50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bayram tatilim bitti anca dönebildim..diyete devam ediyorum ama kilo veremiyorum çok sinirlerim bozuk 2 haftadır 1 kilo verebildim moralim bozuluyor boşuna mı uğraşıyorum diyorumbenimle aynı durumda olan var mı acaba

iyi geceler hanımlar yeğenim 2 gündür bende misafir doğru düzgün bakamadım foruma hiç.
bugün yediklerim;
sabah 3 sigara böreği, bir bardak çay
ara çeyrek ayva dilimi
ara 2 dilim çikolatalı ekmek
akşam bir kase çorba,3 kaşık pilav ve haşlanmış tavuk
ara bir mandalina ve bir ayva

haftasonu koyveriyorum,hafta içi yoğun oluyorum bi oturtamadım şu menümü.ilk başlarda nede güzeldi halbuki

kahvaltın ve ara öğün olarak ayran çok yerinde bir seçim, ama ilk ara öğünde çikolata, ardından öğle yemeğinde kurabiye yemen şekerini yükseltip düşürebileceği için kendini daha aç hissedebilirsin bnce.
öğrencisin sanırım bu yüzden zor olabilir yemek olayı, biz de öğrenci olduk ama öğle yemeğinde proteinli beslenmen kilo vermene yardımcı olur, çünkü öğleden sonra kan şekeri düşer ve canımız daha çok yemek ister, protein bunu geciktirir. nacizane tavsiyem.

Çok tşk ederim. Sonunda birileri tavsiyelerde bulunuyor. Birisi uyarmayınca insan doğru yaptım sanıyor, tekrar tşk ederim o yüzden...

İnsan böyle motivede oluyor. Eskiden koç olurdu buralarda... Şu doğru bu yanlış derdi. Şimdilerde kimseler yok ortada...

rica ederim cnm
gördükçe bilgilerimi paylaşırım, hem mesleki hem de kişisel sağlık problemleri nedenyle bu tarz şeyleri çok okurum.

koçumuz hep var canım, geçmişi okumadın sanırım. bu hafta koç gmznc. geç de olsa yorumlanır menülerin.

koçumuz hep var canım, geçmişi okumadın sanırım. bu hafta koç gmznc. geç de olsa yorumlanır menülerin.

Hayır hayır okudum tatlım ama ortada koç falan göremedim ben... O hafta koç olan kişi sık sık girip burayı takip etmeli, uyarmalı, şu doğru şu yanlış demeli... Adı üstünde koç! Bunları zamanında yapmadıktan sonra koç olmanın anlamı yok ki...Açıkcası hiç hoşuma gitmedi bu durum...

evet haklısın ama herkes elindeki imkanlar doğrulsunda faydalı olmaya çalışıyor.... bu haftaki koçumuzun evin bilg olmadığ için giremiyor..... ve başka da gönüllü bulmadığımız için sağ olsun buşartlar altında koçluk yapmak istedi...haftaya istersen sen olabilirsin o zaman daha sık burda bulunarak fayalı olabilirsin gelenlere...

Slm arkadaslar, yediklerimi yazmak istiyorum:

sabah: sucuklu yumurta
ara: bir minik kare cikolata
öglen: karnabahar yemegi, ekmeksiz
aksam: bir dilim ekmek, domates corbasi ve bir büyük biber dolmasi ici ve biraz ev yogurdu

Son düzenleme:

canım koç olmaya kimseye gönüllü olmadı, gzmnc yoğunluğuna rağmen kabul etti, ve durumunu da açıkladı. şuleciğimin dediği gibi istersen haftaya sen koç olabilirsin.

canım koçlarım hepinizi çok seviyorum....
beğenmeyen kendi kendine koç olsun

aygırl nasılsın canım
liste yayınlandımı bu haftaki yoksa yarınmı yayınlancak acaba listeye alındınmı kim yapıyodu mesaj atıyım bari

selam canım ewet dr bile şanslı olduğımu söyledi bazı hastalarım 100 gr bile verimiyor dedi.ben şu an çok başında olduğum erken tespit edildiği için 60 k
lodan 53,5 kilo düştüm hedefim 55 di bazı sorunlardan dr ulaşamdığım için listeden değişiklik yapmadım biraz limiti aştım aştım.hafta kesinlikle en az 3 gün 45 dk yürüyüş ve diabet hastalrı gibi bir diet yapıyorum.3 ana 3 ara öğün şekeri unutcan hamurişi tuz bunlarda hayatında az yer kaplıcak dedi

bravo canım zor birşey gerçekten de sen başarmışsın tebrik ederim, 2 yıl korusan alışır vücudun zaten.,benim de senin yaptıklarını yapmam lazım. ilham aldım senden :)
meyva yiyor musun peki canım, hiç mi tatlı birşey yemiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…