50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin, listemiz bu hafta pek de ic acici degil....Umarim haftaya herkes kilo verebilir ya da en azindan kilosunu koruyabilir. Anchusa, nilufert, peppermint ve lachesis i tebrik ediyoruz.

5/11/2010 12/11/2010 26/11/2010 kilo farki
anchusa 52.4 53.7 52.9 800 gr vermis nilufert 53.7 53 700 gr vermis peppermint 55.4 55.2 55.8 400 gr vermis Lachesis 57.1 58.6 58.3 300 gr vermis didilyos 59.7 58.7 58.7 kilosunu korumayi beceren tek arkadasimiz
tweety 58.5 58.5 59.8 300 gr almis
suleulku 53.4 53 53.6 600 gr almis
fznb 56.1 56.2 57.2 1000 gr almis, bayram fznb ye de yaramamis
ulkerk 57 57 59 2000 gr almis bebis bekliyor
ela79 55.7 - 58 en son bildiriminden sonra 2300 gram almis
klik 58.6 en son bildiriminden sonra 3000 gram almis ama mazereti var.. Bebek bekliyor

Son düzenleme:
gunaydin kizlarr

listeler yayinlasnmadi diy mi daha..

ben pazar gunu tartildigimda 54,8 dim )) (cuma 55,8 cikmistim)

yeni bildirimler gelirse seninkini de dahil edip tekrar yayinlarim listeyi. ama onumuzdeki haftanin hesabi icin54.8 i kaydettim bile.. kendi excel dosyamda degistirdim.. bu durumda sen de 400 gram vermissin seni de tebrik ediyoruz...

liste için teşekkürler anchusa, kilo verenleri tebrik ederim, ben o kilodan çok fazla çıktım bugün yine offf(

kesinlikle yediklerimizi sindirememekle alakali diyorum ben bu kilo farkliliklari.. sebze agirlikli beslenince daha hafif cikiyoruz.

yeni bildirimler gelirse seninkini de dahil edip tekrar yayinlarim listeyi. ama onumuzdeki haftanin hesabi icin54.8 i kaydettim bile.. kendi excel dosyamda degistirdim.. bu durumda sen de 400 gram vermissin seni de tebrik ediyoruz...

peppermint usenmedim degistirdim listeyi....pazar gunku kilon gecerli..

her 10 dakikada bir mesaj atabiliyormuşuz yahu:) neyse peppera yakın o yüzden orayı söyledim zaten canım size de çok yakın, pepper süren azmış baya ya
kızlar sizin vaktiniz olsun bari, baya yol gelicem bu sefer sadece sizin için

peppermint usenmedim degistirdim listeyi....pazar gunku kilon gecerli..

canimm ellerine saglikkk; tesekkur ederim

ohh sevindim. cuma gunu reglim yeni bitmisti, sisliklerim inmemisti belkide. bir de sabah 6 da tartilmakla 10 da tartilmak farkediyor ben de.

sagol cnm tekrarr

(eski kurtlar kilo vermisiz )

canim surem az evet :-((
ama yemek ile vakit kaybetmeyiz isterseniz, bi cafede oturur kahve falan icer sohbet ederiz, zamanimiz daha verimli gecer
olur mu?

Günaydinnn, nasilsiniz??

burada inanilmaz kar yagiyor :) bu gidisle aksama yarim metreyi bulur...

okula gelmem ilk defa 2 saati buldu, 1 saatlik de zaman farkini düsününce size gec gunaydin diyebiliyorum :))

Slm arkadaslar, yediklerimi yazmak istiyorum:

sabah: sucuklu yumurta
ara: bir minik kare cikolata
öglen: karnabahar yemegi, ekmeksiz
aksam: bir dilim ekmek, domates corbasi ve bir büyük biber dolmasi ici ve biraz ev yogurdu

umarim sucuklu yumurtaya ekstradan yag koymamissindir :) sucugun kendi yagi bile fazlasiyla yeter... kahvaltidaki bal ya da recel hakkini cikolatadan cikardin varsayarsak fena degil :)
öglen cok guzel... salcali suyunu tabakta biraktiysan bir de harika :)
aksam, aslinda agir degil ama umarim cok gec saatte yememissindir...

canimm ellerine saglikkk; tesekkur ederim

ohh sevindim. cuma gunu reglim yeni bitmisti, sisliklerim inmemisti belkide. bir de sabah 6 da tartilmakla 10 da tartilmak farkediyor ben de.

sagol cnm tekrarr

(eski kurtlar kilo vermisiz )

tebrikler :))

aralardaki cikolata ve ceviz biraz fazla yag bazli olmus ama guzel yine de :)

58 kiloyum,yaza kadar 52 kilo olmak istiyorum en az..
ama önemli olan sıkılaşmak,o yüzden de yürüyüş bantı alacağım.umarım başarırım.

yediklerini lifli sebzelerden secip, spor yaparsan düzenli olarak kilo verirsiniz. ama yürüyüslere hizli baslamamanizi öneririm. vücut ilk baslarda cabuk alisip, fazla gida kaybediyor.
bol bol su tüketin, özellikle yürüyüslerden önce ve sonra...

vaoovv inanilmaz yogun ama bir o kadar da saglikli gidalarla dolu :) karisiklik olmamasi icin soracagim, unuttum cünkü, siz bebis mi bekliyordunuz??

evetse harika bir menu, hayirsa himm spor da yapmissinizdir umarim :)

öglenleri de sebze yemegi yiyebilirseniz iyi olur. ayrica tatlilar biraz fazla kacmis... tatli fazla kalorili olup sizi doyurmayacagi gibi, kan sekeri degerinde ani degisikliklere sebep olacagindan aclik hissi verir...

evet aksama kadar ki kisimda biraz sagliksiz olmus

arkadaslar sagolsunlar benim durumumu aciklamislar ama benden de duy istedim. Evimde bilg. yok, bu yuzden gün icinde (9-18) arasi girip bakabilirim. eski tarihleride kontrol edip yorumlamaya calisacagim...

ben vakit ayarlarim. yalniz strawberryden birseyler ismarlamistim insallah gelmez yarin. evde yokken gelince ne oluyor kizlar???

ya senin birseyler yemen gerek. en azindan sandwich falan... valla koca soylerim seni...

bir dakika ben kacirmistim konuyu simdi toparliyorum vee hemmen tepkimi ortaya koyuyorum

Neeeeeee yemek yemeden ise gitmek mi kat-i-yen olmaz.. izin vermem :)) Bir kere zihniniz calismaz verimli bir gün olmaz... yapiin evinizde en sagliklisindan süper bir sandvic, oh ohhh, hava atin diger kk bayanlarina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…