Cizelgesi olmayan arkladaslar lutfen yapsinlar.
Öncelikle aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.
1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1 ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni kadinlarkulubu.com da imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
ben de link calismiyor
bravo canım zor birşey gerçekten de sen başarmışsın tebrik ederim, 2 yıl korusan alışır vücudun zaten.,benim de senin yaptıklarını yapmam lazım. ilham aldım senden :)
meyva yiyor musun peki canım, hiç mi tatlı birşey yemiyorsun?
ooo giderek alman sistemine uymussun :))
saka bir yana.. hani tereyag saglikli zaten yagi kizartmak daha sakincali.. ama yine de sebze agirlikle yersen daha iyi olur...
bir de sen meyve yiyor musun?? ben görmedim hic gibi ama
aygirl gzmnc niye sizin hala bir cizelgeniz yok bu arada???bu arada ben de benimkini update atmeliyim ama elim varmiyor...52 lere duseyim oyle yaparim dedim ama size kizacaksam once kendim yapmaliyimd degilmi?
kendi profilinde cizelgeye ekliyorsun png uzantili web adresini. olmadi buraya kopyala gosterelim..bu link calisti ama imza kismini bulamadim...
tarif versenekızlar haftasonu fırında pırasa yaptım börek gibi ama yufkasız....muhteşem bir lezzet içinde sanki tavuk eti varmış gibi duryor pırasa olduğu hiç belli olmuyor isterseniz tarifini verebilirim...
yapalim :) bi ara rahat rahat yapicamanlatimin icin cok tesekkür ederim !
@ suleulku lappycigin hayirli olsun güle güle kullan, hep citir kilo bildirimleri yazmana vesile olsun emi ..
listeyi eklersen iyi edersin, belki az motive oluruz
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
olduuu :)))
yemek yerken baska seylerle de ugrasinca boyle oluyor
evet artik kocumuzunda bir cizelgesi var. artik sen de yeni gelenleri ve cizelgesi olmayanlari uyarirsin...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?