50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de link calismiyor

canım umarım tekrar yoyo gibi dönmez kilolar ama bu diet ömürboyu olacak.ewet canım ara öğünlerde meyvem var fakat glisemik indeksi yüksek olan muz,üzüm,karpuz,kavunn,dut bunlar tavsiye edilen ölçülerde ve hafta da 2 öğünü geçmicek şekilde.diğer meyvelerde öyle ama bunlar riskli.benim dietimde birde patatesin p bile yok :2:ekmek kepek ve tam buğday ekmeği var bol su 2,5 litre.yemekleri aynen herkeze yaptığım gibi tek fark tuz yok
pilav,makarna,bulgur pilavına izin var ama o zamna ekmek yok tercihi böyle yap dedi.
salatada yağa izin yoktu koruma dietinde verdi.ama bir tatlı kaşığı
sabah kahvaltımda 2 dilim ekmeğim var standart 1 kibrit kutusu peynir vardı şimdi artı şükür 2 oldu ama yumurta yada sucuk yersem 1 kibr
t kutusu peyniri bunla değişcem
5 zeytin iznim var ama bunla ya 2 ceviz içiyle yada yağda yumurta veye sucuk yaparsam yağda zeytin menümde yok.
öğlen 7 kaşık sebze yemeği salata yoğurt var
akşam ızgara,fırın,yada haşlamna etim var 3 kuru köfte ölçüsünde salata ve 1 kase çorba şu an ekmeğim 2 dilime çıktı
ara öğünler 1 çy bardağı ya yoğurt ya süt ve 1 porsiyon meyve

ooo giderek alman sistemine uymussun :))

saka bir yana.. hani tereyag saglikli zaten yagi kizartmak daha sakincali.. ama yine de sebze agirlikle yersen daha iyi olur...

bir de sen meyve yiyor musun?? ben görmedim hic gibi ama

iyide ekemkle sebze nasil yicem ki ? normalde labne peynirinin az yaglisini tercih ediyorum ama tereyagi vardi onu sürdüm.. alman usulü oldu evet biraz ama almanlar biliyosun pommes ve currywurst yerler habire bende onlar yok

meyve yiyorum canim ama iki gündür yemiyorum. bu ara mandalina portakal cok seviyorum ama midem eksidigi ciin tercih etmiyorum su an. az miktarda üzüm yedim mesela haftasonu.. nar yerim, elma yerim.. seviyorum meyveyi ama az..

yarışma bölünde alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isteyen herkesi beklioruzz
resimleri özel msjla bana yollayablrsnz arkadaşlar

aygirl gzmnc niye sizin hala bir cizelgeniz yok bu arada???bu arada ben de benimkini update atmeliyim ama elim varmiyor...52 lere duseyim oyle yaparim dedim ama size kizacaksam once kendim yapmaliyimd degilmi?

yapalim :) bi ara rahat rahat yapicam anlatimin icin cok tesekkür ederim !

@ suleulku lappycigin hayirli olsun güle güle kullan, hep citir kilo bildirimleri yazmana vesile olsun emi ..

listeyi eklersen iyi edersin, belki az motive oluruz

kızlar haftasonu fırında pırasa yaptım börek gibi ama yufkasız....muhteşem bir lezzet içinde sanki tavuk eti varmış gibi duryor pırasa olduğu hiç belli olmuyor isterseniz tarifini verebilirim...

bu link calisti ama imza kismini bulamadim...
kendi profilinde cizelgeye ekliyorsun png uzantili web adresini. olmadi buraya kopyala gosterelim..

kızlar haftasonu fırında pırasa yaptım börek gibi ama yufkasız....muhteşem bir lezzet içinde sanki tavuk eti varmış gibi duryor pırasa olduğu hiç belli olmuyor isterseniz tarifini verebilirim...
tarif versene

sağ olasın canım inş inş

listeyi hafta yazalım cumadan duyuru yapaım onları yazayım haftaya pazartesiye başlarız ....kaç kişi katılcak belli olur

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

hemen vereyim tarifimi......

1 kilo pırasa
3 çırpılmış yumurta
1 su bardağı kaşar rendesi
yarım çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı galate un

pırasalar ince ince doğranıp tuzlu suda haşalanacak. c
pişen pırasalar süzüldükten sonra içine yumurtalar kaşar rendesi un sıvı yağ koyup karıştırılacak
yağlana tepisini altında galeta unun yarısı serpilecek sonra pıralaı karışım konulup en üste kalan galeta unu serpilip 200 derece üstü kızarana kadar pişirelecek

peynir oranını artırırsanız daha güzel oluyor

afiyet olsun denemeniz tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…