette bakinirken "übersäuerung" yani vücudun ph degerlerinde asit sorunu oluyor galiba türkcesi, sebep olabilir diye okumustum. evde de ph degerini ölcmek icin kagitciklarim var, bi süre diyet karisimi icerken doktorum tavsiye etmisti önlem olarak o haplari almami, haplarin yaninda o seylerden vardi, idrar ile kontrol edilebiliyor. hic kullanmamistim ama saclarimdan yola cikarak gecen kullandim ve degerler gercekten cok düsük. acaba bununla ilgisi varmi veya dolma mi dokundu bilemiyorum. ben biber dolmasini sevmem, yedikten sonra garip bir tat birakir, sevmem. ama midemi agrittigini hic görmedim ve eksime hic hic..
evet haklısın ama herkes elindeki imkanlar doğrulsunda faydalı olmaya çalışıyor.... bu haftaki koçumuzun evin bilg olmadığ için giremiyor..... ve başka da gönüllü bulmadığımız için sağ olsun buşartlar altında koçluk yapmak istedi...haftaya istersen sen olabilirsin o zaman daha sık burda bulunarak fayalı olabilirsin gelenlere...
canım koç olmaya kimseye gönüllü olmadı, gzmnc yoğunluğuna rağmen kabul etti, ve durumunu da açıkladı. şuleciğimin dediği gibi istersen haftaya sen koç olabilirsin.
canım koçlarım hepinizi çok seviyorum....
beğenmeyen kendi kendine koç olsun
Valla koc olsun da birkac gündebi ugrasin, sonucta burada birbirimize destek cikiyoruz önemli olan o
evet aslinda midedeki eksime asit degeriyle alakali olabilir...
ph düsük cikmissa vücuttaki asit orani yüksek demektir.. arastirmak lazim dengelemek icin ne yapmak gerekir diye.. benim bir bilgim yok canim...
Kizlar bu arada koc olabilirim önümüzdeki zamanlarda ama önce biraz kendimi düzene sokayim diyorumdaralirsaniz bana burada bulamazsaniz özel msj atin. seve seve yaparim elimden geldigince. ben arkadaslarimaa giyimlerinde yardimci olurum, herkes alisverise beni yanina almak ister zevkim iyi diye ama giyinmesini bilmem. o hesap belki sizleri motive edebilirim kendim düzensiz yemek yesemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?